Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6389509 Napisano: 14.08.2017 11:24:04 w Lay's
warcik napisał(a):

Podpowie ktoś jaki rodzaj gry lepiej wybrać jeśli chodzi o sprzedaż, na PC, czy na ps4?

wydaje mi sie, ze ps4 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389486 Napisano: 14.08.2017 10:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

myślę, że lecą miastami 

hmm, a czy to ma znaczenie? ostatnio pisalismy tu, ze raczej jest to losowanie emotka emotka emotka

Nawet losować tez trzeba w jakiejś kolejności. Ostatnio miasta pojawiały się u nich na stronie po kolei.Tak się pocieszam, bo pierwszy raz Auchan mi nic nie dał... emotka  

ja ostatnio tez nic nie wygralam...takze sie nie łudzę, a w I etapie moze z 3 razy bralam udzial....moze teraz bardziej przycisnę:), moze cos by wpadlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389478 Napisano: 14.08.2017 10:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Auchan informował zawsze miastami. Może jeszcze wszystkich nie poinformowali. A wiecie może jakie produkty oprócz zabawek są w dziale zabawek- np. elektronika, głośniki, słuchawki, art. papiernicze?

skoro zabawki to zabawki, trzeba zobaczyc szczegoly na bonie, w regulaminie, ewentualnie zapytac sie na miejscu przed realizacja bonu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389477 Napisano: 14.08.2017 10:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

myślę, że lecą miastami 

hmm, a czy to ma znaczenie? ostatnio pisalismy tu, ze raczej jest to losowanie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389466 Napisano: 14.08.2017 10:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

jokan napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ciekawe kiedy Auchan ma zamiar informować,72 godziny od pierwszej rundy już mineły emotka

Napisałam do nich wiadomość jak się czegoś dowiem dam znać emotka

ja stawiam, ze dzisiaj tak do 12-13 pojda maile

na fb już chwalą się wygranymi bonami

podobno juz maile poszly

szkoda tylko, że wygrani  nie piszą z jakich dni informują  emotka

moze sami nie wiedza...nie wiadomo czy w mailach o tym pisza, a jak ktos bral codziennie udzial, to nie bedzie wiedzial.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389449 Napisano: 14.08.2017 10:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ciekawe kiedy Auchan ma zamiar informować,72 godziny od pierwszej rundy już mineły emotka

ja stawiam, ze dzisiaj tak do 12-13 pojda maile

na fb już chwalą się wygranymi bonami

podobno juz maile poszly Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389448 Napisano: 14.08.2017 09:59:02 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

Trudno wyobrazić sobie ogrom zniszczeń w Suszku w Borach Tucholskich na podstawie samych opisów. Tu - film z drona pokazujący wszystko z góry. Masakra emotka emotka

Mój kolega tam dziś przejeżdżał i mowił, że zdjecia to pikuś, zobaczyc na żywo to dopiero masakra emotka

Pisali o trąbie powietrznej, ale trudno mi w to uwierzyć, widząc wszystkie drzewa powalone w jednym kierunku. To raczej wygląda jak efekt fali uderzeniowej po wybuchu bomby atomowej - uderzenie nastąpić musiało z jednego kierunku. Zbyt równe to jest, jak na efekt wiru, który powinien porozrzucać wszystko nierównomiernie.

widzialam wlasnie zdjecia z drona...to jest straszne! Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6389439 Napisano: 14.08.2017 09:44:10 w Czy informują/ informowali?
bzowapani napisał(a):

spursman napisał(a):

Myślicie że dzisiaj będzie I etap Auchan?? emotka

Odp Auchan Wyniki konkursu zostaną ogłoszone niebawem. Jeżeli Pani wygra powiadomimy Panią o tym mailowo.Pozdrawiamy,Auchan Polska
:p

ładnie wybrnęli ...."niebawem" - czyli wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

jokan

#6389431 Napisano: 14.08.2017 09:20:42 w skojarzenia
plagiat - konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389416 Napisano: 14.08.2017 08:58:43 w skojarzenia
cela - paka (ps. niemozliwe ze ten watek na tyle czasu umarl...) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389412 Napisano: 14.08.2017 08:55:14 w Zbieramy kasę!

jokan

#6389411 Napisano: 14.08.2017 08:54:36 w Czy informują/ informowali?
spursman napisał(a):

Myślicie że dzisiaj będzie I etap Auchan?? emotka

myślę, że w koncu tak:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389410 Napisano: 14.08.2017 08:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ja stawiam, ze dzisiaj tak do 12-13 pojda maile Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389276 Napisano: 13.08.2017 17:22:10 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Niezła burza zrobiła się na profilu InCubi emotka  Ciekawe, co teraz poczną zapędzeni w kozi róg. Może wcale nikogo nie nagrodzą emotka  albo puszczą jako rezerwę emotka

na ich miejscu puścilabym eski w poniedziałek o 6.00 emotka  

Może i tak mieli w planach, ale ten komentarz mógł im je pokrzyżować:

Dlatego pozwoliłam sobie zrobić screeny Pana wypowiedzi, drogi CEO - dołączę je do screenów faktycznego czasu wysyłki SMS`ów z info o wygranej. Państwa niekompetencja zostanie przekazana w odpowiednie miejsca.

swoją drogą ciekawe, czy to ktoś z forum emotka  No cóż, czekajmy na rozwój sytuacji.

