Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6402843 Napisano: 13.09.2017 11:24:15 w Smolar
ja juz dawno u smolara nic nie wygralam...nawet ynikow mi sie nie chce sprawdzac na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6402727 Napisano: 12.09.2017 23:22:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w koncu Grzeski sie do Was odezwały na priv za II turę konkursu ?

Cisza... emotka edit: minutę temu wiadomość z linkiem do formularza  emotka  

to chyba nie ogarneli, po I etapie normalnie sie wysylala przez FB dane + dane urzedu skarbowego, a teraz zrobili formularz jakis.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6402686 Napisano: 12.09.2017 21:39:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w koncu Grzeski sie do Was odezwały na priv za II turę konkursu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6402674 Napisano: 12.09.2017 21:12:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Miła26 napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Czy od was też nie chcą paragonu z konkursu żabka śniadanie do szkoły?

nie wiem nie pisali

Wszystko poszło na raz? Jakie macie godziny wiadomości?

nie chcą paragonu,15:03

14.56

tak emotka chcą paragon emotka

najpierw chca dane a po potwierdzeniu chca pozniej zdjecie paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6402561 Napisano: 12.09.2017 16:18:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6402306 Napisano: 12.09.2017 08:14:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
z tego konkursu przyszlo wyroznienie https://www.e-kon...gh.html#.Wbd6U8ZpyHs

aż cały 1 plan lekcji i ich katalog, troche słabo...myslalam, ze moze chociaz po jakiejs ksiazeczce dzieciom dadza, a nie plan lekcji, ktory jest teraz praktycznie w kazdym sklepie za darmo....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401874 Napisano: 11.09.2017 12:08:13 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

ktos mial problem z wyslaniem zgloszenia na Cheetosy? mi pokazuje caly czas, ze zle przepisuje kod...z 2 przegladarek mi nie idzie - caly czas na czerwono "przepisz kod z obrazka.... o co kaman?

Wpisz JEDNYMCIĄGIEM, bez korekty znaków. 

bez kropek, przecinkow i znakow polskich?

Mi sie blokuje, jak wpisuje kod z poprawianiem, ruszaniem kursora. Zamiast  "X" wpisze " x "  - pózniej poprawiam - to sie strona blokuje.

aaa o to chodzilo, dzieki, cos poprobuje wieczorem, pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401758 Napisano: 11.09.2017 08:19:21 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

ktos mial problem z wyslaniem zgloszenia na Cheetosy? mi pokazuje caly czas, ze zle przepisuje kod...z 2 przegladarek mi nie idzie - caly czas na czerwono "przepisz kod z obrazka.... o co kaman?

Wpisz JEDNYMCIĄGIEM, bez korekty znaków. 

bez kropek, przecinkow i znakow polskich? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401756 Napisano: 11.09.2017 08:15:23 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

Mam kartę z Biedronki na 50 zł- wygrana jakiś czas temu w konkursie Zott. W trzech najbliższych Biedronkach panie, ba nawet kierowniczki nie wiedzą jak jej użyć... Ktoś może pamięta?

Oj przerabiałam to niedawno emotka kilkanaście wizyt w sklepie emotka Muszą to zrobić na kasie dotykowej (przynajmniej u mnie tak poszło). Ja zrobisz zakupy to najpierw muszą nabić kwotę powyżej 50 zł jako zapłata gotówką, a dopiero później resztę jako karta podarunkowa. Te instrukcje co z centrali dostają to o kant d... rozbić!

jaki jest sens grac o takie karty, jak pozniej wiecej to nas kosztuje nerwow i stresow...to samo mialam z bonami do Żabki, aż dwa po 50 zł....w wielu mi nie chcieli przyjac, dopiero u siebie przyjeli i to po interwencji u kierowniczki bo nimfa-kasjerka  nie miala zielonego pojecia jak to wbic.... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6401755 Napisano: 11.09.2017 08:14:59 w skojarzenia
sąsiedzi - bajka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401735 Napisano: 11.09.2017 00:18:38 w Pomocy!!!!
ktos mial problem z wyslaniem zgloszenia na Cheetosy? mi pokazuje caly czas, ze zle przepisuje kod...z 2 przegladarek mi nie idzie - caly czas na czerwono "przepisz kod z obrazka.... o co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401463 Napisano: 09.09.2017 22:05:50 w Dyskusje o loteriach
nadeim napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Halszka napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy w tej loterii Carex macie dobrze opisane produkty na paragonie? I można faktycznie dowolne? - mydła w kostce też? Drogie są te produkty?

