Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6436170 Napisano: 02.12.2017 13:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy papierki kinder bueno i prince polo mozna juz wyrzucic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6436108 Napisano: 02.12.2017 08:52:10 w Lay's
paula9891 napisał(a):

A ja tez bez problemu zrobilam zakupy na cale 200 zl emotka
Pan chyba tez pierwszy raz realizowal, ale dal rade.
Utworzyla sie co prawda mala kolejka i byly komentarze, ze chyba glodowalismy, ze takie zakupy, (ludzie z kolejki) ale ton byl zartobliwy, wiec im wybaczam  emotka

ja nie lubie bonow z Zabki bo albo nie chca realizowac, albo nie wiedza jak.... Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

jokan

#6436046 Napisano: 01.12.2017 22:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Ta Kubusiowa gra (z Polomarketu) to jest gra planszowa czy innego rodzaju....

mi sie wydaje, ze jest to mata "a la Twister" bo tam są rózne zadania do ruszania sie., klaskania, etc. ...natomiast nie wiem czy jakied dodatki/ akcesoria są.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435934 Napisano: 01.12.2017 19:28:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

biokoo napisał(a):

Powiedzcie mi jeżeli chodzi o konkurs winiary to co kupujecie - przeciez te produkty sa okropne emotka
Co najlepiej kupować by uzbierała się ta dycha i żeby nie otruc sie przy okazji??

Słoiki sosu do makaronu, w składzie tylko normalności, no może cukier zbędny... ale poza tym sama natura  emotka  

ooo te sosy widzialam w lewiatanie moim, probował ktos, dobre to? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6435933 Napisano: 01.12.2017 19:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

andii napisał(a):

biokoo napisał(a):

Powiedzcie mi jeżeli chodzi o konkurs winiary to co kupujecie - przeciez te produkty sa okropne emotka
Co najlepiej kupować by uzbierała się ta dycha i żeby nie otruc sie przy okazji??

Ja cukier waniliowy emotka

majonez, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy

ha ha, ja sie tez nad tym zastanawiam.....andii napeawno wiesz co co cukier waniliowy? on nie jest wniliowy, tylko wanilinowy;-) Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

jokan

#6435807 Napisano: 01.12.2017 15:45:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dawidelk napisał(a):

I znowu pusto w totka zero, konkurs zero

no w totka ktos przytilil 12 milionow...szkoda, ze nie ja ..... Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

jokan

#6435804 Napisano: 01.12.2017 15:44:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataszka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Chciałam samochód z allegro, a nei mam nawet stówki 

mało tych 100 zł na allegro na e konkursach na tyle kart...ja też 2 zgłoszenia, siostra 1  i pudła....mugole tu wygrywają  emotka

ja tez nawet stowki nie mam:(, a dwa zgloszenia poszly... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435793 Napisano: 01.12.2017 15:14:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
gra Kubuś z Polo emotka Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

jokan

#6435569 Napisano: 01.12.2017 08:46:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja tez sie ustawiam, dawno nic nie wygralam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435562 Napisano: 01.12.2017 08:26:34 w Pomocy!!!!
justfine napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kto ma Virgin Mobile? chcialam wyslac zgloszenie na winiary Biedronka, a tu komunikat zwrotny, ze "Przepraszamy, ale obecnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany".

Musialam puscic z innego numeru tez Virgin i poszlo bez problemu (nie wspomne, ze karty nie wygralam).

O co chodzi z tym numerem? Natomiast wygrywajace smsy na ten numer dostaje....

Ja mam Virgin i wyslalam na winiary bez problemu emotka

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem)

a to niestety nie wiem emotka  ja mam numer dosc stary, uzywam go praktycznie od poczatku istnienia Virgina i zawsze wszystko mi wysyla emotka

mi na ten stary tez wszystko smiga ładnie,a na nowy ZONK, no nic, bede musiala napisac na Virgina...

