Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6390437 Napisano: 16.08.2017 17:51:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lays Maxx Gaming - Gra Need for Speed Wyświetl w wątku >>

jokan

#6390436 Napisano: 16.08.2017 17:49:20 w Dziś cieszę się z.....
że moje pociechy wracają z kolonii dzisiaj:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390377 Napisano: 16.08.2017 16:06:08 w Nasze kochane zwierzątka
psica Łacia:), przekochana, uwielbia pieszczoty i głaskania...mogłaby siedzieć całe dnie na kolankach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390173 Napisano: 16.08.2017 10:11:37 w Lay's
karkocka napisał(a):

kate86 napisał(a):

Hej, dziś znowu kupiłam 2 paczki z banderolkami konkursowymi i nie ma kodów;/ czy ktoś to może wśród naszych konkursowiczów reklamował? ewentualnie pisał im? odpisali coś? najchętniej bym te paczki odesłała i poprosiła o nowe z kodami...

Też kupiłam w Biedronce Laysy bez kodów, napisałam maxxgaming@lays.pl  i dzisiaj dostała odpowiedzDziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Loteria Lay’s Maxx Gaming”Niezmiernie nam przykro, iż napotkała Pani problemy z odnalezieniem kodu wewnątrz opakowania.Uprzejmie informujemy, iż kod promocyjny powinien być naniesiony wewnątrz opakowania w formie tłoczenia zgodnie z załączonymi zdjęciami przykładowymi. Będziemy wdzięczni za ponowne sprawdzenie opakowań w dobrym świetle dziennym aby potwierdzić brak kodu.Jeżeli kod nie zostanie przez Panią zlokalizowany po ponownej weryfikacji, uprzejmie prosimy o ponowny kontakt i  przesłanie dla każdego opakowania:- nazwy produktu- daty przydatności- gramatury- numeru partii (znajduje się poniżej daty ważności i informacji o gramaturze na froncie opakowania)- zdjęcia opakowania, jego wewnętrznej oraz zewnętrznej strony. Jednocześnie uprzejmie prosimy o zachowanie opakowań, mogą być niezbędne do dalszych wyjaśnień.

to dziwne, ja kupiłam 1 paczke w biedronce, i wszystko było ok, może faktycznie jakas wadliwa partia? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390054 Napisano: 15.08.2017 21:12:31 w Moja pierwsza wygrana!
edzia21 napisał(a):

netbook Lenovo w konkursie "na start" platformy sprzedajemy.pl emotka  - on dał mi wiarę, że "da się coś wygrać" emotka

jak na pierwszą nagrodę, to niezły wypas emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6390040 Napisano: 15.08.2017 20:24:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

byla tutaj dsykusja niedawno, ale niezbyt uwaznie czytalam, jakiej sieci starter jest najkorzystniejszy, chodzi mi o taki do celow konkursowych, czy to nie pisaliscie o virgin 5 zł + jakies doladowanie?

Virgin Mobile, trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, po doładowaniu mamy konto ważne rok.Fakt mobile to samo co w virgin mobile.Play odNowa trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, starter jest ważny cały czas, ale trzeba wysłać raz w miesiącu przynajmniej jednego sms-a lub zadzwonić do kogoś aby nie pobrało 2zł.

Darmowy starter Virgin - https://virginmobile.pl/darmowy-starter

zamówiłam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6390023 Napisano: 15.08.2017 19:36:38 w BelVita - konkurs śniadaniowy
wrrrryyy napisał(a):

jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy....

4 osoby 

emotka emotka  A zatem takich identycznych zdjęć, nagradzanych "parami", jest dużo więcej! Ja widzę, że na bieżąco są podawane im informacje o ewidentnym wykpiwaniu uczestników, a oni - bez żadnej żenady - piszą ciągle to samo: aby zgłosić reklamacje na ten-i-ten adres. Jakby im zależało wyłącznie na ilości komentarzy, zebranych pod postami. Konkurs zszedł całkowicie na psy. emotka

BELVITAW takim przypadku prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na podany we wcześniejszej wiadomości adres. Organizator z pewnością zareaguje na przesłaną informację. Pozdrawiamy

Jak znam życie, nic nie zrobią.

tez tak myślę Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390015 Napisano: 15.08.2017 18:55:22 w BelVita - konkurs śniadaniowy
bruce napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy....

