Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6411129 Napisano: 04.10.2017 08:10:40 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

kammaro napisał(a):

A wiecie, jak mnie wkurza Prince Polo? Na prawie 2000 (dwa tysiące) kodów NIC  emotka

Kochana,na pewno w losowaniu dodatkowym wysyp będzie. emotka

a jakie tam jest losowanie dodatkowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6411000 Napisano: 03.10.2017 19:38:45 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

Prince Polo, 180 kodów w ciągu 3godzin i ani jedna nagroda emotka

Ja wkurzona, ze na 0/8  emotka I brak chetnych do jedzenia.

a ja dwa i tez nic, ale dzisiaj pierwszy dzien i moze malo braamek otworzyli ?

U mnie na 10 0 nagród w prince polo. A mezowi kazałam jeśc te prince polo bo kody potrzebuje emotka

Od wczoraj.Wychodzi 1 nagroda na 90-100 minut . Chociaż w nocy, bramki nie musza mieć takiej samej częstotliwości.

To kiedy te 20cia mam wbić? Jak na 180 wyszło null.

trudno powiedzieć, raczej trzeba przypadkowo wbijać..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6410986 Napisano: 03.10.2017 19:04:30 w Wkurza mnie...

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

a ja dwa i tez nic, ale dzisiaj pierwszy dzien i moze malo braamek otworzyli ?

U mnie na 10 0 nagród w prince polo. A mezowi kazałam jeśc te prince polo bo kody potrzebuje emotka

jeść nie trzeba, wystarczy otworzyć, a można przechować w jakimś szczelnym pojemniku na później:) - a mąż się cieszy czy jest zły ?;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410981 Napisano: 03.10.2017 18:54:02 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

a ja dwa i tez nic, ale dzisiaj pierwszy dzien i moze malo braamek otworzyli ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410866 Napisano: 03.10.2017 15:18:07 w Wkurza mnie...

że zaczynają majstrowac coś przy urlopach... nie maja czym się zajmować w sejmie to wymyslili sobie zmiany urlopowe emotka

a co tam wymylaja? wkurzaja mnie coraz to "madrzejsze" propozycje rządu...a jak się zapatrujecie na abonament, mialo byc taniej, a bedzie od glowy z gospodarstwa (z tego, co czytalam).... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410785 Napisano: 03.10.2017 12:58:30 w Wkurza mnie...
konkursy z bramkami Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410768 Napisano: 03.10.2017 12:49:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

prince polo to są bramki? bo już od razu wiem, że nie wygrałam ;/

tak, pytalam sie o to wczoraj Wyświetl w wątku >>

jokan

#6410697 Napisano: 03.10.2017 11:20:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

o matko jedyna emotka emotka - wielka szkoda Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410667 Napisano: 03.10.2017 10:37:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

to ja nawet nie wiem (gapa emotka ) czy wydrukowałam dobre, dzieki, musze sprawdzić, pozdr.

http://www.carex-loteria.pl/assets/files/oswiadczenie100_i_1000.pdfTo jest na stówki i tysiąc zł. To z peselem itd. na 10000 emotka

nie wiem skad to wydrapalas, ale ja na stronie widze tylko jedno, z numerem dowodu i peselem emotka

Jak klikniesz oświadczenie na stronie to zwróć uwagę, że masz na pasku dwie zakładki. Pierwszą z tym na 10000 i drugą z tym na 100 i 1000. Wszystko legalnie emotka .

pod Firefoxem otwieral mi sie 1 , pod IE az dwa, dzieki! Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

jokan

#6410644 Napisano: 03.10.2017 10:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Carex wypelniacie cala tabelke? po co im numer dowodu i pesel, przeciez do urzedu wystarczy pesel nie?

Z carexa są dwa różne oświadczenia na 100, 1000zł i osobne na 10 000, po kliknięciu w formularz otwierają się 2 zakładki.

to ja nawet nie wiem (gapa emotka ) czy wydrukowałam dobre, dzieki, musze sprawdzić, pozdr.

http://www.carex-loteria.pl/assets/files/oswiadczenie100_i_1000.pdfTo jest na stówki i tysiąc zł. To z peselem itd. na 10000 emotka

nie wiem skad to wydrapalas, ale ja na stronie widze tylko jedno, z numerem dowodu i peselem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410628 Napisano: 03.10.2017 09:49:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Carex wypelniacie cala tabelke? po co im numer dowodu i pesel, przeciez do urzedu wystarczy pesel nie?

