Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6444314 Napisano: 20.12.2017 10:11:10 w Smolar
zubi napisał(a):

może ktoś już dostał grę z Loterii "Graj z Kubusiem" Polomarket?

ja nadal czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6444270 Napisano: 20.12.2017 09:08:35 w GFK
Domino123 napisał(a):

carissma napisał(a):

+137 zakupy. Pytają o zakupy w sklepach sportowych (stacjonarnie i internetowo): Allegro, Decathlon, Martes Sport

U mnie równiez emotka  , czy mi się wydaje czy zwiększyli ilość pkt żeby dostać bon?

mi sie wydaje ze jest tyle samo, ostatnio zamawialam wlasnie bon empik za 100 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6444268 Napisano: 20.12.2017 09:07:17 w GFK
Domino123 napisał(a):

carissma napisał(a):

+137 zakupy. Pytają o zakupy w sklepach sportowych (stacjonarnie i internetowo): Allegro, Decathlon, Martes Sport

U mnie równiez emotka  , czy mi się wydaje czy zwiększyli ilość pkt żeby dostać bon?

u mnie tez + 137 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6444255 Napisano: 20.12.2017 08:29:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dlaczego coca-cola i winiary mnie nie lubia? tak jest i bylo od zawsze....buuuu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6444223 Napisano: 19.12.2017 22:43:17 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

jkkp napisał(a):

tak mnie wkurza Heineken, że mogłaby zębami zgrzytać, aż zaczynam myśleć że kiepska jestem w pisaniu życzeń emotka

Mam to samo...to już drugi rok jak nie mogę tam wygrać  emotka

Ja odpusciłam, skoro wygrywaja te same osoby, to jest jakis "klucz", nie chce mi sie. Pierwszy raz gralam o piwsko.

tez tak mysle, nie rozumiem, ze jedni wygrywaja po 3 razy a inni wcale..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6444166 Napisano: 19.12.2017 20:56:18 w Czy informują/ informowali?
za ktory dzien informowali z biedronki coca-cola? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443992 Napisano: 19.12.2017 14:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

jokan napisał(a):

asia670 napisał(a):

dzisiaj robiłam rano zakupy w moim osiedlowym Lewiatanie-przedstawiciel Maspexu i Pani z Lewiatana juz czekali w sklepie,po przyjsciu przedstawili mi  zasady zakupów,który wcześniej sobie ustaliłam z kierowniczką i wszystko czekało pięknie spakowane w wózkach przy kasie,dodatkowo miła niespodzianka-bo zmieniły się ceny produktów na promocyjne i przy kasie okazało się,że jeszcze muszę dobrać towaru za blisko 300 zł emotka Kierowniczka z jedną z pracownic wykładały mi wszystko na tasmę i pomagały pakowac do wozków,potem tylko podpisanie protokołów,zdjęcia no naprawdę super zakupy na poziomie i zadnych problemów-co chciałam,to zostało zamówione pode mnie-paragon 1999,54 zł emotka ja tez postanowiłam sie odwdzięczyc i zawiozłam 3 paki produktów dla kierowniczki,pracownicy i kasjerki za grzeczność-było bardzo miło....i jestem zaskoczona,ze macie problemy z tymi zakupami,zyczę wszystkim takich jak moje,aha,i jeszcze  399 pkt sobie nabiłam na kartę lewiatana emotka

to lewiatan ma jakies karty? emotka u mnie nigdy nic takiego nie proponowali za zadne zakupy ...

karta jak np.Tesco,za bodajże 5 zł 1 pkt i jak uzbiera sie 200 pkt to dostaje się 10 zł

dzieki, w moim chyba nie ma, bo mi nigdy nikt takiego wynalazku nie proponowal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443983 Napisano: 19.12.2017 14:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

dzisiaj robiłam rano zakupy w moim osiedlowym Lewiatanie-przedstawiciel Maspexu i Pani z Lewiatana juz czekali w sklepie,po przyjsciu przedstawili mi  zasady zakupów,który wcześniej sobie ustaliłam z kierowniczką i wszystko czekało pięknie spakowane w wózkach przy kasie,dodatkowo miła niespodzianka-bo zmieniły się ceny produktów na promocyjne i przy kasie okazało się,że jeszcze muszę dobrać towaru za blisko 300 zł emotka Kierowniczka z jedną z pracownic wykładały mi wszystko na tasmę i pomagały pakowac do wozków,potem tylko podpisanie protokołów,zdjęcia no naprawdę super zakupy na poziomie i zadnych problemów-co chciałam,to zostało zamówione pode mnie-paragon 1999,54 zł emotka ja tez postanowiłam sie odwdzięczyc i zawiozłam 3 paki produktów dla kierowniczki,pracownicy i kasjerki za grzeczność-było bardzo miło....i jestem zaskoczona,ze macie problemy z tymi zakupami,zyczę wszystkim takich jak moje,aha,i jeszcze  399 pkt sobie nabiłam na kartę lewiatana emotka

