Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6413553 Napisano: 08.10.2017 22:05:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na bueno przeszedlby paragon (w razie wygranej) gdzie mam napisane BATON ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6413119 Napisano: 07.10.2017 13:43:46 w SZUKAM....
czy te gry z Maxx Gaming są w wersji polskiej? NFS np. ?gdzie to mozna sprawdzic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412913 Napisano: 06.10.2017 18:40:58 w Dyskusje o loteriach
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

asantesana napisał(a):

anet napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy te Kinder Bueno mają jakieś loteryjne opakowania? U mnie są plakaty, ale opakowania takie jak zwykle...

Opakowania zwykłe, nie sa oznakowane informacja o loterii.

Czyli to jest podwójna loteria  - po pierwsze trzeba trafić na opakowanie z kodem? emotka  

Mi się jeszcze nie zdarzyło opakowanie bez kodu. Chyba najbezpieczniej brać te z długim terminem przydatności do spożycia.:)

podobno te z terminem do 2018r

Serio nie są? emotka A ja głupi nie grałem, bo nigdzie nie mogłem znaleźć opakowań z info o konkursie... 

tez na początku niee grałam, pisali, że trzeba szukać tych z dłuższym terminem ważnosci, czyli 2018 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412911 Napisano: 06.10.2017 18:39:40 w Dyskusje o loteriach
visserarthur napisał(a):

superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z jakich dni smsy z carex? 

Do środy 04 paź.

Nie: W dniu 5 października 2017 r. spośród zgłoszeń nadesłanych w dniach od 27września 2017 r. od godz. 00:00:00 do 3 października 2017 r. do godz. 23:59:59;

a nastepne losowanie w nastepny piątek? ja puszczalam 5.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412762 Napisano: 06.10.2017 14:00:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niunia-k napisał(a):

Śniadaniowa nic , almette nic , prince polo nic , kinder bueno nic , lubisie nic  no co jest  emotka

podzielam twoją rozpacz - u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412707 Napisano: 06.10.2017 13:02:57 w Żegnamy zmarłych
Claudia77 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Kochani, uważajcie bardzo na siebie, szczególnie na przejściach dla pieszych! emotka  Moja szkolna koleżanka z pracy przed laty na przejściu została potrącona przez pijanego kierowcę (zresztą nieco później dwie znajome dziewczyny też), straciła jedno oko, długo się leczyła, teraz miała białaczkę, znowu długo dzielnie walczyła i właśnie się dowiedziałam, że przegrała walkę - zmarła tej nocy... Szok, makabryczne odczucia, trauma... emotka emotka  Bądźcie ostrożni! emotka emotka emotka

Bardzo mi przykro. Trzymaj się bruce  emotka  

mi również emotka

:(  emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

jokan

#6412642 Napisano: 06.10.2017 12:19:31 w Dyskusje o loteriach
anet napisał(a):

asantesana napisał(a):

anet napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy te Kinder Bueno mają jakieś loteryjne opakowania? U mnie są plakaty, ale opakowania takie jak zwykle...

Opakowania zwykłe, nie sa oznakowane informacja o loterii.

Czyli to jest podwójna loteria  - po pierwsze trzeba trafić na opakowanie z kodem? emotka  

Mi się jeszcze nie zdarzyło opakowanie bez kodu. Chyba najbezpieczniej brać te z długim terminem przydatności do spożycia.:)

podobno te z terminem do 2018r Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412527 Napisano: 06.10.2017 09:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kupując Crunchips na konkurs selfe w żabka nie można użyć paragonu na loterie smolara bo tu i tu wymagają oryginał paragonu.

ciekawe jakie ich selfie rozbawią? czy trzeba coś wymyslać kreatywnego?

jest zapis, że selfie powinno nawiązywać do marki chrunchips więc musi być imprezowe selfie

no ale przed sklepem takie cyrki robic? ja w to nie wchodzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412501 Napisano: 06.10.2017 08:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kupując Crunchips na konkurs selfe w żabka nie można użyć paragonu na loterie smolara bo tu i tu wymagają oryginał paragonu.

ciekawe jakie ich selfie rozbawią? czy trzeba coś wymyslać kreatywnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6412361 Napisano: 05.10.2017 20:17:27 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że źle przeczytałam regulaminemotka , zamiast 2 rzeczy kupiłam 1 Wyświetl w wątku >>

jokan

#6412360 Napisano: 05.10.2017 20:16:32 w Wkurza mnie...
glena napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

monkakk napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

astronautka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi  emotka dob No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej? 

dobrze, że nie dodał że ma horom curke

u mnie za kazdym razem... np. Sprzedaje iphone a tu wiaodmosc. Za 500 zł wezmę od ręki. Marzy mi się ten telefon ale mam tylko 600 zł. Prosze o tą cenę to wezmę.Pani ma to za darmo. Nie będzie się chyba Pani dorabiała?500 zł. Ubijemy tagu, zgoda?

