Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6389916 Napisano: 15.08.2017 12:32:27 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

mnie naprawde Belvita roozwalila, nie powiem ile juz wydalam kasy na akcesoria do zdjec, owoce itp., po prostu rece mi opadly...sa powielane pomysly, ktore rowniez nagradzaja np. wylozone czerwone porzeczki na ciastkach, czy tu autor tak naprawde sie napracowal nad tym zdjeciem? Ja wiem, ze czerwona porzeczki slicznie wygladaja...no ale bez przesady, takie jest moze zdanie!

Nie wiem, co jest w tym roku z tym rokiem emotka , ale ja mam w ogródku TYLKO te porzeczki i - po przeczytaniu forumowego komentarza, kiedy takie właśnie zdjęcie nagrodzono - obiecałam sobie, że ja tych owoców w tym konkursie za żadne skarby świata nie użyję. emotka  I tak za grosz nie mam - belvitowa edycja w edycję - zmysłu artystycznego. emotka  Choć - kto wie? - kiedy porzeczek będzie więcej w galeriach, może się jednak złamię? emotka

oj porzeczek jest dużo - obejrzyj sobie galerię konkursową emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389913 Napisano: 15.08.2017 12:23:04 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Belvicie w jednym etapie można wygrać 2 razy? bo widze, że przestali kontrolować to co piszą.... emotka

Można wygrać 1 główną i 5 nagród II stopnia. Nie widzę w regulaminie żadnego innego ograniczenia, wiec na upartego można wygrać 6 nagród w jednym etapie.

emotka emotka  Po co się organizator męczy z takim wyszczegóławianiem? Łatwiej przecież napisać, że każdy może w każdym wszystkie nagrody zgarnąć - regulamin chudszy i roboty mniej. emotka

mnie naprawde Belvita roozwalila, nie powiem ile juz wydalam kasy na akcesoria do zdjec, owoce itp., po prostu rece mi opadly...sa powielane pomysly, ktore rowniez nagradzaja np. wylozone czerwone porzeczki na ciastkach, czy tu autor tak naprawde sie napracowal nad tym zdjeciem? Ja wiem, ze czerwona porzeczki slicznie wygladaja...no ale bez przesady, takie jest moze zdanie! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389907 Napisano: 15.08.2017 12:14:49 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Belvicie w jednym etapie można wygrać 2 razy? bo widze, że przestali kontrolować to co piszą.... emotka

Można wygrać 1 główną i 5 nagród II stopnia. Nie widzę w regulaminie żadnego innego ograniczenia, wiec na upartego można wygrać 6 nagród w jednym etapie.

ok, ale zdjecie jest niemal identyczne stad moje pytanie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389903 Napisano: 15.08.2017 12:05:22 w Wkurza mnie...
czy w Belvicie w jednym etapie można wygrać 2 razy? bo widze, że przestali kontrolować to co piszą....emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389895 Napisano: 15.08.2017 11:30:41 w Wkurza mnie...
sonyyy napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

sonyyy napisał(a):

Nie moja działka Amazony itd. Celuje w technologa, konstruktora, planistę itp Podobno na śląsku jest takich ofert. Co z tego jak w CV mam Podkarpackie ... ;/ Dramat. Jeszcze tydzien, dwa i chyba sie załamie.

Polecam uzbroić się w cierpliwość. Szukanie pracy jakiejkolwiek, a pracy na specyficznym stanowisku to znaczna różnica. Polecam zamiast odpowiadać na oferty pracy (na które zapewne odpowiada milion innych osób, które powodują, że dokopanie się do Twojego CV jest niczym szukanie igły w stogu siana) znaleźć sobie firmy odpowiadające Twoim kompetencjom i udać się do tych firm ze swoim CV i przekonać ich, że to oni potrzebują Ciebie, a nie Ty ich. 

