Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6352452 Napisano: 04.05.2017 14:09:35 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

E. Bisanz "Encyklopedja gospodarstwa domowego oraz najnowsza kosmetyka", 1934

ha, fajne, punkt 9 mnie rozwalił:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6352368 Napisano: 04.05.2017 10:39:09 w co chcielibyście wygrać?
jakies spa na kilka dni.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6352323 Napisano: 04.05.2017 08:55:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Luiza12 napisał(a):

Maj - miesiac moich urodzin - czekam na prezenty, cale ich mnostwo :-D

a moich imienin - też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6352301 Napisano: 03.05.2017 22:36:00 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie sklep X ze swoimi starociami, wczoraj kupiłam mąkę żytnią eko, i dzisiaj patrzę a tam data ważności początek grudnia 2016 - czy można ją oddać do sklepu z powrotem ? (paragon mam)

jasne, że można.. najlepiej od razu jutro

ok, ale jutro to nie, bo kupowalam w miejscowosci X a mieszkam Y (jakies 60 km) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6352290 Napisano: 03.05.2017 22:02:34 w Wkurza mnie...
wkurza mnie sklep X ze swoimi starociami, wczoraj kupiłam mąkę żytnią eko, i dzisiaj patrzę a tam data ważności początek grudnia 2016 - czy można ją oddać do sklepu z powrotem ? (paragon mam) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6351753 Napisano: 30.04.2017 17:54:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

jokan napisał(a):

mattadore napisał(a):

Macie znajomych roszczeniowców co do nagród itp.???  Jeszcze za czasów Lays "Uśmiech" od kumpla brałem jeden kod z chipsów (on nie gra w takie coś), teraz gdy trafiłem TV, jego żona twierdzi , że to na ich kodzie trafiła się wygrana... emotka emotka Co tam , że inne opakowanie nawet było laysów. Jej mózg nie przyjmuję nic innego do wiadomości, robi awanture, że teraz mam coś dla nich wygrać jak nie zamierzam dać połowy za TV??????????????????/ emotka   
Co tam, że w każdy konkurs trzeba zainwestować czas, trafić z dobrym pomysłem. Czy na serio wszyscy co nie grają, sądzą, że to taka łatwizna wziąć udział w konkursie i wygrać? emotka

a to im sie chwaliles, ze wygrales czy zobaczyli gdzies w wynikach?

mówiłem, że wygrałem, oni nie konkursowi...

no tzw. niekonkursowi, dopoki sie nie dowiedzieoi co wygrales....zalosne, odkup jej to opakowanie i powiedz, ze ma kod w srodku i ma szanse na wygranie TV, a ze chipsow nawet nie chcesz, dodajesz jej gratis Wyświetl w wątku >>

jokan

#6351750 Napisano: 30.04.2017 17:47:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Macie znajomych roszczeniowców co do nagród itp.???  Jeszcze za czasów Lays "Uśmiech" od kumpla brałem jeden kod z chipsów (on nie gra w takie coś), teraz gdy trafiłem TV, jego żona twierdzi , że to na ich kodzie trafiła się wygrana... emotka emotka Co tam , że inne opakowanie nawet było laysów. Jej mózg nie przyjmuję nic innego do wiadomości, robi awanture, że teraz mam coś dla nich wygrać jak nie zamierzam dać połowy za TV??????????????????/ emotka   
Co tam, że w każdy konkurs trzeba zainwestować czas, trafić z dobrym pomysłem. Czy na serio wszyscy co nie grają, sądzą, że to taka łatwizna wziąć udział w konkursie i wygrać? emotka

a to im sie chwaliles, ze wygrales czy zobaczyli gdzies w wynikach? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6351503 Napisano: 28.04.2017 21:35:27 w Czy informują/ informowali?
@[email protected] napisał(a):

mariolakal napisał(a):

@[email protected] napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Miła26 napisał(a):

schauma już informowała?

Losowanie dzisiaj, ale powiadamianie w ciagu 2 dr
" Laureat zostanie poinformowany o sposobie realizacji nagrody telefonicznie w ciągu 2 dni roboczych od dnia wylosowania zwycięskiego zgłoszenia przez system."

dzięki:)

Ktoś z forumowiczów pisał, że wygrał walizkę, także chyba dziś puszczali info. 

dzwonili dzisiaj

A może jakieś szczegóły ? Z jakiego dnia ?

do nie dzwonili z 21 kwietnia

to z schaumy dzwonia, a nie smsy, to jest jeszcze szansa? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350897 Napisano: 27.04.2017 14:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos wie moze, czy promocja Finuu bedzie moze przedluzona, skoro im tyle zwrotow zostalo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350893 Napisano: 27.04.2017 14:07:18 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

jokan napisał(a):

szukam info, czy po wyslaniu danych odnosnie Zabki/ Fresh dostaliscie potwierdzenie?

