Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6407563 Napisano: 25.09.2017 22:29:32 w Wkurza mnie...
justfine napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Wkurza mnie Orange niesamowicie. Kupiłem sobie ostatnio starter od nich do konkursowego telefonu (a wcześniej miałem wszystkie z Playa i Virgin) i cholera tylko na to pieprzone Orange przychodzą codziennie jakieś smsy od wróżek i inne g***a! Jak to usunąć? jak zablokuję numery premium, to z konkursów też zablokuję... Da się tego jakoś pozbyć? 73020, 73099 takie numery to wysyłają.

ja walcze virgin  nie można wysłać esek premium emotka

a ja zamówiłam sobie starter virgin:(

Udało Wam się coś osiągnąć z Virgin? U mnie próbowali już chyba wszystkiego, łącznie z restartem ustawień na platformie, i nadal nic. Kasa jest, blokad brak, a smsów premium jak nie wysyłało, tak nie wysyła.

u mnie n virgin tez nie wysylalo, ostatnio nic nie probowalam, ale chyba znow musze sprobowac aby zobaczyc czy to wogole ma sens...natomiast na stary numer virgina wszystko jest ok (tzn wysylanie tak) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6407493 Napisano: 25.09.2017 20:17:54 w skojarzenia
0 0

jokan

#6407468 Napisano: 25.09.2017 19:12:12 w skojarzenia
przystojni piłkarze - ciacha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6407444 Napisano: 25.09.2017 18:04:37 w Wkurza mnie...
loterie emotka wszystko mam do tyłu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406887 Napisano: 23.09.2017 15:23:53 w skojarzenia
Rodowicz - świetność (pewna ...już minęła) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6406886 Napisano: 23.09.2017 15:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

W temacie desperadosa. Wycieczka do Wroclawia. Narzeczona na egzamin a ja? Kapslowy kloszard zebrałem chyba z 50 kapsli;)  

mąz nie chce ze mną wychodzić bo zbieram po drodze kapsle i paragony... emotka

Dlatego polecam kupno a najlepiej adopcję psa emotka  Bez skrępowania można chodzić powoli i wypatrywać kapsli emotka A kolejna psia mordka będzie szczęśliwa z długiego spaceru  emotka U nie z rana 9  emotka
A przy okazji 2 zł, które oddałam Panu szukającemu puszek w koszach.

Hahaha dobre emotka  I udac, ze sie po nim sprzata z woreczkiem... A do woreczka kapsel emotka

to u mnie chyba same zule, Desperadosa jeszcze nie uswiadczylam....bynajmniej w parku same Perly, żubry, piasty emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6406885 Napisano: 23.09.2017 15:21:01 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie fantastyczna pogoda we Wrocławiu:) dawno nie jechałem nigdzie a pogoda dobra na browara albo grzyby a nie na spacery ;

mnie też dobija dzisiejszą aura za oknem. kaloryfery włączone piwko i pod kołderką zamiast spacerować i szukać kodów wrr

u nas tez leje (okolice Wrocławia)- co mnie wkurza, ale zrobiłam wlasnie na osłodę pyszne ciacho ze sliwkami - trzeba sobie umilac czas;-) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6406447 Napisano: 22.09.2017 12:32:58 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację  emotka

W takich sytuacjach zdarza mi się jechać na pocztę i odebrać osobiście emotka  tylko nie zawsze chcą wydać...

Mi ostatnio tak wydali, ale jaka afera była  emotka  i Pani zapowiedziała, że to ostatni raz tak mi wydaje, bo przecież musi paczkę wprowadzać do systemu, co trwa minutę  emotka

ja bym poszla i wytlumaczyla, a jak by do nich nie dotrze, to wyklocila ....albo zagrozic ze ich obciazysz, bo ci sie produktyy swieze zepsuja... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6406352 Napisano: 22.09.2017 08:25:30 w Wkurza mnie...

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?

