Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6456910 Napisano: 27.01.2018 13:14:22 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

andii - zapraszam tu na wspólne świętowanie  emotka emotka  Wszystkiego naj naj najgrodowego dla mnie, dla Ciebie i dla innych dzisiejszych urodzinowiczów  emotka   emotka

ooo dołączam się, też dzisiaj mam:) buuuuuziaki emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456824 Napisano: 26.01.2018 22:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Nie wiem czy podobne pytanie już padło ale ry.zyk fizyk emotka   - na konkurs 50 urodziny Kinder mam dwa paragony i tu zaczyna się małe ale emotka - nie pomyślałam żeby kupić na osobny paragon i mam na paragonie takie porządne tygodniowe zakupy w lidlu emotka  czyli dłuuugi paragon a tam gdzieś w środeczku  beuno . Czy mam jakoś zaznaczyć na paragonie ten produkt emotka  ?  Kupiłam przypadkowo całkiem nie konkursowo ale jak mam to szkoda zmarnować emotka    a co mi tam niech się w agencji dowiedzą ile zjemy i wypijemy emotka  może się zlitują że bieda w gospodarstwie i wpadnie jakaś nagroda emotka

Też jeden taki długi puściłam, a co, niech szukają  emotka  Rob jak uwazasz, ale ja wole nie naruszac paragonu.

ja czasem zaznaczam małą kropeczkę przy produkcie i nie mialam zadnego problemu jeszcze Wyświetl w wątku >>
2 nkba, andii 0

jokan

#6456771 Napisano: 26.01.2018 18:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

Wy macie przynajmniej wybór sklepu, a w moim mini C4 nie ma nic z asortymentu Fa. Nie dość, że człowiek musi tam dojechać, to jeszcze wraca z niczym. Może komuś zbywa paragonów emotka ?

ja niestety nie ma nadmiaru paragonow.,  a do Carrefoura mam niestety tez b.daleko Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

jokan

#6456754 Napisano: 26.01.2018 17:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

W Factory jest ogólnie bieda ze wszystkim w C4. Jest drożej i mniejszy wybór.  Jest to C4 innej klasy, gorszej.

witam w klubie Carrefourowym z Hallera emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456497 Napisano: 26.01.2018 10:04:33 w Smolar
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

kazdemu nawet jezeli bylbys milionowy hehe

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

kupujesz produkt . po przetesowaniu piszesz że nic się nie poprawiło. odsyłasz dane do konta plus paragon i zwracają ci kasę za zakupy. tracisz tylko na znaczki. szkoda że nie zrobili tego przez www

Pewnie dlatego jest odsyłka listem paragonu, bo znaleźliby się tacy bizMesmeni, co kupią w Tesco, zrobią zwrot jak to są niezadowoleni i przy okazji obskoczą sobie konkurs chwaląc Listerine pod niebiosa  emotka   emotka  

emotka niezle Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456459 Napisano: 26.01.2018 07:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dostałam wczoraj takiego maila niby od DHL Express. wczoraj została nadana do Ciebie przesyłka o numerze ... kliknij w link i uzupełnij dane do wysyłki . dziwne emotka

zapewne spam, skoro juz DHL ma ta przesylke, to przeciez nadawca musial podac adres dostawy, sprawdz dokladnie z jakiego adresu mailowego przyszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456251 Napisano: 25.01.2018 14:39:31 w Połączenia nieodebrane
viviean napisał(a):

dziś przed 11, prywatny numer? ktoś dziś miał informować z wynikami?

o 9:59 mialam tel. z zastrzezonego, ale odebralam i ktos sie rozlaczyl...takze nie wiadomo co to...ale raczej na wyniki zadne nie czekam Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

jokan

#6456140 Napisano: 25.01.2018 10:21:20 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

A czasami nie jesteś rezerwą 2 etapu?

Rezerwę wysyłają z tego samego etapu i nawet potem nie raczą napisać, czy się pozostało rezerwowym czy może rzeczywistym laureatem. Wiem, bo miałam taką przyjemność w drugim etapie.

nie, to III etap Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456121 Napisano: 25.01.2018 09:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

lowmacp napisał(a):

paula9891 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Chyba zacznę wysnuwać przypuszczenia, że belVita nie czyta tylko losuje emotka  miałam trzy pewniaki  emotka  a walizki nie widac. 

Ej ej ej ej! U mnie 2/2 zgłoszenia wygrane emotka  Aż takiego szczęścia to ja nie mam...
Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, ze dana agencja losuje.
Może nie były w ich guście po prostu?

Wszystko jest kwestią gustu. Ja również mam 2 zgłoszenia wygrane, a prób było więcej. Co do losowań, to szczęścia nie mam wcale, więc śmiało mogę obalić Twoją tezę emotka

A czy jena osoba może wygrać dwa razy ? emotka

nie moze, dlatego gra na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456118 Napisano: 25.01.2018 09:41:19 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

jokan napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Szukam informacji czemu to nie działa
https://www.e-kon...00.html#.WmjcIeciEl1
Ktoś , coś ?

co nie dziala? u mnie wszystko ok

za każdym razem pojawia się komunikat : wystąpił nieoczekiwany błąd

ale strone ci sie nie otwiera czy po kliknieciu na cos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456095 Napisano: 25.01.2018 08:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Chyba zacznę wysnuwać przypuszczenia, że belVita nie czyta tylko losuje emotka  miałam trzy pewniaki  emotka  a walizki nie widac. 

