Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6456121 Napisano: 25.01.2018 09:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

lowmacp napisał(a):

paula9891 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Chyba zacznę wysnuwać przypuszczenia, że belVita nie czyta tylko losuje emotka  miałam trzy pewniaki  emotka  a walizki nie widac. 

Ej ej ej ej! U mnie 2/2 zgłoszenia wygrane emotka  Aż takiego szczęścia to ja nie mam...
Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, ze dana agencja losuje.
Może nie były w ich guście po prostu?

Wszystko jest kwestią gustu. Ja również mam 2 zgłoszenia wygrane, a prób było więcej. Co do losowań, to szczęścia nie mam wcale, więc śmiało mogę obalić Twoją tezę emotka

A czy jena osoba może wygrać dwa razy ? emotka

nie moze, dlatego gra na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456118 Napisano: 25.01.2018 09:41:19 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

jokan napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Szukam informacji czemu to nie działa
https://www.e-kon...00.html#.WmjcIeciEl1
Ktoś , coś ?

co nie dziala? u mnie wszystko ok

za każdym razem pojawia się komunikat : wystąpił nieoczekiwany błąd

ale strone ci sie nie otwiera czy po kliknieciu na cos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456095 Napisano: 25.01.2018 08:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Chyba zacznę wysnuwać przypuszczenia, że belVita nie czyta tylko losuje emotka  miałam trzy pewniaki  emotka  a walizki nie widac. 

Ej ej ej ej! U mnie 2/2 zgłoszenia wygrane emotka  Aż takiego szczęścia to ja nie mam...
Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, ze dana agencja losuje.
Może nie były w ich guście po prostu?

nigdy nie mozna mowic, ze to pewniak....pewniaki sa tylko w Tesco (sklepie) emotka - a tak na powaznie juz niejedne pewniaki okazaly sie wtopą, a niejedne beznadzieje teksty - wygrana.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456094 Napisano: 25.01.2018 07:58:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Mam pytanie dot. Belvity: jaką wiadomość otrzymaliście na maila?  Przez przypadek skasowałam maila emotka

Witaj,
Miło nam poinformować, że jesteś Rezerwowym Kandydatem na Laureata Nagrody Tygodniowej w konkursie belVita „Lato na Śniadanie”. W ciągu 24 godzin od przesłania przez nas tej wiadomości odeślij  wiadomość załączając skan paragonu zgodnego z numerem paragonu  zamieszczonego w Zgłoszeniu, oraz Twoje imię, nazwisko, rok urodzenia, adres poczty elektronicznej, numer telefonu do kontaktu, adres do doręczeń. Jeśli zostaniesz Laureatem Nagrody Tygodniowej będziesz również Kandydatem do Nagrody Głównej w Finale nr 2 tj. 02.02.2018 r.  Bądź tego dnia dostępny telefonicznie od godziny 7.00-17.00, tego dnia, w trakcie rozmowy telefonicznej przekazywana będzie informacja o  zwycięskiej Pracy Konkursowej, która wygrała Nagrodę Główną, z zastrzeżeniem, iż  rozmowa telefoniczna oraz emisja rozmowy na antenie RMF FM jest warunkiem wygrania Nagrody Głównej. Pozdrawiamy,
Zespół Obsługi Konkursu Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456089 Napisano: 25.01.2018 07:40:48 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

shineoff napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

No ale chyba to znaczy, że dostaniesz nagrodę? Bo właściwy nie spełnił warunków? Czy tylko tak powiedzieli "jak nie spełni, to dostaniesz"? emotka

jak nie spełnił, jak ma 24 godziny na odesłanie paragonu? eee tam, trzeba pisać dalej emotka

A nie masz przypadkiem takiego maila?

Witaj,Miło nam poinformować, że jesteś Kandydatem na Laureata Nagrody Tygodniowej w konkursie belVita „Lato na Śniadanie”. Aby otrzymać nagrodę, w ciągu 24 godzin od przesłania przez nas tej wiadomości odeślij...jak tak, to nie jest rezerwa, oni wszystkim wysylaja cos takiego.

niestety nie...mam REZERWOWYM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456056 Napisano: 24.01.2018 22:35:38 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

No ale chyba to znaczy, że dostaniesz nagrodę? Bo właściwy nie spełnił warunków? Czy tylko tak powiedzieli "jak nie spełni, to dostaniesz"? emotka

jak nie spełnił, jak ma 24 godziny na odesłanie paragonu? eee tam, trzeba pisać dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456053 Napisano: 24.01.2018 22:26:07 w Wkurza mnie...
rezerwowy laureat Belvita.....emotka phi...też mi coś....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456040 Napisano: 24.01.2018 21:43:42 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

