Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6458061 Napisano: 31.01.2018 13:09:09 w Pomocy!!!!
arabela79 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

arabela79 napisał(a):

Co Wam pomaga na zatoki? 
Mecze się kolejny tydzień,  jem już Duomox, kolejny antybiotyk od grudnia emotka poprawa taka, że mam siłę wstać z łóżka,  ale doszedł ból głowy. 
Straciłam zmysł węchu,  plucze Irigasin, zatkana i glucha dalej się czuję....

Niezbyt się znam na takich sprawach, ale mój partner miał takie same objawy jak Ty. Non stop leki, płukanie solą fizjologiczną itp. W zasadzie oddychał tylko jedną dziurką, a druga niedrożna. Codzienny ból zatok. Męczarnia straszna. Zdecydował się operacyjne udrożnienie zatok i korektę przegrody nosowej (chyba tak to się nazywa - tam między brwiami łamali kość). Wszystko na NFZ. Operacja była ciężka i po niej parę tygodni ciężkiego dochodzenia do siebie. Ale teraz... zero jakichkolwiek problemów. 

Choć w sumie nie wiem czy u Ciebie to chwilowe problemy czy długotrwałe... tak teraz pomyślałam. emotka

Dziękuję. U mnie to nie często, ale.. 
Robiłam TK i coś tam wyszlo delikatnego w górnych częściach..  Nie chcę właśnie żadnych zabiegów emotka

probowalas z sola jodowo-bromowa ? rozgrzac na patelni, wlozyc do skarpety i ogrzewac...ja zatoki mialam 2 lata temu, tez nic nie pomagalo, ale pozniej jakos oduscilo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457995 Napisano: 31.01.2018 11:20:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agusiamajusia napisał(a):

Agnes napisał(a):

400 lipikar i nawet na to się nie załapałam emotka

No ja też nie emotka

i ja tez nie:( emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457710 Napisano: 30.01.2018 13:17:33 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

Ale akurat tego nie zmienisz dodatkowym kategoryzowaniem konkursów. Jeśli komuś chce się napisać wiersz 50-wersowy, żeby wygrać kubek w serduszka, to zapewniam Cię, że znajdzie go i na poszukiwanie takich konkursów.

Hahahahha, przypomniał mi się jakiś konkurs, jeszcze z zeszłego roku, gdzie można było wygrać środki czystości (jakiś płyn do prania, odplamiacz i coś tam jeszcze). I kobieta napisała poemat (serio, miał chyba ze 100 wersów) o ... kupie. Jak jej dziecko zrobiło kupę i wszędzie rozmazało i opisała jak to spierała emotka  Myślałam, że umrę ze śmiechu i kibicowałam jej z całych sił, ale nie wygrała! Wkurzyło mnie to trochę, bo takiej kreatywności to jeszcze nie widziałam emotka

o Paaaaaaaaaaanie  emotka

a wygrala chociaz? ha ha, szkoda, ze nie zapisalas dla pokolen wiersza...aby pokolenie komputerowcow i tabletowcow uczylo sie kreatywnosci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457639 Napisano: 30.01.2018 11:14:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cos pustki ostanio:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457606 Napisano: 30.01.2018 10:07:55 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

shineoff napisał(a):

bruce napisał(a):

elotta napisał(a):

Tylko jak ustalać, kiedy nagroda jest tania, a kiedy nie? Np. książka za 30 zł to dla mnie bardzo fajna nagroda, a jednak obiektywnie jest to tania nagroda... nie wiem, po co tak wartościować.

W sumie - racja. emotka   Szczególnie, że część nagród jest i tania i droga (co mnie potwornie wkurza). 

No normalnie, tania to np. do 30 zł. Książki to swoją drogą, ale już nagrody typu kubek, smycz, czy podkładka pod myszkę powinny mieć osobną kategorię. I tyle.

kubki sublimacyjne (takie z nadrukiem) to wartosc okolo 5 zł, kubki termiczne - pomiędzy 15-25 zł, smycze - 2 zł, długopisy - pomiędzy 1-5 zł, podkładki pod myszkę - jakieś 10 zł. Koszulki - pomiędzy 10-25 zł. Ja o takie nagrody w ogóle nie gram bo szczerze to nie mam co z nimi zrobić a czasami trzeba się nawysilać niesamowicie żeby wygrać coś tak taniego...

