Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6344285 Napisano: 10.04.2017 10:47:19 w Połączenia nieodebrane
andziulka21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

42 259 44 76

Alior Bank

Dziękuję emotka
Ale ciekawe skąd mój numer mają i po co dzwonią jak ja kompletnie nic w tym banku nie mam  emotka

kupił od kogos bazę danych..wkurza mnie wlasnie takie natrectwo bankowe Wyświetl w wątku >>

jokan

#6343992 Napisano: 08.04.2017 20:18:35 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

Nivea....jeszcze nigdy nie załapałam się na testowanie u nich....wrrrrrrrrrrrrrr

ja tez niewazne ile by tam bylo nagrod, nie wiem jak oni wybieraja...za to z wizaza ostatnio az 2 testy....wkyrza mnie pogoda, zimno i szaro za oknem, nic sie nie chce.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6343479 Napisano: 07.04.2017 11:37:48 w NA CO CZEKAMY?
zaczytana-pola napisał(a):

07.04 - (sms) - Dr Witt SPH (do 7 dr)
10.04 - (sms) - Velvet C4
12.04 - Dulux w OBI Rzeszów
12.04 - Wpadnie w OKO CI Mieszkanie jak nowe DC
14.04 - NIVEA Odśwież swój styl w C4
14.04 - (sms) - Velvet Leclerc
20.04 - Jedź z rodziną szukać wiosny! (10.04 komisja + 7 dr)
21.04 - Fantasia Biedronka 
21.04 - Colgate C4 (11.04 komisja + 7 dr)
24.04 - (sms) Wybierz wspólne chwile- ITM Streamline
27.04 - Pożegnaj zimę z Orange
17.05 - Lajkonik ITM (30 dr)
02.05 (@) - Pociąg do nagród (26.04 + 3 dr)
31.06 (lista + @) - Z aplikacją taniej Kaufland
31.07 (lista + @) - Uroda na wiosnę Kaufland

Jeszcze:
Odkryj moc doskonałej czystości Aldik
Odkryj moc doskonałej czystości Arthelan
Odkryj moc doskonałej czystości Drogerie Polskie
Odkryj moc doskonałej czystości Drogerie Koliber
Odkryj moc doskonałej czystości Drogerie Jawa
Odkryj moc doskonałej czystości Spar
ale usunęli reg. ze strony www...

jeszcze Naturella Always z żabka i Freshmarket 18.04.2017 + 10 dni na poinformowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6343158 Napisano: 06.04.2017 15:39:24 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

szesnaście napisał(a):

monisss napisał(a):

wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(

Może masz słabe ciśnienie i jesteś od tego senna. Mi pomaga kawa, oczywiście konkursowa teraz Nescafe emotka , nawet taka słaba na mnie działa, nie usypiam się. Bez niej mogę już o 15.00 iść na 2 godzinną drzemkę.

mam emotka piję 2 dziennie emotka oprócz tego mąż niezawodnie je podnosi a  i tak idę spać o 21:P

nie moglabym usnac o 21 godzinie wiedzac ze tyle czasu mi sie jeszcze marnuje (ale nie konkursowo), ogolnie mam niedoczas, ale staram sie chodzic o 23 i troche pozniej, ale jeszcze przed 24:)

wkurzaja mnie tez maile z niby dhla Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6342592 Napisano: 05.04.2017 14:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

mc22 napisał(a):

titinunu napisał(a):

elmo napisał(a):

titinunu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź do nowego konkursu Aucha. Jeden produkt stoi za szybą chyba? Jak go zaznaczyć?  

ja też go nie mogę odnaleźć emotka

ktoś poradził sobie z tą szybą?

Chodzi o ten konkurs:
https://www.e-kon...a-etapy-dzienne.html

Tak,i nie mogę za szybą zaznaczyć

u mnie wszystkie idzie zaznaczyć

ten za szybą też?A ja nie mogę:(

o ile myślę o tym samym (żel pod prysznic, różowa butelka) to u mnie bez problemu

moze to kwestia przegladarki, u mnie nie bylo problemow Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6342066 Napisano: 04.04.2017 17:39:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki ostatnio...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6341303 Napisano: 02.04.2017 22:12:41 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
co najtaniej wychodzi na aktualny intermarche? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6341302 Napisano: 02.04.2017 22:10:31 w Dziś cieszę się z.....
dzis zrobilam mega trase na rowerze, a nie jezdzilam od ponad XX lat... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6341289 Napisano: 02.04.2017 21:14:17 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

