Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6410134 Napisano: 02.10.2017 10:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

jokan napisał(a):

nadeim napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

jokan napisał(a):

ile razy mozna w Carex wygrac? ile nagrod na gospodarstwo domowe?

dobre pytanie emotka czy ktoś może zna na nie odpowiedź? czy na 1 gospodarstwo domowe mogą być 2 wygrane karty 100 zł? prosze napiszcie

Paragraf 4 -uczestnik może wygrać we wszystkich losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę-  czyli 1 osoba może codziennie tylko 1 nagrodę, nie ma nic o gospodarstwie więc pewnie każdy domownik może 1 dziennie

ale losowanie odbywa się raz w tygodniu, więc wychodzi ze 1 nagroda na 7 dni.

a kiedy najblizsze losowanie? emotka

w czwartki są losowania, ale wyniki dopiero w piątek

dzieki! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6410133 Napisano: 02.10.2017 10:26:34 w Lay's
zubi napisał(a):

gramtatatam napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

andii napisał(a):

luko922 napisał(a):

pingu4 napisał(a):

http://filmyzlays.lays.pl/faqlidka jeszcze faq dopracowuje emotka  ktoś wypełnił jakie jest zadanie konkursowe ?

Kurde, bardzo mnie ciekawi ile tych kart unlimited będzie.Widział ktoś gdzieś promocyjne opakowania już? 

W ŻABCE emotka  defed -podpowiedziała

U mnie w małym, osiedlowym sklepiku...

U mnie w Biedronce już są.

W Lewiatanie też są

w lewiatanie małe paczuszki widzialam Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6410131 Napisano: 02.10.2017 10:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

jokan napisał(a):

ile razy mozna w Carex wygrac? ile nagrod na gospodarstwo domowe?

dobre pytanie emotka czy ktoś może zna na nie odpowiedź? czy na 1 gospodarstwo domowe mogą być 2 wygrane karty 100 zł? prosze napiszcie

Paragraf 4 -uczestnik może wygrać we wszystkich losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę-  czyli 1 osoba może codziennie tylko 1 nagrodę, nie ma nic o gospodarstwie więc pewnie każdy domownik może 1 dziennie

ale losowanie odbywa się raz w tygodniu, więc wychodzi ze 1 nagroda na 7 dni.

a kiedy najblizsze losowanie? emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6410117 Napisano: 02.10.2017 10:09:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Serio dla kilku złotych ktoś dodaje takie zdjęcie? Dla mnie powinny byc granice... NNiedlugo dodacie filmiki z sypialni i tego co robicie w nocy z małżonkiem emotka http://www.miesza.../photos/min/4039.jpg

emotka  masakra... jestem w szoku... obleśne to jak nie wiem... Jeszcze dodanie tego bez sensu ale zatwierdzenie.

masakra, ale bezmózgowie...... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6410101 Napisano: 02.10.2017 09:36:37 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
madlette napisał(a):

Prad napisał(a):

Gdzie można dostać Lays na nowy konkurs?

W mojej Żabencji było kilka paczek  emotka

w lewiatanie widzialam male paczki.... Wyświetl w wątku >>
2 pingu4, andii 0

jokan

#6409970 Napisano: 01.10.2017 20:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile razy mozna w Carex wygrac? ile nagrod na gospodarstwo domowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409966 Napisano: 01.10.2017 20:30:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

superloser napisał(a):

mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mam pytanie-czy każdy Lewiatan bierze udział w tej "siódemkowej" loterii?

tak emotka

No to w moim o loterii nie słyszeli...

4.5 Sklep promocyjny (zw. także „sklepem”) – dowolny sklep sieci Lewiatan na terytoriumRzeczpospolitej Polskiej, w którym znajdują się zdrapki loteryjne oraz w którym możnadokonać zakupu promocyjnego.

Napisałam do Smolara,ciekawe jak to rozwiążą,paragon zachowałam.

Odpisza,  ze Twój nie jest promocyjny.

Hehehe,no dobra,to ja chcę listę tych "promocyjnych"...

ale masz na paragonie jeden produkt promocyjny?

Oczywiście,że mam, po co myślisz leciałam do Lewiatana?:D Jak babkę zapytałam o zdrapkę to ta na mnie jak na głupią patrzyła i mówi,że u nich żadnych zdrapek i żadnej loterii nie ma.

hehehe, tak pytam-bo przeważnie w sklepie są te produkty wyeksponowane:)  no ale każdy konkursowicz to i tak wie co ma kupić

ja powiem tak, ja mam tez dziwnego lewiatana, dlatego nigdy nie bralam udzialu w tych konkursach....moze sie zbyt nie ogladalam, ale nie widzialam zadnych wyeksponowanych produktow konkursowych, jak sa oznaczone? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6409605 Napisano: 30.09.2017 12:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Milka batony https://batonymil...amin.pdfPołączenie bramek (gdzie trzeba trafić w godzinę i w odpowiedni paczkomat emotka ) (Przykład: Nagroda przypisana jest do bramki otwartej w czasie od 12:00:01 do 12:03:05 dnia 5października 2017 roku w paczkomacie nr 00000 w Szczecinie – Uczestnik aby wygrać Nagrodę musi wskazać zarówno zwycięski paczkomat w Szczecinie jak i jako pierwszy zmieścić się w czasie otwarcia bramki tj. wysłać Zgłoszenie np. o 12:02:00)Plus loteria - losowania nagród II i I stopnia

