Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6387022 Napisano: 07.08.2017 12:34:14 w SZUKAM....
plocia napisał(a):

Jak można się zarejestrować w panelu norstat  i do zymetria ?

§3. PRZYSTĄPIENIE DO PANELU
  1. Członkiem Panelu może zostać pełnoletnia osoba fizyczna, która jest obywatelem
    Rzeczypospolitej Polskiej lub ma stałe miejsce zamieszkania na
    terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz posiada co najmniej
    ograniczoną zdolność do czynności prawnych. W przypadku osób poniżej 18
    roku życia, uczestnictwo w Badaniu może odbywać się tylko za zgodą
    rodziców.
  2. Członkami Panelu nie mogą być pracownicy Organizatora, ani osoby współpracujące z
    Organizatorem lub świadczące usługi na rzecz Organizatora, bez względu
    na podstawę prawną współpracy (współpracownicy), a także krewni i
    powinowaci pracowników i współpracowników Organizatora.
  3. Użytkownik Internetu może zostać Członkiem Panelu po dokonaniu rejestracji, na którą składają się łącznie:
  • wypełnienie Formularza Rejestracyjnego załączonego w wiadomości e-mail, na której
    otrzymanie użytkownik internetu uprzednio wyraził zgodę podając swój
    adres e-mail, prawdziwymi danymi;
  • wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Organizatora oraz na
    otrzymywanie za pomocą środków komunikacji elektronicznej informacji
    dotyczących Badań oraz innych usług świadczonych przez Organizatora, w
    tym Zaproszeń;
  • zaakceptowanie postanowień Regulaminu, Polityki Prywatności oraz Zasad Programu Promocyjnego;
  • wyrażenie zgody na instalację plików cookies i jej umożliwienie poprzez wybór odpowiednich ustawień przeglądarki internetowej;
  • aktywacja Konta poprzez pierwsze zalogowanie się, po otrzymaniu od Organizatora wiadomości e-mail z linkiem do strony logowania.
  1. Proces rejestracji uznany jest za pomyślnie zakończony po pierwszym zalogowaniu się danego użytkownika Internetu.
chyba najprosciej napisac do nich maila
[email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386984 Napisano: 07.08.2017 11:42:35 w WC - rozmowy o wszystkim
@@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

wczoraj zrobilam sporo kilometrow na rowerze, co chiwla na poboczu puszki tigera lub XL, zbieralibyscie ? emotka Na ktorys chyba nie trzeba miec paragonu...tylko nie wiem na ktory....

XL- tylko zawleczki emotka

a puszki konkursowe jakies? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386976 Napisano: 07.08.2017 11:27:37 w WC - rozmowy o wszystkim
wczoraj zrobilam sporo kilometrow na rowerze, co chiwla na poboczu puszki tigera lub XL, zbieralibyscie ?emotka Na ktorys chyba nie trzeba miec paragonu...tylko nie wiem na ktory.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386935 Napisano: 07.08.2017 09:30:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
madzia1-s napisał(a):

Od dzisiaj bojkotuje Colgate, jeszcze nigdy nie obdarowano mnie nawet zestewam, nie mówiąc i nie marząc o innych nagrodach!

eee tam, nie ma czego zalowac, przejdz na olej kokosowy emotka

watku dzialaj, czekam na rozne wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386790 Napisano: 06.08.2017 15:48:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

bluegirl napisał(a):

w Calgon z tego co widzę nie ma ograniczenia długości sms, czy tez użycia polskich znaków?

Odpowiedź agencji na zapytanie o ograniczenie ilości znaków"Jeśli chodzi o drugie pytanie to nie ma ograniczenia w długości sms, ale rekomendujemy zawsze mieścić się w 160 znakach, każdy kolejny pobiera kolejną opłatę."
Jakkolwiek to rozumieć emotka

kwestia tego, czy beda czytac dluzsze wypowiedzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386711 Napisano: 06.08.2017 10:03:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

nataszka napisał(a):

bruce napisał(a):

Na FB ktoś pokusił się na obliczenia przy Żywcu:"Jedyne 62.748.517 możliwych kombinacji! Brawo!!!" emotka

mi się wydaje ,że losują ze zgłoszonych kombinacji  emotka

losują jeden kod i tylereszta to marketing - ułuda, że mamy wpływ na wynik i zapoznanie się z wszystkimi rodzajami piw Żywiec emotka  

tez tak mysle, tak czy siak i tak trzeba miec mnostwo szczescia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386692 Napisano: 06.08.2017 00:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
southlander napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

jokan napisał(a):

wygrywaliscie cos na nivea.pl do testowania? u mnie caly czas porazki, nie wiem kogo oni tam wybieraja emotka

ja nigdy sie nie zalapalam... emotka  roznych form odpowiedzi probowalalm i nic emotka

Oj tam, o Wizażu też różne legendy chodzą a moja mama parę dni temu jednak coś tam wygrała

ja na wizazu ostatnio dosyc czesto nawetemotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

jokan

#6386676 Napisano: 05.08.2017 23:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrywaliscie cos na nivea.pl do testowania? u mnie caly czas porazki, nie wiem kogo oni tam wybieraja emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6386590 Napisano: 05.08.2017 18:11:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

jokan napisał(a):

czy na Lidla Disneya wystarczy kupic zeszyt na licencji np. Marvela?