ziolko napisał(a):

fryzjer zrobił mi prima aprilis na włosach  emotka emotka

U mnie na osiedlu od ponad 2 miesięcy jest nowy zakład fryzjerski, więc pomyślałam, że skoro tak blisko, to super emotka  jeszcze na fb wstawiał zdjęcia fryzur, jakie robili, to się "napaliłam", że też pójdę.
Dziś poszłam, spontanicznie (po wcześniejszym telefonie).
Mam krótkie włosy, więc u mojej standardowej fryzjerki mycie, strzyżenie i modelowanie to 15-20 minut emotka  u niego godzinę.  (nawet jak do ślubu byłam czesana, to było pół godziny emotka  )
Poszłam i... chłopak umył mi włosy, później podpiął  (!!!) do strzyżenia, zupełnie jakbym miała nie wiadomo jak bujną fryzurę... później zaczął strzyc... na siedząco... 
Strzyże i strzyże... w pewnym momencie zapytałam, czy faktycznie strzyże, bo nic nie słyszę. Ten mi na to, że ma tak ostre nożyczki, że nie słychać. No ok. Jednak coś ubywało emotka  
Później zanim zabrał się za włosy na czubku głowy, włosy już mi wyschły. Spryskał je wodą. Zaczął coś degażować, ale nie za dużo. Powiedział, że lepiej na sucho będzie ostrzyc, bo będzie lepiej widać, jak się układają. No dobra. Wysuszył i coś tam postrzygł jeszcze dla zasady.
Ostatecznie niewiele ubyło, natarł olejkiem arganowym plus jakiś nabłyszczacz i to wszystko. Spytałam, czy mi jakoś wymodeluje na czubku, bo dziwnie mi się układają. Wymodelował, owszem... ale po modelowaniu wyglądałam gorzej, niż przed  emotka
Miałam jeszcze iść do sklepu, ale jak się zobaczyłam, to stwierdziłam, że nigdzie nie idę, on niech mi już nic nie robi, popędziłam do domu i czekałam na męża, żeby powiedział, jak mu się podobam emotka  
Mąż wrócił, obejrzał i powiedział, żebym już więcej nie szła do tego fryzjera  emotka emotka

A ja zmoczyłam włosy, nałożyłam piankę, wymodelowałam sobie i wyglądam jak człowiek... dobrze, że chłopak nie ściął mi za dużo włosów, to nie ma takiej tragedii.
No cóż... miał szansę, ale ją spartolił. A ja zostaję wierna mojej fryzjerce emotka  

ja z kolei jestem tak wierna mojej fryzjerce ,że teraz sama mam problem ! W maju wydaje córkę za mąż i jesteśmy zaproszeni na to weselicho a ja nie mam bladego pojęcia gdzie mam się udać z moim owłosieniem?! Toż nie będę matce weselnej w taki dzień podstawiać łba do miziania?!?! emotka

powiem tak, chyba powinnas sie cieszyc, ze uzywal nozyczek, bo ja bylam kiedys u fryzjerki, ktora nie uzywala tego narzędzie ha ha - cale wlosy obciachala mi tym nozykiem, ktory sluzy po cieniowania wlosowemotka - no masakra !!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6340503 Napisano: 31.03.2017 10:18:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
również gratuluję:), fajnie takie super nagrody wygrywać emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6340450 Napisano: 31.03.2017 09:03:36 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków: [url=http://zdrowie.ra...ncje-2017-00001533  /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/evil.gif
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

