Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6377622 Napisano: 10.07.2017 09:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Część konkursów ma tak niesamowite zadania, że zaskakują już na samym początku emotka ; oto widzę taki przykład w naszej bazie:https://www.e-kon...wa.html#.WWMeqYVOIdU
Nasuwa mi się od razu komentarz: kumple kumplami, ale co zrobić, jeśli zamiast ukochanej - na wspomnianej Ibizie - odbierze ... ten drugi? emotka
A z kolei tytuł tej nagrody całkowicie mnie dobił emotka :
https://www.e-kon...ko.html#.WWMltYVOIdU
Choćby nie wiem, co było treścią i nie wiem, jak piękne buzie dzieci zamieszczono na okładce (bo istotnie - są przecudne emotka ), nie wyobrażam sobie nadania takiego tytułu jakiejkolwiek pracy własnej. emotka

znalazlam opis tej ksiazki:
Czy jakiekolwiek okoliczności życiowe usprawiedliwiają zabicie swego nowo narodzonego dziecka?
W nazistowskim obozie dla kobiet Gisela – Żydówka na której naziści wykonują eksperymenty – rodzi dziecko. Daniela, jedna z pielęgniarek, zachęca ją do zamordowania maleństwa, by uniknęło nieludzkich badań. Chcąc ulżyć jej wyrzutom sumienia, opowiada młodej więźniarce tragiczną historię z czasów Jagiellonów, w której przed podobnym dylematem stanęła inna matka.
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377610 Napisano: 10.07.2017 08:04:48 w Zbieramy kasę!

jokan

#6377608 Napisano: 10.07.2017 07:53:54 w Wkurza mnie...
dorothy napisał(a):

superloser napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam...

Nadal 9ty ... była godzina w Regulaminie? 

już 8 lipca ktoś na forum pisał, że też napracował się a niestety nie mógł wysłać zgłoszenia i szuka regulaminu do tego konkursu

ja wyslalam zgloszenie w piątek, ciekawi mnie jak tam beda wybierac zwyciezcow....

a w temacie: wkurzaja mnie wszelkie pseudo-konkursy i konkursy butikow na FB (od groma tego, ja nie biore udzialu, ale czesto to konkursy dla sciemy, a potem znajomi pisza, ze nie dostali nagrody) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377567 Napisano: 09.07.2017 20:50:35 w SZUKAM....
jagatu napisał(a):

maverick napisał(a):

informacji, w którym sklepie kupię produkty Milko emotka dziękuję za wszelkie wskazówki emotka

Kupowałam w Leclerc i Auchan.

zdaje się, że ten w Intermarche kupowałam kiedyś Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

jokan

#6377561 Napisano: 09.07.2017 20:23:26 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tego emotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka

też mnie to czeka, ale zabrać się do tego mi się nie chce.A jest co porządkować, oj jest emotka

Lepiej też wszystkiego nie wyrzucajcie. Ja ostatnio zrobiłam remanent w paragonach, część wyrzuciłam, część wywaliłam w inne miejsce. W piątek do mnie Pani z Mokate zadzwoniła z rezerwą z maja. Prawie przeżyłam zawał, bo myślałam, że paragon wyrzucony emotka Na szczęście się znalazł w tym bałaganie "niepotrzebnych" paragonów.

ja mialam z lutego i marca....emotka mysle, że to se ne wrati Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377534 Napisano: 09.07.2017 17:20:23 w Wkurza mnie...
zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tegoemotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

jokan

#6377460 Napisano: 09.07.2017 10:54:23 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

że mi się nic nie chce emotka

A to akurat dobre jest emotka
Reset warto jest wykonać, by wróciły dawne Moce,
a wraz z nimi jako efekt zjawią się Mocy owoce. emotka
Siostra Mocy, czyli Wena znów przytuli się do czoła,
a zza płotu "PACZKA PRZYSZŁA!" kurier co dzień znów zawoła. emotka

a weź, mam tak, że robiłabym nie wiadomo co, i porządki i wszystko a jak przychodzi co do czego to mi się nie chce...i nie chodzi tylko o konkursy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377455 Napisano: 09.07.2017 10:41:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

infatne napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

delvitto napisał(a):

chciałam dodać zgłoszenie do nałęczowianki (dodajgazupasjom.pl), kupione w kauflandzie, i patrzę, mam napisane tylko NałęczowiankaWoda1,5 . Do kauflanda mam daleko, bywam rzadko, jak myślicie, czy w razie czego uwzględnią mi ten opis, skoro brak info że delikatnie gazowana?

tam chyba jest Albedo, a oni wymagają jasno sprecyzowanych paragonów, ja też mam taki i wzięłam pieczątkę ze sklepu w razie "W"

To gdzie kupowac zeby paragon byl dobrze opisany ?

ja miałam dobrze opisany w Lewiatanie...

ja kupilam w tesco gazowana 0,5 l - WOD NALEC GAZ_0,5A mam napisane na paragonie Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

jokan

#6377453 Napisano: 09.07.2017 10:36:51 w Wkurza mnie...
że mi się nic nie chce emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6377371 Napisano: 08.07.2017 21:27:01 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

Co robicie jesli okazuje sie, ze w Nestle Porusza nr paragonu wyskakuje, ze juz zarejestrowany?