Tu nie ma żadnych wątpliwości, Regulamin określa to precyzyjnie:"I.8. Loteria przeznaczona jest dla osób fizycznych, które dokonają zakupu, jako konsumenci, nie mniej niż dwóch opakowań dowolnych produktów Carex, oferowanych do sprzedaży w dowolnym punkcie sprzedaży detalicznej lub cash and carry zlokalizowanym na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, udokumentowanego jednym paragonem albo fakturą VAT, na których z nazwy wymienione są produkty Carex."

Na stronie loterii sa zdjęcia produktów biorących udział. Sa tez mydła. Poza tym formularzu zgłoszeniowym wybierasz z listy rozwijalnej produkty które zakupiłeś -są mydła w kostce.Koszt mydła bez promocji to ok 3,50-3,70Ale też chętnie dowiem sie czy Ktos z Was wygrał 2 kostkami mydła?

Chusteczki Carex są tańsze -teraz np jest promocja na nie w rossmanie

a czy musza byc specjalnie oznaczone? bo ja jeszcze nigdzie nie widzialam...

nie

aaa ja szukalam z oznaczeniem konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6401440 Napisano: 09.09.2017 19:47:00 w Dyskusje o loteriach
agniehaha89 napisał(a):

Halszka napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy w tej loterii Carex macie dobrze opisane produkty na paragonie? I można faktycznie dowolne? - mydła w kostce też? Drogie są te produkty?

Tu nie ma żadnych wątpliwości, Regulamin określa to precyzyjnie:"I.8. Loteria przeznaczona jest dla osób fizycznych, które dokonają zakupu, jako konsumenci, nie mniej niż dwóch opakowań dowolnych produktów Carex, oferowanych do sprzedaży w dowolnym punkcie sprzedaży detalicznej lub cash and carry zlokalizowanym na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, udokumentowanego jednym paragonem albo fakturą VAT, na których z nazwy wymienione są produkty Carex."

Na stronie loterii sa zdjęcia produktów biorących udział. Sa tez mydła. Poza tym formularzu zgłoszeniowym wybierasz z listy rozwijalnej produkty które zakupiłeś -są mydła w kostce.Koszt mydła bez promocji to ok 3,50-3,70Ale też chętnie dowiem sie czy Ktos z Was wygrał 2 kostkami mydła?

Chusteczki Carex są tańsze -teraz np jest promocja na nie w rossmanie

a czy musza byc specjalnie oznaczone? bo ja jeszcze nigdzie nie widzialam... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400916 Napisano: 08.09.2017 11:32:24 w Czy informują/ informowali?
petunija1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O i kosze z lotosa tymbark byly wyniki? Magnum  lotos?

Magnum Lotos to chyba jeszcze trwa?

jeszcze 22 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400809 Napisano: 08.09.2017 08:44:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jestem ciekawa czy wygral ktos w konkursie "Loteria "Wygrywaj w rytmie słońca" ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400797 Napisano: 08.09.2017 08:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

claudia napisał(a):

tusz napisał(a):

claudia napisał(a):

claudia napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś brał udział i wygrał cokolwiek na e-konkursy.info ? Konkurs z bazy https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-smartfon-lenovo.html#.WbEQHfNJZH0Bo wygląda mi to na wyłudzanie danych.

może ktoś coś emotka

Ja brałam udział, nic nie wygrałam. Następnego dnia zadzwoniła do mnie pani, która powołując się na mój udział w tym konkursie, chciała mi wcisnąć super szybki internet z tabletem w T-mobile. Nigdy więcej...;-)

no to u mnie identycznie, zaraz po wzięciu udziału telefon z "super" ofertą i tabletem w t-mobile, ale zadzwonili dzisiaj znowu, że niby wygrana, bez żadnej umowy tym razem, ale trzeba podać adres do wysyłki i nip lub pesel. No nie wiem czy ryzykować i podawać takie dane.

ja bym nie podawala...a skad wiesz, moze w ten sposo zawieraja "jakas dziwna umowe na odleglosc' i zostaniesz z telefonem i jakmis abonamentem do placenia; skoro 1 nagroda to czemu teraz d...zawracaja i do wszystkich dzwonia.... szukaja naiwnych na jakis przekret....