5 dni od momentu kiedy dostałaś maila

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko

ja wyslalam wczoraj, a dzisiaj juz dostarczony. wiec mysle ,ze ze spokojem jak wyslesz jutro po weekendie dojdzie emotka

dzieki, wyskocze na przerwie w pracy:), a mailem chyba tez podesle w razie czego:), moze sie przychylą do mojej prośby gdyby faktycznie nie doszło w terminie...

powinnać nadać do 12 czy 15 żeby list doszedł nastepnego dnia roboczego

wysle miedzy 10 a 10.30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406346 Napisano: 22.09.2017 08:12:59 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz?

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka

priorytet powinien byc w poniedziałek ale to jest tylko PP. Mi zazwyczaj dochodzą w 1 dzień. A le dla pewności zostaje Ci kurier tylko

ja wyslalam wczoraj, a dzisiaj juz dostarczony. wiec mysle ,ze ze spokojem jak wyslesz jutro po weekendie dojdzie emotka

dzieki, wyskocze na przerwie w pracy:), a mailem chyba tez podesle w razie czego:), moze sie przychylą do mojej prośby gdyby faktycznie nie doszło w terminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406298 Napisano: 21.09.2017 22:29:50 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

Helicopter by sie przydał. Wrzuc w polecony. Poczta Polska nie daje gwarancji na dostarczenie w 5-7 dni. To taka sugestywna promocja usług.Z rana na Poczte  emotka

z rana to do pracy ide:(, dlacego dali tak krotki czas? i to nie liczy sie data wyslania tylko otrzymania... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406297 Napisano: 21.09.2017 22:28:43 w Wkurza mnie...

jokan napisał(a):

to wiem, tylko czy jak jutro wysle, to ma szanse to dojsc, zgapilam się z tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406289 Napisano: 21.09.2017 22:20:01 w Wkurza mnie...
do kiedy list ma dojsc do Avanti za I etap cheetosow? Ja dopiero teraz doczytalam, ze chca poczta zwykla emotka , a juz skany porobilam, a dopiero czytam, ze musze to wyslac....i az oczy przecieram ze zdumienia....jak to najlepiej i najszybciej wyslac teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406196 Napisano: 21.09.2017 18:25:10 w skojarzenia
pieczątka - urząd Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6406136 Napisano: 21.09.2017 16:11:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
plecak Żabka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405981 Napisano: 21.09.2017 11:26:24 w skojarzenia
terapia - małżeństwo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405964 Napisano: 21.09.2017 10:59:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
testowanie Nivea na wizażu:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6405961 Napisano: 21.09.2017 10:58:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jomajd86 napisał(a):

jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Dlaczego loterie mnie nie lubia lindt, Lipton, carex, Kinder bueno kilka zgloszen i znów nic. emotka   ta z fa czy czyms tam tez nic. Mowie ze nie dam sie wiecej skusic, tylko na kreatywne, a potem znow kupuje.  emotka

tez tak mam niestety....

jakbym czytała o sobie...

mi się wydaje że trzeba trafić na dobrze numeryczny numer telefonu... szukam telefonu z pcozatkiem 737 emotka

no wlasnie, ja ostatnio sobie zamowilam starteremotka , gdybym wiedziala, ze na topie jest 737.....to bym kupilaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405953 Napisano: 21.09.2017 10:37:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ladyinred napisał(a):

Dlaczego loterie mnie nie lubia lindt, Lipton, carex, Kinder bueno kilka zgloszen i znów nic. emotka   ta z fa czy czyms tam tez nic. Mowie ze nie dam sie wiecej skusic, tylko na kreatywne, a potem znow kupuje. 
emotka

tez tak mam niestety.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405890 Napisano: 21.09.2017 08:56:08 w SZUKAM....
Co mozna zrobic, jesli wyskakuje mi w tel. ze pamiec jest przepelniona i nie bede otrzymywac smsow? Juz pokasowalam smsy i kilka zdjec, mam zdjecia usunac lub zgrac, aby pamieci przybylo? Wyświetl w wątku >>
0 0