Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6377028 Napisano: 07.07.2017 14:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

astronautka napisał(a):

tęsknię za konkursami z rossmana, gdzie czasami było ich ze 20 na raz.....ehhhhh starzeje się

o tym samym myślałam jakiś czas temu.. tam zawsze coś wpadało  emotka

hehe, ja tez o tym ostatnio myslalam...wpominalam ten slawetny konkurs z rowerami, pamietacie? ale czad, prawie wiekszosc z nas wygrala wtedy krossy emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376899 Napisano: 07.07.2017 09:47:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie tez nic z promocyjnych... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376887 Napisano: 07.07.2017 09:05:00 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ostatnio mam mało czasu i dużo stresu. Przez to wszystko zaczęłam żywić się niezdrowym, śmieciowym jedzeniem. Chociaż wiem, że  źle na mnie wpływa, to nie mogłam przestać się tym opychać. To jak błędne koło jak raz się wciągnie we frytki, pizze, chipsy i słodycze, to ciężko z tego wyjść. Aż do dziś, kiedy to znów na śniadanie kupiłam sobie ogromny kawał Wuzetki z puszystym biszkoptem i mnóstwem słodkiego kremu, otworzyłam z pudełka, skosztowała kawałek i była pyszne. Już chciałam wyłożyć na talerzyk, gdy ciasto upadło mi na podłogę i się rozpłaszczyło emotka Cieszę się z tego, bo to był dla mnie znak, żebym się opętała i przestała tak jeść... emotka Wiedziałam, że źle robię kupując je, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zjeść... Na szczęście podłoga mnie uratowała emotka

no ja tez tak mam, jak juz lece, to jednym ciągiem....ale trzeba powiedzieć STOP, ja wlaśnie sobie to powiedziałam i już drugi tydzień zlatuję z wagi emotka no i się cieszę:), bo jem, a chudnę:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376867 Napisano: 07.07.2017 08:02:41 w Dyskusje o loteriach
chętnie podyskutuję, ostatnio sie zastanawiałam, czy mój numer jest nie taki, bo b. rzadko wygrywam cos w loteriach:), a jak jest u Was ze szczęściem...niektóre osoby wygrywają naprawdę często emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376677 Napisano: 06.07.2017 15:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

Pojawili się zwycięzcy z Nałęczowianki https://www.dodaj....pl/pdf/laureaci.pdf , wiadomo miejscowości się powtarzają no ale wtedy konkurs jeszcze nie był rozreklamowany.

to tam z kazdej kategorii mozna zgarnac nagrode? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376669 Napisano: 06.07.2017 15:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ongis napisał(a):

jokan napisał(a):

ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

oj chyba nie minął....

Jak ktoś jest samobójca i chce się wplątać w paragrafy karno skarbowe to życzę powodzenia.

no dokładnie...ale to nie nasz problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376665 Napisano: 06.07.2017 14:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

oj chyba nie minął.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376660 Napisano: 06.07.2017 14:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

Czy Mlekovita informuje od razu czy partiami?

zdaje sie, ze partiami, bo dzwonia, wiec nie wiem jak tam sie wyrabiaja z tym... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376648 Napisano: 06.07.2017 14:19:57 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Wstydziliby się normalnie urządzać tego rodzaju wątpliwej jakości "konkursy". Może agencje mają jakieś konszachty z pocztą polską, aby nabijać im kasę emotka

heh , teraz dodano do bazy konkurs, chyba ABC, gdzie m.in. sa smycze do wygrania (i to nie jakies full wypasy dla pasa czy cos), ale takie zwykle na klucze czy cos innego, szal....i to w promocyjnym, ze trzeba kupic, wyslac smsa....i pewnie pozniej jeszcze paragon odeslac (tego akurat nie sprawdzalam...) emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376603 Napisano: 06.07.2017 12:54:24 w Czy informują/ informowali?
katiaqa napisał(a):

czy Mlekovita zawiadamia?

jest wpis do MDM, czyli chyba puscili smsy dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376554 Napisano: 06.07.2017 11:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

maryam napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ir napisał(a):

