Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6439923 Napisano: 10.12.2017 21:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w POLO milka ktory numer transakcji wpisac? Ten nzprzeciw daty czt na dole Nr sys? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6439473 Napisano: 09.12.2017 09:27:26 w Dyskusje o loteriach
29renata napisał(a):

jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Gdzie kupujecie sałatki FIT & EASY najtaniej? Widziałem w Auchan ceny w okolicach 4 złotych.

biedronka za 2,99 te małe podwójne.

potwierdzam emotka . Kupiłam wczoraj  emotka

W Biedronce, to prawda. I zapominamy potem paragonu  emotka .

w netto tez sa te male opakowania za 2,99

Jak to po 2,99? U mnie są po 2,49.

2,99 jak byk na paragonie;-)

Kupowałam wczoraj - 2,49 zł.

mysle, ze moga byc roznice w cenach i jest to normalne Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6439469 Napisano: 09.12.2017 09:19:32 w Dyskusje o loteriach
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

cb656 napisał(a):

Gdzie kupujecie sałatki FIT & EASY najtaniej? Widziałem w Auchan ceny w okolicach 4 złotych.

w netto tez sa te male opakowania za 2,99

Jak to po 2,99? U mnie są po 2,49.

2,99 jak byk na paragonie;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6439301 Napisano: 08.12.2017 19:20:01 w Dyskusje o loteriach
mietowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

cb656 napisał(a):

w netto tez sa te male opakowania za 2,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438601 Napisano: 07.12.2017 14:48:43 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

moj telefon: mam wlozone 2 karty, a zero zasiegu (brak usługi), musze wyciagac baterie, karty, zamieszac i dopiro dziala , czy to moze byc wina samego telefonu?

Możliwe, a jak długo masz tel.? Mój staruszek telefoniuszek ma już sklerozę i co parę tygodni domaga się aktualizacji czasu emotka  Poza tym czasami muszę go wyłączyć i włączyć, bo się zawiesza. Zdarza sie też,że odmawia mi wysłania sms z niewiadomych powodów - resetuje i znów śmiga jak młody!

juz ladnych pare lat, nie wiem dokladnie ile....teraz wlaczylam to sobie (on) aktualizuje androida...nie wiem czy wogole 1 karty nie zepsulam emotka , bo mi wyskoczyla z tej wiekszej ramki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438595 Napisano: 07.12.2017 14:41:48 w Wkurza mnie...
moj telefon: mam wlozone 2 karty, a zero zasiegu (brak usługi), musze wyciagac baterie, karty, zamieszac i dopiro dziala , czy to moze byc wina samego telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438509 Napisano: 07.12.2017 12:57:52 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Przypomniałeś mi te czasy, kiedy słodziłam herbatę po 3- 4 łyżeczki. Dzisiaj nie wiem, jak mogłam to pić. Herbaty nie słodzę wcale, kawy raczej nie pijamy. Ale pewnie wszystko nadrabiam słodyczami. emotka

Przypomniałaś mi dzieciństwo i wakacje u Babci emotka
Zawsze byłem dzieckiem uczynnym emotka więc mycie naczyń to normalka. I gdy myłem babciny kubek po śniadaniu, to zawsze na spodzie była zestalona warstwa cukru... Babcia sypała (to pamiętam, bo patrzyłem ze zgrozą) 5-6 łyżeczek i "mieszała" symbolicznie dwa razy... Pokolenie przedwojenne. emotka

a ja pamietam natomiast jak nie poslodzilam herbaty, a babcia miala przy stole jakies tam towarzystwo....a ja bylam taka wstydliwa, ze nie poslodzilam ani nie poprosilam o cukier....i gorzka herbate wypilam z grymasem na ustach he he....dzisiaj to wypilabym, bo nie uzywam cukru do herbaty....dlatego wkurza mnie niesmialosc...z tego chyba wyrasta sie cale zycie (a  moze i nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438492 Napisano: 07.12.2017 12:33:18 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

czy jak ktoś wygrał w konkursie duracell miecz to nie ma już szansy na robota ?

ma, czytalam, ze nie ma ograniczen na gospodarstwo, ale musialabys zagrac na kogos innego

no właśnie też tak mi się wydaje tylko, że ja zagrałam w drugim i trzecim etapie i w drugim wygrałam miecz a wydaje mi się, że w trzecim etapie miałam lepsze zgłoszenie. wychodzi na to, że to zgłoszenie już się nie będzie liczyło. 

