Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6388021 Napisano: 09.08.2017 20:23:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Ja już nie wiem, co na tę Belvitę wysyłać, żeby "wgrać się" w tendencję, dostrzeganą i nagradzaną przez kapryśnych organizatorów. Kolejna edycja i znowu nic. emotka  A takie "świetne" zdjęcia wysyłam. emotka Chyba w końcu się pokrajam, poplasterkuję, zmieszam z tymi ciastkami i ...sfotografuję! emotka

mam to samo, juz sie poddalam:(, nie czaje tego konkursu, a ciekawe jaka bylaby wersja z kartonami;-) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6387796 Napisano: 09.08.2017 11:55:44 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wczoraj wieczorem kupiłam połówkę arbuza (ponad 4 kg) i zapomniałam zabezpieczyć emotka  Dzisiaj nie nadaje się już do zjedzenia. Nie dość, że śmierdzi jak tanie wino, to jeszcze oblazły go te muszki owocówki. Nie wiem skąd się ich tyle bierze emotka  Latają nawet po sklepach.

z owocowkami jest niestety tak, ze przynosisz je ze sklepu (ale nie muszki), tylko to, co jest na owocach i co ma sie dopiero za kilka dni wykluc:( - ja arbuza trzymam w lodowce, inaczej niestety sie szybko psuje....ale i tak max. 2 dni trzymam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387787 Napisano: 09.08.2017 11:44:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tez nic, nie lubie ciszy mailowo-telefonowo-esemesowo-kurierowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387785 Napisano: 09.08.2017 11:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

hej, mam pytanie odnośnie Almette.Wyczytałam że od jutra można kupić serek już, ale nie znalazłam informacji czy mogę mieć 1 serek tylko na paragonie czy więcej?

to moze by do organizatora napisac, niech sie wypowie w temacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387761 Napisano: 09.08.2017 10:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

proszę napiszcie czy ktokolwiek wygrywa te sztućce w zottarelli?? dawniej było sporo wpisów  a teraz  zupełna cisza, wiem, ze nie wszyscy lubią się chwalić..... no ale kompletnie nikt nic emotka  
może być priv

a tam podobno losuja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387742 Napisano: 09.08.2017 10:31:00 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Teraz sie zorientowałem emotka  sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. 
Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  

napisz do tej osoby (jesli cie nie zablokowala jeszcze), jesli jest uczciwa, to zaplaci.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387701 Napisano: 09.08.2017 09:25:21 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się na siebie, bo jestem zbyt leniwa, by odpowiednio zabezpieczać paragony emotka  nie będę piękna, nie pójdę do salonu yasumi z konkursu w kauflandzie, bo moje 2 paragony wyblakły, z czego jeden kompletnie emotka  próbowałam na innych paragonach wywołać efekt negatywu (nad świecą) ale nie mam wprawy, albo robię coś nie tak, bo gdy trzymam paragon w pewnej odległości to nic się nie dzieje, a jak tylko ciut obniżę, od razu się sfajcza:( na ciemnym tle wcale też nie widać dobrze wyblakłego tekstu:( ciekawe, ile jeszcze powinnam dostać nauczek, bym w końcu jakoś te kwitki miała dłużej przydatne do użycia. Te paragony z kaufa bledną tak szybko, chyba najszybciej ze wszystkich znanych mi sklepów  emotka

jest na to bardzo prosty sposób....wziąć fakturę imienną, a takie drukują przeważnie na papierze do drukarki, więc nie wyblakną....

ja teraz trzymam w lodowce:) - bo tez kauf mi zaczal blednac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387462 Napisano: 08.08.2017 14:25:19 w Wkurza mnie...

jokan

#6387440 Napisano: 08.08.2017 13:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Calgon można kupić w dowolnym sklepie czy tylko w Rossmanie?

Calgon jest ogólnopolski

a co najtaniej wychodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387406 Napisano: 08.08.2017 12:07:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

W Calgon szykuje się chyba duża konkurencja, w moim Rossmanie w ciągu jednego dnia, ostał się z tyłu półki ostatni proszek, a wcześniej był cały szereg emotka

a w końcu wysyła się z nr paragonu czy bez? emotka

zzzz emotka no i dobrze, bo bez numeru paragonu to ciezko wygrac . ja tam planuje kupic tylko 1 emotka jak mam wygrac to 1 , wiecej mi nie potrzeba emotka    

hmmm mam podobne wrazenia z surfa w biedrze, wczoraj chcialam kupic, lazilam, szukalam i nic nie znalazlam, ani 1..... emotka

