Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6460657 Napisano: 07.02.2018 13:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

shineoff napisał(a):

nie mógł wczesniej dostac bo liczenie bombek było na zywo na scenie , pewnie ze mogl miec kogos w tym miescie ale był taki pewny wygranej, ze to było podejrzane

No OK, rozumiem. Myślałam, że bombki liczyło się wcześniej emotka  
Organizatorzy robią takie szopki żeby przyciągnąć ludzi, tak samo jak w centrach handlowych przyjeżdża pszczółka maja, smerfy czy jakieś inne krainy lodu.

Kiedys u nas we Wrocku byla podobna akcja...samochod wygrywal ten, kto oszacowal ile zlozonych parasolek znajduje sie w srodku owej nagrody glownej. Samochod stal "na widoku" przez 2 tyg i mozna bylo szacowac. Osoba, ktora podala prawidlowa liczbe jako pierwsza - wygrywala. Tak sie zlozylo, ze akurat moja studentka byla hostessa tego eventu. Opowiadala, ze juz pierwszego dnia akcji w ciagu godziny od rozpoczecia zjawil sie gosciu z rodzina, ktory obstawil pule 100 najbardzdziej prawdopodobnych liczb (od 100 do 200) wygrala wowczas liczba 167. Warunkiem udzialu w zabawie byly zakupy za kwote 50 zl w dowolnym sklepie na terenie galerii. emotka

i co, on wygrał? to się nazywają inwestycje emotka

Ciekawe czy wnioskował o zwrot pozostałych paragonów gdyby mu się 99 ciuchów jednak nie spodobało emotka żart oczywiście emotka

w sumie ma prawo do zwrotu towaru w ciagu 30 dni...tylko ciekawe ile konkurs trwal.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6460616 Napisano: 07.02.2018 11:07:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

shineoff napisał(a):

nie mógł wczesniej dostac bo liczenie bombek było na zywo na scenie , pewnie ze mogl miec kogos w tym miescie ale był taki pewny wygranej, ze to było podejrzane

No OK, rozumiem. Myślałam, że bombki liczyło się wcześniej emotka  
Organizatorzy robią takie szopki żeby przyciągnąć ludzi, tak samo jak w centrach handlowych przyjeżdża pszczółka maja, smerfy czy jakieś inne krainy lodu.

Kiedys u nas we Wrocku byla podobna akcja...samochod wygrywal ten, kto oszacowal ile zlozonych parasolek znajduje sie w srodku owej nagrody glownej. Samochod stal "na widoku" przez 2 tyg i mozna bylo szacowac. Osoba, ktora podala prawidlowa liczbe jako pierwsza - wygrywala. Tak sie zlozylo, ze akurat moja studentka byla hostessa tego eventu. Opowiadala, ze juz pierwszego dnia akcji w ciagu godziny od rozpoczecia zjawil sie gosciu z rodzina, ktory obstawil pule 100 najbardzdziej prawdopodobnych liczb (od 100 do 200) wygrala wowczas liczba 167. Warunkiem udzialu w zabawie byly zakupy za kwote 50 zl w dowolnym sklepie na terenie galerii. emotka

i co, on wygrał? to się nazywają inwestycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6460522 Napisano: 06.02.2018 22:08:46 w Zbieramy kasę!

jokan

#6460184 Napisano: 05.02.2018 23:27:06 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że lada chwila Melvit się kończy, a ja mam blokadę mózgu emotka

Ja mam inną blokadę... Czy jest sens się wysilać na kolejny konkurs bez numeru paragonu... emotka

moze dla Melvita to niekoniecznnie, ale juz dla zmywarki to raczej tak emotka (mowie o Somacie, ktory sie juz skonczyl)

wkurza mnie moje nicniechcenie Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

jokan

#6460169 Napisano: 05.02.2018 22:54:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anet napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

margo96 napisał(a):

Zadawałam już to pytanie w wątku "Pomocy!", ale spróbuję raz jeszcze: czy działają Wam już karty od Luksji (z tych ostatnich rezerwowych)? Po zalogowaniu do serwisu są niby aktywne, a ciągle odmowa przy próbie wykonania jakiejkolwiek operacji.