4 osoby 

emotka emotka  A zatem takich identycznych zdjęć, nagradzanych "parami", jest dużo więcej! Ja widzę, że na bieżąco są podawane im informacje o ewidentnym wykpiwaniu uczestników, a oni - bez żadnej żenady - piszą ciągle to samo: aby zgłosić reklamacje na ten-i-ten adres. Jakby im zależało wyłącznie na ilości komentarzy, zebranych pod postami. Konkurs zszedł całkowicie na psy. emotka

BELVITA

W takim przypadku prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na podany we wcześniejszej wiadomości adres. Organizator z pewnością zareaguje na przesłaną informację. Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390011 Napisano: 15.08.2017 18:27:45 w BelVita - konkurs śniadaniowy
FBpawel10 napisał(a):

jokan napisał(a):

4 osoby 

widac, ze im dlugi weekend nie sluzyl..to znaczy Belvicieemotka - to nie mialo miejsca przeciez w zadnym wczesniejszym etapie, wiec niech nie sciemniaja Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390005 Napisano: 15.08.2017 18:16:03 w BelVita - konkurs śniadaniowy
co sądzicie o dzisiejszych wynikach BELViTA? 3 osoby są podwójne nagrodzone za te same zdjęcia , tylko z innej perspektywy.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6390004 Napisano: 15.08.2017 18:15:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Może warto przenieść ten temat do wątku https://www.e-kon...niadaniowy/strona/41 ? emotka

nie wiedzialam, ze taki wątek jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389998 Napisano: 15.08.2017 17:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBpawel10 napisał(a):

kolejnehttps://web.faceb.../?type=3&theater

https://web.faceb.../?type=3&theater

Oni w ogóle patrzyli co nagradzają?

A Belvita "inteligentnie "odpowiada:

Dziękujemy za wiadomość. Jeden Uczestnik, podczas trwania wszystkich etapów konkursu może otrzymac w sumie 1 nagrodę 1 stopnia oraz 5 nagród 2 stopnia. Jeżeli uważasz, że został naruszony regulamin konkursu prosimy o przesłanie maila reklamacyjnego na adres latonasniadanie.reklamcje@advalue.pl. Pozdrawiamy

Takze te wyniki nie sa do ruszenia. Porazka z tym konkursem, nie wiem jak bylo w tamtym roku. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389997 Napisano: 15.08.2017 17:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBpawel10 napisał(a):

kolejnehttps://web.faceb.../?type=3&theater

Oni w ogóle patrzyli co nagradzają?

ha ha, no niezle, ja sama tego nie zauwazylam, ten konkurs to jednak porazka, po co w to wchodzilam...teraz kolo takich niepowaznych wynikow az trudno nic nie skomentowac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389996 Napisano: 15.08.2017 17:54:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze tak malo jezdze na rowerze... kurcze ale boje sie sama jezdzic, ostatnio mi sie cos z linka stalo (widocznie rower nie byl dobrze przygotowany do jazdy tak jak mnie sklep zapewnila, a nie jest to wprawdzie nowka, ale dobry rower) i gdyby nie mąż (ktory mial ze soba narzedzia rowerowe), to wracałabym do domu na pieszo... boje sie tych duzych cieazrowek ktore pędza jak oszalale... jakichs wariatow drogowych i nie wiem czego jeszcze, gdzie tu spokojnie pojezdzic?