Tak juz zrobiłem, wybrałem kilka fajnych firm to na bramie (wejście do zakładu) ochrona odsyła do ich strony WWW bo tylko tak przyjmują teraz w większości CV   emotka  biorę udział w rekrutacji w firmie lotniczej, 1 etap bez problemu, 2 etap także, 3 etap rozmowa z Kanadyjczykiem. Po 2 tygodniach Pani mowi ze wszystko okej, ze pozytywnie itd ale musze poczekac. Czekam... czekam ... mija miesiąc w środę emotka  a ona dalej zapewnia mnie że na 90% zostałem wybrany tylko teraz sprawy papierkowe. Wierzyć? Nie wierzyć? Dodam, że Pani jest z Randstad ...  firma rekrutująca. 

a nie udaje Ci sie jakos dodzwonic do dzialu HR i zapytac bezposrednio, pewnie maja sporo takich telefonow, ale moze warto sprobowac...Randstad...nie opieralabym sie na zwkelaniu i czekaniu, nie opieraj sie na jedenj ofercie, szukaj dalej, najwyzej bedziesz pozniej mial z czego wybierac:) - sama tak mialam, ze w jednej mnie zatrudnili, z drugiej olali, wiec wybralam tam gdzie sie zdecydowali, a za jakies 2 tygodnie tamci zadzwonili, wiec im podziekowalam...nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo

wkurza mnie, ze tak malo jezdze na rowerze...kurcze ale boje sie sama jezdzic, ostatnio mi sie cos z linka stalo (widocznie rower nie byl dobrze przygotowany do jazdy tak jak mnie sklep zapewnila, a nie jest to wprawdzie nowka, ale dobry rower), i gdyby nie mąż (ktory mial ze soba narzedzia rowerowe), to wracałabym do domu na pieszo....boje sie tych duzych cieazrowek ktore pędza jak oszalale....jakichs wariatow drogowych i nie wiem czego jeszcze, gdzie tu spokojnie pojezdzic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389894 Napisano: 15.08.2017 11:23:35 w WC - rozmowy o wszystkim
byla tutaj dsykusja niedawno, ale niezbyt uwaznie czytalam, jakiej sieci starter jest najkorzystniejszy, chodzi mi o taki do celow konkursowych, czy to nie pisaliscie o virgin 5 zł + jakies doladowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389893 Napisano: 15.08.2017 11:22:20 w Moja pierwsza wygrana!
jakieś ksiazki z radio,
50 zł za ułożenie sensownego tekstu (pamiętam, że ułożyłam wiersz) z wszystkimi wyrazami z rozwiązanej krzyżówki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389634 Napisano: 14.08.2017 14:23:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no i po auchanie,,,ale kicha, tylko 5 bonow z calego tygodnia na sklep Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389607 Napisano: 14.08.2017 13:53:40 w Wkurza mnie...
sonyyy napisał(a):

WKURZA MNIE ... brak pracy! 5 lat studiów, z wyróżnieniem i wszystko do d. Czekanie na odpowiedź po 3 etapach rozmowy kwalifikacyjnej ciągnie się w nieskończoność! Grrrrrrrrr.......! Chętnie wyprowadzę się do Wrocławia, jeśli tam będzie praca! emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka emotka

we Wrocławiu jest pełno pracy...kwestia płacy

wkurzają mnie klienci marudy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389577 Napisano: 14.08.2017 13:12:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Auchan już pozamiatany?  emotka

raczej tak:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389572 Napisano: 14.08.2017 12:58:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
migi napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Tak sobie przeglądam galerię tego konkursu: https://www.e-kon...dzien-przyjazni.html i normalnie nadziwić się nie mogę, jakie zdolne dzieci... Roczniaki, dwulatki, trzylatki i takie obrazy... emotka emotka  

https://www.minim...iel-1-rok.htmlRoczny talent!  emotka

powinni od razu takie prace odrzucac.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6389521 Napisano: 14.08.2017 11:38:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6389509 Napisano: 14.08.2017 11:24:04 w Lay's
warcik napisał(a):