Bardziej zaniepokoił mnie komentarz o tym, że nagrodzili w pudliszkach kogoś, kto nawiązał w smsku do produktów wedla (chyba przez przypadek?!)...mam nadzieję, że to fejk.

to juz teraz wiem, czemu w pudliszkach nie wygrywam emotka - na tak na powaznie, to ciekawe czy to prawda? A czy oni tez robią konkursy KAMISA w intermarchee, te smsowe?

Właśnie zaczęli puszczać eski.

to gratki, ja w tchibo nie gralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389275 Napisano: 13.08.2017 17:21:29 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

ivanotta napisał(a):Nagrodami w Akcji są maskotki pluszowe Zdrojek, o wartości 26,80 zł brutto każda. A warunkiem udziału w konkursie jest...
zakup Produktów Promocyjnych za kwotę niemniejszą niż 30 złotych brutto,
hmm.. magiczna granica została przekroczona  emotka ?

emotka emotka

wezcie jeszcze pod uwage, ze ceny w regulaminach sa zawyzane... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6389273 Napisano: 13.08.2017 17:10:40 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Niezła burza zrobiła się na profilu InCubi emotka  Ciekawe, co teraz poczną zapędzeni w kozi róg. Może wcale nikogo nie nagrodzą emotka  albo puszczą jako rezerwę emotka

na ich miejscu puścilabym eski w poniedziałek o 6.00 emotka  

Może i tak mieli w planach, ale ten komentarz mógł im je pokrzyżować:

Dlatego pozwoliłam sobie zrobić screeny Pana wypowiedzi, drogi CEO - dołączę je do screenów faktycznego czasu wysyłki SMS`ów z info o wygranej. Państwa niekompetencja zostanie przekazana w odpowiednie miejsca.

swoją drogą ciekawe, czy to ktoś z forum emotka  No cóż, czekajmy na rozwój sytuacji.

Bardziej zaniepokoił mnie komentarz o tym, że nagrodzili w pudliszkach kogoś, kto nawiązał w smsku do produktów wedla (chyba przez przypadek?!)...mam nadzieję, że to fejk.

to juz teraz wiem, czemu w pudliszkach nie wygrywam emotka - na tak na powaznie, to ciekawe czy to prawda?
A czy oni tez robią konkursy KAMISA w intermarchee, te smsowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6389265 Napisano: 13.08.2017 15:51:42 w Lay's
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

na max gaming nie trzeba paragonu tak?

tak, tylko KOD potrzebny emotka

dzięki, i tak w Laysach nie mam szczęścia...jak i w innych loteriach emotka , ale próbować trzeba... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6389154 Napisano: 12.08.2017 22:38:10 w Żegnamy zmarłych
(*) za dwie dziewczynki, które dzisiaj zginęły przywalone drzewami na obozie harcerskim...emotka

- strasznie to przezywam...moje dzieci tez sa akurat na kolonii...to jest straszne i niewyobrazalne:(((, taka straszna tragedia Wyświetl w wątku >>

jokan

#6388841 Napisano: 11.08.2017 14:50:26 w Mam problem...
babariba napisał(a):

Idź do nich i wyjaśnij. Ja kiedyś po roku płaciłam dopiero, bo mi się przypomniało. Zapytałam się, czy mam zapłacić jakąś karę za zwłokę, ale powiedziano, że nie - tylko miałam zaznaczyć w przelewie, która wpłata jest za który rok. I tyle.Więc nie martw się na zapas, u Ciebie powinno być podobnie.

ja mysle ze to zalezy od urzedu i bab tam siedzacych, dzisiaj nic nie ma na "piekne oczy", ja bym nie zalatwiala nie pisemnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6388837 Napisano: 11.08.2017 14:48:08 w Mam problem...
krseta napisał(a):

Mam duzy problem, wypelnilem w tym roku pit-37 i wyslalem w terminie, w dniu przelewu (wyszla mi doplata 3zl) robilem sporo roznych platnosci. Analizujac historie tegorocznych wydatkow widze.... ze nie zrobilem jednak tej wplaty. Mozecie poradzic co zrobic?

oblicz odsetki i napisz "czynny zal" zanim oni do ciebie jeszcze nie napisali i wplac jak najszybciej z odsetkami Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0