miałam identycznie
dziś udało mi się wreszcie wypłacić ale tylko 80 zł 

W bankomacie WBK udało się dziś wypłacić 90 zł. emotka

Ja placilam wczoraj za ciuchy i 100zl bez problemu przeszło emotka

A kasjerka dobrze ją obsługuje? Musi pomału przejechac pionowo bokiem karty przez czytnik, zbliżeniowo i przez włożenie nie działają

ja chyba jestem malo spostrzegawcza ale w tych czytnikach kart gdzie sie wklada jest tez i możliwość przejechania karty bokiem. W sklepach w ktorych korzystam widze tylko te czytniki zbliżeniowe/ wkladane

to jest chyba identyczna karta jak CAREXA wczesniej? ja Carexem placilam w tesco i Pani zdjela rowne 100 zł z karty, ale bylo toczytnik, gdzie musiala przejechac karta cala (z tego, co pamietam) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6459995 Napisano: 05.02.2018 16:29:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

niunia-k napisał(a):

130 zestawów fa i ani jednego nie wygrać  emotka emotka

Witaj w klubie emotka emotka emotka

aaa czy to jest prawda? buuuuuemotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6459727 Napisano: 05.02.2018 10:02:31 w Mam problem...
jozekb napisał(a):

paula9891 napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Mam problem z wysłaniem wiadomości, pokazuje się komunikat "wiadomość o podanym adresie ip nie istnieje" czy jakoś tak.
A koleżanka nie może się zalogować do konta, bo użytkownik o adresie ip nie istnieje. To problem po stronie forum?

To był problem, ale juz działa, też nie potrafiłam napisać ani PW, ani posta, ale juz da radę! emotka

ok, dziękuję  emotka

Dalej jest problem z logowanie.
Proszę sprawdzić czy wszystko ok. Mój znajomy nie może się zalogować.

ja tez mialam, ale pionas mi napisal, ze jakies prace trwaja czy trwaly... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6459627 Napisano: 04.02.2018 19:29:32 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam paragon Fantasia Polomarket. Wymienię na Jogobella C4.

sorry,ale nie masz emotka konkurs zaczyna się jutro emotka

Mieć, to mam, gwoli ścisłości. Ale z datą to mnie zastrzeliłeś. emotka
Wycofuję propozycję. Na razie. emotka

ale fajnie, ze napisalas, bo mozna sie dowiedziec co wchodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jokan

#6459502 Napisano: 04.02.2018 12:41:26 w Żegnamy zmarłych
mama2006 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wojciech Pokora 
wspaniały aktor
1934-2018  emotka

ogromna strata  emotka

wspaniały aktor emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

jokan

#6459489 Napisano: 04.02.2018 11:34:01 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
azaflora napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos cos wie o tej akcji? rozdaja 9 kg proszku, trzeba im podac dane na priv oraz oplacic przesylke pobraniowa w kwocie 28 zł, sciema czy zbieranie danych, jak myslicie?

https://www.facebook.com/drcoro/

Oglądam sporo niemieckiej tivi, a reklamy tego ich cudownego produktu jakoś nigdy nie widziałam.

Na swojej oficjalnej stronie internetowej podają jedynie mejl i komórkę do kontaktu. Zero adresu, NIPu czy chociaż pełnej nazwy firmy. Trzeba się tego doszukiwać w specyfikacji produktu.

Błędy w wyrazie "Waschpulver" - i to na ich oficjalnej stronie.

Słowa "Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą" oznaczają w dzisiejszym świecie: szukamy frayerów.

