Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6476288 Napisano: 23.03.2018 12:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Teściowa kupiła papier velvet na konkurs paragon wzięła ale stwierdziła że jakiś taki pognieciony jest i zaczęła go prasować  emotka  no i po paragonie zrobił się cały czarny świetnie

Przez chwilę myślałam, że teściowa prasowała papier toaletowy emotka

ja tysz  emotka

ja tez ha ha, to teraz musi Ci odkupić:) Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

jokan

#6476286 Napisano: 23.03.2018 12:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wszystkie ich nagrody są mocno naciągane. Zwłaszcza te marzenia z kreatywnego. Pewnie nawet 1/3 budżetu nie zjedzą. Najważniejsze, że plakaty ładnie wyglądają i jest duża liczba nagród. A sponsor i tak ma zawsze w nosie, co się dzieje z nagrodami i z konkursem. I potem wyrastają takie kwiatki, że milion nagród po 10 zł, jedna nagroda na osobę, brak rezerwy, nieodebrana nagroda jest do dyspozycji organizatora i większość kasy zostaje w ich kieszeni. Rzucą jakąś jedną lepszą nagrodę, żeby ludzie dla nie rezygnowali z dyszek i kupowali produkty promocyjne. Wtedy wszystko się zgadza. Sprzedaż rośnie, a nagród nikt nie chce.

KONKURS -> No ba! Tak drogiego wynajęcia kampera, to chyba jeszcze nikt nie wymyślił emotka

LOTERIA -> Podejrzewam, że te książeczki Kinder nie zostały jeszcze nawet wydrukowane, więc koszt dla sponsora = zero emotka Fakt, że przyznają po kilkanaście nagród na ten sam numer, a potem nie chcą wydać wszystkich... dla mnie to jawne oszustwo. Bo inna sprawa, gdyby ktoś słał zgłoszenia z kilku starterów, lecz skoro organizator przyznaje nagrody tylko po to, żeby nie musieć ich wydać = chamstwo.

rozkminialam Kindera wczoraj wlasnie, z tymi ksiazeczkami to pewnie jest tak, ze jak dostana komplet zwrotow paragonow z I etapu to tyle ksiazeczek wydrukuja, moze to byc jakas 1/10 calej puli, bo kto by chcial doplacac do nagrody - a ciekawe ile ich kosztuje cala obsluga konkursu lacznie z wyslaniem x 1000 smsa na ten sam numer..... Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

jokan

#6476108 Napisano: 22.03.2018 20:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

violka88 napisał(a):

wszyscy w Kinder coś wygrali nawet kilka razy - a ja tradycyjnie NIC emotka   czy jest osoba co też nic nie wygrała czy tylko moje  szczęście  gdzieś znikłego emotka

Głowa do góry emotka , poczytaj na forum, co to za "szczęście"...  emotka Mało kto odeśle dane, aby mieć tę książeczkę za 3 złote z groszami; trudno mówić tu o "szczęściu", skoro po wiwatach i gratulacjach przychodzi taka wiadomość (dla mnie książeczka - fajna sprawa, ale ten polecony z dokumentami - tu nieco gorzej).  emotka Twoje prawdziwe szczęście skryło się za rogiem, czekaj cierpliwie, wkrótce się pojawi.  emotka

ja mysle, ze musisz spojrzec na to z innej strony: masz ogromne szczescie, ze nie zostalas zalana smsami o wygranej ksiazeczce emotka   (mowie seriio) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6475845 Napisano: 22.03.2018 15:40:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
paolka napisał(a):

bruce napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

emotka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dorotka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

książka Kinder emotka ... nie odsylam paragonu - list polecony 5,20+20 gr koperta a ksiazka warta 3,36... LITOŚCI!!!

To samo! Śmiech na sali;)

I u mnie...

Też nie odsyłam. Zwariowali...

U mnie to samo emotka

Mam i ja. 

u mnie też książka emotka

u mnie tez, masakra  (po co sie skan robilo przy zgloszeniu) ? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6475832 Napisano: 22.03.2018 15:29:12 w Informują
Kinder sms teraz - ksiazka (ale to chyba nie jest zabawne, ze kaza odsylac paragon, to po co sie skan wgrywalo) ? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6475756 Napisano: 22.03.2018 13:42:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Przedpołudnie, godziny normalnej pracy. Dzwoni telefon. Drżącymi rękami odbieram, numer nieznany, a przecież czekam na powiadomienie o wygranej emotka Pani się przedstawia: Kantar Millward Brown, badanie rynku.
Hm, komputer wygenerował akurat mój numer? PRZYPADEK, że właśnie niedawno podałem go do konkursu? emotka emotka Nie ufam pani.
Pani twierdzi, że chce mnie pociągnąć za język w sprawie rozgłośni radiowych i że zajmie to około kwadransa...
Żegnam się z panią, rzucając wymówkę, że tyle czasu to nie mam emotka
Nie powiem przecież, że jak za darmo, to niech się wypcha emotka Moja wiedza na ten temat jest zbyt rozległa i cenna, by się nią bezpłatnie dzielić z każdym. emotka Oczywiście przestudiowałem jeszcze raz regulamin ostatniego konkursu. Ani słowa, że podane numery będą wykorzystywane do niecnych celów, ale nie wierzę w ani jedno napisane tam słowo emotka Nie z nami te numery! Zuckerberg też się zarzekał, że został wykorzystany... Aha, juści emotka Rozważam też likwidację konta tamże  emotka
Wkurza mnie każda próba wykorzystywania innych emotka