Bocznymi drogami emotka Ja unikam dróg krajowych właśnie z powodu TIRów, przy których czuję się niepewnie. A boczne drogi są tak rzadko odwiedzane, że na godzinę mijam kilka samochodów, to wszystko. To oczywiście jeśli wolisz jeździć po asfalcie, bo zawsze można pojechać do lasu po prostu. Drogi są na tyle utwardzone, że typowy miejski rower z szerokimi oponami daje radę.

tylko co innego dla faceta a co innego jesli jadę sama bocznymi drogami... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389983 Napisano: 15.08.2017 16:42:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

FBpawel10 napisał(a):

https://web.faceb...3&theaterkolejna osoba 2 razy nagrodzona za to samo zdjęcie emotka

I kolejne...
https://www.faceb.../?type=3&theater
https://www.faceb.../?type=3&theater
Z bliska, z daleka... i dwie nagrody wpadły.

faktycznie emotka - tego nie zauwazylam....kpina z uczestnikow Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389977 Napisano: 15.08.2017 16:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

jokan napisał(a):

akaska napisał(a):

A ja mam takie pytanko, a mianowicie jak zrealizować bon na stówke w lokalnyrolnik, gdy się mieszka na zadupiu i stronka odpowiada "nie znaleziono grup w twojej okolicy"? Kurcze, właśnie widzę że mama wygrała a chyba nie będzie możliwości zrealizowania nagrody.

nie zebym sie wymądrzała, al trzeba było najpierw sprawdzić....też nie mieszkam w duzym miescie, ale akurat nie mam az tak daleko....jedyna sluszna decyzja to chyba od razu zamowic na 100 zł i odebrac....

Hmmm, masz rację nie sprawdzałam wcześniej, ale też nie mierzylam szafki czy blender się zmieści emotka  A tak poważnie, to jedynie zostaje takie wyjście jak mówisz. Sprawdzałam teraz i mogę odebrać w Kraku, ok 70km, tak że nie jest źle. Pozamawiam susz i będzie jak znalazł do musli.

dokladnie tak, jak masz wybor to skomponujesz zamowienie z kilku produktow emotka - a blender nie musi stac w szafce emotka - nawet slyszalam takie rady zeby nie chowac po szafkach, bo wtedy jest rzadziej uzywany sprzet (bo sie nie chce wyciagac i chowac), dlatego ja mam na wierzchu:) Wyświetl w wątku >>
1 akaska 0

jokan

#6389976 Napisano: 15.08.2017 16:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBpawel10 napisał(a):

kolejna osoba 2 razy nagrodzona za to samo zdjęcie emotka

ja w kazdym badz razie napisalam do nich co o tym sądzę...emotka , a niech sobie mysla co chca, uwazam ze to zniewaga i niepowazne w stosunku do innych graczy...tym bardziej ze to praktycznie identyczne zdjecie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389975 Napisano: 15.08.2017 16:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBpawel10 napisał(a):

kolejna osoba 2 razy nagrodzona za to samo zdjęcie emotka

moze oni faktycznie nie ogarniaja tego konkursu, albo wybieraja dwie osoby i sie nie spiknely z wynikami wspolnymi...takze w I etapie nagrodzili osobe ktora wygrala tym samym zdjeciem w 2016, ale nie wiem jak sie sprawa zakonczyla, bo to ktos zglaszal tam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389972 Napisano: 15.08.2017 16:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

A ja mam takie pytanko, a mianowicie jak zrealizować bon na stówke w lokalnyrolnik, gdy się mieszka na zadupiu i stronka odpowiada "nie znaleziono grup w twojej okolicy"? Kurcze, właśnie widzę że mama wygrała a chyba nie będzie możliwości zrealizowania nagrody.

nie zebym sie wymądrzała, al trzeba było najpierw sprawdzić....też nie mieszkam w duzym miescie, ale akurat nie mam az tak daleko....jedyna sluszna decyzja to chyba od razu zamowic na 100 zł i odebrac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389921 Napisano: 15.08.2017 13:04:58 w WC - rozmowy o wszystkim
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

byla tutaj dsykusja niedawno, ale niezbyt uwaznie czytalam, jakiej sieci starter jest najkorzystniejszy, chodzi mi o taki do celow konkursowych, czy to nie pisaliscie o virgin 5 zł + jakies doladowanie?

Virgin Mobile, trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, po doładowaniu mamy konto ważne rok.Fakt mobile to samo co w virgin mobile.
Play odNowa trzeba doładować za min 5zł aby można słać smsy premium, starter jest ważny cały czas, ale trzeba wysłać raz w miesiącu przynajmniej jednego sms-a lub zadzwonić do kogoś aby nie pobrało 2zł.

dzięki wielkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0