Z carexa są dwa różne oświadczenia na 100, 1000zł i osobne na 10 000, po kliknięciu w formularz otwierają się 2 zakładki.

to ja nawet nie wiem (gapa emotka ) czy wydrukowałam dobre, dzieki, musze sprawdzić, pozdr. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410571 Napisano: 02.10.2017 23:18:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Carex wypelniacie cala tabelke? po co im numer dowodu i pesel, przeciez do urzedu wystarczy pesel nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410340 Napisano: 02.10.2017 14:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

jokan napisał(a):

stellasz napisał(a):

mama pytanko czy od 1000 z almette samodzielnie należy zapłacić podatek, czy to za mała kwota i nie ma podatku? ktoś wie?

a w regulaminie nie jest to okreslone? zwykle Organizator placi, a wygrywajacy podaje tylko dane, ktore sa potrzebne do odprowadzenia podatku do urzedu skarbowego

no właśnie w regulaminie jest 1000 zł brutto, jest tylko informacja że od głównej ( dom ) oni opłacają podatek. emotka  napiszę do nich i zapytam po prostu....

ooo to nie wiem, moze od 1000 odejmuja na podatek ? jak cos bedziesz wiedziec to napisz Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410274 Napisano: 02.10.2017 12:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

dobrze rozumiem że do tej edycji Prince polo nie trzeba paragonów ?

pisali tu, ze tylko opakowania Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410266 Napisano: 02.10.2017 12:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

mama pytanko czy od 1000 z almette samodzielnie należy zapłacić podatek, czy to za mała kwota i nie ma podatku? ktoś wie?

a w regulaminie nie jest to okreslone? zwykle Organizator placi, a wygrywajacy podaje tylko dane, ktore sa potrzebne do odprowadzenia podatku do urzedu skarbowego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410222 Napisano: 02.10.2017 11:57:15 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

A do mnie zadzwoniła dzisiaj kobieta i zaprosiła na prezentację, na której będąbezpłatnie rozdawać odkurzacze. I że niby ja zostałam wylosowana do takiego
odkurzacza. Nawet nie chciało mi się z panienką dyskutować.

i nie skorzystalas z takiej świetnj okazji ? emotka wez nawet nie mów:)))
wkurzaja mnie takie firmy, naciagactwo, ale niestety w tym kraju jest na to przyzwolenie...nie tylko te firmy pokazowe, rowniez pseudo telekomnunikacyjne, pseudo dostawcy prądu, gazu i wiele wiele innych, ktore po prostu naciągaja ludzi emotka emotka - najczesciej starszych, ktorzy nie rozumieja, nie doczytaja, nie uslysza dobrze, etc. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6410187 Napisano: 02.10.2017 11:14:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

A może cie bez problemu wstawić zdjęcie na mieszankę krakowską?U mnie nie wyczytuje, ani dużego, ani małego... Biała strona z "prosimy przekadruj swoje zdjęcie" nie ąłduje, czasem nawet pojawia si na pasku "strona nie odpowiada"
Czy to może być chwilowe przeciążenie?

ja tez mialam taki problem, ale nie pamietam co zrobilam emotka , moze przeczekaj albo sprobuj dac z innej przegladarki Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

jokan

#6410186 Napisano: 02.10.2017 11:13:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

zof83 napisał(a):

A jak to ocenić ??? !!!http://www.miesza.../photos/min/3409.jpg

przykre.. chyba,że ta dziewczynka jest na tyle świadoma, że sama chciała - jeśli tak to inna sytuacja

nie wiem co tu chcesz oceniac....sa to zdjecia forumowej kolezanki (informacyjnie mowie), uchycila ich slodkie chwile jak mogla
najlepiej....ma niepełnosprawną córkę - to fakt, ale ze zdjęć jakie widzę na FB (jest moją FB i konkursową znajomą) jest wspaniałą Mamą:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6410162 Napisano: 02.10.2017 10:47:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nadeim napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

jokan napisał(a):

ile razy mozna w Carex wygrac? ile nagrod na gospodarstwo domowe?

dobre pytanie emotka czy ktoś może zna na nie odpowiedź? czy na 1 gospodarstwo domowe mogą być 2 wygrane karty 100 zł? prosze napiszcie

Paragraf 4 -uczestnik może wygrać we wszystkich losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę-  czyli 1 osoba może codziennie tylko 1 nagrodę, nie ma nic o gospodarstwie więc pewnie każdy domownik może 1 dziennie

ale losowanie odbywa się raz w tygodniu, więc wychodzi ze 1 nagroda na 7 dni.

Oj chyba nie czytałyście regulaminu, losowanie w jeden dzień ale za każdy dzień osobno emotka najbliższe losowanie 5 października

tak zgadza się ze losowania ze wszystkich dni z poprzedniego tygodnia, ale jest napisane "uczestnik może wygrać we wszystkich losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę" więc jak zostanie wylosowany jako laureat w pierwszym losowaniu, to nie jest losowany w kolejnych losowaniach w danym dniu, a jest ich 8.

to ide poczytac regulaminemotka - to jest wiele losowan w danym dniu? a dlaczego jest az 8 losowan? emotka tam nie ma 10 nagrod tygodniowo? juz nie nie kumam z tego konkursu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410141 Napisano: 02.10.2017 10:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

eskel napisał(a):

Jak będziecie wpisywać kody do PRINCE POLO to nie próbujcie przypadkiem na mokro przecierać opakowania (w celu usunięcia czekolady) - kody się zmazują!

no właśnie jeden kod poszedł do śmieci bo tak zrobiłam  emotka

a czy na jednym paragonie może być więcej batonów, czy 1 baton ma być = jeden paragon

ale o paragonie nic nie pisze żeby zachować emotka

w prince polo są bramki? jest napisane "sprawdź od razu co wygrałes" ..... Wyświetl w wątku >>
0 0