Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6373993 Napisano: 29.06.2017 17:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

https://www.faceb...A%22R3%22%7Dgłówna nagroda... ale za to pod postem zobaczcie, kogo do zabawy zaprasza się teraz  emotka  nie byle kogo 

szkoda, ze nie Annę Muchę emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373920 Napisano: 29.06.2017 15:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

azaflora napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Tylko, że w parku lub pod sklepem leżą góra "żubry";). Heinekena czy Żywca raczej nie uświadczysz;). Chyba, że macie inne parki:)

zapraszam  :-), zabierz psa, albo użyczę Ci mojego, obciach mniejszy, bo albo schylam się, by po nim posprzątać, albo coś poprawić, ostatecznie sprawdzić czy nie wdepnęłam w obce g... Desperadosy, Żywce, a znalazłam też jeden jedyny kapsel Tyskie z wygranym piwem. Musieli popijać po ciemku, niestety Specjala nie piją, a bluza za punkty fajna emotka

ej tam ja dzieci biorę hihi i one kapsle zbierają niby do zabawy

moje wyjechaly na wakacje...sama muszę zbierać emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373913 Napisano: 29.06.2017 15:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka

bierz wszystkie z kodem ja tak robię  emotka

no ale z daleka nie bede widziec czy jest kod czy nie....wiec jesli kapsel bedzie lezal strona z logo do mnie, to warto wiedziec czy sie schylac po niego emotka

Tylko, że w parku lub pod sklepem leżą góra "żubry";). Heinekena czy Żywca raczej nie uświadczysz;). Chyba, że macie inne parki:)

no fakt, ale nie sprawdzalam jeszcze...to kto wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373880 Napisano: 29.06.2017 14:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka

bierz wszystkie z kodem ja tak robię  emotka

no ale z daleka nie bede widziec czy jest kod czy nie....wiec jesli kapsel bedzie lezal strona z logo do mnie, to warto wiedziec czy sie schylac po niegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373859 Napisano: 29.06.2017 13:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373818 Napisano: 29.06.2017 12:53:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
a to loteria ogolnopolska?
to jest za piękne na zbieg okoliczności...no chybas, ze mocno to obstawili zgloszeniami...nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373766 Napisano: 29.06.2017 11:14:29 w Lay's
kiedy są losowania z tygodnia? pewnie sie nie doczekam, ale gram tylko do 3 razy sztuka....

no i strasznie niekompletne te listy...dowodow nie doslali czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373634 Napisano: 28.06.2017 23:01:12 w Dziś cieszę się z.....
obśmiałam się jak norka dzisiaj oglądając Goggleboxemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373593 Napisano: 28.06.2017 21:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenka1483 napisał(a):

https://m.faceboo...444564&source=47 ciekawe czy tu też ta Pani wygra emotka  to konkurs z żabki zabierz serduszka... 

obstawiam, ze tak ...emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6373275 Napisano: 28.06.2017 14:23:55 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

cb656 napisał(a):

ikropka napisał(a):

nie mam czasu na siedzenie parę godzin na komisariacie. Wyleczyłam się z tego po kilku włamaniach do samochodu. Pół dnia na komendzie a po pół roku pismo o umorzeniu sprawy. Poczekam do niedzieli.

Bzdura! Zgłaszasz włamanie i policja ma zasrany obowiązek przyjechać na miejsce, gdzie muszą zrobić dokumentację. Sprawa pół godziny góra.WAŻNE: tyko ŻĄDAJ kopii zgłoszenia. Jak nie da się inaczej, chociaż fotkę smartfonem, NUMER zgłoszenia koniecznie!!!

Sprawdzę w poniedziałek. Z samochodami schodziło się 3-4 godziny

mi tez sporo czasu zeszlo, jak zglaszalam kradziez aparatu...i co? i moglam ta kartke sobie wektnac gdzie chcialam...aparatu nigdy nie odzyskalam...takze bym sie zastanowila nad taka "przyjemnoscia".... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6373202 Napisano: 28.06.2017 12:38:52 w TESCO konkursy
scrabble napisał(a):

infatne napisał(a):

jokan napisał(a):

infatne napisał(a):

W TESCO widzialam info ocen swoje zakupy wygraj 700 zl czy ktos wie o co chodzi ? na stronie tesco nie widze nigdzie info 

Ja tez widzialam, a nie chodzi o Opinello? Teraz to chyba tez wprowadzaja w castoramie, a w netto jest juz od dawna...Widzialam tez to dzisiaj w tesco, ale nie podchodzilam blizej do plakatu....

