Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6375985 Napisano: 04.07.2017 22:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Nestle bardzo się promuje to widać..

nie tylko oni...dodaj lays, pepsi, cola.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6375789 Napisano: 04.07.2017 15:25:52 w Wkurza mnie...
chrabąszcze i coś w podobny deseń...latają, straszą ludzi....a dzisiaj sobie jeden siedzial mi na rekawie, prawie zawal na miejscu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374433 Napisano: 30.06.2017 15:24:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

astronautka napisał(a):

konkurs sfotografuj się z Inką na łonie natury....bez urazy dla wymienionych, ale mnie krew zalewa widząc nagradzanie ludzi, którzy w ogóle nie powinni być dopuszczeni do konkursu nazwisko Pe? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrp.s. czekam na karniaka bo się ktoś poczuje urażony

a co chodzi z Pe? (nie jestem w temacie w ogóle) emotka

pewnie o to, ze to nie jest pelne, normalne nazwisko zwiazane z kontem na FB, tak jak to powinno byc wg regulaminu FB, no ale to wina organizatora - jedni zlewaja to a inni przestrzegaja wpisujac w regulaminie, ze osoba bioraca udzial w konkursie musi miec konto z prawdziwym nazwiskiem - nie wiem jak tu bylo, bo nie bralam udzialu... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374408 Napisano: 30.06.2017 14:53:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już dawno nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374342 Napisano: 30.06.2017 13:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Jak oceniacie wiarygodność tego konkursu? https://www.e-kon...ie.html#.WVYfVtxpzIU Czy tylko mi się wydaje, że to zbieranie danych osobowych?

Też o tym od razu pomyślałam emotka

fragment z regulaminu:

"wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych Uczestnika przez Organizatora w celach marketingowych Organizatora lub jego partnerów handlowych" - czyli po małych kosztach budują sobie bazę danych, którą póxniej sprzedadzą za grubą kasę...a potem nie odgonisz się od durnych smsów...wróżek, wróżbitów, etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6374195 Napisano: 30.06.2017 08:19:27 w Zbieramy kasę!

jokan

#6374103 Napisano: 29.06.2017 21:25:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

idz do sklepu z synkiem i odegrajcie scenke...niech ci prawie awanture tam zrobi (niby po zauwazeniu ich), ze chce te kapsle, bo chce sobie zbudowac robota...a ty proszacym glosem pytasz ekspedientki: mozemy sobie wziac te kapsle? mysle, ze ekspedientka sie zgodzi:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6374017 Napisano: 29.06.2017 18:39:46 w Wkurza mnie...
znowu zostawiam zgloszenia na ostatni moment...emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373993 Napisano: 29.06.2017 17:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

https://www.faceb...A%22R3%22%7Dgłówna nagroda... ale za to pod postem zobaczcie, kogo do zabawy zaprasza się teraz  emotka  nie byle kogo 

szkoda, ze nie Annę Muchę emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373920 Napisano: 29.06.2017 15:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

azaflora napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Tylko, że w parku lub pod sklepem leżą góra "żubry";). Heinekena czy Żywca raczej nie uświadczysz;). Chyba, że macie inne parki:)

zapraszam  :-), zabierz psa, albo użyczę Ci mojego, obciach mniejszy, bo albo schylam się, by po nim posprzątać, albo coś poprawić, ostatecznie sprawdzić czy nie wdepnęłam w obce g... Desperadosy, Żywce, a znalazłam też jeden jedyny kapsel Tyskie z wygranym piwem. Musieli popijać po ciemku, niestety Specjala nie piją, a bluza za punkty fajna emotka

ej tam ja dzieci biorę hihi i one kapsle zbierają niby do zabawy

moje wyjechaly na wakacje...sama muszę zbierać emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373913 Napisano: 29.06.2017 15:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka

bierz wszystkie z kodem ja tak robię  emotka

no ale z daleka nie bede widziec czy jest kod czy nie....wiec jesli kapsel bedzie lezal strona z logo do mnie, to warto wiedziec czy sie schylac po niego emotka

