Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6451382 Napisano: 11.01.2018 10:31:12 w Lotto i inne
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kiedyż Ty sobie Kaśku wydrapiesz prawdziwe szczęście, w postaci drapieżnika-samca, co będzie dbał, troszczył się, hołubił, pieścił... No kiedyż?! emotka

Póki co mam tylko kochanka,żaden na stałe mnie nie chce emotka emotka

No wiesz co... FOCH emotka Fcale mnie nie lubisz, fcale! emotka By było W TEMACIE: zagrałem dziś w Euro Jack Cośtam Jak myślicie, wygram? emotka

wlasnie sie mialam pytac czy ktos w tego eurojacka gra i co z tego wynika? bo szykuje sie niezla kumulacja i sie zastanawiam, czy zainwestowac te 12,50 zlocisza ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451351 Napisano: 11.01.2018 09:39:04 w Wkurza mnie...
juz same wtopy z samego rana....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451241 Napisano: 10.01.2018 19:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy byly juz wyniki z kalendarza adwentowego Everyday Me? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451239 Napisano: 10.01.2018 19:48:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jaki numer sie daje na Circle K? ten cały z ukosnikiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451228 Napisano: 10.01.2018 19:22:09 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragon PUR Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451026 Napisano: 10.01.2018 12:23:51 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

lav7 napisał(a):

nkba napisał(a):

buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

masta55 napisał(a):

Czy informowali z 5 etapu Duracell?

mi sie wydaje, ze nie do konca ogarneli 4 etap....z 5 nikt sie nie chwalil jeszcze

z 4 póki co tylko z samymi mieczami dzwonili, więc jeszcze roboty zostały

Z robotami też dzwonili, były wpisy w MDW

To z V etapu już pozamiatane czy jeszcze nie ?:)

z IV

V raczej jeszcze nie zaczęli Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6451003 Napisano: 10.01.2018 11:34:49 w Czy informują/ informowali?
masta55 napisał(a):

Czy informowali z 5 etapu Duracell?

mi sie wydaje, ze nie do konca ogarneli 4 etap....z 5 nikt sie nie chwalil jeszcze Wyświetl w wątku >>

jokan

#6450803 Napisano: 09.01.2018 19:29:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no i nic dzisiaj, jak smutno...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450601 Napisano: 09.01.2018 12:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

Takie to już w ogóle trzeba omijać szerokim łukiem...

a skąd będziesz wiedziała, że to akurat taka ?:P trzeba zakładać że wszystkie są takie emotka

grac tylko na profilach znanych marek (oczywiscie uwazac na falszywki, ale to dla wprawionego gracza nic trudnego), omijac szerokim lukiem butiki, buticzki, etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450467 Napisano: 09.01.2018 08:52:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tu jestem emotka - nagrody przybywajcie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450309 Napisano: 08.01.2018 17:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kkomandoss napisał(a):

To szybko się uwinęli z belvitą...

Na pewno pracownicy agencji ukończyli kurs szybkiego czytania - dzięki temu są bardziej wydajni w pracy, ogólnie brawo i szał pał emotka

he he, tez mi sie to podejrzane wydaje....konkurs zdjeciowy ogarniali po tygodniu (a wiadomo, ze nagradzali te same zdjecie, tylko z innego ujecia), a teraz kiedy do przeczytania sa teksty, to dzisiaj juz wyniki .....ciekawe emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

jokan

#6450092 Napisano: 08.01.2018 13:01:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

jokan napisał(a):

odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 

trudno powiedziec, bo ktos z belvity robi dobra mine do zlej gry...piszac takie bzdury....nie takiej odpowiedzi oczekiwalam, moje zgloszenie jest zgodne z regulaminem (podalam wszystko co potrzeba), jedynie nie wyslalam przez bota, tylko jako zwykla wiadomosc FB Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

jokan

#6450087 Napisano: 08.01.2018 12:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

{w regulaminie nie ma nic o botach, ze trzeba cos kliknac, wejsc, etc.) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450084 Napisano: 08.01.2018 12:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 

moze tak faktycznie jest, ze jak ktos pierwszy raz wysylal do nich wiadomosc, to od razu mial bota, a ci inni mieli do wyboru zwykla wiadomosc i bota, ale dopiero pozniej sie pokapowali ze tak jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450079 Napisano: 08.01.2018 12:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450078 Napisano: 08.01.2018 12:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

Faktycznie moze to z tego wynikac, nie to byla moja pierwsza rozmowa z nimi emotka

moja tez nie byla pierwsza....bo im wczesniej wygarnelam za poprzedni konkurs ha ha....juz widze jak wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450045 Napisano: 08.01.2018 12:06:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Mysia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

to ja nie mam czegoś takiego. zreszta ewidentnie psize w reg wejdz na messengera i podziel sie swoim sposobem... nie ma nic o botach, kliknieciach czymkolwiek

też nic takiego nie mam.. aż się przyjrzałam i dopiero teraz zauważyłam na msg na kompie menu (3 kreseczki)w którym jest przycisk weź udział .. ja pier***lę  emotka

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich?

ja zapytałam, ale na razie bez odp.

Ja zaczęłam wysyłać i zobaczyłam ten przycisk, więc mimo wysłanego wcześniej zgłoszenia puściłam to jeszcze raz przez tą ich aplikacje czy jak to się tam zwie..

ja troszkę za późno się skapnęłam emotka

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450039 Napisano: 08.01.2018 12:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

to ja nie mam czegoś takiego. zreszta ewidentnie psize w reg wejdz na messengera i podziel sie swoim sposobem... nie ma nic o botach, kliknieciach czymkolwiek

też nic takiego nie mam.. aż się przyjrzałam i dopiero teraz zauważyłam na msg na kompie menu (3 kreseczki)w którym jest przycisk weź udział .. ja pier***lę  emotka

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich?

ja zapytałam, ale na razie bez odp.

ja też zapytalam:), dam Wam znać Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

jokan

#6450036 Napisano: 08.01.2018 11:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450006 Napisano: 08.01.2018 11:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Hej,
Nie wiem czy był poruszany temat belvity wcześniej
Wysłałam zgłoszenie normalnie przez msg na FB, ale z komputera stacjonarnego. Napisałam wszystkie oświadczenia, numery paragonu i zgłoszenie. Za każdym razem automat od razu wyświetlał to co napisałam.
Potem zauwazyłam że na msg w telefonie jest specjalny przycisk "weź udział w konkursie" i zaczyna się automatyczna konwersacja. 
Czy moje wcześniejsze zgłoszenie będzie brane pod uwagę? Belvita nic nie odpisuje, z automatu tylko wyświetlają wiadomości... emotka

z tego co pamoetam na komputerze tez pierwsze pytanie jak sie zaczynalo rozmowe z belvita bylo czy chcesz wziac udzial w konkursie czy wysylasz wiadomosc. wiec ze spokojem, bierze udzial

ja takiego pytania nie miałam emotka

ja tez wysylalam wczoraj, normalnie wyslalam i bylo od razu odczytane, zadnych pytan do mnie nie bylo, nie bylo zadnego automatu Wyświetl w wątku >>
0 0