Ja dostałam potwierdzenie odczytania wiadomości gdyż w wysłanym  mailu z danymi to zaznaczylam.

ja tez tak mam - ok, do mnie przyszlo na Fresh, czekam jeszcze na zabke - dzieki! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350890 Napisano: 27.04.2017 14:01:28 w SZUKAM....
szukam info, czy po wyslaniu danych odnosnie Zabki/ Fresh dostaliscie potwierdzenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350677 Napisano: 27.04.2017 10:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

Testerzy danonków mogą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i to chyba na kilka paragonów (chyba można do testoweania kupować na kilka?) - o ile kupią je na konkurs w polo...

chyba mozna na kilka, ale trzeba sprawdzic w zasadach, ale np. pamietam, ze w monta chyba do 3 paragonow max bylo wiec tu moze byc podobnie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350602 Napisano: 26.04.2017 23:07:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

assal napisał(a):

Nie wiem, czy było...
Na fb Douglasa jest pokazane, kto wygrał auta.
Kto z Was skojarzył jedno nazwisko od razu?  emotka

Możesz dać link? Nie widzę wyników.

na ich stronie jest tylko pierwsza litera nazwiska, to na FB publikowaliby całe? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350600 Napisano: 26.04.2017 22:53:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

carissma napisał(a):

monkakk napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy jeśli wygrałam zniżkę 15% do sklepu internetowego Gerlach z Zottarelli, to skreśla mnie to już jeśli chodzi o zestaw sztućców?

Nie emotka Kod wygrywa każdy emotka

O to super. czyli jest nadzieja emotka dzięki za odpowiedź emotka

a tam są nagrody dzienne? jak to wygląda? 

Nie tak jak w regulaminie, widać w mdw,że wysyłają info następnego dnia...jokan- co Ty taka nie jesteś ogarnięta ostatnimi czasy?

hehe, bo jakos ostatnio nie siedze w konkursach, ale pamietam ostatni ich konkurs, raz probowalam i nie udalo sie, a teraz tez poszlo jedno zgloszenie, wiec nie wiem czego sie spodziewac. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350583 Napisano: 26.04.2017 22:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

monkakk napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy jeśli wygrałam zniżkę 15% do sklepu internetowego Gerlach z Zottarelli, to skreśla mnie to już jeśli chodzi o zestaw sztućców?

Nie emotka Kod wygrywa każdy emotka

O to super. czyli jest nadzieja emotka dzięki za odpowiedź emotka

a tam są nagrody dzienne? jak to wygląda? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350317 Napisano: 26.04.2017 14:10:26 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos robil dzisiaj zwrot na finuu? dlaczego tam mozna tylko do 23 kwietnia dodawac, a reszta dat jest zablokowana? a ja ma paragon z 25 kwietnia....

Zakup Produktów Promocyjnych uprawniający do udziału w Promocji możliwy jest oddnia 23 lutego 2017 roku do dnia 23 kwietnia 2017 roku 

to przegapilam...no chyba ze przedluza promocje, bo sporo zwrotow zostalo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350308 Napisano: 26.04.2017 13:56:35 w SZUKAM....
czy ktos robil dzisiaj zwrot na finuu? dlaczego tam mozna tylko do 23 kwietnia dodawac, a reszta dat jest zablokowana? a ja ma paragon z 25 kwietnia.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6350137 Napisano: 26.04.2017 08:12:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kate1980 napisał(a):

kurdę ani Vizir ani Bioderma emotka jakaś maskara ostatnimi czasy....

o u mnie to samo:(, już nic nie potrafię wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6349883 Napisano: 25.04.2017 13:44:22 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Finezyjna napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Przed chwilą telefon ze Streetcom - Wymiana punktów na udział w kampanii Okocim  emotka
Po raz pierwszy u mnie taka sytuacja  emotka

a ile punktow wymienilas?

3 000 

dzieki, bo ja mam ponad 3600 ale mi nikt nic nie proponowal:), ale kampania piwna i tak nie dla mnie....

Mnie kiedyś bodajże za 4tys wymienili na kampanię lego

oki, dzieki, czyli musze jeszcze troche nazbierac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6349865 Napisano: 25.04.2017 13:30:23 w Platformy dla testerów- trnd itp.
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Przed chwilą telefon ze Streetcom - Wymiana punktów na udział w kampanii Okocim  emotka
Po raz pierwszy u mnie taka sytuacja  emotka

a ile punktow wymienilas?

3 000 

dzieki, bo ja mam ponad 3600 ale mi nikt nic nie proponowal:), ale kampania piwna i tak nie dla mnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0