Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6376648 Napisano: 06.07.2017 14:19:57 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Wstydziliby się normalnie urządzać tego rodzaju wątpliwej jakości "konkursy". Może agencje mają jakieś konszachty z pocztą polską, aby nabijać im kasę emotka

heh , teraz dodano do bazy konkurs, chyba ABC, gdzie m.in. sa smycze do wygrania (i to nie jakies full wypasy dla pasa czy cos), ale takie zwykle na klucze czy cos innego, szal....i to w promocyjnym, ze trzeba kupic, wyslac smsa....i pewnie pozniej jeszcze paragon odeslac (tego akurat nie sprawdzalam...) emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6376603 Napisano: 06.07.2017 12:54:24 w Czy informują/ informowali?
katiaqa napisał(a):

czy Mlekovita zawiadamia?

jest wpis do MDM, czyli chyba puscili smsy dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376554 Napisano: 06.07.2017 11:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

maryam napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ir napisał(a):

Następny konkurs, który trwał "zamrożony" aż się znajomi królika obłowią, czyli Milka w Abc - trwa od 1.07.Popatrzcie na laureatów i miejscowość - co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 %

O którym konkursie mowa? Chce poptrzec na te wyniki, ale nie wiem gdzie  

Może o ten, chociaż nic mi nie mówią te wyniki https://www.e-kon...sh.html#.WV4BHskzrIU

Popatrz na konkretne dni. Wygrali TYLKO:
  • Agnieszka M., Borki
  • Radosław B., Częstochowa
  • Mirosław M., Borki
  • Agnieszka M., Borki
  • Monika M., Ostrołęka
  • Lilia K., Żakowice
  • Kamila M., Częstochowa
  • Kamila M., Częstochowa
  w BRAMKACH! emotka

to jakaś kpina !!!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376255 Napisano: 05.07.2017 15:01:32 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Dzisiaj do południa telefon z jakiegoś biura maklerskiego, czy czegoś podobnego, facet podał moje imię i nazwisko, a ten nr mam od 3 miesięcy i wygrałam tylko Colgate ze Streamline i jakieś maszynki do golenia z jakiejś mniej znanej firmy. Non stop handlują danymi-przeraża mnie to.

tu chyba byl gdzies wątek ostrzegający przed tymi maszynkami, to jaka firma nimi handluje, ale szczegolow nie znam...cos mi sie tylko obilo o oczy....przekop forum i sprawdz...
wkurza mnie sprzedaz danych osobowych firmom krzakom Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376191 Napisano: 05.07.2017 13:15:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lowmacp napisał(a):

1mariusz napisał(a):

oj ,nie kocha mnie NESTLE.NIE KOCHA!!! emotka emotka emotka

Mnie żadna loteria nie kocha

nie tylko ciebie, bo mnie tez nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376187 Napisano: 05.07.2017 13:14:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kate1980 napisał(a):

zapowiada się wakacyjna susza

żeby tylko wakacyjna...i mnie i przedwakacyjna...i pewnie powakacyjna...jak żyć ? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kate1980 0

jokan

#6376167 Napisano: 05.07.2017 12:55:11 w Paragony na trwające konkursy
migi napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Kupię paragon Chiquita emotka

ale na paragonie nie bedziesz miec nazwy Chiquita.....jak oni to wogole sprawdzaja?

U mnie w sklepie osiedlowym na paragonie jest "banan chiquita"

no to ja raz kupilam w polo (w pudle byly wymieszane dostawy, ale wzielam te z naklajkami Chiquita), a na paragonie mam tylko BANANY Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376148 Napisano: 05.07.2017 12:40:08 w Paragony na trwające konkursy
madzia1-s napisał(a):

Kupię paragon Chiquita emotka

ale na paragonie nie bedziesz miec nazwy Chiquita.....jak oni to wogole sprawdzaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376046 Napisano: 05.07.2017 10:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angellisia napisał(a):

co za akcja ! emotka   Chciałam wziąć udział w konkursie,ale pomyślałam,że przeczytam regulamin a tam zapis ,że pod uwagę będą brane TYLKO POLSKIE ADRESY IP !  W pracy mam IP słowackie i dobrze ,że przeczytałam ,bo by paragon się zmarnował

a jaki to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376035 Napisano: 05.07.2017 09:59:57 w Zbieramy kasę!

jokan

#6376033 Napisano: 05.07.2017 09:55:37 w Lay's
madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Jakby ktoś zatęsknił już za Lidią i chipsami: emotka https://chwytajlato.pl/

Niby wspaniała wiadomość, ale te namioty... emotka  

akurat mi na plaze by sie taki przydal emotka

to ogolnopolski konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6376013 Napisano: 05.07.2017 07:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Dużo konków jest.

Ale w sumie jakie jeszcze oprócz loterii Nestle Porusza?

nestle ziarno jeszcze jest

tam są bramki, a to jeszcze gorzej niż loteria.... Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

jokan

#6375985 Napisano: 04.07.2017 22:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Nestle bardzo się promuje to widać..

nie tylko oni...dodaj lays, pepsi, cola.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6375789 Napisano: 04.07.2017 15:25:52 w Wkurza mnie...
chrabąszcze i coś w podobny deseń...latają, straszą ludzi....a dzisiaj sobie jeden siedzial mi na rekawie, prawie zawal na miejscu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374433 Napisano: 30.06.2017 15:24:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

astronautka napisał(a):

konkurs sfotografuj się z Inką na łonie natury....bez urazy dla wymienionych, ale mnie krew zalewa widząc nagradzanie ludzi, którzy w ogóle nie powinni być dopuszczeni do konkursu nazwisko Pe? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrp.s. czekam na karniaka bo się ktoś poczuje urażony

a co chodzi z Pe? (nie jestem w temacie w ogóle) emotka

pewnie o to, ze to nie jest pelne, normalne nazwisko zwiazane z kontem na FB, tak jak to powinno byc wg regulaminu FB, no ale to wina organizatora - jedni zlewaja to a inni przestrzegaja wpisujac w regulaminie, ze osoba bioraca udzial w konkursie musi miec konto z prawdziwym nazwiskiem - nie wiem jak tu bylo, bo nie bralam udzialu... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374408 Napisano: 30.06.2017 14:53:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już dawno nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374342 Napisano: 30.06.2017 13:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Jak oceniacie wiarygodność tego konkursu? https://www.e-kon...ie.html#.WVYfVtxpzIU Czy tylko mi się wydaje, że to zbieranie danych osobowych?

Też o tym od razu pomyślałam emotka

fragment z regulaminu:

"wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych Uczestnika przez Organizatora w celach marketingowych Organizatora lub jego partnerów handlowych" - czyli po małych kosztach budują sobie bazę danych, którą póxniej sprzedadzą za grubą kasę...a potem nie odgonisz się od durnych smsów...wróżek, wróżbitów, etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374195 Napisano: 30.06.2017 08:19:27 w Zbieramy kasę!

jokan

#6374103 Napisano: 29.06.2017 21:25:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

idz do sklepu z synkiem i odegrajcie scenke...niech ci prawie awanture tam zrobi (niby po zauwazeniu ich), ze chce te kapsle, bo chce sobie zbudowac robota...a ty proszacym glosem pytasz ekspedientki: mozemy sobie wziac te kapsle? mysle, ze ekspedientka sie zgodzi:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6374017 Napisano: 29.06.2017 18:39:46 w Wkurza mnie...
znowu zostawiam zgloszenia na ostatni moment...emotka Wyświetl w wątku >>