Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6361234 Napisano: 29.05.2017 15:25:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mountain napisał(a):

czy otrzymaliście już bony do intermarche z konkursu Ajax ?

Nie wysyłali ani bonów, ani tych "główniejszych" nagród. Mają jeszcze sporo czasu na wysyłkę.  emotka

jestem pełna podziwu jak Ty to wszystko ogarniasz emotka Wyświetl w wątku >>
2 sosna, notta 0

jokan

#6361232 Napisano: 29.05.2017 15:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

co mozna kupic na konkurs Wedla w inter oprocz slodyczy? Oni tam maja kakao np albo jakies inne produkty, byle nie czekolady? Jak widze te czekolady czy bombonierki to juz mi niedobrze...

kakao, kremy do chleba (meeeega słodkie) emotka

te kremy tez niestety odpadaja, sam tluszcz, cukier i olej palmowy:(, ale dzieki, pomysle w strone kakao:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6361208 Napisano: 29.05.2017 14:18:04 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że mały dżem to nie dżem choć znajduje się w dziale "dżemy i powidła" i nawet w opisie jest napisane dżem w alupaku.
A ja zjadłam i smakował jak dżem. Tak mnie oszukali. emotka  

Napisałam do nich powołując się na ich "nie"doskonały regulamin, ciekawe co odpiszą i czy zmienia decyzję.
Szajs.. to ich problem że żaden z punktów regulaminu nie precyzował ani nie wyłączał rodzaju lub gramatury opakowania. Zakupiony produkt to DŻEM, niezależnie czy zapakowany w słoik czy opakowanie aluminiowe. Również paragon zawiera nazwę
marki STOVIT.

Nie powinno tak byc, a jesli nawet to powinni rozstrzygac na korzysc uczestnikow....zalezy im tylko na sprzedazy tych dzemo, czy rowniez aby zachowac dobre imie? Swoja droga znalazlam lepsze dzemy, ktore nie maja syropow glukozowo-fruktozowych, wszedzie laduja to swinstwo....co mnie niezmiernie wkurza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6361207 Napisano: 29.05.2017 14:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co mozna kupic na konkurs Wedla w inter oprocz slodyczy? Oni tam maja kakao np albo jakies inne produkty, byle nie czekolady? Jak widze te czekolady czy bombonierki to juz mi niedobrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6361168 Napisano: 29.05.2017 12:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

mczarna napisał(a):

I znowu wygrana...https://www.faceb...p;type=3&theater

Ups, chyba głowę źle założyła emotka Albo to jakiś futurystyczny kartonowy robot nowej generacji  emotka

no ewidentnie cos poszlo nie tak.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6361162 Napisano: 29.05.2017 12:44:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

mczarna napisał(a):

I znowu wygrana...https://www.faceb...p;type=3&theater

Dajcie już spokój tej kobiecie

A dlaczego? Tu są dyskusje, wiec można dyskutować....a nuż ktoś chciałby się zainspiować... ? Wyświetl w wątku >>

jokan

#6361160 Napisano: 29.05.2017 12:43:00 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Wygram jakiś wyjazd, a tam same żółte walizki w samolocie emotka

Zmartwię Cię, ale zgodnie z regulaminem można wybrać kolor: żółty, czarny lub antracyt. emotka
Więc niekoniecznie będą same żółte. emotka

Do kiedy Lidzia ma czas na wyniki z 1 etapu? emotka

Cos kolo wtorku...

Sprawdziłam w reg.... mają 5 dni ROBOCZYCH na wybór + kolejnych 5 dni ROBOCZYCH na info emotka  fu*k emotka

a ja pierwszy etap przegapiłam:(, no nic, trudno, trzeba teraz podziałac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6361098 Napisano: 29.05.2017 11:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

jokan napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Bricomarche jedna osoba może wziąć udział dwa razy?

zapewne tak, ale nagrode moze wygrac tylko raz

czy ktoś może wkleić skan kuponu? może być PW

ktos ostatnio wklejal tylko nie wiem w ktorym dziale.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6361025 Napisano: 29.05.2017 09:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Bricomarche jedna osoba może wziąć udział dwa razy?

zapewne tak, ale nagrode moze wygrac tylko raz Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360790 Napisano: 27.05.2017 18:57:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

karkocka napisał(a):

kkbt napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

kkbt napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie paczki Lays trzeba kupic w zabce? duze?

Byle jakie. emotka
U mnie były tylko te nowe - a fuj!

no wlasnie ja nie chcialam ryzykowac z tymi nowymi, ponadto ich smaki chyba by i nie odpowiadaly....to male paczuszki tez moga byc?

małe mogą być:) byle na paragonie pisze 2xlays emotka

Po ile są małe (jak są)? Duże po 3,99.

małe Laysy są po 1,99

Dzięki! Poszukam w innej Żabce.

ja kupowalam te srednie paczki zielona cebulka 3,99 i naliczylo mi rabat 0,74 zł, tak samo z druga paczka Formage srednia paczuszka -0,74 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360709 Napisano: 27.05.2017 08:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie paczki Lays trzeba kupic w zabce? duze?