Ej ej ej ej! U mnie 2/2 zgłoszenia wygrane emotka  Aż takiego szczęścia to ja nie mam...
Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, ze dana agencja losuje.
Może nie były w ich guście po prostu?

nigdy nie mozna mowic, ze to pewniak....pewniaki sa tylko w Tesco (sklepie) emotka - a tak na powaznie juz niejedne pewniaki okazaly sie wtopą, a niejedne beznadzieje teksty - wygrana.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456094 Napisano: 25.01.2018 07:58:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Mam pytanie dot. Belvity: jaką wiadomość otrzymaliście na maila?  Przez przypadek skasowałam maila emotka

Witaj,
Miło nam poinformować, że jesteś Rezerwowym Kandydatem na Laureata Nagrody Tygodniowej w konkursie belVita „Lato na Śniadanie”. W ciągu 24 godzin od przesłania przez nas tej wiadomości odeślij  wiadomość załączając skan paragonu zgodnego z numerem paragonu  zamieszczonego w Zgłoszeniu, oraz Twoje imię, nazwisko, rok urodzenia, adres poczty elektronicznej, numer telefonu do kontaktu, adres do doręczeń. Jeśli zostaniesz Laureatem Nagrody Tygodniowej będziesz również Kandydatem do Nagrody Głównej w Finale nr 2 tj. 02.02.2018 r.  Bądź tego dnia dostępny telefonicznie od godziny 7.00-17.00, tego dnia, w trakcie rozmowy telefonicznej przekazywana będzie informacja o  zwycięskiej Pracy Konkursowej, która wygrała Nagrodę Główną, z zastrzeżeniem, iż  rozmowa telefoniczna oraz emisja rozmowy na antenie RMF FM jest warunkiem wygrania Nagrody Głównej. Pozdrawiamy,
Zespół Obsługi Konkursu Wyświetl w wątku >>

jokan

#6456089 Napisano: 25.01.2018 07:40:48 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

shineoff napisał(a):

jokan napisał(a):

No ale chyba to znaczy, że dostaniesz nagrodę? Bo właściwy nie spełnił warunków? Czy tylko tak powiedzieli "jak nie spełni, to dostaniesz"? emotka

jak nie spełnił, jak ma 24 godziny na odesłanie paragonu? eee tam, trzeba pisać dalej emotka

A nie masz przypadkiem takiego maila?

Witaj,Miło nam poinformować, że jesteś Kandydatem na Laureata Nagrody Tygodniowej w konkursie belVita „Lato na Śniadanie”. Aby otrzymać nagrodę, w ciągu 24 godzin od przesłania przez nas tej wiadomości odeślij...jak tak, to nie jest rezerwa, oni wszystkim wysylaja cos takiego.

niestety nie...mam REZERWOWYM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456056 Napisano: 24.01.2018 22:35:38 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

jokan napisał(a):

No ale chyba to znaczy, że dostaniesz nagrodę? Bo właściwy nie spełnił warunków? Czy tylko tak powiedzieli "jak nie spełni, to dostaniesz"? emotka

jak nie spełnił, jak ma 24 godziny na odesłanie paragonu? eee tam, trzeba pisać dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456053 Napisano: 24.01.2018 22:26:07 w Wkurza mnie...
rezerwowy laureat Belvita.....emotka phi...też mi coś....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6456040 Napisano: 24.01.2018 21:43:42 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

Szukam informacji czemu to nie działa
https://www.e-kon...00.html#.WmjcIeciEl1
Ktoś , coś ?

co nie dziala? u mnie wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455944 Napisano: 24.01.2018 17:38:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
arabela79 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Gratulujemy - do projektu adidas ADIPOWER wybraliśmy właśnie Ciebie! - mail od Trnd

mam i ja emotka

i u mnie mail

mam i ja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455933 Napisano: 24.01.2018 17:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Słuchajcie, albo tego nie ma w regulaminie, albo czas na okulary - konkurs Somat, Biedronka. Jest tam gdzieś zapis o ilości nagród, które może wygrać jedna osoba? Albo o ograniczeniu na gospodarstwo domowe?

a zamierzasz ile wygrać ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455780 Napisano: 24.01.2018 09:59:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet z kalendarza everyday nic nie mam....dno Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6455749 Napisano: 24.01.2018 07:10:55 w Wkurza mnie...
justfine napisał(a):

Może nie jest to wnerw, ale odczuwam dziwną pustkę - konkurs Kinder i loteria "Wybierz z trio" to jedyne, na których rozstrzygnięcie czekam.

ooo mam to samo, jeszcze niechec i malo czasu dla paragonow, ktore czekaja na zgloszenie do konkursu.... Wyświetl w wątku >>
0 0