Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6430293 Napisano: 20.11.2017 00:32:39 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy do zwrotu z Listerine mogą się zgłosić 2 osoby z jednego gospodarstwa domowego? Ktoś próbował? Bo mi tak Smolar odpisał na @.. że te pytanie pominął emotka

Mogę link do tego zwrotu ? W wyszukiwarce jak wpiszę Listerine to nic nie wyszukuje.. 

ja u smolara robie zawsze 2 zwroty, musza byc inne dane tzn. adres i numer konta i traktuja to jako 2 gospodarstwa domowe, mialam 2 zwroty z cocolino i 2 z finuu Wyświetl w wątku >>

jokan

#6430292 Napisano: 20.11.2017 00:31:20 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

Dziala u Was konkurs lewiatana? https://2000nazakupy.pl/

nie dziala Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6430289 Napisano: 20.11.2017 00:18:27 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zbierałam opakowania i paragony po kinder bueno, nawet dziś dokupiłam batonik, i siadam wpisać ten uzbierany stosik, no i mogę się cmoknąć  emotka

ja się jeszcze wziąłem i 31.10 kupiłem 3 opakowania Petitki Lubisie na kalosze i też się cmoknąłem emotka

a czy po kinder bueno papierki mozna wyrzucic, i prince polo tez? nie wiem po co to trzymam jeszcze emotka -i tak nic nie wygralam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6430277 Napisano: 19.11.2017 23:14:52 w Paragony na trwające konkursy
kupie pip coca cola najtansza wersje, priv (lub zamienie na inne o podobnej kwocie) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6430163 Napisano: 19.11.2017 19:29:15 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że nie można było włączyć e-konkursów emotka Cały dzień było niedostępne,dopiero po 17 włączyli,ani na Chrome,ani na Mozilli.Czy coś się dzieje z serwerem? U kogoś też tak było? Myślałam, że internet u mnie wyłączyli, ale w inne strony wchodziłam bez niczego,tylko na konki nie chciały otworzyć się emotka

u nikogo nie dzialalo Wyświetl w wątku >>

jokan

#6430162 Napisano: 19.11.2017 19:28:33 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

carissma napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Kiedyś szybki konkurs na Facebooku. Wskaż  gdzie znajduje się puszka.  Patrzę taka ładna różowa... stwierdziłam,  że wygram sobie tego energetyka.  Energetyk  okazał się lejkiem  dla kobiet do oddawania moczu

emotka emotka popłakałam się

emotka ale jak? lajek do sikania? a moze to byl kubeczek, ten wiesz do czego emotka

Nie, to był właśnie lejek do sikania na stojąco emotka tadam!

no to leżę i kwiczę, bo nie widziałam takiego wynalazku emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6430156 Napisano: 19.11.2017 19:20:28 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
carissma napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Kiedyś szybki konkurs na Facebooku. Wskaż  gdzie znajduje się puszka.  Patrzę taka ładna różowa... stwierdziłam,  że wygram sobie tego energetyka.  Energetyk  okazał się lejkiem  dla kobiet do oddawania moczu

emotka emotka popłakałam się

emotka ale jak? lajek do sikania? a moze to byl kubeczek, ten wiesz do czego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6430127 Napisano: 19.11.2017 18:03:40 w SZUKAM....
matgal napisał(a):

Szukam info czy w konkursie duracella w formularzu na stronie trzeba rowniez uwzgledniac prefiks DURACell czy tylko w smsie?

ja ze strony pisalam tylko zakonczenie zdania Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6430126 Napisano: 19.11.2017 18:02:33 w SZUKAM....
natka90 napisał(a):

kermit napisał(a):

Jak w praktyce wygląda ta "darmowa wysyłka" na allegro paczkomatem. Jeśli kupię przedmiot u sprzedawcy, który ma taką opcję dostawy to płacę mu tylko za przedmiot czy za koszty wysyłki też, a allegro mi je zwraca?

Płacisz za sam przedmiot - wybierasz opcję przesyłki do paczkomatu i nalicza się kwota, która się zrabatuje na 0 zł, gdy na dole strony klikniesz bon rabatowy (uaktywnia się po wybraniu opcji przesyłki do paczkomatu). Mam nadzieję, ze dobrze wytłumaczyłam  emotka

no a jak kupuje na kilku jego aukcjach, a tylko kilka (nie wszystkie) maja bezplatna wysylke? Za kaza musze osobno zaplacic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429863 Napisano: 17.11.2017 21:05:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

https://www.wygrananaswieta.pl/ -> dostalismy sms o wygranej zestaw produktow ale nie mam linka do formularza o którym piszą ?
o co tu chodzi a do tego dzis zarejestrowałem tam zgłoszenie i juz wygrana ?

No,ja wysłałam zgłoszenie 15.11 i też dostałam sms o wygranej.
Ani w regulaminie,ani na stronie,co podają nie ma oświadczenia wo wypisania.Też nie wiem o co cho emotka
Gdzie szukać tego oświadczenia do wypisania,bo nigdzie  nie widzę?

Mam identyczną sytuację z wygraną z itm. Widocznie jeszcze nie ogarnęli tych oświadczeń... pewnie przypomni im się w poniedziałek.

