Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6378877 Napisano: 13.07.2017 10:37:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

watku czemu juz dla mnie nie dzialasz wcale... trace powoli juz wiare...

na mnie tez nie dziala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378849 Napisano: 13.07.2017 09:50:00 w Lay's
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

ile trzeba czekac na wyniki z wczoraj? moze mnie ktos uswiadomić ? emotka

Ja mam w ogóle od dłuższego już czasu jakieś dziwne odczucia, że organizator sobie z tą loterią najzwyczajniej nie radzi. Dawniej, podczas konkursu, wątek ten pękał w szwach, codziennie coś się działo, a  teraz - zastój, że szok! emotka

ja biore udzial sporadycznie, dlatego sie pytam, bo nie ogarniam co i kiedy...a jak wczesniej sprawdzalam, ze bylo duzo do tylu z wynikami.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6378838 Napisano: 13.07.2017 09:26:53 w Lay's
ile trzeba czekac na wyniki z wczoraj? moze mnie ktos uswiadomić ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378774 Napisano: 12.07.2017 23:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bimbusia napisał(a):

jokan napisał(a):

vivi napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Chcialam zgłosić paragon na loterie "Nestle porusza...." i pisze, ze numera paragonu został zgłoszony...Przecież nie zglaszałam go do tej pory. Miał ktoś taki problem?

Mi też tak pokazywało, ale potwierdzenie na maila przyszło, sprawdź maila emotka

ja mialam tak samo, ale tez zaraz przyszlo potwierdzenie na maila,

sprawdzilam i nie ma maila emotka ani w skrzynce odbiorczej ani w spamie emotka

to pisz do nich, ze zglaszalas taki paragon i czy im sie zarejestrowal w systemie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378760 Napisano: 12.07.2017 22:50:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Chcialam zgłosić paragon na loterie "Nestle porusza...." i pisze, ze numera paragonu został zgłoszony...Przecież nie zglaszałam go do tej pory. Miał ktoś taki problem?

Mi też tak pokazywało, ale potwierdzenie na maila przyszło, sprawdź maila emotka

ja mialam tak samo, ale tez zaraz przyszlo potwierdzenie na maila, Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378400 Napisano: 12.07.2017 10:19:38 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wkurza mnie, że ci co po parkach imprezują wieczorami NIE imprezują z Ż  emotka  bo ja chce sobie Ż -cie ustawić , bez picia .Inne kapsle leżą pod ławkami, najczesciej bez Kodów

nooo. ja widzialam kapse Zubra, Piasta, Książęcego...ale Zywca, Heinekena czy innych nie uświadczysz....też mam blisko park, idę jutro sprawdzic twoją teorię, bo na razie oglądałam kapsle porozrzucane koło kosza na butelkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378372 Napisano: 12.07.2017 09:35:16 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.    emotka

u mnie dziala ok, ale dzisiaj to przegiecie, nie mozna sie dostac...cos im padlo na maxa...

u mnie działa;)

u mnie juz tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378364 Napisano: 12.07.2017 09:24:40 w Wkurza mnie...
iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.    emotka

u mnie dziala ok, ale dzisiaj to przegiecie, nie mozna sie dostac...cos im padlo na maxa... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378346 Napisano: 12.07.2017 08:43:43 w Wkurza mnie...

jokan

#6378015 Napisano: 11.07.2017 11:33:26 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

Wróżbita Maciej, ktory codziennie z nową energią wysyła po 3 sms, a ja z drzeniem serca otwieram z nadzieją wygranej....

pozdrów go środkowym palcem i zablokuj emotka , ktos niezle przehandlowal kontakty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6378008 Napisano: 11.07.2017 11:01:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
przedtem długoooo nic, teraz długooooo nic i obawiam sie, ze jeszcze długooooo nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377905 Napisano: 10.07.2017 21:42:52 w Dyskusje o loteriach
superloser napisał(a):

cayenne napisał(a):

A zastanawiał się ktoś tutaj o co chodziło z loterią Mlekovity ? Na forum w wiekszości losowań miesięcznych zaledwie 2/3 osoby chwaliły się tylko tymi najsłabszymi zestawami...Ja sam z rodziną i znajomymi w całej loterii mieliśmy łącznie jakieś 1500 losów i również nic emotka