to dla bezpieczenstwa moglas w III na kogos innego zagrac....

mogłam, ale nie pomyslałam o tym. teraz się zastanawiam może nie wysyłać paragonu i czekać na wyniki z 3 etapu

trudno powiedziec....jak oni to oceniaja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438483 Napisano: 07.12.2017 12:27:32 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

ma, czytalam, ze nie ma ograniczen na gospodarstwo, ale musialabys zagrac na kogos innego

no właśnie też tak mi się wydaje tylko, że ja zagrałam w drugim i trzecim etapie i w drugim wygrałam miecz a wydaje mi się, że w trzecim etapie miałam lepsze zgłoszenie. wychodzi na to, że to zgłoszenie już się nie będzie liczyło. 

to dla bezpieczenstwa moglas w III na kogos innego zagrac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438465 Napisano: 07.12.2017 12:06:55 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

ma, czytalam, ze nie ma ograniczen na gospodarstwo, ale musialabys zagrac na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438136 Napisano: 06.12.2017 20:08:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
aneczka155-93 napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

gratuluję wygranym emotka no i życzę dużo  radości tym którzy się dowiedzą o samochodach z Biedronki emotka

a jest gdzies filmik?

Gratulacje! Na stronie smolara jest przy info o konkursie: pdf z wynikami i video z losowania  emotka

nie widzę emotka

Ja też nie emotka  Może podeślesz monisss link?

tu jest jakis link, ale to chyba nie to https://www.smola...ek-wakacyjna-wolnosc

To nie jest to. Macie rację, że winiary-biedronka organizowało Unique.

ale losowanie mialo byc chyba 4 grudnia, nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6438080 Napisano: 06.12.2017 18:52:12 w Gratulacje! Dla wygranych!

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

gratuluję wygranym emotka no i życzę dużo  radości tym którzy się dowiedzą o samochodach z Biedronki emotka

a jest gdzies filmik?

Gratulacje! Na stronie smolara jest przy info o konkursie: pdf z wynikami i video z losowania  emotka

nie widzę emotka

Ja też nie emotka  Może podeślesz monisss link?

tu jest jakis link, ale to chyba nie to https://www.smola...ek-wakacyjna-wolnosc

to stare, z wakacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437909 Napisano: 06.12.2017 15:21:57 w Popraw sobie humor...
hehe, dzisiaj na stronie SMOLARA jakiś chochlik się wkradł emotka

Wyświetl w wątku >>

jokan

#6437898 Napisano: 06.12.2017 15:04:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
monisss napisał(a):

a jest gdzies filmik? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437750 Napisano: 06.12.2017 12:46:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no i po zakupach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437640 Napisano: 06.12.2017 11:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tymbark z lewiatana smsy w jednym czasie poszły czy ślą na raty?

o jednym czasie

na raty Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437411 Napisano: 05.12.2017 18:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mayteq napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ewne będą info

Czy może ktoś napisać jak przebiega rozmowa z Duracel? Pytają o dane? 

a mnie chyba nie pytali, pytali tylko (z tego, co pamietam) to czy bralam udziali jesli tak, to musze wyslac to i to w ciagu 2 dni roboczych na ich adres mailowy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437369 Napisano: 05.12.2017 15:48:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6437315 Napisano: 05.12.2017 14:25:52 w Czy informują/ informowali?
emanuela24 napisał(a):

olunka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

tymbark zakupy ? ktoś coś wie? mieli dzisiaj informować emotka

a nie do jutra?

W terminie do 3 (trzech) dni roboczych od dnia zakończenia Okresu Konkursowego,
Komisja Konkursowa działając w oparciu o kryterium kreatywności oraz oryginalności i pomysłowości przy udzielaniu Odpowiedzi, a także biorąc pod uwagę zgodność Zgłoszeń z Regulaminem wyłania:

W terminie 1(jednego) dnia roboczego od dnia wyłonienia Laureatów, Laureaci zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem wiadomości SMS

czyli masz racje - dzisiaj jest 3 dzień roboczy :do dzisiaj wyłaniają - do jutro będą informować.

jestem ciekawa jak to beda oceniac i ile bedzie przy tym emocji, ja sama wzielam udzial ale akurat jakos specjalnie mi nie zalezy;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6437081 Napisano: 05.12.2017 09:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

taaa, a pozniej zmienia na 15 grudnia i tak do konca roku przeczolgaja....oj juz zaluje, ze wzielam udzialemotka Wyświetl w wątku >>
0 0