Też walczę z Virgin - bezskutecznie. Mąż ma u nich telefon on dawna, ja - od kilku miesięcy. Plan taryfowy ten sam. On wysyła normalnie, ja mogę wysyłać na numery 5-cyfrowe, na te 4- już nie. W dodatku ostatnio mój nr pokazuje się ludziom jako prywatny (ustawienia w Androidzie mam prawidłowe). Przerzucamy się mailami, oni rzekomo resetują mi ustawienia i przywracają wszystko do normy, ale niestety nie jest mi dane cieszyć się tymi pozytywnymi zmianami :-/ Dajcie znać, jak uda Wam się coś ustalić, bo coś czuję, że będę częstym gościem w sekcji "Wkurza mnie... ".

napisalam wczoraj maila do nich, zobaczymy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435176 Napisano: 30.11.2017 13:30:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

helcia85 napisał(a):

O której są finały urodzin Allegro? Są gdzieś publikowane wygrane odpowiedzi? emotka

Po godz 18 tylko zwyciezca nagrody glownej, na antenie radia. Lista pozostalych zwyciezcow jest na stronie, bez tresci odpowiedzi.

a maile w jakim czasie puszczaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435074 Napisano: 30.11.2017 10:24:53 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

aguagu napisał(a):

I mam jeszcze pytanie dotyczące wysyłania smsów premium z nju mobile. Mam ten starter już od jakiegoś czasu, ale nawet po doładowaniu nie mogę wysłać premium. Dzwoniłam wczoraj na infolinię i pani stwierdziła, że żadnej blokady nie ma. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać? 

Ja mam podobny problem. Ale nie wiem jak go rozwiązać. Blokady nie ma. Dzwoniłam na infolinię. Podobno zresetowali mi kartę czy coś. Wczoraj próbowałam ponownie i sms premium nadal nie działają. Próbuję teraz zrobić tak, że założę blokadę, a potem ją wyłączę. Jak narazie to lipa. 

Ja tak miałam na wszystkich starterach z nju. Ten sposób z resetem nie działa. Podajcie im w reklamacji konkretny nr na który nie da się wysłać smsa, np. 7055 (najlepiej zróbcie jakąś próbę nieudanego wysyłania) i podajcie im godzinę, o której to było. Wtedy sobie jakoś poradzili. Na te ich resety szkoda czasu.

ja mam dokladnie to samo na Virgin Mobile z nowym numerem emotka , na starym wszystkoe pieknia dziala Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435037 Napisano: 30.11.2017 09:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloikzcukrem napisał(a):

skonczylo mi się wczoraj mleczko do czyszczenia łazienek:) Jest jakiś konkurs obecnie?

https://www.e-kon...ur.html#.Wh-91HmDOHt moze BREF ma mleczko, nie wiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435019 Napisano: 30.11.2017 08:28:45 w SZUKAM....
angellisia napisał(a):

Też szukam pomocy z heinekena. Chcę jeden zestawik dla rodziców emotka

tam podobno losuja, wiec pisz codziennie pare tych samych zgloszen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434952 Napisano: 29.11.2017 22:40:19 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kto ma Virgin Mobile? chcialam wyslac zgloszenie na winiary Biedronka, a tu komunikat zwrotny, ze "Przepraszamy, ale obecnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany".

Musialam puscic z innego numeru tez Virgin i poszlo bez problemu (nie wspomne, ze karty nie wygralam).

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem)

a to niestety nie wiem emotka  ja mam numer dosc stary, uzywam go praktycznie od poczatku istnienia Virgina i zawsze wszystko mi wysyla emotka

mi na ten stary tez wszystko smiga ładnie,a na nowy ZONK, no nic, bede musiala napisac na Virgina... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434739 Napisano: 29.11.2017 16:23:17 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434734 Napisano: 29.11.2017 16:09:26 w Pomocy!!!!

O co chodzi z tym numerem? Natomiast wygrywajace smsy na ten numer dostaje.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434541 Napisano: 29.11.2017 10:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Niestety nie. Biznes musi się kręcić emotka  

A słuchał ktoś co ostatnio wygrało Hondę?? Bo przeoczyłem emotka

czytalam, ze harmonijka do grania (jesli to ten ostani etap) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434522 Napisano: 29.11.2017 10:27:33 w Zabawa ostatnia litera
radość - ćma Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434474 Napisano: 29.11.2017 08:55:13 w Paragony na trwające konkursy
jesli ktos chetny to zakupie dzisiaj paragon na Kubusia w Polo Wyświetl w wątku >>
0 0