Sprawdzam email, czy przyszlo potwierdzenie

oooo dzięki, przyszłoemotka - zgłaszam pierwszy raz, więc nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377369 Napisano: 08.07.2017 21:23:24 w Pomocy!!!!
Co robicie jesli okazuje sie, ze w Nestle Porusza nr paragonu wyskakuje, ze juz zarejestrowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377035 Napisano: 07.07.2017 14:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
astronautka napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

astronautka napisał(a):

tęsknię za konkursami z rossmana, gdzie czasami było ich ze 20 na raz.....ehhhhh starzeje się

o tym samym myślałam jakiś czas temu.. tam zawsze coś wpadało  emotka

hehe, ja tez o tym ostatnio myslalam...wpominalam ten slawetny konkurs z rowerami, pamietacie? ale czad, prawie wiekszosc z nas wygrala wtedy krossy emotka

ja nie wygrałam emotka  ale zawsze były emocje jak się czekało na wyniki, jak się poszukiwało produktów na konkurs...to były czasy, szkoda, że zrezygnowali z tych konkursów...teraz otwarli rosman koło mnie więc miałabym bliziutko...

a pozniej tez jeszcze byly te konkursy, ale juz duzo namieszali w tych zasadach, etc., przestalam brac udzial....praktycznie kazdy byl promocyjny, a wczesniej chyba zdazaly sie takie, ze wystarczylo cos napisac (bez koniecznosci zakupu produktu?) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6377028 Napisano: 07.07.2017 14:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

astronautka napisał(a):

tęsknię za konkursami z rossmana, gdzie czasami było ich ze 20 na raz.....ehhhhh starzeje się

o tym samym myślałam jakiś czas temu.. tam zawsze coś wpadało  emotka

hehe, ja tez o tym ostatnio myslalam...wpominalam ten slawetny konkurs z rowerami, pamietacie? ale czad, prawie wiekszosc z nas wygrala wtedy krossy emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376899 Napisano: 07.07.2017 09:47:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie tez nic z promocyjnych... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376887 Napisano: 07.07.2017 09:05:00 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ostatnio mam mało czasu i dużo stresu. Przez to wszystko zaczęłam żywić się niezdrowym, śmieciowym jedzeniem. Chociaż wiem, że  źle na mnie wpływa, to nie mogłam przestać się tym opychać. To jak błędne koło jak raz się wciągnie we frytki, pizze, chipsy i słodycze, to ciężko z tego wyjść. Aż do dziś, kiedy to znów na śniadanie kupiłam sobie ogromny kawał Wuzetki z puszystym biszkoptem i mnóstwem słodkiego kremu, otworzyłam z pudełka, skosztowała kawałek i była pyszne. Już chciałam wyłożyć na talerzyk, gdy ciasto upadło mi na podłogę i się rozpłaszczyło emotka Cieszę się z tego, bo to był dla mnie znak, żebym się opętała i przestała tak jeść... emotka Wiedziałam, że źle robię kupując je, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zjeść... Na szczęście podłoga mnie uratowała emotka

no ja tez tak mam, jak juz lece, to jednym ciągiem....ale trzeba powiedzieć STOP, ja wlaśnie sobie to powiedziałam i już drugi tydzień zlatuję z wagi emotka no i się cieszę:), bo jem, a chudnę:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376867 Napisano: 07.07.2017 08:02:41 w Dyskusje o loteriach
chętnie podyskutuję, ostatnio sie zastanawiałam, czy mój numer jest nie taki, bo b. rzadko wygrywam cos w loteriach:), a jak jest u Was ze szczęściem...niektóre osoby wygrywają naprawdę często emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376677 Napisano: 06.07.2017 15:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

Pojawili się zwycięzcy z Nałęczowianki https://www.dodaj....pl/pdf/laureaci.pdf , wiadomo miejscowości się powtarzają no ale wtedy konkurs jeszcze nie był rozreklamowany.

to tam z kazdej kategorii mozna zgarnac nagrode? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376669 Napisano: 06.07.2017 15:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ongis napisał(a):

jokan napisał(a):

ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

oj chyba nie minął....

Jak ktoś jest samobójca i chce się wplątać w paragrafy karno skarbowe to życzę powodzenia.

no dokładnie...ale to nie nasz problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376665 Napisano: 06.07.2017 14:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

oj chyba nie minął.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376660 Napisano: 06.07.2017 14:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

Czy Mlekovita informuje od razu czy partiami?

zdaje sie, ze partiami, bo dzwonia, wiec nie wiem jak tam sie wyrabiaja z tym... Wyświetl w wątku >>
0 0