Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6450087 Napisano: 08.01.2018 12:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

{w regulaminie nie ma nic o botach, ze trzeba cos kliknac, wejsc, etc.) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450084 Napisano: 08.01.2018 12:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 

moze tak faktycznie jest, ze jak ktos pierwszy raz wysylal do nich wiadomosc, to od razu mial bota, a ci inni mieli do wyboru zwykla wiadomosc i bota, ale dopiero pozniej sie pokapowali ze tak jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450079 Napisano: 08.01.2018 12:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450078 Napisano: 08.01.2018 12:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

Faktycznie moze to z tego wynikac, nie to byla moja pierwsza rozmowa z nimi emotka

moja tez nie byla pierwsza....bo im wczesniej wygarnelam za poprzedni konkurs ha ha....juz widze jak wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450045 Napisano: 08.01.2018 12:06:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Mysia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

to ja nie mam czegoś takiego. zreszta ewidentnie psize w reg wejdz na messengera i podziel sie swoim sposobem... nie ma nic o botach, kliknieciach czymkolwiek

też nic takiego nie mam.. aż się przyjrzałam i dopiero teraz zauważyłam na msg na kompie menu (3 kreseczki)w którym jest przycisk weź udział .. ja pier***lę  emotka

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich?

ja zapytałam, ale na razie bez odp.

Ja zaczęłam wysyłać i zobaczyłam ten przycisk, więc mimo wysłanego wcześniej zgłoszenia puściłam to jeszcze raz przez tą ich aplikacje czy jak to się tam zwie..

ja troszkę za późno się skapnęłam emotka

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450039 Napisano: 08.01.2018 12:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

to ja nie mam czegoś takiego. zreszta ewidentnie psize w reg wejdz na messengera i podziel sie swoim sposobem... nie ma nic o botach, kliknieciach czymkolwiek

też nic takiego nie mam.. aż się przyjrzałam i dopiero teraz zauważyłam na msg na kompie menu (3 kreseczki)w którym jest przycisk weź udział .. ja pier***lę  emotka

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich?

ja zapytałam, ale na razie bez odp.

ja też zapytalam:), dam Wam znać Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

jokan

#6450036 Napisano: 08.01.2018 11:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6450006 Napisano: 08.01.2018 11:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Hej,
Nie wiem czy był poruszany temat belvity wcześniej
Wysłałam zgłoszenie normalnie przez msg na FB, ale z komputera stacjonarnego. Napisałam wszystkie oświadczenia, numery paragonu i zgłoszenie. Za każdym razem automat od razu wyświetlał to co napisałam.
Potem zauwazyłam że na msg w telefonie jest specjalny przycisk "weź udział w konkursie" i zaczyna się automatyczna konwersacja. 
Czy moje wcześniejsze zgłoszenie będzie brane pod uwagę? Belvita nic nie odpisuje, z automatu tylko wyświetlają wiadomości... emotka

z tego co pamoetam na komputerze tez pierwsze pytanie jak sie zaczynalo rozmowe z belvita bylo czy chcesz wziac udzial w konkursie czy wysylasz wiadomosc. wiec ze spokojem, bierze udzial

ja takiego pytania nie miałam emotka

ja tez wysylalam wczoraj, normalnie wyslalam i bylo od razu odczytane, zadnych pytan do mnie nie bylo, nie bylo zadnego automatu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449958 Napisano: 08.01.2018 10:37:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i ja czekam, może na jakiś zaległy sms lub telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449834 Napisano: 07.01.2018 20:35:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, widzieliście już jakieś słodycze  (opisane)na loterię kinder ?, 
ciekawa jestem których od jutra szukać emotka

Piotr i Paweł emotka  np. kinderczekolada

a co jest nagrodą rzeczową? emotka

Patrząc po ilości...pewnie pierdoły emotka , gadżety. 

tez tak myslalam;-) , ale nie wiedzialam dokladnie co.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449830 Napisano: 07.01.2018 20:28:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, widzieliście już jakieś słodycze  (opisane)na loterię kinder ?, 
ciekawa jestem których od jutra szukać emotka

Piotr i Paweł emotka  np. kinderczekolada

a co jest nagrodą rzeczową?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449803 Napisano: 07.01.2018 18:19:04 w Paragony na trwające konkursy
szukam Circle K coca-cola, wymienie za inny (tesco, inter, żabka, lidl, biedronka), pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449682 Napisano: 06.01.2018 20:18:18 w Pomocy!!!!
mampytanie napisał(a):

Hej,
czy Russell Hobbs z miłości do przyjemności wysyła na e-mail potwierdzenie udziału w konkursie po dodaniu fotki?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449650 Napisano: 06.01.2018 18:44:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
farfalla86 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma w końcu pewność jak to jest z tym konkursem Surf w Lidlu? Ten Coccolino tam w końcu wchodzi jako produkt konkursowy czy nie?
Chodzi mi o to, czy ktoś się może w tej sprawie kontaktował ze Smolarem, bo że są rozbieżności w tym, co się komu wydaje to wiem emotka .
Sama jestem "głupia" jeśli o to chodzi. Wolałabym oczywiście kupić płyn za 6 zł, a nie kapsułki za 18, ale gdybym jednak wygrała (hahaha w Smolarze  emotka ), to bym się wkurzyła, gdyby się okazało, że jednak z tym Coccolino to podpucha jakaś.

ja nie wiem niestety, ale sie podepne i tylko powiem, ze wczoraj bylam zdziwiona, bo w moim Lidlu nie bylo Surfa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449594 Napisano: 06.01.2018 12:10:16 w Czy informują/ informowali?
prosze na priv o numer tel z ktorego informuje duracell Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449158 Napisano: 05.01.2018 09:01:52 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

Cieszę się że po ostatnich porządkach paragonowych jedynym paragonem z sierpnia został paragon z Luksji (z 4.08) na który wczoraj wygrałam 100 zł - zaczynam wierzyć w przeznaczenie emotka
No i paragony będę trzymać jednak dłużej

ja tez sie ciesze, ze nie wyrzycalam jeszcze, moj z wrzesnia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449102 Napisano: 04.01.2018 22:23:49 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paszporty dla dzieci robią teraz bezpłatnie?

Jest opłata, z tym, że niższa niż w przypadku osoby dorosłej. Wysokości opłat można znaleźć na stronach urzędów.

dzieki, poszukam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449097 Napisano: 04.01.2018 22:12:59 w SZUKAM....
czy paszporty dla dzieci robią teraz bezpłatnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449094 Napisano: 04.01.2018 22:07:35 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Nie bo jednak za dużo danych imię ojca,pesel,numer dowodu bez przesady......................

jokan napisał(a):

czy z Luksji piszecie prosbe o zaswiadczenie o uzyskanej wygranej ? (bo tam niebedne jest podanie dodatkowych informacji, m.in Pesel)  ? Potrzebne nam takie zaswiadczenie?

ok, dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6449082 Napisano: 04.01.2018 21:11:04 w SZUKAM....
czy z Luksji piszecie prosbe o zaswiadczenie o uzyskanej wygranej ? (bo tam niebedne jest podanie dodatkowych informacji, m.in Pesel)  ? Potrzebne nam takie zaswiadczenie? Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0