tak, w regulaminie jest napisane dowolny produkt

dzięki, wolalam się upewnić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386584 Napisano: 05.08.2017 17:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Lidla Disneya wystarczy kupic zeszyt na licencji np. Marvela? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386276 Napisano: 04.08.2017 13:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

benasia napisał(a):

Doszedl dzis bon z wedla ITM i oprocz bonu jest oswiadczenie do wypelnienia o odprowadzeniu podatku( m.in. chca nr dowodu) i nalezy je odeslac  na swoj koszt w ciagu 3 dni emotka

Odsylacie?

ja nie bralam udzialu ale dobrze wiedziec kto takie konkursy organizuje, ze zydza na znaczki pocztowe, bez przesady...to ta RADNA? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386237 Napisano: 04.08.2017 12:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angellisia napisał(a):

ciekawe,że w  konkursie z wizazu wygrała Pani/pan Śledź J. hmm ...

a co w tym ciekawego, po prostu ktos wpisal odwrotnie imie i nazwisko w tabelkach...a dane sa generowane z bazy danej wg wpisywanych danych do konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6386183 Napisano: 04.08.2017 10:33:21 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Orientujecie się może do kiedy konkretnie są wyprzedaże -70% w sieciówkach odzieżowych? Hasło "ostatni dzwonek" mało mi mówi... emotka

na FB juz reklomoalo sie 5.10.15 i endo z wyprzedazami do -70%, ale trzeba byc czujnym, bo ludzie pisali, ze jest drozej niz wczesniej w jakiejs promocji 50%...mysle, ze w innych sieciowkach jest podobnie, wlasnie teraz rozpoczynaja sie te wyprzedaze.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6385763 Napisano: 03.08.2017 09:37:38 w Żegnamy zmarłych
sssylwiaaa napisał(a):

mia napisał(a):

Wanda Chotomska...http://ksiazki.on...-miala-87-lat/2zjpzm emotka emotka

Dopiero się dowiedziałam emotka
Wanda Chotomska, autorka przepięknych wierszy i opowiadań dla dzieci.  (*)   emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

jokan

#6385758 Napisano: 03.08.2017 09:31:13 w Biedronka
bruce napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

bruce napisał(a):

Słabi mnie ta nasza wyszukiwarka emotka , czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, czy w Biedronce jest aktualnie jeden czy dwa konkursy z produktami BIC, bo ani hasło: "bic" ani "biedronka" w nią wpisywane nie przynosi mi odpowiedzi... emotka

Oj Bruce chyba pora nabyć lecytynę emotka https://www.e-kon...trona/2083/#p6378729

emotka emotka Ja właśnie pamiętałam, że sama o nich tu czytałam i pisałam, zdobyłam dziś cudem jakieś długopisy w biedronce oddalonej nieco od tej mojej, opóźnionej konkursowo emotka , mam paragon, szukam teraz w bazie zasad, aby wszystko w porzo nadać, a tu - kicha... emotka

wczoraj mialam tez z tym problem, nie moglam znalezc konkursu BIC na loterie...az musialam w tym watku szukacemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6385581 Napisano: 02.08.2017 19:04:03 w Intermarche
malgorzata_b napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

Mam problem z konkursem ,, Lato z pudliszkami" czy ktoś mógłby pomóc emotka w treści wpisując prefiks Intermarche, znak „.” (kropka) oraz kreatywne dokończenie zdania „Latem z Pudliszkami...” i nie jest to ITM

nie rozumiem z czym masz problem?

Ja również nie rozumiem...sformułuj inaczej swoje zapytanie (bo jest dość dziwne) emotka

Jakiej treści mam wysłać sms ? nie chodzi mi tu o odpowiedź emotka

Intermarche. (po kropce dokonczenie zdania) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6385577 Napisano: 02.08.2017 18:58:48 w Intermarche
malgorzata_b napisał(a):

Mam problem z konkursem ,, Lato z pudliszkami" czy ktoś mógłby pomóc emotka w treści wpisując prefiks Intermarche, znak „.” (kropka) oraz kreatywne dokończenie zdania „Latem z Pudliszkami...” i nie jest to ITM

nie rozumiem z czym masz problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6385389 Napisano: 02.08.2017 12:03:25 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy z Pudliszek do wygrania za dwa dania były esemeski za okres 24-30? Wybór miał być 31 emotka  

nikt sie nie chwalil, wiec chyba nie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6385364 Napisano: 02.08.2017 11:24:48 w Smolar
migi napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Nie wierzę w to ze wysyłając mniej niz 1tys zgłoszeń da sie coś wygrać... przecież ostatnio było 930tys zgłoszeń !

Można i jednym zgłoszeniem wygrać. Proszę nie zniechęcać innych emotka

dokladnie, w loteriach liczy sie szczescie, mozna wygrac 1 zgloszeniem, a ten co wysle 500 moze i nic nie wygrac...taki los emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6385361 Napisano: 02.08.2017 11:21:51 w Lay's
mahuska napisał(a):

Ja dalej uparcie czekam na Lidkę w Biedronce emotka

ja stawiam na to, ze po wakacjach cos ruszy wiekszego Wyświetl w wątku >>
0 0