Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6435569 Napisano: 01.12.2017 08:46:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja tez sie ustawiam, dawno nic nie wygralam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435562 Napisano: 01.12.2017 08:26:34 w Pomocy!!!!
justfine napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kto ma Virgin Mobile? chcialam wyslac zgloszenie na winiary Biedronka, a tu komunikat zwrotny, ze "Przepraszamy, ale obecnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany".

Musialam puscic z innego numeru tez Virgin i poszlo bez problemu (nie wspomne, ze karty nie wygralam).

O co chodzi z tym numerem? Natomiast wygrywajace smsy na ten numer dostaje....

Ja mam Virgin i wyslalam na winiary bez problemu emotka

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem)

a to niestety nie wiem emotka  ja mam numer dosc stary, uzywam go praktycznie od poczatku istnienia Virgina i zawsze wszystko mi wysyla emotka

mi na ten stary tez wszystko smiga ładnie,a na nowy ZONK, no nic, bede musiala napisac na Virgina...

Też walczę z Virgin - bezskutecznie. Mąż ma u nich telefon on dawna, ja - od kilku miesięcy. Plan taryfowy ten sam. On wysyła normalnie, ja mogę wysyłać na numery 5-cyfrowe, na te 4- już nie. W dodatku ostatnio mój nr pokazuje się ludziom jako prywatny (ustawienia w Androidzie mam prawidłowe). Przerzucamy się mailami, oni rzekomo resetują mi ustawienia i przywracają wszystko do normy, ale niestety nie jest mi dane cieszyć się tymi pozytywnymi zmianami :-/ Dajcie znać, jak uda Wam się coś ustalić, bo coś czuję, że będę częstym gościem w sekcji "Wkurza mnie... ".

napisalam wczoraj maila do nich, zobaczymy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435176 Napisano: 30.11.2017 13:30:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

helcia85 napisał(a):

O której są finały urodzin Allegro? Są gdzieś publikowane wygrane odpowiedzi? emotka

Po godz 18 tylko zwyciezca nagrody glownej, na antenie radia. Lista pozostalych zwyciezcow jest na stronie, bez tresci odpowiedzi.

a maile w jakim czasie puszczaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435074 Napisano: 30.11.2017 10:24:53 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

aguagu napisał(a):

I mam jeszcze pytanie dotyczące wysyłania smsów premium z nju mobile. Mam ten starter już od jakiegoś czasu, ale nawet po doładowaniu nie mogę wysłać premium. Dzwoniłam wczoraj na infolinię i pani stwierdziła, że żadnej blokady nie ma. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać? 

Ja mam podobny problem. Ale nie wiem jak go rozwiązać. Blokady nie ma. Dzwoniłam na infolinię. Podobno zresetowali mi kartę czy coś. Wczoraj próbowałam ponownie i sms premium nadal nie działają. Próbuję teraz zrobić tak, że założę blokadę, a potem ją wyłączę. Jak narazie to lipa. 

Ja tak miałam na wszystkich starterach z nju. Ten sposób z resetem nie działa. Podajcie im w reklamacji konkretny nr na który nie da się wysłać smsa, np. 7055 (najlepiej zróbcie jakąś próbę nieudanego wysyłania) i podajcie im godzinę, o której to było. Wtedy sobie jakoś poradzili. Na te ich resety szkoda czasu.

ja mam dokladnie to samo na Virgin Mobile z nowym numerem emotka , na starym wszystkoe pieknia dziala Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435037 Napisano: 30.11.2017 09:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloikzcukrem napisał(a):

skonczylo mi się wczoraj mleczko do czyszczenia łazienek:) Jest jakiś konkurs obecnie?

https://www.e-kon...ur.html#.Wh-91HmDOHt moze BREF ma mleczko, nie wiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6435019 Napisano: 30.11.2017 08:28:45 w SZUKAM....
angellisia napisał(a):

Też szukam pomocy z heinekena. Chcę jeden zestawik dla rodziców emotka

tam podobno losuja, wiec pisz codziennie pare tych samych zgloszen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434952 Napisano: 29.11.2017 22:40:19 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kto ma Virgin Mobile? chcialam wyslac zgloszenie na winiary Biedronka, a tu komunikat zwrotny, ze "Przepraszamy, ale obecnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany".

Musialam puscic z innego numeru tez Virgin i poszlo bez problemu (nie wspomne, ze karty nie wygralam).