W ciągu 3 dni wysłać oświadczenie,którego nie ma,to jedna sprawa.
2 sprawa,czy nie chcą przypadkiem za dużo danych na wygraną za 100zł-nazwę i nr dokumentu tożsamości,pesel i co jeszcze?może nr buta albo odcisk palca? emotka Chyba to jest już wielka przesada.Wygrywałam drogie nagrody i nie wołali dowodu. emotka

Nie mam wątpliwości, że w przypadku tekstu, który dziś wygrał na Allegro komisja starannie czytała zgłoszenia. Był rewelacyjny- błyskotliwy, z polotem i dowcipny. Serdecznie gratuluję laureatce nagrody (nie wiem czy jest z forum).

a co bylo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429586 Napisano: 17.11.2017 10:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos moze napisac jakie sa etapy w Duracell? bo mi sie regulamin nie wyswietla (czyzby usuneli) ?

O to Ci chodzi???

tak, dzieki! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429574 Napisano: 17.11.2017 10:07:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos moze napisac jakie sa etapy w Duracell? bo mi sie regulamin nie wyswietla (czyzby usuneli) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429564 Napisano: 17.11.2017 09:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

jokan napisał(a):

buziolek napisał(a):

basku napisał(a):

czy w actimelu mozna wygrac 2 nagrody na 1 osobe? np chuste i kubek?

ja na siebie wygrałam ponad 40 razy, różnych nagród, nie ma ograniczenia emotka  

eeee, 40 razy ?

40 razy emotka emotka emotka to teraz ja bede grala za pare minut to dajcie mi wygrac choc 1 raz emotka

ja jeszcze nie gralam i zastanawiam sie, czy warto? pewnie teraz trudno.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429563 Napisano: 17.11.2017 09:51:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

basku napisał(a):

jokan napisał(a):

buziolek napisał(a):

basku napisał(a):

eeee, 40 razy ?

40 razy emotka emotka emotka to teraz ja bede grala za pare minut to dajcie mi wygrac choc 1 raz emotka

pierwszego i drugiego dnia loterii, tylko wtedy brałam udział i nie gram już emotka  w tamtym roku ponad 80 par rękawiczek i kilkanaście termokubków emotka   

no to szacun emotka Wyświetl w wątku >>
1 joka 0

jokan

#6429556 Napisano: 17.11.2017 09:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

basku napisał(a):

eeee, 40 razy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429535 Napisano: 17.11.2017 08:08:15 w Platformy dla testerów- trnd itp.
paula9891 napisał(a):

Zapisalam sie do trnd i mam pytanie.
Jak to jest u nich z testami sprzetu? Czy tak jak bylo z Philipsem, ze u kilku osob testowany sprzet zostaje? Czy tylko testuje i oddaje?

a to nie bylo na Ambasadorze w Philipsie? Aktualnie w trnd bylo zaproszenie do kampanii szczoteczki sonicznej na 23 dni, pozniej trzeba (niestety) oddac, pozdr. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

jokan

#6429447 Napisano: 16.11.2017 20:12:34 w Czy informują/ informowali?
kiedy maja byc wyniki z duracell z I etapu, wie ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429446 Napisano: 16.11.2017 20:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

glena napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A co jutro może dostarczyć DHL? Nadane w Warszawie... pewnie dowiem się jak dotrze emotka

bobini?

nie brałam udziału...

proszek z testmeetoo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429444 Napisano: 16.11.2017 20:10:14 w Platformy dla testerów- trnd itp.
mczarna napisał(a):

miraga_ napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

czyzby na Trnd do szczoteczki sonicznej nie mieli chetnych? dostalam drugie zaproszenie, w koncu wypelnilam (wczesniej jednak nie zdecydowalam sie) i wyskoczylo, ze wyniki maja byc 8 listopada, a to juz tydzien po terminie....wie ktos to w tym projekcie sie dzieje?

Myślę,że jak zwykle mieli pełno chętnych...Tylko dziwne,że aż tak im się to wszystko wydłużyło,zero info...

mi sie wydawalo, ze zawsze do takich projektow szukaja blogerow lub osob ktore maja wlasna strone....a tu dzisiaj przyszlo zaproszenie znowu....aaa wypelnilam, chyba maja opoznienie w projekcie, bo pisalo, ze wyniki maja byc 8 listopada...

A to nie jest testowanie, w którym produkt po testach należy oddać i stąd brak chętnych? Ma ktoś link do regulaminu?

No i co to za problem,że trzeba oddać? Jak widac po komentarzach na blogu trnd dużo osób czeka na wyniki.

tak, trzeba oddac....ale mozna sobie potestowac za darmo, fajne dla kogos kto planuje zakup takiej lub podobnej szczoteczki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429414 Napisano: 16.11.2017 19:12:09 w Platformy dla testerów- trnd itp.
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

czyzby na Trnd do szczoteczki sonicznej nie mieli chetnych? dostalam drugie zaproszenie, w koncu wypelnilam (wczesniej jednak nie zdecydowalam sie) i wyskoczylo, ze wyniki maja byc 8 listopada, a to juz tydzien po terminie....wie ktos to w tym projekcie sie dzieje?

Myślę,że jak zwykle mieli pełno chętnych...Tylko dziwne,że aż tak im się to wszystko wydłużyło,zero info...

mi sie wydawalo, ze zawsze do takich projektow szukaja blogerow lub osob ktore maja wlasna strone....a tu dzisiaj przyszlo zaproszenie znowu....aaa wypelnilam, chyba maja opoznienie w projekcie, bo pisalo, ze wyniki maja byc 8 listopada... Wyświetl w wątku >>
0 0