Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6372298 Napisano: 26.06.2017 21:18:22 w GFK
+77, korzystanie z internetu na roznych urzadzeniach Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372269 Napisano: 26.06.2017 20:10:49 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkrzurza mnie wlasnie takie chamstwo i polactwo-buractwo, masakra emotka

emotka chyba nie rozumiesz używanych słów. Niedobrze jest być rasistą. P.S. Buractwo jest ponad granicami, to cecha braku charakteru, niezwiązana z narodowością. Wpis zgłosiłem do usunięcia jako obraźliwy emotka

Skasowalam post, zebys sie lepiej poczul....a do rasisty mi brakuje duzoooemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6372023 Napisano: 26.06.2017 13:32:51 w Lay's
mahuska napisał(a):

Czy oni mają teraz jakiś schemat w informowaniu z loterii ?

podpinam sie, kiedy sa wyniki z weekendu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6371725 Napisano: 25.06.2017 16:51:30 w TESCO konkursy
infatne napisał(a):

W TESCO widzialam info ocen swoje zakupy wygraj 700 zl czy ktos wie o co chodzi ? na stronie tesco nie widze nigdzie info 

Ja tez widzialam, a nie chodzi o Opinello? Teraz to chyba tez wprowadzaja w castoramie, a w netto jest juz od dawna...
Widzialam tez to dzisiaj w tesco, ale nie podchodzilam blizej do plakatu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6371551 Napisano: 24.06.2017 21:36:48 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

boli mnie oko i mam jakies czerwonee, tylko nie wiem od czego....(nie jestem na nic uczulona)

Rozcieńczonym letnim świetlikiem sobie przemyj albo tylko wacikiem z gotowaną, chłodną wodą i połóż się, zamknij oczy, daj oku odpocząć - może tylko jest przemęczone lub nagle mocno potarte? Skoro nie jesteś uczulona (szczęściaro! emotka ), powinno pomóc. emotka

czy tego świetlika mam sobie złapać, ha heemotka , żartuję....ok, to wodą spróbuję:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6371548 Napisano: 24.06.2017 21:28:38 w Wkurza mnie...
boli mnie oko i mam jakies czerwonee, tylko nie wiem od czego....(nie jestem na nic uczulona) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370879 Napisano: 22.06.2017 23:26:33 w SZUKAM....
kto wie jak dlugo wazne są te vouchery do kina ze Stovit? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370847 Napisano: 22.06.2017 22:13:56 w Dziś cieszę się z.....
że jutro piąteczek emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

jokan

#6370775 Napisano: 22.06.2017 19:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kolo22 napisał(a):

yreks napisał(a):

jak to jest w konkursach smsowych w których trzeba dokończyć zdanie. W odpowiedzi trzeba napisać samo dokończenie zdanie czy może trzeba zawrzeć całe konkursowe pytanie? (Np aktualnie tyskie w intermarche)

dołączam się do pytania 

dokonczenie Wyświetl w wątku >>
1 kolo22 0

jokan

#6370387 Napisano: 21.06.2017 21:38:14 w Intermarche
Claudia77 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane? emotka

a trzeba było kupić płyn do naczyń emotka ...faktycznie always ciężka sprawa

no ale przeciez mozna kupic alwaysy, a pisac o czyms innym:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6370376 Napisano: 21.06.2017 21:24:08 w Intermarche
mama2006 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane? emotka

widzę, że nie tylko ja mam zagwostkę  emotka

ha ha tez sie nad tym glowie...dlatego tu zajrzalam, aby cos wyczaić emotka , mogli inne normalniejsze pytanie wymyslic:) Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

jokan

#6370306 Napisano: 21.06.2017 17:49:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher do Helios na maila ze Stovit Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370166 Napisano: 21.06.2017 13:00:29 w Wkurza mnie...
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac... emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac....

To i ja coś dołożę... Na co dzień użeram się z Koreańczykami. Ci to dopiero mają nierówno pod sufitem  emotka

moge sie tylko domyslic....wkurza mnie to, ze nam wydaje sie cos logiczne a oni komplikuja, po prostu nie trawie tego....dziki krajemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370157 Napisano: 21.06.2017 12:41:56 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac...emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac.... Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

jokan

#6370154 Napisano: 21.06.2017 12:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka

obcym i nieznanym paragony tam dają, tylko mieszkancy i działkowcy jak ja nie dostają

ha ha, co to za dyskryminacja ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370140 Napisano: 21.06.2017 12:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

jokan

#6370139 Napisano: 21.06.2017 12:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy w Prince polo zakyp 3 opakowań mam rozumiec jako 3 sztuki/wafelki czy 3 opakowanue zbiorcze/pudelka?

ja zglaszalam akurat 4 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370100 Napisano: 21.06.2017 11:01:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

no wlasnie, czyli trzeba sprawdzic na czytniku jak to sie tam wyswietla, i jak jest tylko chipsy to odpuscic zakup w danym sklepie? Nie bede biegac po kirowniczkach o wpisy z pieczatka, ze to o STAR chodzi.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370085 Napisano: 21.06.2017 10:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370036 Napisano: 21.06.2017 08:43:56 w Wkurza mnie...
konkursy123 napisał(a):

Dziwi  mnie, że ludzie kupują jakieśdziadostwo  które nabija kasęzagranicznym koncernom za obietnicę wygrania przedmiotu, któregonie potrzebują.

kazdy moze grac, nawet o rzecz ktorej nie potrzebuja, ale jak ja sprzeda, to bedzie mial $$$ ktore potrzebuje, to w czym problem? Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0