Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6377795 Napisano: 10.07.2017 15:27:01 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Kolejny hit nagrodowy :kompletu łyżeczek do lodów o wartości 4,80 zł  emotka

Konkurs: http://www.carref..._radosc_wygrywania 

moze i radosc wygrywania jest he he, ale ile trzeba dołożyć....takie łyżeczki można sobie kupić samemu nie wydając na te lody i mieć 100% pewność, że będą Twoje - gdzie tu logika? Tylko, że każdy gra z myśla o Iphonie albo rowerze a nie łyżeczkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377794 Napisano: 10.07.2017 15:24:36 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niedawno postawiono przy sklepie kolorową budkę z lodami: do wyboru do koloru, pełny asortyment! - aż pstrzy się dookoła na jej ściankach od zachęcających nazw oraz rodzajów deserów lodowych, przyciągających głównie dzieciaki. Zamawiam np. "Smerfowy chrupek". Gość nakłada z mozołem, potem mi mówi, że lód za długi, więc zrobi mi krótszy, potem mi mówi, że maszyna i tak nie daje rady, potem proponuje mi jakiś całkiem inny rodzaj, bo tamtego zrobić mi jednak nie zdoła, a na koniec podaje zwyczajną małą gałkę, do tego - oblaną "smerfową" polewą w kolorze ...soczystej zieleni.  emotka  To ja się pytam, po co ta krzycząca reklama na budzie!? emotka

reklama jak reklama, ale ciekawe jaki syf w srodku w tych lodach.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377729 Napisano: 10.07.2017 13:42:54 w Dyskusje o loteriach
luko922 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

matys napisał(a):

Właśnie mamy mały wysyp nagród w Nestle "Pełne ziarno" - 3 osoby przed chwilą pochwaliły się wygraną, serdecznie im gratuluję! emotka Przez cały tydzień cisza a nagle wysyp, wygląda to tak jakby ktoś wyłączył automat i nagle my zwykli śmiertelnicy możemy tam wygrywać emotka PSZobaczymy jak długo to potrwa, oby jak najdłużej!

ja dzisiaj wpisałam 3 paragony o roznych porach i nici -czyli chyba dzisiejszy limit nagród wykorzystany .....udało się komuś wygrać w godzinach nocnych w płatkach Nestle ?

Ja też dziś próbowałem, bo akurat kupowałem płatki i pudło oczywiście. Nie dla mnie loterie emotka  

dla mnie tez nie, wiec nie gram...a platki Nestle nie sa az takie fit i zdrowe  emotka   (a szkoda) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377663 Napisano: 10.07.2017 11:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

nacalydzien.pl

nie lubię ich konkursow, nigdy NIC nie wygralam....no trudno Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377648 Napisano: 10.07.2017 10:29:04 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

wynika z tego, ze wszelka dokumentacja byla podrobiona...moze powinni zadac oryginalego aktu urodzenia dziecka...i potem to sprawdzac w USC...ale z kolei kto mialby czas na to wszystko, zeby tak posprawdzac? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377646 Napisano: 10.07.2017 10:26:53 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

czytalam o tym, to Lewandowscy dali te pieniadze, poza tym wiele innych slawnych osob wlaczylo sie w ta zbiorke i promocje, aby uzbierac pieniadze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377641 Napisano: 10.07.2017 10:11:07 w Wkurza mnie...
FBdominika napisał(a):

jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu

Masz rację, w tym przypadku zgłosiłam to do organizatora, ponieważ dwie kobiety nazbierały w tym samym czasie po 100 lików... od tych samych osób. Lekko podejrzane emotka

kupily glosy, podzieliy sie kosztami i ktos wbija im rownolegle te glosy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377639 Napisano: 10.07.2017 10:02:06 w Wkurza mnie...
FBdominika napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu Wyświetl w wątku >>
1 pawelski 0

jokan

#6377622 Napisano: 10.07.2017 09:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Część konkursów ma tak niesamowite zadania, że zaskakują już na samym początku emotka ; oto widzę taki przykład w naszej bazie:https://www.e-kon...wa.html#.WWMeqYVOIdU
Nasuwa mi się od razu komentarz: kumple kumplami, ale co zrobić, jeśli zamiast ukochanej - na wspomnianej Ibizie - odbierze ... ten drugi? emotka
A z kolei tytuł tej nagrody całkowicie mnie dobił emotka :
https://www.e-kon...ko.html#.WWMltYVOIdU
Choćby nie wiem, co było treścią i nie wiem, jak piękne buzie dzieci zamieszczono na okładce (bo istotnie - są przecudne emotka ), nie wyobrażam sobie nadania takiego tytułu jakiejkolwiek pracy własnej. emotka

znalazlam opis tej ksiazki:
Czy jakiekolwiek okoliczności życiowe usprawiedliwiają zabicie swego nowo narodzonego dziecka?
W nazistowskim obozie dla kobiet Gisela – Żydówka na której naziści wykonują eksperymenty – rodzi dziecko. Daniela, jedna z pielęgniarek, zachęca ją do zamordowania maleństwa, by uniknęło nieludzkich badań. Chcąc ulżyć jej wyrzutom sumienia, opowiada młodej więźniarce tragiczną historię z czasów Jagiellonów, w której przed podobnym dylematem stanęła inna matka.
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6377610 Napisano: 10.07.2017 08:04:48 w Zbieramy kasę!

jokan

#6377608 Napisano: 10.07.2017 07:53:54 w Wkurza mnie...
dorothy napisał(a):

superloser napisał(a):

Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam...