to lewiatan ma jakies karty? emotka u mnie nigdy nic takiego nie proponowali za zadne zakupy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443968 Napisano: 19.12.2017 13:36:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
poplacze jeszcze troche...nawet kider bueno z rezerwy nie ma....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6443771 Napisano: 19.12.2017 09:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie

ale masz jak byk w regulaminie zapis ,,dostępnych wPunkcie Sprzedaży w momencie odbioru Nagrody" - nie ma żadnych nakazów by sklep musiał coś zamawiać emotka  

ale skoro nie sa dostepne, to po co ten caly konkurs....to jest kwestia organizatora i Sklepu, to organizator powinien sie wykazac...przeciez to godzi w jego dobre imię... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443768 Napisano: 19.12.2017 09:10:30 w Smolar
agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy ktos pytał Smolara kiedy zaczną wysyłac xboxy z Coca Coli?

oni wysyłają wszystko jak im się podoba. Ja czekam jeszcze na nagrodę z października. Na e-maile nie odpowiadają a e-maile do Pana Kazimierza nie dochodzą, bo ma zapchaną skrzynkę. 

a dzwonilas do nich? ja tez czekalam na nagrode (wprawdzie z innego konkursu),,ale Pani mnie poinformowala grzecznie, ze czekali na dostawe i do piatku (tamtego) powinnam dostac - i tak faktycznie bylo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443764 Napisano: 19.12.2017 09:04:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

Smolar, dajżesz no w końcu kartę z Orlena!  emotka

popieram ! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443760 Napisano: 19.12.2017 09:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, joan 0

jokan

#6443757 Napisano: 19.12.2017 08:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443418 Napisano: 18.12.2017 12:55:25 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Wystawiłam rower na OLX, podałam telefon, zadzwonił gość, potargował się, coś tam uzgodniliśmy, a on mi potem jaki to on jest chętny, i raczej nie o rower mu chodziło... emotka  No w mordę, co za debil emotka  Na szczęście sam się rozłączył, i dobrze że numer konkursowy podałam, nie prywatny... Nie mają co robić kretyni, tylko sobie durne żarty robić... emotka  I jeszcze z prywatnego dzwonił, nawet nie ma jak zablokować.

na olx trzeba b. uwazac, dzisiaj mialam wiadomosc od kretacza, chcial wysylke za granice, ale sie nie zgodzilam.... Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

jokan

#6443332 Napisano: 18.12.2017 09:19:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Hop, hop organizatorzy i agencje. można już do mnie dzwonić, esemesowac i pisać na maila z informacją o wygranych. zapraszam do kontaktu.

do mnie też...tak jakoś czuję, że coś sie dobrego zdarzy w grudniu jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443309 Napisano: 18.12.2017 08:06:45 w Pomocy!!!!
akaska napisał(a):

Potrzebuję wysłać ipoda shuffle, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Tzn w co zapakować? Albedo przysłało w kopercie bąbelkowej, ale nie pamiętam jakim kurierem. I np zamawiając z superpaczki kuriera jaką opcję wybrać: paczka czy list? 

sprawdz moze najpierw jakie sa u nich dopuszczalne gabaryty, co idzie jako list, a co jako paczka i wtedy zdecydujesz Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443301 Napisano: 18.12.2017 07:14:38 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

jak odblokować sms premium na startówce z ORANGE? Doładowałam za 10zł i nadal nie mogę wysłac...

moim zdaniem powinny byc odblokowane, pisz do Orange, ja w virgin mialam podobnie i mam do tej pory, jedne ida bez problemy a na 1 numer nie poszly (winiary biedronka) i virgin mi odpisal, ze teraz maja nowsze platformy i na ten numer mi nie pojdzie, bo nie obsluguja ich - mowie o moim nowym numerze, bo ze starego wszystko ladnie smiga na wszystkie numery premium Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6443281 Napisano: 17.12.2017 22:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w duracell nie ma ograniczenia na gospodarstwo? (tak wynika z regulaminu, ale wole się upewnić) Wyświetl w wątku >>
0 0