Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6296068 Napisano: 05.12.2016 11:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy jest opcja, że osoba, która wygrała w wypasionym, przyzna się w który kawałek kliknęła? emotka  Ma to jakieś znaczenie? Któryś kawałek daje więcej nagród niż inny? Czy po północy, a przed 6 ktoś strzelał i wygrał? 

ja kliknęłam kawałek pierwszy od strony łopatki (bo wziełam pierwszy lepszy myślałam, że i tak nic nie wygram) i od razu wpadło 777 zł . Potem puściłam jeszcze dwa zgłoszenia - innego dnia o podobnej godzinie (kliknęłam w ten sam kawałek) i nic nie wpadło. Moim zdaniem to bez różnicy w co się kliknie, liczy się godzina, żeby trafić na bramkę. Ja trafiłam była chyba 17:43 widziałam, że ktoś również trafił 777 zł ok . 16:00. 

a jak to widac, ze ktos rowniez cos tam trafil ??

w mdw ktoś się chwalił 

a, ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6296066 Napisano: 05.12.2016 11:53:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy jest opcja, że osoba, która wygrała w wypasionym, przyzna się w który kawałek kliknęła? emotka  Ma to jakieś znaczenie? Któryś kawałek daje więcej nagród niż inny? Czy po północy, a przed 6 ktoś strzelał i wygrał? 

ja kliknęłam kawałek pierwszy od strony łopatki (bo wziełam pierwszy lepszy myślałam, że i tak nic nie wygram) i od razu wpadło 777 zł . Potem puściłam jeszcze dwa zgłoszenia - innego dnia o podobnej godzinie (kliknęłam w ten sam kawałek) i nic nie wpadło. Moim zdaniem to bez różnicy w co się kliknie, liczy się godzina, żeby trafić na bramkę. Ja trafiłam była chyba 17:43 widziałam, że ktoś również trafił 777 zł ok . 16:00. 

a jak to widac, ze ktos rowniez cos tam trafil ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6296025 Napisano: 05.12.2016 11:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wyniki Heinekena z weekendu pojawiaja sie dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6296010 Napisano: 05.12.2016 10:33:26 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

agicho napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Kiedy wyniki z piątku dr Gerard?

Dziś wybierają  ale mają 5 dni robocze na poinformowanie emotka

Ok, w takim razie pozostaje czekać, oby nie dłużej niż do piątku

czekam z tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6295991 Napisano: 05.12.2016 10:08:22 w Biedronka
harnas napisał(a):

mixik napisał(a):

jokan napisał(a):

mixik napisał(a):

Ależ mnie niesamowicie wqr*ia ten dr Gerard i te załączniki... serio piszecie te wszystkie wymagane dane w zał. 2 i 3 dla "średniej" klasy tableta? Jeszcze weź zmieść całe hasełko, które zajęło 2 sms-y w te małe pole w zał 2... nosz qrrrr

to swoje haslo tez trzeba im przepisywac? a jak ktos skasowal smsa lub nie pamieta?

to faktycznie możnaby napisać, że z powodu awarii telefonu "nidyrydy"
ale mnie chodzi zwłaszcza o mnogość tych danych, które sobie życzą

Jak nie podasz hasła to w JETcie nie wydadzą Ci nagrody, w regulaminie masz zapis, że warunkiem otrzymania jest wypełnienie wszystkich pól z załączników

dziwne, bo w Leonie (z walizeczkami) nie przypominam sobie, zebym podawala hasla - ale moze od tamtego czasu to pozmieniami - w kazdym badz razie dobrze wiedziec, bo niektore haselka kasuję.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6295990 Napisano: 05.12.2016 10:05:21 w Biedronka
mixik napisał(a):

jokan napisał(a):

mixik napisał(a):

Ależ mnie niesamowicie wqr*ia ten dr Gerard i te załączniki... serio piszecie te wszystkie wymagane dane w zał. 2 i 3 dla "średniej" klasy tableta? Jeszcze weź zmieść całe hasełko, które zajęło 2 sms-y w te małe pole w zał 2... nosz qrrrr

to swoje haslo tez trzeba im przepisywac? a jak ktos skasowal smsa lub nie pamieta?

to faktycznie możnaby napisać, że z powodu awarii telefonu "nidyrydy"
ale mnie chodzi zwłaszcza o mnogość tych danych, które sobie życzą

tak wiem, zrozumialam, ze o to chodzi:) - przesadzaja zupelnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6295988 Napisano: 05.12.2016 10:04:03 w Biedronka
a jak jest z powiadomieniami, na jakim dniu sie zatrzymali, wie ktos ? ja wyslalam jedno haslo w piatek i jeszcze wysle jedno - tylko wolalabym poczekac na wyniki z piatku, kiedy moglyby byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6295983 Napisano: 05.12.2016 09:56:22 w Biedronka
mixik napisał(a):

to swoje haslo tez trzeba im przepisywac? a jak ktos skasowal smsa lub nie pamieta? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6295762 Napisano: 04.12.2016 19:00:43 w SZUKAM....
trampek, napisał(a):

postscript napisał(a):

justkra napisał(a):

postscript napisał(a):

Gdzie można kupić promocyjną Lubellę (ściereczki, miksery)? Na początku udało mi się, a teraz od dłuższego czasu w żadnym sklepie nie widzę.