Mi się udało kupić jednego Surfa, a jak na drugi dzień pojechałam do sklepu, to już nie było. Znalazłam w sklepie moją koleżankę, która tam pracuje i pytam, czy mają jeszcze na magazynie. A ona powiedziała, że dostali odgórny nakaz, aby spakować wszystko z Surfa i wysłać na inny sklep emotka Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z konkursem, ale taka dziwna historia...

a u mnie pełno surf...:D

a do czego w ogóle ten surf? emotka

do konkursu, ktory sie wczoraj skonczyl w biedronce, 30 pralek do wygrania ... a surf oczywiscie do prania:) Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

jokan

#6387359 Napisano: 08.08.2017 10:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

bluegirl napisał(a):

W Calgon szykuje się chyba duża konkurencja, w moim Rossmanie w ciągu jednego dnia, ostał się z tyłu półki ostatni proszek, a wcześniej był cały szereg emotka

zzzz emotka no i dobrze, bo bez numeru paragonu to ciezko wygrac . ja tam planuje kupic tylko 1 emotka jak mam wygrac to 1 , wiecej mi nie potrzeba emotka    

hmmm mam podobne wrazenia z surfa w biedrze, wczoraj chcialam kupic, lazilam, szukalam i nic nie znalazlam, ani 1..... emotka

ostatnio w biedronce nie bylo cocollino - a nie sadze zeby wszyscy sie rzucili na nie emotka

tez tak mysle...hmmm mmoze to jakas dziwna biedronka, trzeba poszukac  innej, normalniejszej... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

jokan

#6387355 Napisano: 08.08.2017 10:19:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

bluegirl napisał(a):

hmmm mam podobne wrazenia z surfa w biedrze, wczoraj chcialam kupic, lazilam, szukalam i nic nie znalazlam, ani 1.....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387311 Napisano: 08.08.2017 07:38:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

moje konkursowe życie legło w gruzach. Przegrałam z kartonem.https://www.faceb.../?type=3&theater

musisz miec jak ona - jak to okreslili - niestandardowe podejscie do tematu - WOW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387308 Napisano: 08.08.2017 07:36:58 w Zbieramy kasę!

jokan

#6387307 Napisano: 08.08.2017 07:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

O co chodzi z Cocolino z Biedronki? Nie da sie wyszukać  emotka

wystarczy wpisac coccolino (przez dwa "c")
https://www.e-kon...ka.html#.WYlNclFpyHs Wyświetl w wątku >>

jokan

#6387222 Napisano: 07.08.2017 20:52:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorfika napisał(a):

Czy w konkursie ACTIVII Carrefour podaje się nr paragonu? Z zapisu regulaminu wynika, że tak: "Organizator ma prawo wezwać Uczestnika, który zgłosił się wielokrotnie do Konkursu, do przesłania drogąpocztową lub elektroniczną (email) wszystkich Paragonów, których numery Uczestnik umieścił w swoich Zgłoszeniach".
ale czy wpisać go po prefiksie? Na plakatach tego nie uwzględniono... 

nie podaje sie, chodzi o to, ze jak dasz 3 odpowiedzi na konkurs, to organizator moze zazadac od ciebie 3 paragonow lub jednego na wartosc 30 zl... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387206 Napisano: 07.08.2017 19:40:06 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

mam być może głupie pytanieczy uważacie, że do wątku MDW można się wpisać jak się udało załapać na coś co można dostać gratis np zwrot za dove, lipton czy body, lub bilety do kina? emotka

jeśli takie "łupy" podnoszą Twoje konkursowe morale...to można  emotka

mozna pod warunkiem, ze dana akcje zwrotu jest w bazie konkursowej, inaczej karniak (o czym moglam sie ostatnio przekonac...) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387096 Napisano: 07.08.2017 14:43:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kinzao napisał(a):

Pudliszki tu, Pudliszki tam, Pudliszkami to już....ekhm... sami wiecie emotka emotka Chyba w ogóle nie rozkminiłem wszystkich konkursów związanych z Pudliszkami emotka

hehe, mam dokladnie to samo...dlatego puscilam tylko 1 zgloszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387079 Napisano: 07.08.2017 14:28:28 w Czy informują/ informowali?
madzia1-s napisał(a):

donia7 napisał(a):

migi napisał(a):

aster222 napisał(a):

Poczuj lato z Fa było już info?

Nikt się nie chwalił

do dziś czas mają

Chyba do jutra. 4.08 losowanie i 2 dni robocze na poinformowanie

juz sie ktos pochwalil w watku MDW Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6387063 Napisano: 07.08.2017 14:14:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
elmo napisał(a):

No Pudliszki, co jest? Same pudła  emotka

moze jeszcze nie wszystko poszlo....cos malo osob sie chwalilo....

tez mam pudlo na pudliszkach Wyświetl w wątku >>
0 0