Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6429329 Napisano: 16.11.2017 15:41:12 w Platformy dla testerów- trnd itp.
karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

czyzby na Trnd do szczoteczki sonicznej nie mieli chetnych? dostalam drugie zaproszenie, w koncu wypelnilam (wczesniej jednak nie zdecydowalam sie) i wyskoczylo, ze wyniki maja byc 8 listopada, a to juz tydzien po terminie....wie ktos to w tym projekcie sie dzieje?

jak przeczytałam, że mam tą szczoteczkę im zwracać to odechciało mi się testowania

wiem, ze sie zwraca, troche szkoda, ale z drugiej strony mozna sobie potestowac zwlaszcza jak sie zamierza kupic, a ja akurat szukam (ale moze niekoniecznie sonicznej) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429237 Napisano: 16.11.2017 13:15:44 w Platformy dla testerów- trnd itp.
czyzby na Trnd do szczoteczki sonicznej nie mieli chetnych? dostalam drugie zaproszenie, w koncu wypelnilam (wczesniej jednak nie zdecydowalam sie) i wyskoczylo, ze wyniki maja byc 8 listopada, a to juz tydzien po terminie....wie ktos to w tym projekcie sie dzieje? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429176 Napisano: 16.11.2017 12:07:12 w SZUKAM....
ponawiam pytanie, czy ktos wie jak usunac KingRoot z telefonu? czytalam, ze przywrocenie ustawien fabrycznych nic nie da....mam sporo pamieci, a mi pokazuje komunikat, ze malo miejsca i ze nie beda dochodzic smsy....nie wiem skad zlapalam ten syf w telefonie, zna się ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6429174 Napisano: 16.11.2017 12:05:20 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam osoby, która pomoże mi wygrać 1 komin z actimela.... wtopiłam już tyle kodów emotka   i zero wygranych a ja chce 1 szalik dla męża...
mam kody
proszę o pomoc emotka

tu chyba nie ma mocnych:(, trzeba po prostu trafic.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6429001 Napisano: 16.11.2017 07:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

jokan napisał(a):

pewnie bylo, ale zapytam o ten Fortis i Colę - tam oprocz tej calej listy sklepow, to jeszcze są sieciowki typu Chata Polska czy inne - to rozumiem, ze w kazdym z tym sklepow mozna kupic (Chata, Delikatesy, Lewiatany..., etc.)?

nie wszystkie DC w mojej okolicy na przykład nie wszystkie Lewiatany i DC ... ;/

Przecież udział biorą wszystkie sieciowe sklepy wymienione w 1 załączniku emotka Gdyby było tak jak piszesz (że  tylko niektóre) to w załącznikach jest tylko 1 sklep Delikatesy Centrum i to pewnie nie z sieci tylko o takiej samej nazwie.

no wlasnie o to mi chodzilo, rozumiem, ze wszystkie sieciowki z listy + wszystkie poszczegolne inne sklepy z dlugiej listy Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6428976 Napisano: 15.11.2017 23:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pewnie bylo, ale zapytam o ten Fortis i Colę - tam oprocz tej calej listy sklepow, to jeszcze są sieciowki typu Chata Polska czy inne - to rozumiem, ze w kazdym z tym sklepow mozna kupic (Chata, Delikatesy, Lewiatany..., etc.)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6428854 Napisano: 15.11.2017 19:19:40 w SZUKAM....
niekonkursowo, czy ktos wie jak usunac KingRoota z telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6428836 Napisano: 15.11.2017 18:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

moniazr napisał(a):

shell napisał(a):

Konkurs Lewiatan 2000 zł
Myśleliście co "wyniesiecie" ze sklepu, jeśli wygracie? emotka
Pod moje gusta, lista marek jest "taka se" emotka
Tymbark, Kubuś, Tiger, Caprio, Dr Witt, Tarczyn, Lubella, Puchatek, Malma, Decomoreno, LaFesta, Łowicz, Kotlin, Plussssz, Cremona, Ekland, Mlekołaki, Krakus
Kolorowych napojów i tak nie pijam(y), więc sporo odpada. Wszystko kojarzy mi się z chemią...
Które z tych marek mają ciekawsze produkty, w sensie składu? Może ktoś coś poleci emotka

Wydaje mi się, że nawet jak zgarnę wszystkie produkty wymienionych marek z mojego sklepu, to ich łączna cena wyniesie najwyżej kilkaset zł.

w moim Lewiatanie pewnie zebrałoby się za 200 zł...
zepsuli moim zdaniem konkurs ograniczeniem na te marki 

Ale to chyba Maspex TYLKO chodzi. A nie o Lewiatana. emotka

tak chodzi o marki Maspexa, ale szału nie ma a ponadto w małych Lewiatanach (tak jak np. mój) na tyle tam towaru nie ma tych marek, więc przed realizacją wygranej przedstawiciel będzie musiał pouzupełniać półki emotka

tez uwazam, ze szału nie ma z tymi nagrodami, już raczej powinni dawać bony na taką kwotę na cały asortyment w Lewiatanie, a nie tylko na Maspexa.....