No i nagrody III stopnia worki Puma  emotka

szkoda,że jeszcze nie trzeba zaznaczyć nr buta, który ma iśc do tego paczkomatu...ja  emotka

ale masakra....coraz "mądrzejsze" zasady... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409547 Napisano: 30.09.2017 08:55:21 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurzają mnie strasznie konkursy smsowe. Ostatni raz wzięłam w nich udział. Jestem ciekawa, ile smsów wysłały zwyciężczynie konkursów dlalejdis.pl. Wysłałam w jednym z nich 15(!) smsów i nie wygrałam nic.... Te 15 już się średnio kalkuluje, a co dopiero większa ilość... 

Wysłałam 2 na książkę i mam emotka Edit:bardzo często wysylam po dwa/trzy sms i książek z dlalejdisa mam ok 35 emotka

bo o ksiazki chyba nikt tam nie gra, raczej kosmetyki....ja tez nie widze sensu w tych konkursach, wole sobie kupic za wlasna kase i miec pewne, ze moje niz im kase nabijac...,emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6409535 Napisano: 30.09.2017 08:34:17 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater co myślicie o tym? Ogólnodostępne znaczy można brać do konkursu? Kto ma racje?

Moim zdaniem plagiat, ale oczywiście "towarzystwo wzajemnej adoracji" broni plagiatora.... nie na darmo ma tylu znajomych  emotka emotka

za daleko idaca inspiracja, aczkolwiek tematem konkursu nie bylo zdjecie, tylko tekst... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409357 Napisano: 29.09.2017 14:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Dzisiejsze wyniki Carex to za jaki dzień - ktoś wie?

Za Etap zakonczony w ostatnia Srode. 

a wysylacie wszystkie paragony, nawet te nie wygrane? bo ja mam 1, i nie wiem na jaki numer tel. wysylalam..., a na durgim mam wpisany numer tel. (i na ten wlasnie przyszedl sms) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409355 Napisano: 29.09.2017 14:51:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Dzisiejsze wyniki Carex to za jaki dzień - ktoś wie?

19 lub 20.09 Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

jokan

#6409349 Napisano: 29.09.2017 14:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

violka88 napisał(a):

http://www.miesza...ojedynek/4zaczynają się pojawiać laureaci z 4 etapu, ciekawe czy już maile wysłali, bo u mnie maila brak emotka może nie wygrałam....

Jak sie pojawiają? 

tez nic nie widze... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409347 Napisano: 29.09.2017 14:31:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
telefon z RMF FM o potwierdzenie danych na wysłanie vouchera na kawę emotka z tego konkursu https://www.e-kon...y1.html#.Wc49TNFpH4Y Wyświetl w wątku >>

jokan

#6409339 Napisano: 29.09.2017 14:19:19 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6409060 Napisano: 28.09.2017 20:21:37 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

gdzie na stronie Smolara jest oswiadczenie do Kubusia Waterrr, bo nie widzę emotka

https://www.smola...rs-spinnerwaterrrPod regulaminem

emotka dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6409054 Napisano: 28.09.2017 20:06:32 w SZUKAM....
gdzie na stronie Smolara jest oswiadczenie do Kubusia Waterrr, bo nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6408880 Napisano: 28.09.2017 13:48:56 w skojarzenia
Mercury -Freddie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6408877 Napisano: 28.09.2017 13:47:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluje autka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6408849 Napisano: 28.09.2017 12:58:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mysle, ze to byl najlepszy wybor ze zdjec, ktore akurat mieli w galerii, bo widac, ze ludzie wrzucali byle by bylo... a temat jednak wymagal okreslonego zdjecia...

emotka Zawęziłbym to kryterium jeszcze o liczbę głosów, bo wybierali z trzydziestki najwyżej ocenionych przez lud głosujący miast i wsi - a tam gusta wiadomo... nie zawsze nadążysz emotka P.S. Przypominam tylko po raz kolejny, że każdy decydujący się na rywalizację miał wymaganą wiedzę dostępną na wyciągnięcie reki w Regulaminie, więc skoro się zdecydował wziąć udział, musiał się liczyć, że wchodzi miedzy wrony i musi krakać, jak one. Co do tego, że większość zdjęć wcale nie kojarzyła mi się z tematem zadania konkursowego, to pełna zgoda. emotka

tego nie wiedzialam, bo nie bralam udzialu, takze i nie znam regulaminu.... Wyświetl w wątku >>
0 0