Weszlam na opinello ale widze na paragonie w Tesco zadnego kodu na odwrocie... Tez nastepnym razem musze podejsc blizej plakatu 

Chyba trzeba mieć kartę Clubcard ale nie jestem pewna. W każdym razie logując się na swoje konto, można gdzieś znaleźć regulamin. 3x700 zł/ mies. 

ja sie logowalam i nie widzialam...no chyba ze jeszcze wtedy nie wrzucili.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372958 Napisano: 27.06.2017 22:59:33 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bc14 napisał(a):

olx!i jeszcze teksty na" internecie najtaniej jest za.."

oraz jak coś kosztuje w sklepie np. 1000 zł, sprzedaje się za 600-700, a ktoś pisze, że "płaci od ręki 400, bo i tak nikt tego nie kupi"  emotka

takich jest pełno...szukają jeleni, więc ja generalnie olewam...niech szukaja gdzie indziej Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6372950 Napisano: 27.06.2017 22:52:37 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący na olx. Najlepiej oddać coś za darmo, koniecznie z paragonem potwierdzającym legalność źródła, a najlepiej z dowozem osobistym. Czekam, aż zaczną o skan dowodu prosić. emotka

i  jeszcze komentarze, że "jak to jest wygrane, to przecież prawie za darmo się udało, więc dlaczego za tyle pani sprzedaje?"

a po co pisac, ze wygrane?:)
wkurza mnie to, ze ludie sie reklamuja na olx z uslugami, ale nikt faktury nie wystawia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372939 Napisano: 27.06.2017 22:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
southlander napisał(a):

mia napisał(a):

No nie mogę! emotka Przeglądając naprawdę urokliwe zdjęcia i opisy z konkursu https://www.e-kon...as.html#.WVKzBdxpx1Q , trafiłam na to:https://www.faceb...p;type=3&theater
Również wygrało! emotka emotka

Hahahaha emotka A ja się martwię jak wyślę pracę i zauważę źle wstawiony przecinek...
Zdjęcie słabe w porównaniu do reszty, a opis to nawet wstydziłbym się wysłać.

Tylko błagam, niech tym razem nikt nie mówi że to jedynie kwestia różnicy gustu między nami a agencjami, bo tego to już się nie da tak racjonalnie wytłumaczyć emotka

No ja nie wiem jak to ugryźć, może organizatorzy mają trochę z tego ubaw (a nie okazują tego) a może trochę litości, skoro takie zgłoszenia dosyć często wygrywają...no konkurencja wymiata! Jak sądzicie? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6372609 Napisano: 27.06.2017 13:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Agencja niepoRADNA odzywała się do kogoś dzisiaj? 

liczę na wygraną u nich,jak wygram to wpiszę się w MDW-ale jak oni nie informują to ja w tej sytuacji jestem bezRADNA

Ja nie wiem, czy oni potrafią odpisywać na maile, skoro na wstępie agencja jest taka niezaRADNA.

a co to wogole za agencjaa...nie znamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372606 Napisano: 27.06.2017 13:45:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu?????

Ja nie widzę zapisu w regulaminie, że ma być nr systemowy, cytat z regulaminu: NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu, gdzie macie ten zapis o nr systemowym?

to ktory trzeba wpisac? ja jeszcze nie wysylalam zgloszenia...

Wpisuje się numer z góry, ten obok daty...nie wiem po co robicie zamieszanie, jakbyście pierwszy raz w konkursie udział brały emotka   emotka

ja zawsze ten wlasnie wpisuje.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372601 Napisano: 27.06.2017 13:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu?????

Ja nie widzę zapisu w regulaminie, że ma być nr systemowy, cytat z regulaminu: NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu, gdzie macie ten zapis o nr systemowym?

to ktory trzeba wpisac? ja jeszcze nie wysylalam zgloszenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372395 Napisano: 27.06.2017 09:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś byłby tak miły, żeby podać mi listę produktów z konkursu Tchibo w Tesco? Niestety, regulamin mi się nie otwiera, a tylko dziś mam możliwość być w Tesco. Nie wiem, czy to problem z moim telefonem, czy ogólnie plik wadliwy. http://www.incubi...romocje.php?kod=8wrh

uwaga: tam jeszcze jest lista sklepow, pewnie nie wszystkie biorą udział...... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6372393 Napisano: 27.06.2017 09:24:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś byłby tak miły, żeby podać mi listę produktów z konkursu Tchibo w Tesco? Niestety, regulamin mi się nie otwiera, a tylko dziś mam możliwość być w Tesco. Nie wiem, czy to problem z moim telefonem, czy ogólnie plik wadliwy. http://www.incubi...romocje.php?kod=8wrh

Wyświetl w wątku >>

jokan

#6372376 Napisano: 27.06.2017 08:48:47 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że Smolar sobie życzy oryginał paragonu na vod. Serio... Na worek lniany, na kod vod... emotka  Mogliby się bardziej pochylić nad maluczkimi i nie wspierać aż tak bardzo poczty polskiej. 
Gdzie te czasy, że zwykły list kosztował 1 zł. 

ja pamietam swoje początki allegro, jak wyslanie paczki kosztowalo 5,50 zł emotka , ach, to juz nie wroci...tylko ciagle podwyzki emotka - co mnie oczywiscie wkurza Wyświetl w wątku >>