Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6405528 Napisano: 20.09.2017 12:10:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kinder bueno w biedronce po 1,89 zł
carex 2,69 w rosmann Wyświetl w wątku >>

jokan

#6405213 Napisano: 19.09.2017 16:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

magisterek napisał(a):

mattadore napisał(a):

Ja już kończe ze śniadaniową...

Ja też kończąc z tym przekrętem, po liście laureatów widać że pretendentami do nagrody głównej jest RODZINA na N z KOŻUCHOWA! Wyniuki z 17 wrzesnia sam KOŻUCHÓW, aż się boja tych dalszych emotka Napisałem już pisemko do ORGANIZATORA I BIELMARU czyli SPONSORA!
Czekam na odpowiedź!

Naprawdę jak na ogólnopolski konkurs to sobie ktoś wałki robi!

daj znac co odpisza...ja puscilam tylko 1 zgloszenie bo nie kupuje margaryny wogole a paragon mam dzieki wymianie paragonowej...jakby byla loteria to nie wierze ze maja takie szczescie na cala Polske....ja to kreatywny, to tez nie wierze, ze sa tacy super kreatywni emotka

22 wygrane od początku konkursu...hmmmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405208 Napisano: 19.09.2017 16:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

mattadore napisał(a):

Ja już kończe ze śniadaniową...

Ja też kończąc z tym przekrętem, po liście laureatów widać że pretendentami do nagrody głównej jest RODZINA na N z KOŻUCHOWA! Wyniuki z 17 wrzesnia sam KOŻUCHÓW, aż się boja tych dalszych emotka

Napisałem już pisemko do ORGANIZATORA I BIELMARU czyli SPONSORA!
Czekam na odpowiedź!

Naprawdę jak na ogólnopolski konkurs to sobie ktoś wałki robi!

daj znac co odpisza...ja puscilam tylko 1 zgloszenie bo nie kupuje margaryny wogole a paragon mam dzieki wymianie paragonowej...jakby byla loteria to nie wierze ze maja takie szczescie na cala Polske....ja to kreatywny, to tez nie wierze, ze sa tacy super kreatywniemotka Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, awe 0

jokan

#6405106 Napisano: 19.09.2017 14:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy w Śniadaniowej to KONKURS czy LOTERIA, bo mam wrażenie, że KOŻUCHÓW ma szczęście w losowaniu, albo trafia w GUSTA zacnego JURY. Aż jestem ciekaw tych oryginalnych dokończeń zdania. Obstawiałbym chyba raczej losowanie i paragonów drukowanie.

niby konkurs.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6405046 Napisano: 19.09.2017 12:52:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6405014 Napisano: 19.09.2017 12:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mountain napisał(a):

jak znaleźć Desperadosa z kodami 12, ciągle kupuje i mam 16 znakowy kod emotka  brak już sił!

ja tylko i wyłącznie znalazłam kody w parku

to fajny ten park, ja nie uswiadczylam zadnego, a wczoraj troche pochodzilam z psem emotka - ale to tak w ramach rozrywki i spacerku:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404986 Napisano: 19.09.2017 11:10:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6404922 Napisano: 19.09.2017 09:07:45 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nigdy nic u nich nie zamawiałam ani nie kupowałam, to skąd mają moje dane??  emotka

Nie wierzę w to, co czytam... emotka TY nie masz świadomości, że dane konkursowicza są zagrożone krążeniem po dziesiątkach baz danych?! emotka

no dobra... dane konkursowe i owszem, mam oddzielnego maila do tego emotka  ale to przyszło na maila prywatnego 

wiec masz prawo zapytac, wrecz zazadac skąd mają twoje dane i niech się tłumaczą..... Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6404905 Napisano: 19.09.2017 08:38:13 w Czy informują/ informowali?
madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

czy żabka informowała z I etapu Chettos?

raczej nie, bo nikt sie nie chwalil, wynikow brak na stronie.....

pewnie poinformuja dopiero jak sie zakonczy 2 etap. Czyli najwczesniej jutro  emotka

a szkoda...bo bym juz w 2 nie grała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404895 Napisano: 19.09.2017 08:25:48 w Czy informują/ informowali?
pokrzywa30 napisał(a):

czy żabka informowała z I etapu Chettos?

raczej nie, bo nikt sie nie chwalil, wynikow brak na stronie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404801 Napisano: 18.09.2017 20:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Crunchips moga tez byc te malutkie paczuszki? Widzialam dzisiaj w Zabce, ale nie bylam pewna i nie kupilam....