A pamiętacie testowanie chusteczek Foxy? Z 300 osób jak nie lepiej o nie walczyło, wiersze pisali itp. Dla CHUSTECZEK, wartych 5 zł... Ja byłam potężnie zdziwiona.

pamiętam, ale nie pisałam;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457581 Napisano: 30.01.2018 09:27:21 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam 886 groszy w monetach jednogroszowych.Czy gdzies moge to wymienic?

Ja uwielbiam takie monety wydawać na kasach samobsługowych na konkursy promocyjne  emotka

ja tez mam tego sporo, zastanawialam sie co z tym zrobic:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6457490 Napisano: 29.01.2018 22:29:05 w Pomocy!!!!
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

POMOŻE KTOŚ? w Minionkach o jaką pakę chodzi? paka że więzienie czy paka jako paczkę tą tekturową?

ja sugerowałam się zdjęciem na stronie konkursowej, gdzie minionki ubrane sa w pasiaki  emotka

ja tez bym to obstawiala (ale jeszcze nie gralam, bo nie mam pomyslu he he) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457484 Napisano: 29.01.2018 22:07:06 w Wkurza mnie...
VIRGIN doprowadza mnie do szalu....znowu nie przepuscil mi smsa na 7055....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457238 Napisano: 29.01.2018 10:50:19 w Biedronka
zonka78 napisał(a):

asiam napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W mojej Biedronce nie ma żadnych produktów Somatu emotka

Sprawdź  przy kasach.

My w jednej dostaliśmy cztery ostatnie opakowania tabletek do czyszczenia i było to pierwszego dnia konkursu, w kolejnych dniach mąż "obleciał" inne Biedronki i zero Somat. W końcu w jakiejś w której był pewien, że nie dostanie również, jedno jedyne pudełko tabletek do mycia, stało na środku gdzieś gdzie w ogóle nie powinno go być i wołało do męża "weź mnie" emotka a, że długo nie trzeba go namawiać do tego, to je wziął emotka emotka

u mnie w jednej nie bylo, w innej prawie na srodku stal stand z tabletkami za 29,99 i informacja o konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457025 Napisano: 28.01.2018 08:13:11 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Już się nie cieszę. Przed pracą chciałam zobaczyć wiadomości... emotka

:((( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6457013 Napisano: 27.01.2018 22:40:22 w Wygraj mi / Wygram za...
norweska20 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

harnas napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

proszę o pomoc lub naprowadzenie co napisać by chociaż aparat wygrać w konkursie biedronki Colgate?

trzeba napisać najbielsze życzenia - nie ma za co emotka

O super to już wiem jak 

ale jak to "chociaz", chyba "az", przeciez tam jest tylko 10 aparatow, wiec b.malo jak na cala Polske - nie obraz sie, ale chyba nikt Ci nie poda przepisu na wygranie go....ja sama siedze od wczoraj i sie nad tym glowie (a robie tylko a moze "aż" 1 zgloszenie) emotka - powodzenia emotka

eeee....to teraz i ja juz wiem co napisać i idąc tym tropem napewno wygram główną emotka

to tak jak i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456992 Napisano: 27.01.2018 21:22:12 w Wygraj mi / Wygram za...
agakaz2 napisał(a):

harnas napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

proszę o pomoc lub naprowadzenie co napisać by chociaż aparat wygrać w konkursie biedronki Colgate?