Podpowie ktoś jaki rodzaj gry lepiej wybrać jeśli chodzi o sprzedaż, na PC, czy na ps4?

wydaje mi sie, ze ps4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389486 Napisano: 14.08.2017 10:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

myślę, że lecą miastami 

hmm, a czy to ma znaczenie? ostatnio pisalismy tu, ze raczej jest to losowanie emotka emotka emotka

Nawet losować tez trzeba w jakiejś kolejności. Ostatnio miasta pojawiały się u nich na stronie po kolei.Tak się pocieszam, bo pierwszy raz Auchan mi nic nie dał... emotka  

ja ostatnio tez nic nie wygralam...takze sie nie łudzę, a w I etapie moze z 3 razy bralam udzial....moze teraz bardziej przycisnę:), moze cos by wpadlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389478 Napisano: 14.08.2017 10:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Auchan informował zawsze miastami. Może jeszcze wszystkich nie poinformowali. A wiecie może jakie produkty oprócz zabawek są w dziale zabawek- np. elektronika, głośniki, słuchawki, art. papiernicze?

skoro zabawki to zabawki, trzeba zobaczyc szczegoly na bonie, w regulaminie, ewentualnie zapytac sie na miejscu przed realizacja bonu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389477 Napisano: 14.08.2017 10:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

myślę, że lecą miastami 

hmm, a czy to ma znaczenie? ostatnio pisalismy tu, ze raczej jest to losowanie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389466 Napisano: 14.08.2017 10:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

jokan napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ciekawe kiedy Auchan ma zamiar informować,72 godziny od pierwszej rundy już mineły emotka

Napisałam do nich wiadomość jak się czegoś dowiem dam znać emotka

ja stawiam, ze dzisiaj tak do 12-13 pojda maile

na fb już chwalą się wygranymi bonami

podobno juz maile poszly

szkoda tylko, że wygrani  nie piszą z jakich dni informują  emotka

moze sami nie wiedza...nie wiadomo czy w mailach o tym pisza, a jak ktos bral codziennie udzial, to nie bedzie wiedzial.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389449 Napisano: 14.08.2017 10:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ciekawe kiedy Auchan ma zamiar informować,72 godziny od pierwszej rundy już mineły emotka

Napisałam do nich wiadomość jak się czegoś dowiem dam znać emotka

ja stawiam, ze dzisiaj tak do 12-13 pojda maile

na fb już chwalą się wygranymi bonami

podobno juz maile poszly Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389448 Napisano: 14.08.2017 09:59:02 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Trudno wyobrazić sobie ogrom zniszczeń w Suszku w Borach Tucholskich na podstawie samych opisów. Tu - film z drona pokazujący wszystko z góry. Masakra emotka emotka

Mój kolega tam dziś przejeżdżał i mowił, że zdjecia to pikuś, zobaczyc na żywo to dopiero masakra emotka

Pisali o trąbie powietrznej, ale trudno mi w to uwierzyć, widząc wszystkie drzewa powalone w jednym kierunku. To raczej wygląda jak efekt fali uderzeniowej po wybuchu bomby atomowej - uderzenie nastąpić musiało z jednego kierunku. Zbyt równe to jest, jak na efekt wiru, który powinien porozrzucać wszystko nierównomiernie.

widzialam wlasnie zdjecia z drona...to jest straszne! Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6389439 Napisano: 14.08.2017 09:44:10 w Czy informują/ informowali?
bzowapani napisał(a):

spursman napisał(a):

Myślicie że dzisiaj będzie I etap Auchan?? emotka

Odp Auchan Wyniki konkursu zostaną ogłoszone niebawem. Jeżeli Pani wygra powiadomimy Panią o tym mailowo.Pozdrawiamy,Auchan Polska
:p

ładnie wybrnęli ...."niebawem" - czyli wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0