Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6397030 Napisano: 31.08.2017 12:29:23 w Dyskusje o loteriach
tsubasa napisał(a):

Tak przy okazji będąc w C4 w Złotych Tarasach natknąłem się na jakiegoś konkursowicza, który wybrał co do jednej puszki konkursowej XL. Miał ich z 400 w koszyku. Nie zostawił mi nawet jednej (zostały same bez napisu o konkursie) emotka To tyle w temacie szans w tej loterii. Nie wiem jak mu się to opłacało, ale chyba liczy na 100 tys. Jedna puszka kosztuje tam 2,29 zł, to wydał prawie 1000 zł. emotka

nie martw sie, to mu nie zapewni zwyciestwa.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6396696 Napisano: 30.08.2017 18:33:33 w Wkurza mnie...
onagra napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy gdzie nagroda kosztuje 50 zł a organizatorzy chcą aby podać Pesel emotka np. ostatnio konkurs Grześki z plecakami, bo widziałam, że niektórzy wygrali z forum.

podawalas? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6396670 Napisano: 30.08.2017 17:12:47 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

wkurza mnie kobieta która wydzwaniała aby jej sprzedać towar za pobraniem, a teraz nie odbiera paczki, nie odpisuje na wiadomości - choć odczytuje. Chyba dziś zadzwonię i zbluzgam...

kiedys bylo inaczej (jszcze pare, parenadcie lat temu), odkad ludzie stali sie..$%$$, nigdy nie wysylam za pobraniem, chociazby mowili, ze na milion % odbiora przesylke, dobre czasy sie juz skonczyly, tak uwazam:(...nie dosc ze nie sprzedasz (jesli nie odbierze), to bedziesz musial zaplacic za droge powrotna przesylki....i mnie wkurza takie kretactwo ludzi..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6395883 Napisano: 28.08.2017 18:38:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

plecak z konkursu Grześków

mam i ja

i ja Wyświetl w wątku >>

jokan

#6395878 Napisano: 28.08.2017 18:29:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tymbark zero
vanish zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6395839 Napisano: 28.08.2017 17:29:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6395464 Napisano: 27.08.2017 21:58:34 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurzaja mnie ceny w sklepach...kupilam ostatnio ksiazke na 'alledrogo' za 26 zl z groszami z wysylka juz, a w TESCO identyczna ksiazka za 44 zl z groszami, czy to nie gruba przesada ?- ciesze sie, ze kupilam duzo taniej- wkrzyam sie, ze na nas tyle zarabiaja w sklepach

to samo pomyślałam dzisiaj....na allegro kupiłam noże z Gerlah za 269 zł z przesyłką a dzisiaj patrzę w Media MArkt 399 zł....

Media MArkt, Media Expert i inne takie to eksperci od nabijania kasy....u nich jest duzo drozej, ciekawe że tam ludzie walą tabunami....wkurzaja mnie zreszta ich reklamy, radio, tv, az czasem strach lodowke otworzyc!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6395453 Napisano: 27.08.2017 21:21:56 w Wkurza mnie...
wkurzaja mnie ceny w sklepach...kupilam ostatnio ksiazke na 'alledrogo' za 26 zl z groszami z wysylka juz, a w TESCO identyczna ksiazka za 44 zl z groszami, czy to nie gruba przesada ?
- ciesze sie, ze kupilam duzo taniej
- wkrzyam sie, ze na nas tyle zarabiaja w sklepach Wyświetl w wątku >>

jokan

#6395447 Napisano: 27.08.2017 21:09:23 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

cb656 napisał(a):

mayteq napisał(a):

w Smolarze wygrać to graniczy z cudem emotka  Od 4 lat nie trafiłem tam nic..

BZDURA totalna emotka Rzadko grywam w smolarowych konkach, bo zazwyczaj to nie moja bajka, ale jednak trafiło się kilka wygranych w ostatnich latach. Ja uważam, że oni ewidentnie patrzą na treść zgłoszenia (nie mówimy o loteriach). Jak pasuje im do założonej koncepcji, to wygrana pewna. Po prostu nie trafiłeś w gusta i tyle.
edit: najlepszy dowód, że w loterii TEŻ trafiłem - EB w Odido emotka

nie do końca prawda bo zdarzało się, że w konkursach u Smolara często wygrywałem hasłem totalnie beznadziejnym, tworzonym kilka minut przed końcem terminu wysyłki emotka

hmm, a moze to zalezy od ludzi, ktorzy sa przzydzielani do danego konkursu i ich subiektywnej ocenie? ja kiedys wygralam glowna u smolara (rower), a potem (ale to po dlugim czasie) w loterii pilke (no ale nie gralam az tak zaciekle wtedy w promocyjne), a teraz dlugo, dlugo NIC Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6395446 Napisano: 27.08.2017 21:07:06 w Paragony na trwające konkursy
wymienię dwa kapsle Carlsberg na paragon Polo Tymbark Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6395267 Napisano: 26.08.2017 21:23:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
ten konkurs to jedna wielka kpina, wogole nie ogarniaja kogo nagradzaja, za co i w jakich etapach (a tak latwo to sprawdzic), to jest po prostu zniwaga i niechlujstwo wobec innych uczestnikow konkursu, fotek bylo az nadmarowo, aby nie nagradzac dubli w tym samym etapie lub w nastepnym (ale np. to samo zdjecie ale powiekszone)