trzeba napisać najbielsze życzenia - nie ma za co emotka

O super to już wiem jak 

ale jak to "chociaz", chyba "az", przeciez tam jest tylko 10 aparatow, wiec b.malo jak na cala Polske - nie obraz sie, ale chyba nikt Ci nie poda przepisu na wygranie go....ja sama siedze od wczoraj i sie nad tym glowie (a robie tylko a moze "aż" 1 zgloszenie) emotka - powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456910 Napisano: 27.01.2018 13:14:22 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

andii - zapraszam tu na wspólne świętowanie  emotka emotka  Wszystkiego naj naj najgrodowego dla mnie, dla Ciebie i dla innych dzisiejszych urodzinowiczów  emotka   emotka

ooo dołączam się, też dzisiaj mam:) buuuuuziaki emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456824 Napisano: 26.01.2018 22:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Nie wiem czy podobne pytanie już padło ale ry.zyk fizyk emotka   - na konkurs 50 urodziny Kinder mam dwa paragony i tu zaczyna się małe ale emotka - nie pomyślałam żeby kupić na osobny paragon i mam na paragonie takie porządne tygodniowe zakupy w lidlu emotka  czyli dłuuugi paragon a tam gdzieś w środeczku  beuno . Czy mam jakoś zaznaczyć na paragonie ten produkt emotka  ?  Kupiłam przypadkowo całkiem nie konkursowo ale jak mam to szkoda zmarnować emotka    a co mi tam niech się w agencji dowiedzą ile zjemy i wypijemy emotka  może się zlitują że bieda w gospodarstwie i wpadnie jakaś nagroda emotka

Też jeden taki długi puściłam, a co, niech szukają  emotka  Rob jak uwazasz, ale ja wole nie naruszac paragonu.

ja czasem zaznaczam małą kropeczkę przy produkcie i nie mialam zadnego problemu jeszcze Wyświetl w wątku >>
2 nkba, andii 0

jokan

#6456771 Napisano: 26.01.2018 18:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

Wy macie przynajmniej wybór sklepu, a w moim mini C4 nie ma nic z asortymentu Fa. Nie dość, że człowiek musi tam dojechać, to jeszcze wraca z niczym. Może komuś zbywa paragonów emotka ?

ja niestety nie ma nadmiaru paragonow.,  a do Carrefoura mam niestety tez b.daleko Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

jokan

#6456754 Napisano: 26.01.2018 17:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

W Factory jest ogólnie bieda ze wszystkim w C4. Jest drożej i mniejszy wybór.  Jest to C4 innej klasy, gorszej.

witam w klubie Carrefourowym z Hallera emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456497 Napisano: 26.01.2018 10:04:33 w Smolar
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

kazdemu nawet jezeli bylbys milionowy hehe

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

kupujesz produkt . po przetesowaniu piszesz że nic się nie poprawiło. odsyłasz dane do konta plus paragon i zwracają ci kasę za zakupy. tracisz tylko na znaczki. szkoda że nie zrobili tego przez www

Pewnie dlatego jest odsyłka listem paragonu, bo znaleźliby się tacy bizMesmeni, co kupią w Tesco, zrobią zwrot jak to są niezadowoleni i przy okazji obskoczą sobie konkurs chwaląc Listerine pod niebiosa  emotka   emotka  

emotka niezle Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456459 Napisano: 26.01.2018 07:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dostałam wczoraj takiego maila niby od DHL Express. wczoraj została nadana do Ciebie przesyłka o numerze ... kliknij w link i uzupełnij dane do wysyłki . dziwne emotka

zapewne spam, skoro juz DHL ma ta przesylke, to przeciez nadawca musial podac adres dostawy, sprawdz dokladnie z jakiego adresu mailowego przyszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456251 Napisano: 25.01.2018 14:39:31 w Połączenia nieodebrane
viviean napisał(a):

dziś przed 11, prywatny numer? ktoś dziś miał informować z wynikami?

o 9:59 mialam tel. z zastrzezonego, ale odebralam i ktos sie rozlaczyl...takze nie wiadomo co to...ale raczej na wyniki zadne nie czekam Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

jokan

#6456140 Napisano: 25.01.2018 10:21:20 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

A czasami nie jesteś rezerwą 2 etapu?

Rezerwę wysyłają z tego samego etapu i nawet potem nie raczą napisać, czy się pozostało rezerwowym czy może rzeczywistym laureatem. Wiem, bo miałam taką przyjemność w drugim etapie.

nie, to III etap Wyświetl w wątku >>
0 0