Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6390750 Napisano: 17.08.2017 11:10:40 w Lay's
agakaz2 napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy laysy maxx dzwonią? Mam nieodebrane połączenie wczoraj na konkursowym numerze emotka

masz osobny telefon na konkursy ? emotka

eee tam, niektorzy maja nawet kilka  (hmm.... nie ja) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390650 Napisano: 17.08.2017 08:34:13 w skojarzenia
duży brzuch - sumo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390634 Napisano: 17.08.2017 07:42:40 w Czy informują/ informowali?
a informowali juz z ostatniego konkursu Kauflanda?
tego https://www.e-kon...nd.html#.WZUst1FpyHs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390632 Napisano: 17.08.2017 07:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabinka71 napisał(a):

dlaczego jak zgłaszam paragon na platki Nestle to nie chce mi zaakceptować daty zakupu?Ktoś z Was też tak ma?

ja tak mialam....mialam z 9.08 a tam w kalendarzu ta data nie byla aktywna....poczekalam troche, odswiezylam strone i bylo ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390627 Napisano: 17.08.2017 07:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Nie wiem, czy mam dziś jakiś zły dzień, czy co, bo i sprawa tego plagiatu mnie rozzłościła, potem jakiś dziwaczny konkurs ze SPA z naszej bazy, powiadomienie mam o odpowiedzi na mój dzisiejszy dawny post, a to jest całkiem inna odpowiedź tej osoby na post całkiem kogoś innego emotka , a teraz znowu kolejny - szokujący moim zdaniem - konkurs na wygranie koszulki za napisanie hasła o... kupie. https://www.e-kon...pa.html#.WZS904VOIdU
emotka emotka  Konkursy na psy schodzą, czy ja już się zestarzałam tak, że "nie łapię blusa"? emotka

nie znasz Pana Kupy ? emotka emotka - ja widzialam ich fanpage na FB.....no są że tak powiem "ich wielbiciele".... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390596 Napisano: 16.08.2017 23:40:28 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kadett33 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam informacji jak to jest w końcu z konkursem Calgon. Czy podajemy w końcu nr paragonu? Jaką długość mogą mieć zgłoszenia? 

Taki burdel mieli od początku konkursu, ze powinni przyjmować takie i takie. Ponieważ jak ktoś czytał regulamin pierwszego dnia to nie było informacji o numerze paragonu i nikt nie musi codziennie czytaj regulamin od nowa. Ale zapewne będą tylko wybieraj zgłoszenia z numerem paragonu.

Dzięki za info.  A nie wiesz jakie jest ograniczenie w długości zgłoszenia?

chyba nie ma żadnego limitu.

to kiepsko, bo nie wiadomo ile pisac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390539 Napisano: 16.08.2017 21:43:47 w Czy informują/ informowali?
astronautka napisał(a):

awi napisał(a):

czy testerki do chusteczek micelarnych nivea już wybrane?

po zalogowaniu się na konto nivea miałam info, że się nie dostałam....

ja tam jeszcze nigdy nic nie wygralam...dziwna ta Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390467 Napisano: 16.08.2017 18:43:45 w skojarzenia
Ateny - wakacje Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390437 Napisano: 16.08.2017 17:51:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lays Maxx Gaming - Gra Need for Speed Wyświetl w wątku >>

jokan

#6390436 Napisano: 16.08.2017 17:49:20 w Dziś cieszę się z.....
że moje pociechy wracają z kolonii dzisiaj:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390377 Napisano: 16.08.2017 16:06:08 w Nasze kochane zwierzątka
psica Łacia:), przekochana, uwielbia pieszczoty i głaskania...mogłaby siedzieć całe dnie na kolankach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390173 Napisano: 16.08.2017 10:11:37 w Lay's
karkocka napisał(a):

kate86 napisał(a):

Hej, dziś znowu kupiłam 2 paczki z banderolkami konkursowymi i nie ma kodów;/ czy ktoś to może wśród naszych konkursowiczów reklamował? ewentualnie pisał im? odpisali coś? najchętniej bym te paczki odesłała i poprosiła o nowe z kodami...