do mnie wczoraj z jakims zaproszeniam na badania dzwonili, tez pewnie ktos sprzedal dane, zablokowalam i tyle...ale teraz niestety moj numer juz bedzie krazyl po takich firmach... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6475714 Napisano: 22.03.2018 12:45:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

od poczatku roku jest tragicznie ;( we wszystkich polach ... a ja się głupia nadal łudzę.. po co emotka  

u mnie to samo...najgorszy rok emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6475712 Napisano: 22.03.2018 12:44:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie tez nic w kinder, a jeszcze wkurza mnie, ze trzeba od razu slac skany paragonow przy zglaszaniu....moze dlatego tak malo puscilam, ile zgloszen wyslaliscie? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6475609 Napisano: 22.03.2018 10:15:04 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie przekładanie simów. W robocie muszę chować się po zacisznych miejscach i zmieniać karty -oczywiście gdy informują. Przez to zgubiłam gdzieś jedną playowa emotka  

To nie robota. Kup sobie dwa telefony w komisie, 50 zl sztuka i gitara.

a nie lepiej jeden na 2 lub 3 karty?
wkurzaja mnie toksyczni klienci Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6475541 Napisano: 21.03.2018 23:42:34 w Lay's
marzanna napisał(a):

jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Mam 14 kodów Lay's i poluje na jedną nagrodę. Jaką obrać taktykę, czy lepiej bić wszystkie kody jednego dnia czy po jednym codziennie ?

Nie ma tu zadnej reguły. Loteria to loteria, musi dopisać szczęście i już.. Osobiście te kody bym rozłożył na 3-4 dni.

14 kodow to jak kropla w morzu.....ja puscilam całe 2 emotka

Ja też całe 2 i wygrałam  emotka

niektórzy mają szczescie w losowaniu, inni nie;-) Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

jokan

#6475300 Napisano: 21.03.2018 14:04:41 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

[quote=nie kumam tych wyborów MM w ABC, dzis wygrała puszka;)

alan84]

joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

alan84 napisał(a):

wkurza mnie konkurs abc M&Ms
nalezy pokazac jak i z KIM podzielisz sie MM, a wygrywa zdjecie swieconki . no kurcze gdzie tu "..z KIM"

Bardzo dziwne te wyniki... emotka JAK ważniejszy najwyraźniej od ktosia... emotka

Taaa... my już odpuściliśmy, bo nasza wizja przez dwa dni kompletnie się rozmijała z tym, co wybierali. My im siebie - oni BACH! pojemnik na jajka. My im scrabble z odpowiedziami - oni BACH! święconkę i smartfona emotka

porazkq to jest jakas. Ja nie mam nic do swieconki hehe ale kurcze chyba o cos innego mialo chodzic.

widac kto inny pisal regulamin, kto inny ocenia wg swojego gustu emotka Wyświetl w wątku >>
1 wrrrryyy 0

jokan

#6475134 Napisano: 21.03.2018 10:03:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
viviean napisał(a):

kreatia napisał(a):

viviean napisał(a):

kreatia napisał(a):

Kasia w super cenie? 

W Lidlu przy zakupie 3 sztuk, sztuka wychodzi 1,69 bodajże

dzięki, wszystko super, ale mają być dwie Kasie na paragonie a nie trzy  emotka  hmmm

no tak, wiem. Dla porównania u mnie "na wsi" 1 sztuka 2,8..

a u mnie "na wsi" w "sklepiku oisiedlowym" Kamis po 3,80 zł za sztukę emotka - powariowali całkiem - oczywiście ładny dużey stand z reklamą konkursu, tylko ta cena coś nie pasuje emotka - oczywiście nie kupiłam tam emotka

gdzie kupic najtaniej kamisa? w inter widzialam po 1,69 zł chyba najtaniej Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6475032 Napisano: 20.03.2018 20:18:38 w SZUKAM....
czy karta Makro jest wazna bezterminowo? Jak to jest sprawdzane odnosnie konkursow, organizator to sprawdza jakos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6474853 Napisano: 20.03.2018 13:55:11 w Lay's
rufus napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Mam 14 kodów Lay's i poluje na jedną nagrodę. Jaką obrać taktykę, czy lepiej bić wszystkie kody jednego dnia czy po jednym codziennie ?

Nie ma tu zadnej reguły. Loteria to loteria, musi dopisać szczęście i już.. Osobiście te kody bym rozłożył na 3-4 dni.