Nadal 9ty ... była godzina w Regulaminie? 

już 8 lipca ktoś na forum pisał, że też napracował się a niestety nie mógł wysłać zgłoszenia i szuka regulaminu do tego konkursu

ja wyslalam zgloszenie w piątek, ciekawi mnie jak tam beda wybierac zwyciezcow....

a w temacie: wkurzaja mnie wszelkie pseudo-konkursy i konkursy butikow na FB (od groma tego, ja nie biore udzialu, ale czesto to konkursy dla sciemy, a potem znajomi pisza, ze nie dostali nagrody) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377567 Napisano: 09.07.2017 20:50:35 w SZUKAM....
jagatu napisał(a):

maverick napisał(a):

informacji, w którym sklepie kupię produkty Milko emotka dziękuję za wszelkie wskazówki emotka

Kupowałam w Leclerc i Auchan.

zdaje się, że ten w Intermarche kupowałam kiedyś Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

jokan

#6377561 Napisano: 09.07.2017 20:23:26 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tego emotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka

też mnie to czeka, ale zabrać się do tego mi się nie chce.A jest co porządkować, oj jest emotka

Lepiej też wszystkiego nie wyrzucajcie. Ja ostatnio zrobiłam remanent w paragonach, część wyrzuciłam, część wywaliłam w inne miejsce. W piątek do mnie Pani z Mokate zadzwoniła z rezerwą z maja. Prawie przeżyłam zawał, bo myślałam, że paragon wyrzucony emotka Na szczęście się znalazł w tym bałaganie "niepotrzebnych" paragonów.

ja mialam z lutego i marca....emotka mysle, że to se ne wrati Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377534 Napisano: 09.07.2017 17:20:23 w Wkurza mnie...
zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tegoemotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

jokan

#6377460 Napisano: 09.07.2017 10:54:23 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

że mi się nic nie chce emotka

A to akurat dobre jest emotka
Reset warto jest wykonać, by wróciły dawne Moce,
a wraz z nimi jako efekt zjawią się Mocy owoce. emotka
Siostra Mocy, czyli Wena znów przytuli się do czoła,
a zza płotu "PACZKA PRZYSZŁA!" kurier co dzień znów zawoła. emotka

a weź, mam tak, że robiłabym nie wiadomo co, i porządki i wszystko a jak przychodzi co do czego to mi się nie chce...i nie chodzi tylko o konkursy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377455 Napisano: 09.07.2017 10:41:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

infatne napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

delvitto napisał(a):

chciałam dodać zgłoszenie do nałęczowianki (dodajgazupasjom.pl), kupione w kauflandzie, i patrzę, mam napisane tylko NałęczowiankaWoda1,5 . Do kauflanda mam daleko, bywam rzadko, jak myślicie, czy w razie czego uwzględnią mi ten opis, skoro brak info że delikatnie gazowana?

tam chyba jest Albedo, a oni wymagają jasno sprecyzowanych paragonów, ja też mam taki i wzięłam pieczątkę ze sklepu w razie "W"

To gdzie kupowac zeby paragon byl dobrze opisany ?

ja miałam dobrze opisany w Lewiatanie...

ja kupilam w tesco gazowana 0,5 l - WOD NALEC GAZ_0,5A mam napisane na paragonie Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

jokan

#6377453 Napisano: 09.07.2017 10:36:51 w Wkurza mnie...
że mi się nic nie chce emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6377371 Napisano: 08.07.2017 21:27:01 w Pomocy!!!!
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

Co robicie jesli okazuje sie, ze w Nestle Porusza nr paragonu wyskakuje, ze juz zarejestrowany?

Sprawdzam email, czy przyszlo potwierdzenie

oooo dzięki, przyszłoemotka - zgłaszam pierwszy raz, więc nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377369 Napisano: 08.07.2017 21:23:24 w Pomocy!!!!
Co robicie jesli okazuje sie, ze w Nestle Porusza nr paragonu wyskakuje, ze juz zarejestrowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6377035 Napisano: 07.07.2017 14:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
astronautka napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

astronautka napisał(a):

tęsknię za konkursami z rossmana, gdzie czasami było ich ze 20 na raz.....ehhhhh starzeje się

o tym samym myślałam jakiś czas temu.. tam zawsze coś wpadało  emotka

hehe, ja tez o tym ostatnio myslalam...wpominalam ten slawetny konkurs z rowerami, pamietacie? ale czad, prawie wiekszosc z nas wygrala wtedy krossy emotka

ja nie wygrałam emotka  ale zawsze były emocje jak się czekało na wyniki, jak się poszukiwało produktów na konkurs...to były czasy, szkoda, że zrezygnowali z tych konkursów...teraz otwarli rosman koło mnie więc miałabym bliziutko...

a pozniej tez jeszcze byly te konkursy, ale juz duzo namieszali w tych zasadach, etc., przestalam brac udzial....praktycznie kazdy byl promocyjny, a wczesniej chyba zdazaly sie takie, ze wystarczylo cos napisac (bez koniecznosci zakupu produktu?) Wyświetl w wątku >>