V etap
https://www.faceb.../?type=3&theater

VII etap

https://www.faceb.../?type=3&theater

To jakies jaja!!! No nie mowcie , ze nie bylo innych fotek. Zrozumialabym, gdyby mieli np. za malo zgloszen...po porostu porazka i nie omieszkam im o tym napisac!

zeby nie bylo - ja nie chce odbierac komus nagrody (jakie jury taki konkurs), chce ich uswiadomic, jacy nieogarnieci....emotka , moze do przyszego roku spowaznieja emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6394838 Napisano: 25.08.2017 13:16:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
constantine napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Widze ze dyskusja w dwóch wątkach to i ja się tutaj pozastanawiam emotka  Hm... U mnie i matematyką i ze szczesciem nie bardzo ;( A jakie jest prawdopodobienstwo mieć na imie Wichard i wygrac w Ż? Okazuje się że duże  emotka   Wichard gratki for you  emotka  Przynajmniej poznaje nowe imiona  emotka  Tez uważam że na forum musi być zwycięzca w przeciwnym razie coś jest na rzeczy emotka

Ktokolwiek z forum wygrał te 3300 ?

wg oficjalnego info nie (albo nikt sie nie przyznał) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394829 Napisano: 25.08.2017 13:07:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
ela napisał(a):

https://www.faceb...ype=3&permPage=1 kartony wygrywają  :)

kartony jeszcze nie ogarnely calego Fb, wiec duze szanse dla tej Pani emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

jokan

#6394821 Napisano: 25.08.2017 12:58:08 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mam nadzieję, że Smolar w tym roku w coli też zrobi urny z karteczkami i nie przegnie nagradzając samochodami osoby które wysłały po 1-2 zgłoszenia  emotka

a dlaczego?

Pytasz dlaczego powinna być urna? Dlatego aby wszystkie zgłoszenia brały udział, także tych którzy nalatali sie po sklepach i uczciwie kupili na np.  200 paragonów. Ja nie piszę, żeby nie wygrywali Ci co zgłosili po kilka ale niech nie będą to tylko i wyłącznie te osoby emotka

ja akurat w coli ani razu ni wygralam, ani teraz ani w tamtym roku, wiec mnie to rybka....

ja nie wygrałem ani jednego głosnika a kupiłem dużo, no nic nie będę pisać jakie to zycie złe, takie są niestety realia i trzeba grac dalej

no niestety, nie jest to pewnosc na wygrana:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394806 Napisano: 25.08.2017 12:45:29 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

mam nadzieję, że Smolar w tym roku w coli też zrobi urny z karteczkami i nie przegnie nagradzając samochodami osoby które wysłały po 1-2 zgłoszenia  emotka

a dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394800 Napisano: 25.08.2017 12:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

wesola napisał(a):

A z Activii C4 kosze już pozamiatane? emotka  

no niby nie emotka  

no wlasnie, nikt sie nie chwalil, to moze dzisiaj puszcza eski Wyświetl w wątku >>
1 wesola 0

jokan

#6394795 Napisano: 25.08.2017 12:23:56 w Dyskusje o loteriach
kermit napisał(a):

jokan napisał(a):

ongis napisał(a):

xjustx napisał(a):

zgłosiłam około 300 kapsli...nie lubię tego emotka  

300? Ja 30 i bardzo polubiłem tą loterię emotka

to tak jak ja emotka

Jak to rozumieć ? Wygraliście?

nie, ale fajnie sie gralo... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394701 Napisano: 25.08.2017 10:04:24 w Dyskusje o loteriach
inter81 napisał(a):

czy ktoś wie czy można z coca coli pędzić bimber? bo mam wyrzuty sumienie żeby to zawieźć na dom dziecka

o bimbrze akurat nic nie wiem, ale jest cale mnostwo innych sposobow wykorzystania coli... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394693 Napisano: 25.08.2017 09:52:31 w Dyskusje o loteriach
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

xjustx napisał(a):

zgłosiłam około 300 kapsli...nie lubię tego emotka  

300 kapsli razy pół litra, to daje 150 litrów piwa w skali od czerwca do sierpnia emotka podczas gdy statystyczny Polak wypija go około 100 litrów, ale... NA ROK! emotka Psujesz statystykę emotka

psuje czy poprawia ? emotka

Psuje emotka Stanowi przypadek odbiegający radykalnie od średniej. W normalnej procedurze skrajne próbki po prostu się ODRZUCA, by nie psuły wyników średnich emotka

w sumie racja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6394689 Napisano: 25.08.2017 09:44:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
asantesana napisał(a):

Sms od kuriera - chyba bony do ITM od TQG, ktoś potwierdzi?

kurier GLS, tez mam taki sms z 8:34 i wlasciwie tylko na to czekam, ma byc u mnie miedzy 13 a 15.20 Wyświetl w wątku >>
0 0