poza tym ktos w komentarzu pod ogloszeniem o konursie napisal fragment z regulaminu: - oni z Waszymi danymi moga praktycznie wszystko zrobić

Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie moich danych osobowych w postaci imienia i nazwiska, daty urodzenia, adresu poczty elektronicznej oraz numeru telefonu w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem konkursu "Wygraj Lenovo". Wyrażam zgodę na gromadzenie i przetwarzanie moich danych
osobowych w celach marketingowych. Wyrażam zgodę na kontakt i otrzymywanie informacji handlowych dotyczących usług lub towarów dostarczanych przez CTDP lub partnerów handlowych CTDP, na podany w
Formularzu Zgłoszeniowym numer telefonu w celach handlowych i marketingowych. Wyrażam zgodę na kontakt i otrzymywanie informacji handlowych dotyczących usług lub towarów dostarczanych przez CTDP lub partnerów handlowych CTDP, na podany w Formularzu Zgłoszeniowym adres poczty elektronicznej Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400796 Napisano: 08.09.2017 08:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

tusz napisał(a):

claudia napisał(a):

claudia napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś brał udział i wygrał cokolwiek na e-konkursy.info ? Konkurs z bazy https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-smartfon-lenovo.html#.WbEQHfNJZH0Bo wygląda mi to na wyłudzanie danych.

może ktoś coś emotka

Ja brałam udział, nic nie wygrałam. Następnego dnia zadzwoniła do mnie pani, która powołując się na mój udział w tym konkursie, chciała mi wcisnąć super szybki internet z tabletem w T-mobile. Nigdy więcej...;-)

no to u mnie identycznie, zaraz po wzięciu udziału telefon z "super" ofertą i tabletem w t-mobile, ale zadzwonili dzisiaj znowu, że niby wygrana, bez żadnej umowy tym razem, ale trzeba podać adres do wysyłki i nip lub pesel. No nie wiem czy ryzykować i podawać takie dane.

ja bym nie podawala...a skad wiesz, moze w ten sposo zawieraja "jakas dziwna umowe na odleglosc' i zostaniesz z telefonem i jakmis abonamentem do placenia; skoro 1 nagroda to czemu teraz d...zawracaja i do wszystkich dzwonia.... szukaja naiwnych na jakis przekret.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400795 Napisano: 08.09.2017 08:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Tak się zastanawiam, jaką mam szansę na wygranie głównej nagrody w loterii Almette, czyli domku w górach emotka . Podejrzewam, że taką samą jak trafienie 6 w lotto, czyli żadną - ale te swoje kilka paragonów zgłoszę  emotka . Do takich loterii z promocją "wszędzie gdzie się da", podchodzę "bez napinki". Tylko, że jak wygram, to moja facjata będzie pokazywana wszędzie - najwyżej będę brylował w mediach - czego biorącym udział także takiej wygranej życzę... emotka .

czytalam, ze tamta osoba z poprzedniej edycji wyslala 2 zgloszenia o ile sie nie myle.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400709 Napisano: 07.09.2017 21:10:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Gdzie są wyniki konkursu grzeski nie widzę tam komentarzy pod zdjęciami? jest jakis specjalny post? proszę o linkByły wyniki z 2 etapu z zabki? (lipton) bo na stronię widzę tylko z I

Grzeski szukaj pod zgloszeniami, jesli nie ma komentarza to nie wygralas - dzisiaj byly wyniki za II turę czyli zgoszenia do 30.08.2017 - (a moze jeszcze nie wszystkich powiadomili)? Generalnie prawie wszyscy wygrali z II turze bo było praktycznie tyle samo nagród to zgłoszeń.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6400699 Napisano: 07.09.2017 20:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

nkba napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kto u mnie w Auchan wykupił wszystkie mydełka FA w najtańszej wersji?  emotka

To nie ja emotka A co to za konek jeśli można wiedzieć emotka

https://www.e-kon...na.html#.WbGLztSrTIU

dokładnie ten, ale po braku mydła to już widzę te ilości zgłaszanych paragonów i gdzie ja z moimi paroma sztukami...

dzięki emotka

to tam mozna mydła FA? ja cos czytalam (tylko nie wiem czy to ten konkurs), ze z wyłączeniem mydeł....ale moze juz mi sie wszystko myli emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0