Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6381330 Napisano: 20.07.2017 21:33:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka

i co odpowiedzieli??

nie pamietam dokladnie, ale ze wszystko ok... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6381326 Napisano: 20.07.2017 21:27:42 w Wkurza mnie...
kupilam Fa, kupilam Star i przesialam paragon , brawo jaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6381210 Napisano: 20.07.2017 15:21:46 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurzają mnie wszelkie fundacje. KAŻDEGO dnia otrzymujemy ok. 5 telefonów z prośbą o wsparcie chorych dzieci... Rozumiem, że trzeba pomagać, ale te fundacje więcej pieniędzy tracą na telefony lub na zlecenie pracy call center niż otrzymują... 

tez sie kiedys nad tym zastanawialam...po firmach tez dzwonia i prosza o pomoc, albo wysylaja bezplatnie kartki swiateczne, kalendarze (czyli juz koszty poniesione maja) liczac, ze ktos zaplaci za nie tyle, co na blankiecie do wplaty... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6381187 Napisano: 20.07.2017 14:53:42 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że z reguły w konkursach na aktywnych fanów są cwaniacy.. np. liczy się ilość polubień, komentarzy itp. No to najpierw coś skomentują, później lubią swoje wpisy, a na koniec jeszcze wstawią emotkę i też ją polubią  emotka emotka  nic wartościowego to nie wnosi, jeśli chodzi o działalność danej firmy, ale "ruch" jest... i za takie nic nie warte "komentarze" ludzie dostają nagrody  emotka emotka  a organizator nic w tym temacie nie robi, bo po co? ważne, że są komentarze.. a że byle jakie, to nieważne 

glupie te konkursy..to fakt, sama kiedy bralam udzial, ale na takim spokojnym profilu...w pol miesiaca wpadla jakas dziewczyna, naklikala, napisala sie i wygrala...napisalam im co sadze o takich konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380747 Napisano: 19.07.2017 12:25:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

emotka  same zera

a u mnie poniżej zera emotka , gorzej juz byc nie moze... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380678 Napisano: 19.07.2017 09:52:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
ir napisał(a):

donia7 napisał(a):

GRATULUJĘ malutkiej 10 tyś. z Pudliszek! emotka

Super! Gratki!!!! emotka

gratulacje! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6380653 Napisano: 19.07.2017 08:40:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

JBB - 1/3
Nestle porusza - 0/2
Nestle płatki - 1/2
Lay's - 1/2
emotka

moim zdaniem to niezle wyniki jak na tą ilosc zgloszen, nie rozpaczaj emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6380494 Napisano: 18.07.2017 18:11:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
moniazr napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

donia7 napisał(a):

ja marzę o pufie z Lay\'s, aby mieć drugą do kompletu emotka

my wygraliśmy 2,ale pech chciał,że jeden przepaliłam fajką niefortunnie

Ja nie wygrałam żadnej. Chcę pufę.

tez chcę chociaż jedną... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380398 Napisano: 18.07.2017 14:37:31 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

jokan napisał(a):

lumu0 napisał(a):

delvitto napisał(a):

lumu0 napisał(a):

Wkurzył mnie a zarazem zasmucił fakt, że nie ma mnie na liście Nestle porusza... Widocznie paragony z adnotacją nie są brane pod uwagę  emotka   Nigdy więcej zakupów w Intermarche emotka   rozwiesić reklamy o loterii to potrafią ale paragonów opisać rzeczowo już nie  emotka

ale że jak? masz adnotację z POK, czy tylko źle opisany paragon? Ja mam już kilka paragonów ze źle opisaną gazowaną, i nie wiem, czy warto je posyłać:( 

Na odwrocie paragonu mam wyjaśnienie która pozycja dotyczy Nałęczowianki a która Gerberków wraz z pieczątką sklepu i podpisem pracownika. Info o negatywnej weryfikacji nie otrzymałam ale lista na stronie mówi wszystko emotka

a co na tym paragonie ma niby byc napisane? maja byc nazwy NESTLE?

