Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6370166 Napisano: 21.06.2017 13:00:29 w Wkurza mnie...
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac... emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac....

To i ja coś dołożę... Na co dzień użeram się z Koreańczykami. Ci to dopiero mają nierówno pod sufitem  emotka

moge sie tylko domyslic....wkurza mnie to, ze nam wydaje sie cos logiczne a oni komplikuja, po prostu nie trawie tego....dziki krajemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370157 Napisano: 21.06.2017 12:41:56 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

Ludzie mnie wkurzają bo myślą że są zabawni...

Dzwoni facet do biura i pyta się czy są kluby go go w Egipcie... i czy tm będą murzyni lub murzynki mu tańczyły. A potem dodaje że jak nie ma to ja mogę mu obciągnąc emotka

mysle, ze nie masz gorzej niz ja:(, z zabojadami musze sie uzerac...emotka , oni są tacy popier...ze szkoda gadac.... Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

jokan

#6370154 Napisano: 21.06.2017 12:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka

obcym i nieznanym paragony tam dają, tylko mieszkancy i działkowcy jak ja nie dostają

ha ha, co to za dyskryminacja ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370140 Napisano: 21.06.2017 12:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

jokan

#6370139 Napisano: 21.06.2017 12:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy w Prince polo zakyp 3 opakowań mam rozumiec jako 3 sztuki/wafelki czy 3 opakowanue zbiorcze/pudelka?

ja zglaszalam akurat 4 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370100 Napisano: 21.06.2017 11:01:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

no wlasnie, czyli trzeba sprawdzic na czytniku jak to sie tam wyswietla, i jak jest tylko chipsy to odpuscic zakup w danym sklepie? Nie bede biegac po kirowniczkach o wpisy z pieczatka, ze to o STAR chodzi.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370085 Napisano: 21.06.2017 10:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6370036 Napisano: 21.06.2017 08:43:56 w Wkurza mnie...
konkursy123 napisał(a):

Dziwi  mnie, że ludzie kupują jakieśdziadostwo  które nabija kasęzagranicznym koncernom za obietnicę wygrania przedmiotu, któregonie potrzebują.

kazdy moze grac, nawet o rzecz ktorej nie potrzebuja, ale jak ja sprzeda, to bedzie mial $$$ ktore potrzebuje, to w czym problem? Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

jokan

#6369863 Napisano: 20.06.2017 15:03:59 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Po uju fest pechowy dzień. emotka

nooo:( ale czuje ze taki caly tydzien bedzie i moze jeszcze nastepny:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6369374 Napisano: 19.06.2017 14:24:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
southlander napisał(a):

No... także tego. Akurat się pokończyły konkursy gdzie się przyłożyłem i miałem jakąś iskierkę nadziei, ale znowu nic. Chyba muszę sie przerzucić na konkursy promocyjne bo widzę że w nich co chwila ktoś z forum wygrywa emotka

no ale w loteriach trzeba miec szczescie - wez to pod uwage emotka   .... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6369290 Napisano: 19.06.2017 11:58:47 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki, która by mi mogła pomóc bezinteresownie.Otóż już kilka razy próbowałam odesłać paragon na promocję Vigor Up, gdzie w zamian za zakup tego preparatu mogę otrzymać bilet do Multikina. Ciągle mam komunikat,że jest problem z wysłaniem tego pliku.Pewnie trzeba ten skan paragonu jakoś zmniejszyć,ale ja nie bardzo wiem jak emotka Niby to tylko bilet jako upominek,ale wkurza mnie własna niemoc i nieporadność w tej kwestii.Trochę techniki i człowiek się gubi,ech.

mozesz to latwo zrtobic online i sobie zapisac mniejszny plik na komputerze u siebie
 np. http://zmniejszacz.pl/

nie ze nie chce pomoc i odsylam do linkow, ale akurat nie mam tu takiej mozliwosci.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6369289 Napisano: 19.06.2017 11:57:57 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki, która by mi mogła pomóc bezinteresownie.Otóż już kilka razy próbowałam odesłać paragon na promocję Vigor Up, gdzie w zamian za zakup tego preparatu mogę otrzymać bilet do Multikina. Ciągle mam komunikat,że jest problem z wysłaniem tego pliku.Pewnie trzeba ten skan paragonu jakoś zmniejszyć,ale ja nie bardzo wiem jak emotka Niby to tylko bilet jako upominek,ale wkurza mnie własna niemoc i nieporadność w tej kwestii.Trochę techniki i człowiek się gubi,ech.

mozesz to latwo zrtobic online i sobie zapisac mniejszny plik na komputerze u siebie
 np. http://zmniejszacz.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6369287 Napisano: 19.06.2017 11:57:06 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

Szukam niedrogich ale atrakcyjnych, sprawdzonych kolonii dla dziewczynki 11 lat. Może ktoś polecić sprawdzone biuro, miejsce, ośrodek... emotka

niedrogie i atrakcyjnie chyba nie za bardzo ida w parze, ale moge sie mylic...ja polecam Kompassa - swietny wypoczynek dla dzieci - zreszta sporo osob moze potwierdzic, bo nasze dzieci powygrywaly tam kolonie jakies 3 lata temu.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

jokan

#6368988 Napisano: 17.06.2017 22:57:32 w Kupię...
Paulla95 napisał(a):

A ja szukam banana świeżaka z akcji biedronkowej z listop/grudzień lub innego  emotka  Córka widziała u dziewczynki i chce jej podarować również emotka  

zobacz w biedronkach, ja gdzies widzialam po wyprzedazach za pol ceny niz normalnie, cos ok, 25 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6368943 Napisano: 17.06.2017 17:32:55 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

... wolnej chaty dzieci i mąż na wyjeździe

he he tez na to czekam, ale to chyba dopiero w lipcu emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

jokan

#6368586 Napisano: 16.06.2017 12:05:51 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

hmmm. a po co sie z nia dzielic informacją ZA ILE?

wkurza mnie dzisiejsza duchota.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6368528 Napisano: 16.06.2017 09:35:57 w Wkurza mnie...
dostalam esa z Biedronki, juz myslalam, ze jakis zablakany colgate sie doczlapal....a tu reklama.....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6368518 Napisano: 16.06.2017 08:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

hej też tak macie idąc leży paragon podnoszę sprawdzam czy może coś na konkurs jest wczoraj tak znalazłam na loterie Black hihi 

czasami;-) Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

jokan

#6368468 Napisano: 15.06.2017 22:01:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
kokii napisał(a):

violka88 napisał(a):

jak myślicie czy z zestawem colgate już skończyli wysyłanie smsów???? czy jeszcze jest szansa na nagrodę z tego konkursu - np jutro?  emotka

też jestem ciekawa, no i czy wysyłali te smsy do zwycięzców datami wysłania zgłoszenia.

ktoś może wysłał smsa w ostatni dzień trwania tego konkursu i wygrał cokolwiek?

a tam jest jakas rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6368409 Napisano: 15.06.2017 20:00:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
liczylam na Colgate:(, teraz juz nie mam nawet na co liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0