Ale to Maspex sponsoruje. 
Dla mnie to lepsze od kolejnego głosnika albo sluchawek, które pozniej sprzedajesz za 50% - i jedyny wygrany to kupujący.
Zdecydowanie przebija 10zl z Develey, koszulke/miski Pringels albo filiżanke Tetley. 
Moje zdanie. Każdy lubi inne wygrane. emotka

to ja wiem, ze Maspex sponsoruje, jak dla mnie moga byc takie nagrody, oddam rodzinie:), ale wolalabym praktyczny voucher, za ktory kupilabym mmoze jakies gadzety do kuchni czy chemię Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6428799 Napisano: 15.11.2017 17:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

moniazr napisał(a):

shell napisał(a):

Konkurs Lewiatan 2000 zł
Myśleliście co "wyniesiecie" ze sklepu, jeśli wygracie? emotka
Pod moje gusta, lista marek jest "taka se" emotka
Tymbark, Kubuś, Tiger, Caprio, Dr Witt, Tarczyn, Lubella, Puchatek, Malma, Decomoreno, LaFesta, Łowicz, Kotlin, Plussssz, Cremona, Ekland, Mlekołaki, Krakus
Kolorowych napojów i tak nie pijam(y), więc sporo odpada. Wszystko kojarzy mi się z chemią...
Które z tych marek mają ciekawsze produkty, w sensie składu? Może ktoś coś poleci emotka

Wydaje mi się, że nawet jak zgarnę wszystkie produkty wymienionych marek z mojego sklepu, to ich łączna cena wyniesie najwyżej kilkaset zł.

w moim Lewiatanie pewnie zebrałoby się za 200 zł...
zepsuli moim zdaniem konkurs ograniczeniem na te marki 

Ale to chyba Maspex TYLKO chodzi. A nie o Lewiatana. emotka

tak chodzi o marki Maspexa, ale szału nie ma a ponadto w małych Lewiatanach (tak jak np. mój) na tyle tam towaru nie ma tych marek, więc przed realizacją wygranej przedstawiciel będzie musiał pouzupełniać półki emotka

tez uwazam, ze szału nie ma z tymi nagrodami, już raczej powinni dawać bony na taką kwotę na cały asortyment w Lewiatanie, a nie tylko na Maspexa..... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6428782 Napisano: 15.11.2017 16:37:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
konsola z ABC z loterii, nie wierzę emotka - dziękuję forumowej koleżance, u której zdecydowałam się na zakup paragonów (wysłałam 2 zgłoszenia)  a teraz liczę na uczciwe odesłanie z moimi danymi emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6428768 Napisano: 15.11.2017 16:15:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 x deseczki Winiary Wyświetl w wątku >>

jokan

#6428526 Napisano: 15.11.2017 11:46:24 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

moja 11 latka wpadła ostatnio do HMa z karta z Waterra to tylko ubrania tam latały, a było co wybierac...

Ma ADHD? emotka Nie mogła spokojnie ich przekładać? Czy spieszyła się gdzieś?

Jak zwykle przesadzasz emotka    napisałam to dla żartu:)....i nie ma czegoś takiego jak ADHD

Aha emotka To już mi lżej emotka
P.S. Jak zwykle - ja tez napisałem tak dla jaj emotka

tak właśnie myślałam:), nie musisz się tłumaczyć:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6428521 Napisano: 15.11.2017 11:39:18 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

moja 11 latka wpadła ostatnio do HMa z karta z Waterra to tylko ubrania tam latały, a było co wybierac...

Ma ADHD? emotka Nie mogła spokojnie ich przekładać? Czy spieszyła się gdzieś?

Jak zwykle przesadzasz emotka    napisałam to dla żartu:)....i nie ma czegoś takiego jak ADHD Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6428468 Napisano: 15.11.2017 09:57:21 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że przez ostatnie tygodnie gapię się na konkursowe pytania jak cielę na malowane wrota... Nic dziwnego, że nic nie mogę ugrać....

no to tak jak ja... na dodatek się jeszcze łudzę że w magiczny sposób każda bramka się dla mnie otworzy...

i jaemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6428464 Napisano: 15.11.2017 09:48:45 w WC - rozmowy o wszystkim
madzia34 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Pomocy, co na prezent dla 11-letniej dziewczynki? Macie jakieś pomysły, propozycje? 

karta prezentowa do empiku albo reserved albo innego sklepu:)

moja 11 latka wpadła ostatnio do HMa z karta z Waterra to tylko ubrania tam latały, a było co wybierac:) - gorzej, ze karta tylko na stówę emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

jokan

#6428189 Napisano: 14.11.2017 11:01:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy z tego konkursu https://loteriawabc.pl/  laureaci konsoli PS4 zostali powiadomieni????
czy istnieje jeszcze nadzieja na świąteczny prezent dla syna emotka
Nigdzie nie zauważyłam żadnych info, że ktoś wygrał z tego konkursu- czy ktoś coś na ten temat wie???? emotka

Za jakieś dni musieli informować, bo w wynikach na stronie smolara jest ten konkurs. Może nie wszystkie dni, ale część na pewno. Mało nagród i loteria, więc może nikt się nie pochwali. 

tez czekalam, no ale zawsze sie mozna połudzić nadzieją...emotka Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

jokan

#6428149 Napisano: 14.11.2017 10:20:07 w Wkurza mnie...
gdzie te dawne konkursy? emotka teraz tylko bramki, albo jakies dziwne promo z 3 nagrodami na krzyż....nie ma na czym oka zawiesic...i szkoda kasy wydawac..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6428132 Napisano: 14.11.2017 09:46:27 w SZUKAM....
pytanie troche nietypowe, ale ile sie teraz daje ksiedzu na jakies tam zaswiadczenia (potrzebuje zaswiadczenie o chrzcie mojego dziecka), wiem, ze co łaska, ale wole podpytać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6427739 Napisano: 13.11.2017 15:07:13 w Wkurza mnie...
3 pudło w Winiaryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6427616 Napisano: 13.11.2017 11:31:51 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

zamiast duracella ja kupiłam gp, a mąż energizera, a durexa kupiłam w rossmannie emotka no co się dzieje?!

zdarza sie...ja zamiast Pringels w inter kupilm chipsletten, a w zabce zamiast 2 sztl Pringles, kupilam jedna...no nie jest mi dane wziac udzial w tych konkursach, trudno.... Wyświetl w wątku >>
0 0