Niestety nie. "Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum jednego opakowania chipsów marki Crunchips o następującej gramaturze: 140g lub 150g lub 225g lub 250g lub 300g."

dzieki, ja to jednak mam sklerozę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404780 Napisano: 18.09.2017 19:26:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Crunchips moga tez byc te malutkie paczuszki? Widzialam dzisiaj w Zabce, ale nie bylam pewna i nie kupilam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404721 Napisano: 18.09.2017 16:57:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak informuje Almette? smsem czy mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404584 Napisano: 18.09.2017 12:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

zglaszacie sie do testowania Tefala?

Nie - tam nie ma szansy na "wygranie" testowanego sprzętu, a w dodatku jest na tyle drogi, że lepiej nie przechowywać go prawie miesiąc w swoim domu. Jeśli uległby uszkodzeniu, zwracasz im 4000 zł i zostajesz z zepsutym gratem; a wiesz Ty, czy go dziecko nie strąci z blatu kuchennego albo czy go zwarcie w instalacji elektrycznej nie spali?

dzieki emotka generalnie jestem ciekawa takiego sprzetu czy faktycznie jest fajny, pomaga oszczedzac czas...zapisalam sie tezn na FB do grupy Thermimoxa, aby podpatrzec opinie odnosnie takiego sprzetu....ludzie sobie chwala...a moze ktos cos poleci alternatywnego, sluszalam, ze tak sprzet w Lidla tez daje rade, czytalam pozytywne opinie....generalnie sprzetow mam sporo w kuchni, fajnie by bylo sie pozbyc i zamienic na cos jednego, ale podobno jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.... emotka , ale to tylko podobno....

Obawiam się, że o tego z Lidla to musiałabyś stoczyć najpierw krwawą bitwę  emotka

ha ha, faktycznie widzialam juz to wideo, poraza mnie to, nigdy bym tak sie nie ponizyla... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6404518 Napisano: 18.09.2017 10:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

zglaszacie sie do testowania Tefala?

Nie - tam nie ma szansy na "wygranie" testowanego sprzętu, a w dodatku jest na tyle drogi, że lepiej nie przechowywać go prawie miesiąc w swoim domu. Jeśli uległby uszkodzeniu, zwracasz im 4000 zł i zostajesz z zepsutym gratem; a wiesz Ty, czy go dziecko nie strąci z blatu kuchennego albo czy go zwarcie w instalacji elektrycznej nie spali?

dzieki emotka
generalnie jestem ciekawa takiego sprzetu czy faktycznie jest fajny, pomaga oszczedzac czas...zapisalam sie tezn na FB do grupy Thermimoxa, aby podpatrzec opinie odnosnie takiego sprzetu....ludzie sobie chwala...a moze ktos cos poleci alternatywnego, sluszalam, ze tak sprzet w Lidla tez daje rade, czytalam pozytywne opinie....

generalnie sprzetow mam sporo w kuchni, fajnie by bylo sie pozbyc i zamienic na cos jednego, ale podobno jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego....emotka , ale to tylko podobno.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404510 Napisano: 18.09.2017 10:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zglaszacie sie do testowania Tefala? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404505 Napisano: 18.09.2017 09:51:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

Gdzie mozna dorwac starter 737  emotka  ??? Jaka to sieć??? 

wlasnie sprawdzilam, ze na allegro sa...a co do sieci, to chyba mozesz pozniej dowolnie przeniesc do tej do ktorej chcesz emotka

Ja mam 737 w Virgin Mobile, ale niestety musze Was rozczarowac...Smolar go nie widzi emotka  tutaj raczej nie chodzi o sam poczatek numeru, a o hurtowe ilosci zgloszen z niego wysylane. W tamtym roku w loterii coli w Biedrze numery 737 rowniez zgarnely spora ilosc aygo.

ja mam 885 (dosyc stary numer) i niestety tez loterie go nie widza....mam wrazenie, ze widza te bardziej "dziwne" i "nowoczesne" numery Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404476 Napisano: 18.09.2017 08:41:34 w skojarzenia
więcej - idę po....{więcej} Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404475 Napisano: 18.09.2017 08:40:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam takie pytanie z ciekawosci, czy ktos wygrywal w konkursach ssms na lejdis, tam jest losowanie z smsow, czy wygrywa ten co najwiecej ich wysle? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6404474 Napisano: 18.09.2017 08:39:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

Gdzie mozna dorwac starter 737  emotka  ??? Jaka to sieć??? 

wlasnie sprawdzilam, ze na allegro sa...a co do sieci, to chyba mozesz pozniej dowolnie przeniesc do tej do ktorej chcesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0