Zapomniałaś dodać ich ulubiony zwrot BEDE DZISIAJ! emotka

:D

Sprzedawałam słuchawki - pod koniec w licytacji (kilka osób brało udział) miały cenę prawie 500 zł, a gość mi pisze, że da 300 i oczywiście "mogę odebrać dzisiaj"... emotka  jakoś mnie nie przekonał...

ja nie wiem czy Wy macie problemy czy co, ale ja takich gosci po prostu olewam emotka -  niech jeleni szukają w lesie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6412097 Napisano: 05.10.2017 13:19:29 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Podobnie, jak marchewkę czy głąb kapuściany albo kalarepkę, mniamu, mniamu emotka

No mam to samo!!! Marchewka z ogródka tylko otarta z piasku (moja corcia tez tak zajada emotka ) i kalarepki, i te głąby kapuściane, które są tak małe...  emotka ja wyjadam jeszcze z kalafiora emotka

a jedliscie tego gląba, który zostaje z brokuła? kiedyś byłam na warsztatach kulinarnych i Pan powiedział, że szkoda tego wyrzucać, można obrac i dodać do zupy warzywnej albo zjść po obraniu - ja zawsze obieram z tej grubszej skóry i jem - smaczne i zdrowe:)

A owszem ale wolę z kapuchy lub kalafiora emotka Mam po prostu słabość do głąbów  emotka

ale ten też jest smaczny, a chrupie niczym najprawdziwsza kalarepka emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, mama2006 0

jokan

#6412093 Napisano: 05.10.2017 13:16:58 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Podobnie, jak marchewkę czy głąb kapuściany albo kalarepkę, mniamu, mniamu emotka

No mam to samo!!! Marchewka z ogródka tylko otarta z piasku (moja corcia tez tak zajada emotka ) i kalarepki, i te głąby kapuściane, które są tak małe...  emotka ja wyjadam jeszcze z kalafiora emotka

a jedliscie tego gląba, który zostaje z brokuła? kiedyś byłam na warsztatach kulinarnych i Pan powiedział, że szkoda tego wyrzucać, można obrac i dodać do zupy warzywnej albo zjść po obraniu - ja zawsze obieram z tej grubszej skóry i jem - smaczne i zdrowe:) Wyświetl w wątku >>
2 nkba, mama2006 0

jokan

#6411576 Napisano: 04.10.2017 16:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na lubisie mozna miec kilka na jdnym paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411412 Napisano: 04.10.2017 13:41:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

napiszcie prosze czy ktos w ogole wygral spinnera z tego konkursu z kubusiem waterr???https://www.smola...nkurs-spinnerwaterrr

na forum byly same bony...moze spinerami po prostu sie nie chwalili...... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411262 Napisano: 04.10.2017 11:07:59 w Wkurza mnie...
poczta na Interii emotka - zbyt czesto jakies maile od firm pseudo-pozyczkowych Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411212 Napisano: 04.10.2017 10:33:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani kreatywne, ani loterie, ani rezerwy, ani zachomikowane informacje w spamach, jak to niektorzy czesto maja ....no kompletne dno.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411208 Napisano: 04.10.2017 10:32:23 w Dyskusje o loteriach
rutka napisał(a):

wiecie co zobaczylam kto organizuje te konkursy lubisie i prince polo i to ta sama firma ,chyba mieli jakies problemy 

a Milka to nie to samo? to nie grupa Mondelez? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411184 Napisano: 04.10.2017 10:14:14 w Dyskusje o loteriach
luimig napisał(a):

A czy komuś udało się ustrzelić kalosze z Lubisi? Próbowałam już 4 razy i nie udało mi się a jestem ciekawa emotka  może wpadniemy wspólnie na mechanizm działania loterii próbowałam  w dzień i w nocy wygrać kaloszki i boje się że tak jak w bueno i prince polo najem się tylko słodyczy za darmo emotka  

pisza wlasnie w watku MDW, ze maja maile za wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411164 Napisano: 04.10.2017 09:19:24 w Dyskusje o loteriach
rutka napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

loteryjki napisał(a):

Udało się wam coś ustrzelić w prince polo? U mnie kilkadziesiąt kodów poszło  i nic

nic, słane o różnych porach ....

na 13 kodów 0,widzialam wpis jednej osoby ze wygrała 100

ktos pisal wczoraj ze 180 kodow wbil i nie nie trafil
oraz ktos inny, ze 2000 kodow i tez jedno wielkie zero.... Wyświetl w wątku >>
0 0