14 kodow to jak kropla w morzu.....ja puscilam całe 2 emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6474473 Napisano: 19.03.2018 13:54:49 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w loterii Hochland i Kamis niezdędne jest posiadanie konta bankowgo ? Moja znajoma/mugolka/ chce zagrać, ale do banku ma "pod górkę"... Czy w przypadku wygranej może podać numer konta córki, która nosi inne nazwisko ? 
PS. Pytałam poprzez kontakt na stronie, ale póki co, nie odpisują...

W Hochland masz pole "imię i nazwisko posiadacza konta", więc może podać córki. Co do Kamis, to nie wiem, ale jak córka ma konto np. wMbanku, bzwbk, pko bp, pko sa, to nawet jak znajoma poda swoje dane, to przelew dotrze. Gorzej jeśli córka ma konto, np. w Eurobanku, to przelew na dane mamy raczej nie dotrze.

Dzięki ! Jej córka ma konto w PKO BP. A propos formularza Hochland: do tej pory nie miałam przyjemności rzucić na niego okiem...   emotka

mi sie wydaje, ze moze podac swoje dane a konto corki, przeciez tego nie sprawdza....a w banku tez nie sprawdzaja i nie robia zwrotow...

Hochland mi odpisał przed chwilą, że można, ale gorzej z Kamisem, gdyż tam tylko jedna nagroda na osobę, a co się z tym wiąże to numer konta bankowego można użyć tylko raz, a problem w tym, że Jej córka też tam gra...  emotka

no to nie ma innego wyjscia, jak podzielenie sie nagroda .... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6474460 Napisano: 19.03.2018 13:36:02 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w loterii Hochland i Kamis niezdędne jest posiadanie konta bankowgo ? Moja znajoma/mugolka/ chce zagrać, ale do banku ma "pod górkę"... Czy w przypadku wygranej może podać numer konta córki, która nosi inne nazwisko ? 
PS. Pytałam poprzez kontakt na stronie, ale póki co, nie odpisują...

W Hochland masz pole "imię i nazwisko posiadacza konta", więc może podać córki. Co do Kamis, to nie wiem, ale jak córka ma konto np. wMbanku, bzwbk, pko bp, pko sa, to nawet jak znajoma poda swoje dane, to przelew dotrze. Gorzej jeśli córka ma konto, np. w Eurobanku, to przelew na dane mamy raczej nie dotrze.

Dzięki ! Jej córka ma konto w PKO BP. A propos formularza Hochland: do tej pory nie miałam przyjemności rzucić na niego okiem...   emotka

mi sie wydaje, ze moze podac swoje dane a konto corki, przeciez tego nie sprawdza....a w banku tez nie sprawdzaja i nie robia zwrotow... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6474458 Napisano: 19.03.2018 13:34:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
znowu nic, ciągle nic....eeeee.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6474426 Napisano: 19.03.2018 12:41:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest ktoś, kto w ogóle wygrał w loterii Jana Niezbędnego? Puściłam przed chwilą 1 zgłoszenie, bo kupiłam pojemnik Janka za 13 zł i 19 groszy w Piotrze i Pawle, ale niestety pudło,ech.A może zna ktoś z Was wie, gdzie mogę dostać jeszcze taniej te produkty na loterię?

a tam bramki sa czy losowanie? Ja widzialam w lidlu rozne produkty po 2, 3 zł z plakatem konkursowym

Niby losowanie należy zakupić produkty Jana za minimum 10 zł, czyli jakby coś kosztowało dajmy na to 10 zł, 15 groszy, to już byłoby ok.

Musisz pomieszać kilka rzeczy: papier do pieczenia, folię, woreczki do lodu...

ale chyba problem byl ten, ze produktow nie bylo w sklepie.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6474424 Napisano: 19.03.2018 12:40:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest ktoś, kto w ogóle wygrał w loterii Jana Niezbędnego? Puściłam przed chwilą 1 zgłoszenie, bo kupiłam pojemnik Janka za 13 zł i 19 groszy w Piotrze i Pawle, ale niestety pudło,ech.A może zna ktoś z Was wie, gdzie mogę dostać jeszcze taniej te produkty na loterię?

a tam bramki sa czy losowanie? Ja widzialam w lidlu rozne produkty po 2, 3 zł z plakatem konkursowym

Niby losowanie należy zakupić produkty Jana za minimum 10 zł, czyli jakby coś kosztowało dajmy na to 10 zł, 15 groszy, to już byłoby ok.

w lidlu bylo sporo roznych produktow, wiec spokojnie mozna bylo sobie dobrac za 10 zł z groszami, bo byly rzeczy za 2 cos i za 3 cos.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6474421 Napisano: 19.03.2018 12:34:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

a tam bramki sa czy losowanie? Ja widzialam w lidlu rozne produkty po 2, 3 zł z plakatem konkursowym Wyświetl w wątku >>
0 0