Tylko, że w parku lub pod sklepem leżą góra "żubry";). Heinekena czy Żywca raczej nie uświadczysz;). Chyba, że macie inne parki:)

no fakt, ale nie sprawdzalam jeszcze...to kto wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373880 Napisano: 29.06.2017 14:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka

bierz wszystkie z kodem ja tak robię  emotka

no ale z daleka nie bede widziec czy jest kod czy nie....wiec jesli kapsel bedzie lezal strona z logo do mnie, to warto wiedziec czy sie schylac po niegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373859 Napisano: 29.06.2017 13:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373818 Napisano: 29.06.2017 12:53:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
a to loteria ogolnopolska?
to jest za piękne na zbieg okoliczności...no chybas, ze mocno to obstawili zgloszeniami...nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373766 Napisano: 29.06.2017 11:14:29 w Lay's
kiedy są losowania z tygodnia? pewnie sie nie doczekam, ale gram tylko do 3 razy sztuka....

no i strasznie niekompletne te listy...dowodow nie doslali czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373634 Napisano: 28.06.2017 23:01:12 w Dziś cieszę się z.....
obśmiałam się jak norka dzisiaj oglądając Goggleboxemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373593 Napisano: 28.06.2017 21:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenka1483 napisał(a):

https://m.faceboo...444564&source=47 ciekawe czy tu też ta Pani wygra emotka  to konkurs z żabki zabierz serduszka... 

obstawiam, ze tak ...emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373275 Napisano: 28.06.2017 14:23:55 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

cb656 napisał(a):

ikropka napisał(a):

nie mam czasu na siedzenie parę godzin na komisariacie. Wyleczyłam się z tego po kilku włamaniach do samochodu. Pół dnia na komendzie a po pół roku pismo o umorzeniu sprawy. Poczekam do niedzieli.

Bzdura! Zgłaszasz włamanie i policja ma zasrany obowiązek przyjechać na miejsce, gdzie muszą zrobić dokumentację. Sprawa pół godziny góra.WAŻNE: tyko ŻĄDAJ kopii zgłoszenia. Jak nie da się inaczej, chociaż fotkę smartfonem, NUMER zgłoszenia koniecznie!!!

Sprawdzę w poniedziałek. Z samochodami schodziło się 3-4 godziny

mi tez sporo czasu zeszlo, jak zglaszalam kradziez aparatu...i co? i moglam ta kartke sobie wektnac gdzie chcialam...aparatu nigdy nie odzyskalam...takze bym sie zastanowila nad taka "przyjemnoscia".... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373202 Napisano: 28.06.2017 12:38:52 w TESCO konkursy
scrabble napisał(a):

infatne napisał(a):

jokan napisał(a):

infatne napisał(a):

W TESCO widzialam info ocen swoje zakupy wygraj 700 zl czy ktos wie o co chodzi ? na stronie tesco nie widze nigdzie info 

Ja tez widzialam, a nie chodzi o Opinello? Teraz to chyba tez wprowadzaja w castoramie, a w netto jest juz od dawna...Widzialam tez to dzisiaj w tesco, ale nie podchodzilam blizej do plakatu....

Weszlam na opinello ale widze na paragonie w Tesco zadnego kodu na odwrocie... Tez nastepnym razem musze podejsc blizej plakatu 

Chyba trzeba mieć kartę Clubcard ale nie jestem pewna. W każdym razie logując się na swoje konto, można gdzieś znaleźć regulamin. 3x700 zł/ mies. 

ja sie logowalam i nie widzialam...no chyba ze jeszcze wtedy nie wrzucili.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372958 Napisano: 27.06.2017 22:59:33 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bc14 napisał(a):

olx!i jeszcze teksty na" internecie najtaniej jest za.."

oraz jak coś kosztuje w sklepie np. 1000 zł, sprzedaje się za 600-700, a ktoś pisze, że "płaci od ręki 400, bo i tak nikt tego nie kupi"  emotka

takich jest pełno...szukają jeleni, więc ja generalnie olewam...niech szukaja gdzie indziej Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0