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem)

a to niestety nie wiem emotka  ja mam numer dosc stary, uzywam go praktycznie od poczatku istnienia Virgina i zawsze wszystko mi wysyla emotka

mi na ten stary tez wszystko smiga ładnie,a na nowy ZONK, no nic, bede musiala napisac na Virgina... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434739 Napisano: 29.11.2017 16:23:17 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wlasnie jeden z Virign ok, a ten drugi (nowy) nie wysyla premium, ale dostaje smsy o wygranych (dodam, że kasę na koncie mam więc to nie ten problem) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434734 Napisano: 29.11.2017 16:09:26 w Pomocy!!!!

O co chodzi z tym numerem? Natomiast wygrywajace smsy na ten numer dostaje.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434541 Napisano: 29.11.2017 10:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Niestety nie. Biznes musi się kręcić emotka  

A słuchał ktoś co ostatnio wygrało Hondę?? Bo przeoczyłem emotka

czytalam, ze harmonijka do grania (jesli to ten ostani etap) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434522 Napisano: 29.11.2017 10:27:33 w Zabawa ostatnia litera
radość - ćma Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434474 Napisano: 29.11.2017 08:55:13 w Paragony na trwające konkursy
jesli ktos chetny to zakupie dzisiaj paragon na Kubusia w Polo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434473 Napisano: 29.11.2017 08:53:59 w skojarzenia
mruczando murmurando  - kotek mruczek:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434465 Napisano: 29.11.2017 08:33:17 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ooooo dostałam dzisiaj takiego maila, ale nie wyraziłam zgody na przekierowanie. Za to postraszyli, ze teraz sobie mogę "poczekać" emotka

to, ze nie wyrazilas zgody jeszcze nic nie znaczy hehe, czytalam na FB, ze mimo to paczki sa przekierowywane, ja tez moje 4 paczki dawalam na paczkomat X, a jedna przyszla na X, druga na Y...czekam jeszcze na dwie , zobaczymy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434425 Napisano: 28.11.2017 22:43:14 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

[quote=

kasiaj110] Wkurza mnie szampon do włosów- już nie wiem co kupić bo było dobre!!!! Większość kosmetyków jakoś straciło na jakości, chyba że moje wymagania wzrosły

Nie wiem, jakie masz włosy, ale na moje słabe, wypadające pomógł mi pokrzepol (nota bene wygrany w jednym konkursie). Super jest i wcale nie taki drogi.

Zdecydowanie droższy i równie dobry jest szampon z Organique z serii z olejkiem arganowym. dzieki to moze i ja sprobuje, bo moje wlosy tez mnie wkurzaja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434424 Napisano: 28.11.2017 22:41:27 w Wkurza mnie...
baba przede mna odbierala 4 paczki z paczkomatu.....no ilez mozna czekac..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434403 Napisano: 28.11.2017 22:08:13 w skojarzenia
pasy - bezpieczeństwo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6434027 Napisano: 28.11.2017 11:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Czy ktoś rzuciłby podpowiedzią jakie życzenia, w jakiej formie wygrywają na Heinekenie? Bardzo proszę, PW

Pewnie nikt nie zdradzi, sama siłuję się z tym dziennie, w zeszłym roku klapa totalna, ani rymy, ani zwykłe życzenia, ani śmieszne, długie, krótkie, teraz widzę że znowu czeka mnie klęska. 

slyszalam teorię, ze podobno losują..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6433966 Napisano: 28.11.2017 10:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rat napisał(a):

T-mobile tak się za..kopał w akcji ze stroną, że pewnie utracił wszystkie zgłoszenia i mysli co zrobić emotka

jakoś mi ich nie żal....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6433827 Napisano: 27.11.2017 22:03:28 w SZUKAM....
basku napisał(a):

jokan napisał(a):

basku napisał(a):

chciałam wysłać paczkę ok. 1kg do Szkocji. Czy ktoś się może orientuje jak najkorzystniej mogę to zrobić? czy inpost wysyła za granicę? czy pocztą Polską? czy jak? będę bardzo wdzięczna za pomoc emotka

a to jest płaskie czy raczej wymiary jak paczka? Jesli płaskie to bardzie list polecony się opłaca, natomiast jesli jest wysokie tak jak paczka, to niestety tylko to Ci pozostaje...ja wysyłałam paczki do Francji Poczta Polska i ok, ale trzeba brac priorytet - to dochodza do ok. tygodnia, w innym wypadku trzeba sie liczyc z terminem nawet 3 tygodniowym....

Wymiary w opakowaniu :68 x 309 x 332Waga w opakowaniu :

863 więc wolałabym jako list, tzn wolałabym taniej emotka

najlepiej wloz do plaskiego kartona i potem do koprty bąbelkowej i wyslij jako list polecony priorytetowy, tak misie sie zdaje Wyświetl w wątku >>
0 0