Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6452580 Napisano: 15.01.2018 12:22:07 w Informują
poprostuanette napisał(a):

Grzaniec Galicyjski maile (u mnie w spamie na gmail)

u mnie na wp.pl mail w folderze OFERTY Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452531 Napisano: 15.01.2018 10:11:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy na tę loterię z colą na circle K też macie numer paragonu typu 12345/456? Pierwszy raz widzę coś takiego :

tak podaje sie caly numer z tym ukosnikiem, ja dzisiaj dostalam zwrotke w koncu na sms wysylanego 10 stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452410 Napisano: 14.01.2018 15:47:00 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma w co grać.... Już nie mówię o promocyjnych, bo w te gram rzadko, ale te pozostałe....

dokładnie, nie mam w czym wziąć udziału przez najbliższe dwa tygodnie

no wlasnie mnie to tez wkurza, tym brdziej, ze wyekspediowalam dzieci do dzidka na czas ferii i mam wiecej czasu na ogarniecie konkursow, a tu nie ma sie za co brac:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452346 Napisano: 13.01.2018 22:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z sidoluxa mozna sie spodziewac jeszcze jakiejs rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452281 Napisano: 13.01.2018 17:40:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

deva napisał(a):

który numer wpisujecie w loterii coca cola cirkle? obok daty czy nr transakcji?
Ten obok daty jest łamany
help

tak ten łamany emotka

a dostaliscie w koncu zwrotki? ja od srody czekam....i chyba sie nie doczekam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452229 Napisano: 13.01.2018 14:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

kermit napisał(a):

stellasz napisał(a):

harnas napisał(a):

Ale jaja ... wiedziałem że coś jest nie tak. W pierwszej edycji każde zgłoszenie = wygrana, później już trzeba było tych zgłoszeń z 10 by coś trafić, a teraz przy kilkunastu zgłoszeniach nic nie wygrałem! Gdzie to można zgłosić? W końcu to wyłudzenie i nagród i zgłoszeń ...

też sporo tego wysłałam i nic, ale to że ktoś takie telewizory sprzedaje to chyba nie oznacza od razu że są z loterii duck? Widać że innym sprzętem też handluje.... Tzn. jaki jest dowód na pochodzenie tych TV?

Dowodu nie ma. Ale jeśli ktoś sprzedaje 30 TV jako osoba prywatna, nie wystawia faktur, a dokładnie takie były do wygrania w tej loterii to... Tym bardziej, że ta sama osoba sprzedawała ostatnio bodajże rowery i telefony, też takie jakie były do wygrania w poprzedniej edycji.

Dowód jest - dzięki korekk za podany link allegro, napisałam do gościa jak wszedł w posiadanie telewizorów i zobaczcie co mi odpisał, cytuję:
Wygrane w loterii emotka /i]
https://www.rodzinawygrywa.pl/
wprawdzie wysłali inny model bo tamtego im brakło....

proszę Was o radę co z tym zrobić dalej, bo ja tej sprawy tak nie zostawię emotka przecież to jest kpina ze wszystkich uczciwych konkursowiczów

gosc sie sam wystawia na Wielkie Oko Saurona - naszego Fiskusa, ponieważ taka sprzedaz podchodzi juz pod dzialalnosc i powinien odprowadzac podatek od dochodu....ale to jego sprawa....natomiast zaswsze sie znajdzie "zyczliwy", ktory pomoze i powiadomi odpowiednie organy.... Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

jokan

#6452225 Napisano: 13.01.2018 14:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

rudawka napisał(a):

Czy mieliście też problem ze zwrotną z konkursu coca cola na circle K? Wysłałam wczoraj zgłoszenie sms i nic nie przyszło. Co robić? Wysłać jeszcze raz, pisać do agencji czy czekać?  Będę wdzięczna za podpowiedź.  Miłej soboty  emotka

zwrotki przychodzą z kilkudniowym opóźnieniem emotka

hmmm, ja ze srody sie nie doczekalam zwrotki, pisac od nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6452100 Napisano: 12.01.2018 20:41:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
ambasador Grzanca Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

jokan

#6451887 Napisano: 12.01.2018 11:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ej no, kiedy się zaczną jakies sensowne konkrusy? Już prawie połowa stycznia i lipa, tak delikatnie mówiąc...  emotka

Masz rację emotka  Też na to czekam! Na razie nic fajnego nie ma do wygrania emotka  

może Lidka coś rzuci emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6451829 Napisano: 12.01.2018 10:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

czy na konkurs belvita trzeba od razu przesłać im zdjęcie paragonu

nie, ale trzeba podac nr paragonu Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6451797 Napisano: 12.01.2018 10:05:49 w Czy informują/ informowali?
anemone1 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

A kalendarz adwentowy evrydayme  ?? Były maile?