U mnie było 3x Smarties.  Mam nadzieję, że wiedzą co to  emotka

emotka ja takze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380378 Napisano: 18.07.2017 13:50:16 w Czy informują/ informowali?
malgorzata_b napisał(a):

Lato w Intermarche czy Wygraj na Lato ?

wygraj na Lato już było, a to pierwsze jeszcze nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380377 Napisano: 18.07.2017 13:49:04 w Czy informują/ informowali?
yreks napisał(a):

tiger sesja z jakiego dnia informowali ?

ktos własnie się wpisał w MDM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380368 Napisano: 18.07.2017 13:39:00 w Wkurza mnie...
lumu0 napisał(a):

delvitto napisał(a):

lumu0 napisał(a):

Wkurzył mnie a zarazem zasmucił fakt, że nie ma mnie na liście Nestle porusza... Widocznie paragony z adnotacją nie są brane pod uwagę  emotka   Nigdy więcej zakupów w Intermarche emotka   rozwiesić reklamy o loterii to potrafią ale paragonów opisać rzeczowo już nie  emotka

ale że jak? masz adnotację z POK, czy tylko źle opisany paragon? Ja mam już kilka paragonów ze źle opisaną gazowaną, i nie wiem, czy warto je posyłać:( 

Na odwrocie paragonu mam wyjaśnienie która pozycja dotyczy Nałęczowianki a która Gerberków wraz z pieczątką sklepu i podpisem pracownika. Info o negatywnej weryfikacji nie otrzymałam ale lista na stronie mówi wszystko emotka

a co na tym paragonie ma niby byc napisane? maja byc nazwy NESTLE? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380264 Napisano: 18.07.2017 10:25:22 w Lay's
synk napisał(a):

mahuska napisał(a):

jokan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Na jakim dniu stanęło Avanti z info o wygranych z loterii "Lato smakuje lepiej" ?

coś cienko im to idzie...chyba juz dawno nikt sie nie chwalil, a na stronie jest zaledwie pare wynikow ostatnio to z 09.07.2017 - mogliby sie z tym ruszyc!

ja mam wrażenie że ślą raz w tygodniu maile... we wtorki...generalnie kiepsko im to idzie...bardzo mało wpisów na forum, straszne luki w laureatach.... może Pani Lidka wypoczywa a jak wróci to ruszy moc nagród w Biedronce emotka

maile ślą 2x w tygodniu, zawsze dzień po losowaniu - czyli we wtorek i piątek. To loteria więc nie ma się co dziwić że "zawodowcy" przy takiej masie zgłoszeń nie trafiają.

ja jestem świadoma ile tam może zgłoszeń iść...no ale człowiek zawsze liczy na nie wiadomo co...ale w końcu niektórzy trafiają jednym zgłoszeniem, więc....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380190 Napisano: 17.07.2017 23:36:24 w Lay's
mariolakal napisał(a):

Na jakim dniu stanęło Avanti z info o wygranych z loterii "Lato smakuje lepiej" ?

coś cienko im to idzie...chyba juz dawno nikt sie nie chwalil, a na stronie jest zaledwie pare wynikow ostatnio to z 09.07.2017 - mogliby sie z tym ruszyc! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380134 Napisano: 17.07.2017 20:50:53 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Nestle porusza informowało w piątek?

nie sądzę

to może dziś będą słać @ powodzenia

chwalili sie dzisiaj w MDM

ostatni etap?

przedostatni, ostatni jest do jutra - zglaszanie Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

jokan

#6380023 Napisano: 17.07.2017 15:50:39 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

madlette napisał(a):

Esencja Pudliszki ostatni IV (ostatni) etap? emotka I z tego konkursu: https://www.e-kon...he.html#.WWy6_ISLTIU ?

na konkurs z linka juz informowali

kiedy niby? 

no wlasnie wyszlo na jaw, ze mi sie kompletnie cos pomylilo czytajac wpisy w MDM....ciekawe czy jeszcze posiadam te paragony, czy juz wywalilam....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380019 Napisano: 17.07.2017 15:47:45 w Czy informują/ informowali?
kachakacha napisał(a):

jokan napisał(a):

madlette napisał(a):

Esencja Pudliszki ostatni IV (ostatni) etap? emotka I z tego konkursu: https://www.e-kon...he.html#.WWy6_ISLTIU ?

na konkurs z linka juz informowali

Chyba nie informowali. Informowali z tego - https://www.e-kon...he.html#.WWy_A7P5eSo (był mniej-więcej w tym samym czasie)

a ja myslalam, ze wlasnie z tego drugiego.....tak mi sie wydawalo (sama nie wygralam, ale sledzilam wpisy MDM) - moze faktycznie mi sie cos pomylilo emotka

takze ten, przepraszam za wprowadzeni e w błąd...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380016 Napisano: 17.07.2017 15:44:57 w Czy informują/ informowali?

apoccalipsa napisał(a):

Nestle porusza informowało w piątek?

nie sądzę

to może dziś będą słać @ powodzenia

chwalili sie dzisiaj w MDM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380008 Napisano: 17.07.2017 15:38:59 w Czy informują/ informowali?
madlette napisał(a):

na konkurs z linka juz informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6380005 Napisano: 17.07.2017 15:35:52 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole.

tez sie nad tym zastanawialam...mysle, ze musza cos z tym zrobic, bo narod jest jednak pomysłowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0