Następny konkurs, który trwał "zamrożony" aż się znajomi królika obłowią, czyli Milka w Abc - trwa od 1.07.Popatrzcie na laureatów i miejscowość - co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 %

O którym konkursie mowa? Chce poptrzec na te wyniki, ale nie wiem gdzie  

Może o ten, chociaż nic mi nie mówią te wyniki https://www.e-kon...sh.html#.WV4BHskzrIU

Popatrz na konkretne dni. Wygrali TYLKO:
  • Agnieszka M., Borki
  • Radosław B., Częstochowa
  • Mirosław M., Borki
  • Agnieszka M., Borki
  • Monika M., Ostrołęka
  • Lilia K., Żakowice
  • Kamila M., Częstochowa
  • Kamila M., Częstochowa
  w BRAMKACH! emotka

to jakaś kpina !!!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376255 Napisano: 05.07.2017 15:01:32 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Dzisiaj do południa telefon z jakiegoś biura maklerskiego, czy czegoś podobnego, facet podał moje imię i nazwisko, a ten nr mam od 3 miesięcy i wygrałam tylko Colgate ze Streamline i jakieś maszynki do golenia z jakiejś mniej znanej firmy. Non stop handlują danymi-przeraża mnie to.

tu chyba byl gdzies wątek ostrzegający przed tymi maszynkami, to jaka firma nimi handluje, ale szczegolow nie znam...cos mi sie tylko obilo o oczy....przekop forum i sprawdz...
wkurza mnie sprzedaz danych osobowych firmom krzakom Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376191 Napisano: 05.07.2017 13:15:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lowmacp napisał(a):

1mariusz napisał(a):

oj ,nie kocha mnie NESTLE.NIE KOCHA!!! emotka emotka emotka

Mnie żadna loteria nie kocha

nie tylko ciebie, bo mnie tez nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376187 Napisano: 05.07.2017 13:14:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kate1980 napisał(a):

zapowiada się wakacyjna susza

żeby tylko wakacyjna...i mnie i przedwakacyjna...i pewnie powakacyjna...jak żyć ? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kate1980 0

jokan

#6376167 Napisano: 05.07.2017 12:55:11 w Paragony na trwające konkursy
migi napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Kupię paragon Chiquita emotka

ale na paragonie nie bedziesz miec nazwy Chiquita.....jak oni to wogole sprawdzaja?

U mnie w sklepie osiedlowym na paragonie jest "banan chiquita"

no to ja raz kupilam w polo (w pudle byly wymieszane dostawy, ale wzielam te z naklajkami Chiquita), a na paragonie mam tylko BANANY Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376148 Napisano: 05.07.2017 12:40:08 w Paragony na trwające konkursy
madzia1-s napisał(a):

Kupię paragon Chiquita emotka

ale na paragonie nie bedziesz miec nazwy Chiquita.....jak oni to wogole sprawdzaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376046 Napisano: 05.07.2017 10:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angellisia napisał(a):

co za akcja ! emotka   Chciałam wziąć udział w konkursie,ale pomyślałam,że przeczytam regulamin a tam zapis ,że pod uwagę będą brane TYLKO POLSKIE ADRESY IP !  W pracy mam IP słowackie i dobrze ,że przeczytałam ,bo by paragon się zmarnował

a jaki to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376035 Napisano: 05.07.2017 09:59:57 w Zbieramy kasę!

jokan

#6376033 Napisano: 05.07.2017 09:55:37 w Lay's
madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Jakby ktoś zatęsknił już za Lidią i chipsami: emotka https://chwytajlato.pl/

Niby wspaniała wiadomość, ale te namioty... emotka  

akurat mi na plaze by sie taki przydal emotka

to ogolnopolski konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376013 Napisano: 05.07.2017 07:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Dużo konków jest.

Ale w sumie jakie jeszcze oprócz loterii Nestle Porusza?

nestle ziarno jeszcze jest

tam są bramki, a to jeszcze gorzej niż loteria.... Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0