Szukam informacji czemu to nie działa
https://www.e-kon...00.html#.WmjcIeciEl1
Ktoś , coś ?

co nie dziala? u mnie wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455944 Napisano: 24.01.2018 17:38:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
arabela79 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Gratulujemy - do projektu adidas ADIPOWER wybraliśmy właśnie Ciebie! - mail od Trnd

mam i ja emotka

i u mnie mail

mam i ja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455933 Napisano: 24.01.2018 17:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Słuchajcie, albo tego nie ma w regulaminie, albo czas na okulary - konkurs Somat, Biedronka. Jest tam gdzieś zapis o ilości nagród, które może wygrać jedna osoba? Albo o ograniczeniu na gospodarstwo domowe?

a zamierzasz ile wygrać ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455780 Napisano: 24.01.2018 09:59:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet z kalendarza everyday nic nie mam....dno Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455749 Napisano: 24.01.2018 07:10:55 w Wkurza mnie...
justfine napisał(a):

Może nie jest to wnerw, ale odczuwam dziwną pustkę - konkurs Kinder i loteria "Wybierz z trio" to jedyne, na których rozstrzygnięcie czekam.

ooo mam to samo, jeszcze niechec i malo czasu dla paragonow, ktore czekaja na zgloszenie do konkursu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455434 Napisano: 23.01.2018 10:22:25 w Lay's
Lidka nic nie szykuje na Nowy Rok? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455271 Napisano: 22.01.2018 17:29:01 w Biedronka
mahuska napisał(a):

mia napisał(a):

To, że w jednej Biedronce są produkty promocyjne, a w innej nie ma, to jest oczywiste - przynajmniej w mojej mieścinie tak zawsze było (nawet w gazetce jest to zaznaczone) - ale mam deko inne pytanie.
Czy rzucili coś innego niż tylko te wielkie pudła Somat po circa 3 dychy? emotka Bo nie wiem, czy jest sens ujeżdżać kolejne sklepy...

mąż znalazł
tabletki do czyszczenia zmywarek 3 szt za 5,5
płyn do nabłyszczania coś koło 9 zł emotka

a czy to wszystko stoi w miare obok siebie, czy po calej Biedrze trzeba szukac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455219 Napisano: 22.01.2018 14:23:34 w Biedronka
maryam napisał(a):

Szkoda że nie chcą numeru paragonu w zgłoszeniu... emotka

no to bedzie jazda na calego... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6455126 Napisano: 22.01.2018 11:54:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki i na nic wiecej sie nie zapowiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6454816 Napisano: 20.01.2018 18:02:24 w Carrefour konkursy
pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

Czy w Waszych C4 market są jakiekolwiek produkty Fa??? Poszłam zobaczyć czy są mydełka, a nawet żelu czy deo nie zastałam, ani w damskich, ani męskich, ani na półkach promo... WTF? emotka

u nas były osttanie 3 sztuki dezodorantów emotka

dzisiaj kupilam, full wybór mydeł FA od wyboru do koloru:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6454814 Napisano: 20.01.2018 17:57:15 w Pomocy!!!!
zawszebeznagrod napisał(a):

babariba napisał(a):

kermit napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta  emotka  

https://ogloszeni...-szetlandzki,67084 

Dałeś/aś ogłoszenie na Facebook-u? Tak chyba najłatwiej odnaleźć właściciela. Może po prostu komuś uciekł...

chyba najszybciej na lokalne grupy na FB, szukaj jeszcze grup "Zaginione psy"

A dałeś znać najbliższemu schronisku dla zwierząt? Oni na swojej stronie fb umieszczają informację o takiej zgubie lub można im taką znajdę przywieźć. Wydaje mi się, że właściciel zawsze tam zaczyna poszukiwania. A jak widać na zdjęciu pies jest bardzo zadbany i na pewno ma kochających właścicieli. 

Tak, schronisko w Cieszynie tez ma informacje

piekny pies, ja tez nie oddalabym byle gdzie... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6454796 Napisano: 20.01.2018 16:58:55 w Pomocy!!!!
kermit napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta emotka

https://ogloszeni...-szetlandzki,67084 

Dałeś/aś ogłoszenie na Facebook-u? Tak chyba najłatwiej odnaleźć właściciela. Może po prostu komuś uciekł...

chyba najszybciej na lokalne grupy na FB, szukaj jeszcze grup "Zaginione psy" Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6454787 Napisano: 20.01.2018 16:35:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje lager, dopiero doczytałam:)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0