Byle jakie. emotka
U mnie były tylko te nowe - a fuj!

no wlasnie ja nie chcialam ryzykowac z tymi nowymi, ponadto ich smaki chyba by i nie odpowiadaly....to male paczuszki tez moga byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360705 Napisano: 27.05.2017 07:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jakie paczki Lays trzeba kupic w zabce? duze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360496 Napisano: 26.05.2017 13:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

Co odsyłacie w oświadczeniu na kubeczek, oprócz paragonu w konkursie 100 twarzy Stovitu ? Tylko załącznik nr jeden? Czy oba załączniki?

ten drugi to protokol to chyba Stovit wydrukuje i zalaczy do przesylek, abysmy my podpisali, nie?

Kurier działający na rzecz Organizatora,wraz z przesyłką zawierającą Nagrodę w Konkursie,będzie miał ze sobą sporządzony w dwóch egzemplarzach
protokół odbioru Nagrody (zwany dalej „PON”), który przed odbiorem
Nagrody Laureat Konkursu winien jest podpisać. W przypadku odmowy przez Laureata Konkursu podpisania PON, kurier ma prawo nie wydać Nagrody i s
kieruje ją na sortownię firmy kurierskiej, do dalszej decyzji Organizatora.
Protokół odbioru Nagrody dla laureatów Nagród IV Stopnia będzie przesyłany drogą elektroniczną.PON stanowi Załącznik nr 2 do niniejszego Regulaminu. Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

jokan

#6360399 Napisano: 26.05.2017 11:41:23 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Szukam informacji jaka jest najlepsza oferta/jaki operator w roamingu? Interesuję mnie internet rozmowy itd w unii.. czy ktoś może coś polecić? emotka

a musi byc operator? ja ostatnio wykorzystywalam Skypa w telefonie, dosc fajna oferta z dzwonieniem za granice, dopiero zaczelam z niego korzystac, ale mysle, ze to fajne rozwiazanie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6360386 Napisano: 26.05.2017 11:28:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

ibiza napisał(a):

wierzę w magię tego wątku  emotka

a ja już chyba nie... emotka

ja to na pewno nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360354 Napisano: 26.05.2017 10:46:37 w WC - rozmowy o wszystkim
adamadam napisał(a):

jo-anna napisał(a):

Ostatnio dostaję  e-maila z informacją, że jeśli odpowiem na kilka pytań mam szansę na wygranie bonu do Biedronki. Czy jest to jakiś "pic na wodę" czy warto w to wejść? Ma ktoś takie maile?

u mnie podobnie ale na bony za 500 zl do CCC

to jest pic na wodę i nawet nie warto w to klikać, sprawdz sobie regulamin, zazwyczaj jest to jakas firma zagraniczna - czyli np. pozbieraja sobie baze danych, a pozniej sprzedadza...tez dostaje tego typu maile Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360289 Napisano: 26.05.2017 07:50:03 w Wkurza mnie...
monnikk napisał(a):

kamil17 napisał(a):

coś się dzieje dzisiaj z forum??? miałem juz dawno daone 3 konkursy i dostęp do różnych tematów a tu dzisiaj wchodze i taka informacja "Aby mieć dostęp do tego tematu musisz mieć dodane przynajmiej 3 konkursy. Pod uwagę są brane konkursy z ostatnich 30 dni.
Na swoim koncie masz 1 dodanych konkursów"   emotka emotka

Ale dwa były dodane 24.03, więc ich "termin ważności" już się skończył, tak samo za dwa dni będzie z tym trzecim, dodanym 28.03. Czas
zgłosić trzy nowe konkursy.

no dokładnie, twoje konkursy nie są dodawana na wieczność, ich niejaki termin wygasa a tym samym licznik twoich dodanych konkursów cofa się do zera...trzeba co rusz coś dodawać emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6360287 Napisano: 26.05.2017 07:30:25 w Wkurza mnie...
kamil17 napisał(a):

coś się dzieje dzisiaj z forum??? miałem juz dawno daone 3 konkursy i dostęp do różnych tematów a tu dzisiaj wchodze i taka informacja "Aby mieć dostęp do tego tematu musisz mieć dodane przynajmiej 3 konkursy. Pod uwagę są brane konkursy z ostatnich 30 dni.
Na swoim koncie masz 1 dodanych konkursów"   emotka emotka

a kiedy je dodawales i kiedy sie skonczyly? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6360284 Napisano: 26.05.2017 07:09:57 w Zbieramy kasę!

jokan

#6360283 Napisano: 26.05.2017 07:09:29 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Jak każdego roku o tej porze, wkurzają mnie maile ..wyślij życzenia Mamie,kup jej to i to!!Masakra jakaś.Do nieba o ile mi wiadomo maile i upominki nie dochodzą:-(

mnie też:(....tulę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0