Po pierwszym miesiącu , zrezygnowaliśmy z gry ... trzymanie pustych opakowan to glupota

gralam w tym i we wczesniejszym konkursie, wprawdzie malo zgloszen ale nic nie wygralam...a co do opakowan to wystarczylo zapisac co sie kupowalo i kod i w razie wygranej kupic to samo, ale oczywiscie paragon wczesniejszy (ten zgloszony), wiec nie trzeba bylo tego przetrzymywac (ja sobie wycinalam kody kreskowe) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377795 Napisano: 10.07.2017 15:27:01 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Kolejny hit nagrodowy :kompletu łyżeczek do lodów o wartości 4,80 zł  emotka

Konkurs: http://www.carref..._radosc_wygrywania 

moze i radosc wygrywania jest he he, ale ile trzeba dołożyć....takie łyżeczki można sobie kupić samemu nie wydając na te lody i mieć 100% pewność, że będą Twoje - gdzie tu logika? Tylko, że każdy gra z myśla o Iphonie albo rowerze a nie łyżeczkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377794 Napisano: 10.07.2017 15:24:36 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niedawno postawiono przy sklepie kolorową budkę z lodami: do wyboru do koloru, pełny asortyment! - aż pstrzy się dookoła na jej ściankach od zachęcających nazw oraz rodzajów deserów lodowych, przyciągających głównie dzieciaki. Zamawiam np. "Smerfowy chrupek". Gość nakłada z mozołem, potem mi mówi, że lód za długi, więc zrobi mi krótszy, potem mi mówi, że maszyna i tak nie daje rady, potem proponuje mi jakiś całkiem inny rodzaj, bo tamtego zrobić mi jednak nie zdoła, a na koniec podaje zwyczajną małą gałkę, do tego - oblaną "smerfową" polewą w kolorze ...soczystej zieleni.  emotka  To ja się pytam, po co ta krzycząca reklama na budzie!? emotka

reklama jak reklama, ale ciekawe jaki syf w srodku w tych lodach.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377729 Napisano: 10.07.2017 13:42:54 w Dyskusje o loteriach
luko922 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

matys napisał(a):

Właśnie mamy mały wysyp nagród w Nestle "Pełne ziarno" - 3 osoby przed chwilą pochwaliły się wygraną, serdecznie im gratuluję! emotka Przez cały tydzień cisza a nagle wysyp, wygląda to tak jakby ktoś wyłączył automat i nagle my zwykli śmiertelnicy możemy tam wygrywać emotka PSZobaczymy jak długo to potrwa, oby jak najdłużej!

ja dzisiaj wpisałam 3 paragony o roznych porach i nici -czyli chyba dzisiejszy limit nagród wykorzystany .....udało się komuś wygrać w godzinach nocnych w płatkach Nestle ?

Ja też dziś próbowałem, bo akurat kupowałem płatki i pudło oczywiście. Nie dla mnie loterie emotka  

dla mnie tez nie, wiec nie gram...a platki Nestle nie sa az takie fit i zdrowe  emotka   (a szkoda) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377663 Napisano: 10.07.2017 11:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

nacalydzien.pl

nie lubię ich konkursow, nigdy NIC nie wygralam....no trudno Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377648 Napisano: 10.07.2017 10:29:04 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

wynika z tego, ze wszelka dokumentacja byla podrobiona...moze powinni zadac oryginalego aktu urodzenia dziecka...i potem to sprawdzac w USC...ale z kolei kto mialby czas na to wszystko, zeby tak posprawdzac? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377646 Napisano: 10.07.2017 10:26:53 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

czytalam o tym, to Lewandowscy dali te pieniadze, poza tym wiele innych slawnych osob wlaczylo sie w ta zbiorke i promocje, aby uzbierac pieniadze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377641 Napisano: 10.07.2017 10:11:07 w Wkurza mnie...
FBdominika napisał(a):

jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu

Masz rację, w tym przypadku zgłosiłam to do organizatora, ponieważ dwie kobiety nazbierały w tym samym czasie po 100 lików... od tych samych osób. Lekko podejrzane emotka

kupily glosy, podzieliy sie kosztami i ktos wbija im rownolegle te glosy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377639 Napisano: 10.07.2017 10:02:06 w Wkurza mnie...
FBdominika napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu Wyświetl w wątku >>
1 pawelski 0