U mnie jeszcze w Lewiatanie się trafiają.

No to niestety, nie mam żadnego w sensownej odległości od domu. A gdzieś jeszcze ktoś widział?

u mnie w c4 byly jeszcze

widzialam w intermarche, ale cena powala 4,85 zł za kilo mąki - chyba powariowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294986 Napisano: 02.12.2016 13:14:42 w Biedronka
madlette napisał(a):

Jeśli chodzi o Gerrarda, to wysyłaliście zgłoszenie z polskimi znakami czy bez? Ma to jakieś znaczenie? emotka

bez
ma znaczenie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294562 Napisano: 01.12.2016 20:40:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
nelunia napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenier napisał(a):

andii napisał(a):

joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

gdy zobaczyłam wygrane odpowiedzi z elseve, pojęłam, czemu nie wygrałam. nie jestem wróżką, princessą, gwiazdą filmową, celebrytką ani panną, która marzy by wyglądać jak rybka akwariowa, za którą obejrzy się każdy facet. mój "image" jest jednak inny. emotka

tyle, z tego, że wiem, by przy następnych konkursach tej agencji pisać chałę niewyobrażalną, aczkolwiek bardzo glamour, cokolwiek to znaczy. taki plus.

Bo nie napisałaś, że masz wytworne włosy jak zboża kłosy i w sobie niekączącą dozę radości, jesteś jak wiszące w muzeum obrazy, a Twoja fryzura błyszczy aż po samą niedzielę...

W szkole tacy analfabeci dostaliby ocenę ndst, ale że najłatwiej się cudzą kasę rozdaje, więc organizator sruu im nagrody, k* ale jaja emotka

hehe dobrze że jakaś  "pantera" nie wygrała  emotka

ale "blask włosa dziki jak zwierz z Afryki" juz tak 

o kurczę, też chcę się pośmiać, dajta linka emotka

masz w wynikach konkursów

oki, dotarłam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294558 Napisano: 01.12.2016 20:37:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
marzenier napisał(a):

andii napisał(a):

joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

gdy zobaczyłam wygrane odpowiedzi z elseve, pojęłam, czemu nie wygrałam. nie jestem wróżką, princessą, gwiazdą filmową, celebrytką ani panną, która marzy by wyglądać jak rybka akwariowa, za którą obejrzy się każdy facet. mój "image" jest jednak inny. emotka

tyle, z tego, że wiem, by przy następnych konkursach tej agencji pisać chałę niewyobrażalną, aczkolwiek bardzo glamour, cokolwiek to znaczy. taki plus.

Bo nie napisałaś, że masz wytworne włosy jak zboża kłosy i w sobie niekączącą dozę radości, jesteś jak wiszące w muzeum obrazy, a Twoja fryzura błyszczy aż po samą niedzielę...

W szkole tacy analfabeci dostaliby ocenę ndst, ale że najłatwiej się cudzą kasę rozdaje, więc organizator sruu im nagrody, k* ale jaja emotka

hehe dobrze że jakaś  "pantera" nie wygrała  emotka

ale "blask włosa dziki jak zwierz z Afryki" juz tak 

o kurczę, też chcę się pośmiać, dajta linka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294408 Napisano: 01.12.2016 18:05:17 w Biedronka
a na ile zankow pisaliscie zgloszenia? bo zastanawiam sie, czy wogole moje chcialo im sie czytac....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294316 Napisano: 01.12.2016 16:14:01 w Biedronka
ależ emocje, gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6294314 Napisano: 01.12.2016 16:11:06 w Gratulacje! Dla wygranych!

jokan

#6293677 Napisano: 30.11.2016 20:01:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agachrab napisał(a):

Ryczeć i się już chce. Tak bardzo liczyłam na cosik od Elseve a tu znowu nic. Załamać się można. Chyba dam sobie na jakiś czas spokój z konkursami, bo ostatnio same pudła emotka emotka

ja mam takie same przemyslenia, juz nie mam sily konkursowac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6293649 Napisano: 30.11.2016 19:28:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bocin napisał(a):

W Elseve niby tyyyle nagród, a i tak d00pa!  emotka

dokladnie emotka - wszystko do bani !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6293399 Napisano: 30.11.2016 15:40:38 w Wkurza mnie...
taki jakis dzien do d....emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

jokan

#6293339 Napisano: 30.11.2016 14:39:04 w Gratulacje! Dla wygranych!

jokan

#6293182 Napisano: 30.11.2016 12:49:15 w SZUKAM....
czy ktos tak mial w heinekenie?

komunikat "Minął czas na wysyłkę formularza, odśwież stronę", a wysylalam od razu po wpisaniu.... Wyświetl w wątku >>
0 0