Podbijam.

nikt sie nie chwalil, tez czekam Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

jokan

#6451719 Napisano: 11.01.2018 22:42:08 w Wkurza mnie...
pawelski napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jeny zaraz zwariuje w poniedziałek wypełniłam ankietę o kapsułki do prania i co dzień ktoś inny dzwoni coś mi proponując, masakra wrr

Wyłudzili twój numer telefonu. Nie lubię konkursów w których trzeba podawać numer telefonu i staram się w takie
nie grać. W razie wygranej niech piszą na email.

a czy to wogole byl konkurs? Nieraz jest tam jakas strona z rzekoma nagroda i wystarczy tylko dane swoje uzupelnic, ale jak sie zajrzy do regulaminu to okazuje sie, to to firma zarejestrowana np. w niemczech i hulaj dusza...potem sprzedawanie danych, i takie inne historie...naprawde trzeba uwazac na takie formularze....i wlasnie mnie wkurza takie wyludzanie danych...ale z drugiej strony ludzie sami wypelniaja ankiety nie czytajac regulaminu....agakaz2, czytalas do tego badziewia regulamin? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451708 Napisano: 11.01.2018 22:06:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

W Kinderkach nie ma żadnych kodów? 

Nie sa potrzebne do loterii/konkursu:)
Ogolnie opakowanie nie jest do niczego potrzebne.

Czyli poszukiwanie opakowań konkursowych było bez sensu... o rany emotka

a u mnie byl kod dzisiaj, tylko po co on potrzebny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451702 Napisano: 11.01.2018 21:49:53 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy z kinder z loterii / konkursu trzeba zachować opakowanie?... bo skoro w regulaminie jest napisane, że produkt promocyjny to ten z nadrukiem 50lat etc., to jak będą wiedzieć, ze właśnie taki kupiło się? Czy po prostu i tak wszystkie produkty wkrótce będą mieć to logo przez kolejne miesiące, wiec nieistotne?

Paragon trzeba zachować, nic więcej

to po co w srodku robili jakies numerki?

w moim nic nie ma emotka  , a może kupiłaś kinder bueno ?tam  moze pozostałości po starej loterii?

no wlasnie nie, kupilam dzisiaj w Biedrze 1 Kinder Bueno i sa te same numerki, co w poprzedniej edycji, ale na opakowaniu mam znaczek 50 lat Kinder wiec sie zdiziwlam, bo pisaliscie ze tam sam paragon sie wgrywa (zreszta mialam dac zgloszenie, ale akurat skanu jeszcze nie mialam zrobionego) i sie zdziwilam, ze w zgloszeniu tego nie wymagaja...

No co, przemalowali tylko z zewnątrz emotka

na to wyglada, aby zainteresować lud nowym konkursem emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6451700 Napisano: 11.01.2018 21:47:22 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy z kinder z loterii / konkursu trzeba zachować opakowanie?... bo skoro w regulaminie jest napisane, że produkt promocyjny to ten z nadrukiem 50lat etc., to jak będą wiedzieć, ze właśnie taki kupiło się? Czy po prostu i tak wszystkie produkty wkrótce będą mieć to logo przez kolejne miesiące, wiec nieistotne?

to po co w srodku robili jakies numerki?

w moim nic nie ma emotka  , a może kupiłaś kinder bueno ?tam  moze pozostałości po starej loterii?

no wlasnie nie, kupilam dzisiaj w Biedrze 1 Kinder Bueno i sa te same numerki, co w poprzedniej edycji, ale na opakowaniu mam znaczek 50 lat Kinder wiec sie zdiziwlam, bo pisaliscie ze tam sam paragon sie wgrywa (zreszta mialam dac zgloszenie, ale akurat skanu jeszcze nie mialam zrobionego) i sie zdziwilam, ze w zgloszeniu tego nie wymagaja... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451697 Napisano: 11.01.2018 21:40:42 w Pomocy!!!!
jaki dopisek na liscie piszecie do Karlsbada do konkursu Polomarketu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451696 Napisano: 11.01.2018 21:39:27 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

mampytanie napisał(a):

to po co w srodku robili jakies numerki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451412 Napisano: 11.01.2018 11:17:48 w Karlsbad
dzwonia dalej, zgloszenie z ostatniego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6451408 Napisano: 11.01.2018 11:15:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6451407 Napisano: 11.01.2018 11:14:55 w Informują
dzwnia dalej z Polo (zgloszeni z ostatniego dnia), nr zastrzezony Wyświetl w wątku >>
0 0