Nawet za darmo bym takiego czegoś nie chciała, bałabym się użyć emotka

Jakaś firma / szwarc-mydło-powidło/ z Rawy Mazowieckiej sprzedaje proszek na Allegro za 49,- plus przesyłka http://allegro.pl...9kg-i7137464219.html

dlatego wolalam zapytac, ja w kazdym badz razie im moich danych nie wysylalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6459411 Napisano: 03.02.2018 20:19:14 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
czy ktos cos wie o tej akcji? rozdaja 9 kg proszku, trzeba im podac dane na priv oraz oplacic przesylke pobraniowa w kwocie 28 zł, sciema czy zbieranie danych, jak myslicie?

https://www.facebook.com/drcoro/ Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6459328 Napisano: 03.02.2018 11:47:18 w SZUKAM....
czy ktos wie jak pozbyc sie z telefonu KingRoota? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6459025 Napisano: 02.02.2018 13:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

defed napisał(a):

Można z różnych przyczyn nie posiadać juz nagrody: można to oddać bezdomnemu za darmo...

No nie wiem. Ja tam bym nie ryzykował. Później się okaże, że taki bezdomny odda wygrane auto Rydzykowi, a tego to bym nie chciał emotka

a podatek od darowizny to gdzie? he he? wszedzie cie skroja....no chyba ze ten bezdomny to z rodziny najblizszej i zlozy w czasie odpowiednie papiery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458957 Napisano: 02.02.2018 11:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy też tak macie...chyba zapchana skrzynka w Albedo..nie ma zwrotek z Somat..!!

Dostaliście już brakujące zwrotki, czy nadal nic?

z smsa?

Tak. Są zwrotki, czy dalej nie ma? 

nie wiem, bo nie wysylalam, ale myslalam, ze ci chodzi o jakies maile, dlatego zapytalam

Chodziło mi (i nadal chodzi) o zwrotki z sms, bo noszę się z zamiarem wysłania, a jak coś jest nie tak ze skrzynką, to zawsze mam stracha, że zgłoszenie w natłoku problemów na linii zaginie emotka

ok, to zle zrozumialam, bo napisalac o SKRZYNCE wiec sie zdziwilam, ja bede puszczac dzisiaj lub jutro to moge dac Ci znac Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

jokan

#6458947 Napisano: 02.02.2018 11:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy też tak macie...chyba zapchana skrzynka w Albedo..nie ma zwrotek z Somat..!!

z smsa?

Tak. Są zwrotki, czy dalej nie ma? 

nie wiem, bo nie wysylalam, ale myslalam, ze ci chodzi o jakies maile, dlatego zapytalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458925 Napisano: 02.02.2018 11:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

wycior napisał(a):

z smsa? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458919 Napisano: 02.02.2018 11:23:37 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Diana02 napisał(a):

jokan napisał(a):

gdzie najtaniej kupic batoniki Milka?

W Kaufie drogo, po 2,19 wczoraj płaciłam...

dzieki, ale Kaufa mam daleko Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458829 Napisano: 02.02.2018 09:01:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
gdzie najtaniej kupic batoniki Milka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458773 Napisano: 01.02.2018 22:45:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

ladyinred napisał(a):

I need your help

Mam wygrane karty visa z carex, luksji, i coca cola w DC. Aktywowane, sa na nich srodki
Próbowałam nimi dokonac platnosci w necie i wszystkie zostaly odrzucone. emotka   cos mozna z nimi zrobic? Czy tylko sklep zostaje
 Co.po przygodzie z jakas z biedry, której nie przyjmował terminal i patrzono na mnie jak oszustke to sie boje

na kasach samoobsługowych wyprobuj:)

mozna zaplacic cala stowe na takiej kasie? na karcie z carexa mmi cala stowe scignela kasjera w Tesco, a jak jest z karta luksja, tak samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6458316 Napisano: 31.01.2018 22:14:20 w Czy informują/ informowali?
shineoff napisał(a):

keraz123 napisał(a):

keraz123 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Tylko jedna walizka z Belvity w tym etapie na forum? emotka

nie tylko  emotka  u mnie mail o 16:09

i marzenia prysneły emotka

A co wygrało u Was zwykły tekst czy rymowanka?

Mogę powiedzieć co NIE wygrało - ani tekst ani rymowanka  emotka

ooojaaa, to po co ja czekalam tyyyle na wyniki....nie widzialam, aby ktos na forum pisal o wygranych, moze przegapilam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0