STRONY NIE ZNALEZIONO

http://zdrowie.ra...tancje-2017-00001533

• męskie antyperspiranty i dezodoranty marki Adidas
  • szampony i odżywki do włosów marki Aussie
  • dezodoranty i antyperspiranty marki Axe
  • wody toaletowe i produkty do pielęgnacji twarzy marki Biotherm
  • kremy BB i CC, żele pod prysznic oraz wody toaletowe marki Bourjois
  • płynu do płukania ust Scooby-doo! dla dzieci marki Carrefour kids
  • preparatu do pielęgnacji twarzy marki Clarins
  • past do zębów marki Colgate
  • dezodorantów i kremu DermaSpa marki Dove
  • pasty do zębów dla dzieci oraz środka do pielęgnacji wrażliwych zębów marki Elmex
  • serum do włosów marki Fructis
  • farb do włosów Garnier oraz szamponów Garnier Ultra Doux
  • szamponów Head&Shoulders
  • żelu pod prysznic marki Klorane
  • szamponu oraz żelu pod prysznic L'Occitane 
  • lakierów do włosów, kremów przeciwzmarszczkowych, męskich kosmetyków marki L'Oréal
  • żelów pod prysznic Le Petit Marseillais
  • kremu do rąk oraz szamponu Lush
  • mleczka do suchej skóry Mixa
  • chusteczek do pielęgnacji skóry niemowląt, pieluszek i kremów do opalania Nivea
  • past do zębów oraz płynów do płukania ust Oral-B
  • dezodorantów oraz wód toaletowych dla mężczyzn marki Playboy
  • antyperspirantów oraz dezodorantów Rexona
  • kremu do suchych pięt marki Scholl
  • past do zębów marki Signal
  • szamponu Timotei
  • kosmetyków Yves Rocher

To jest wlasnie wkurzajace. Marki majace sie za nie wiadomo co, a wrzucajace syf do kosmetykow. Wyświetl w wątku >>

jokan

#6340448 Napisano: 31.03.2017 09:02:21 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków: [url=http://zdrowie.ra...ncje-2017-00001533  /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/evil.gif
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

STRONY NIE ZNALEZIONO

http://zdrowie.radiozet.pl/Uroda/Seks-i-zwiazki/Nowa-czarna-lista-kosmetykow-zawierajacych-niebezpieczne-substancje-2017-00001533 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339483 Napisano: 29.03.2017 09:49:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
z wizazu test nivea z wynikow z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339453 Napisano: 29.03.2017 08:34:18 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

f**k ! , jak mogłam się nie skapnąć, że to już koniec jogobelli..2 paragony na nic eh emotka  nawet nie spróbowałam  emotka

ku pokrzepieniu...u mnie 5 paragonów się ostało emotka

u mnie 1, wkurzam sie na totalnt brak czasu..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339397 Napisano: 28.03.2017 22:34:26 w SZUKAM....
thysdrus napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos wie dlaczego nie moge zarejestorwac karty z biedronki? wpisuje nr karty i pin i pudlo....juz mi konto sie zablokowalo czasowo,  anie wiem o co biega...

Widocznie kasjerka nie przeciagnela ja przez  czytnik,  ja tez tak mialam 

to po jaka ch...za przeproszeniem za kazdym razem mi ja skanuje?  chyba zadzwonie pod tamten numer na karciee i sie dowiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339392 Napisano: 28.03.2017 22:27:22 w SZUKAM....
czy ktos wie dlaczego nie moge zarejestorwac karty z biedronki? wpisuje nr karty i pin i pudlo....juz mi konto sie zablokowalo czasowo,  anie wiem o co biega... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339381 Napisano: 28.03.2017 22:05:12 w Paragony na trwające konkursy
ostal sie jeden z Jogo , pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6339192 Napisano: 28.03.2017 16:01:54 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Mi tak szybko teraz czas leci, że dziś wyniki pelafenu, a ja znów nie zdążyłam zagrać  emotka
Z Jogobellą mam jeszcze szanse z dwa wierszyki napisać, by nie było, że nie próbowałam i się nie postarałam  emotka

hehe, ja mam tak samo, dwa paragony z jogo leza, a w glowie pustki...a najgorzej, ze czasu nie mam...cos czuje, ze bedzie tworczosc pozno-nocna, aby zdazyc cos sklecic i wyslac....i to mnie wkurza! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6339143 Napisano: 28.03.2017 14:11:24 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mój chaotyczny tryb życia, tyle do zrobienia, ciagle cos odkładam, o powitaniu w szafach  "wiosny" nie wspomnę emotka ....dzien za dniem mija a nic nie zrobione ! nie wspominając  o konkursach , np.Jogobella,paragony z początku lutego, dzis juz sie konkurs kończy emotka a ja dopiero zaczynam tworzyc emotka

To tak,jak ja i do tego nescaffe,tyle kodów wysłałam i nie mogę trafić w bramkę,żeby wygrać stówkę emotka emotka emotka emotka

no wlasnie miala pisac, jakbym siebie czytala:(, wam tez tak leci czas? szoook Wyświetl w wątku >>