Też kupiłam w Biedronce Laysy bez kodów, napisałam maxxgaming@lays.pl  i dzisiaj dostała odpowiedzDziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Loteria Lay’s Maxx Gaming”Niezmiernie nam przykro, iż napotkała Pani problemy z odnalezieniem kodu wewnątrz opakowania.Uprzejmie informujemy, iż kod promocyjny powinien być naniesiony wewnątrz opakowania w formie tłoczenia zgodnie z załączonymi zdjęciami przykładowymi. Będziemy wdzięczni za ponowne sprawdzenie opakowań w dobrym świetle dziennym aby potwierdzić brak kodu.Jeżeli kod nie zostanie przez Panią zlokalizowany po ponownej weryfikacji, uprzejmie prosimy o ponowny kontakt i  przesłanie dla każdego opakowania:- nazwy produktu- daty przydatności- gramatury- numeru partii (znajduje się poniżej daty ważności i informacji o gramaturze na froncie opakowania)- zdjęcia opakowania, jego wewnętrznej oraz zewnętrznej strony. Jednocześnie uprzejmie prosimy o zachowanie opakowań, mogą być niezbędne do dalszych wyjaśnień.

to dziwne, ja kupiłam 1 paczke w biedronce, i wszystko było ok, może faktycznie jakas wadliwa partia? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390054 Napisano: 15.08.2017 21:12:31 w Moja pierwsza wygrana!
edzia21 napisał(a):

netbook Lenovo w konkursie "na start" platformy sprzedajemy.pl emotka  - on dał mi wiarę, że "da się coś wygrać" emotka

jak na pierwszą nagrodę, to niezły wypas emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6390040 Napisano: 15.08.2017 20:24:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

byla tutaj dsykusja niedawno, ale niezbyt uwaznie czytalam, jakiej sieci starter jest najkorzystniejszy, chodzi mi o taki do celow konkursowych, czy to nie pisaliscie o virgin 5 zł + jakies doladowanie?

Virgin Mobile, trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, po doładowaniu mamy konto ważne rok.Fakt mobile to samo co w virgin mobile.Play odNowa trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, starter jest ważny cały czas, ale trzeba wysłać raz w miesiącu przynajmniej jednego sms-a lub zadzwonić do kogoś aby nie pobrało 2zł.

Darmowy starter Virgin - https://virginmobile.pl/darmowy-starter

zamówiłam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390023 Napisano: 15.08.2017 19:36:38 w BelVita - konkurs śniadaniowy
wrrrryyy napisał(a):

jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy....

4 osoby 

emotka emotka  A zatem takich identycznych zdjęć, nagradzanych "parami", jest dużo więcej! Ja widzę, że na bieżąco są podawane im informacje o ewidentnym wykpiwaniu uczestników, a oni - bez żadnej żenady - piszą ciągle to samo: aby zgłosić reklamacje na ten-i-ten adres. Jakby im zależało wyłącznie na ilości komentarzy, zebranych pod postami. Konkurs zszedł całkowicie na psy. emotka

BELVITAW takim przypadku prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na podany we wcześniejszej wiadomości adres. Organizator z pewnością zareaguje na przesłaną informację. Pozdrawiamy

Jak znam życie, nic nie zrobią.

tez tak myślę Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390015 Napisano: 15.08.2017 18:55:22 w BelVita - konkurs śniadaniowy
bruce napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy....

4 osoby 

emotka emotka  A zatem takich identycznych zdjęć, nagradzanych "parami", jest dużo więcej! Ja widzę, że na bieżąco są podawane im informacje o ewidentnym wykpiwaniu uczestników, a oni - bez żadnej żenady - piszą ciągle to samo: aby zgłosić reklamacje na ten-i-ten adres. Jakby im zależało wyłącznie na ilości komentarzy, zebranych pod postami. Konkurs zszedł całkowicie na psy. emotka

BELVITA

W takim przypadku prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na podany we wcześniejszej wiadomości adres. Organizator z pewnością zareaguje na przesłaną informację. Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390011 Napisano: 15.08.2017 18:27:45 w BelVita - konkurs śniadaniowy
FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

4 osoby 

widac, ze im dlugi weekend nie sluzyl..to znaczy Belvicieemotka - to nie mialo miejsca przeciez w zadnym wczesniejszym etapie, wiec niech nie sciemniaja Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390005 Napisano: 15.08.2017 18:16:03 w BelVita - konkurs śniadaniowy
co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390004 Napisano: 15.08.2017 18:15:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Może warto przenieść ten temat do wątku https://www.e-kon...niadaniowy/strona/41 ? emotka

nie wiedzialam, ze taki wątek jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389998 Napisano: 15.08.2017 17:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBpawel10 napisał(a):

kolejnehttps://web.faceb.../?type=3&theater

https://web.faceb.../?type=3&theater

Oni w ogóle patrzyli co nagradzają?

A Belvita "inteligentnie "odpowiada:

Dziękujemy za wiadomość. Jeden Uczestnik, podczas trwania wszystkich etapów konkursu może otrzymac w sumie 1 nagrodę 1 stopnia oraz 5 nagród 2 stopnia. Jeżeli uważasz, że został naruszony regulamin konkursu prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na adres latonasniadanie.reklamcje@advalue.pl. Pozdrawiamy

Takze te wyniki nie sa do ruszenia. Porazka z tym konkursem, nie wiem jak bylo w tamtym roku. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0