Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6292293 Napisano: 29.11.2016 10:16:36 w SZUKAM....
szukam kogos kto dostal zwrot z wiemJakKamic z pedigree, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6292169 Napisano: 28.11.2016 22:08:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Luiza12 napisał(a):

Czy wygrywanie jest jeszcze w ogóle możliwe w tym świecie opanowanym przez zawodowców,  bądź seryjnych konkursowiczow?

jest możliwe, natomiast niemożliwe, żeby ci konkursowicze ogarnęli wszystkie konkursy bądź w każdym wygrywali..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291860 Napisano: 28.11.2016 13:27:01 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

W mojej Biedronce pojawił się dzisiaj duży plakat informujący o konkursie. A przy półce małżeństwo 80+ debatujące nad tym, które to są ciastka na ten konkurs emotka . Konkurencja rośnie w siłę  emotka

:) kto wie?, malzenstwo 80+, ale mlodzi umysłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291625 Napisano: 27.11.2016 23:43:35 w Biedronka
mia napisał(a):

harnas napisał(a):

taalvikki - jutro ja posyłam swoją bombę - wybierz sobie inny dzień, po co marnować paragon emotka

Cudownie, to w takim razie dzisiaj ja zasuwam swoją bombę, skoro mam wolne pole... Przed północą odpalam. emotka

moja bomba juz poszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291621 Napisano: 27.11.2016 23:30:01 w Biedronka
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wyslalam dzisiaj jedno zgloszenie i weicej nie zamierzam ....jak mam wygrac to wygram i tym....a wydaje mi sie, ze w niedziele moze byc mniej zgloszen...no ale moze sie myle?

Taaa, jak lud pracujący w sobotę ledwo sobie wszystko ponadrabia, to w niedzielę konkursuje przecież emotka

Ale prawda jest taka, że codziennie jest podobna konkurencja i nie ma co nadmiernie kombinować emotka

tak sobie tylko zamarzylam, hihiemotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6291617 Napisano: 27.11.2016 23:17:14 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

maryam napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysyłacie? Ja miałam plan 1 dziennie, ale dziś już mi się nie chce.. emotka

mam póki co jeden paragon (ciastka są dobre), ale jeszcze nań nie zagrałam. czekam, aż wymyślę coś rzeczywiście dobrego. obstawiam, że nastąpi to jutro. później nie wiem, może raz na kilka dni coś rzucę, choć rzucać się nie zamierzam, wiedząc, jak to jest w konkursach, w których lud widzi magiczne słowo "samochód". 

dodaj "codziennie 1 samochod, he he Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291616 Napisano: 27.11.2016 23:15:59 w Zbieramy kasę!

jokan

#6291615 Napisano: 27.11.2016 23:15:48 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

maryam napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysyłacie? Ja miałam plan 1 dziennie, ale dziś już mi się nie chce.. emotka

mam póki co jeden paragon (ciastka są dobre), ale jeszcze nań nie zagrałam. czekam, aż wymyślę coś rzeczywiście dobrego. obstawiam, że nastąpi to jutro. później nie wiem, może raz na kilka dni coś rzucę, choć rzucać się nie zamierzam, wiedząc, jak to jest w konkursach, w których lud widzi magiczne słowo "samochód". 

ja wyslalam dzisiaj jedno zgloszenie i weicej nie zamierzam ....jak mam wygrac to wygram i tym....a wydaje mi sie, ze w niedziele moze byc mniej zgloszen...no ale moze sie myle? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291614 Napisano: 27.11.2016 23:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jutro pierwsze losowanie z Szymanowskiej, ciekawe ile bedzie wpisow na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291613 Napisano: 27.11.2016 23:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie dotyczace konkursu dr gerard w biedrze jak wychodzi najtaniej produkt bo ja u siebie widzialam tylko te wielkie ciastka po 10 zł opakowanie, a co jest z tych mniejszych rzeczy. ja tam nie widze nic tej firmy:(

ok 4 zł kosztują ciastka pokazane na zdjęciu dotyczącym konkursu http://www.biedro...jalne/slodkie-swieta

biszkopciki Paryskie z nadzieniem truskawkowym/morelowym i kremem o smaku śmietankowym - 2,99 zł  

dziekuję, o to nawet nie wiedziałam, że biszkopty, które często kupuję są od Gerarda emotka

ale czy na  pewno te biszkopciki biorą udział w loterii, bo na opakowaniu nie ma znaczka Dr Gerard?????

jest znaczek Biedronka i ze wyprodukowane przez Dr Gerard i to wystarczy wg mnie

Na bank, bo na plakacie nawet w sklepie jest napisane,kup produkty wyprodukowane przez Dr Gerard emotka  

Moje pytanie, czy trzeba kupić trzy różne produkty, czy mogą być 3 takie same.

3 dowolne czyli mozna 3 takie same lub rozne, jak wolisz... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291507 Napisano: 27.11.2016 18:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Jogav napisał(a):

bethc napisał(a):

Jogav napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie dotyczace konkursu dr gerard w biedrze jak wychodzi najtaniej produkt bo ja u siebie widzialam tylko te wielkie ciastka po 10 zł opakowanie, a co jest z tych mniejszych rzeczy. ja tam nie widze nic tej firmy:(

ok 4 zł kosztują ciastka pokazane na zdjęciu dotyczącym konkursu http://www.biedro...jalne/slodkie-swieta

biszkopciki Paryskie z nadzieniem truskawkowym/morelowym i kremem o smaku śmietankowym - 2,99 zł  

dziekuję, o to nawet nie wiedziałam, że biszkopty, które często kupuję są od Gerarda emotka

ale czy na  pewno te biszkopciki biorą udział w loterii, bo na opakowaniu nie ma znaczka Dr Gerard?????

jest znaczek Biedronka i ze wyprodukowane przez Dr Gerard i to wystarczy wg mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6291093 Napisano: 26.11.2016 00:23:43 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

basku napisał(a):

szukam przepisu na pierniczki z witrazykami emotka
gdzies kiedys tu na ekonkach widzialam wpis ze trzeba jakies landrynki wlozyc ale teraz nie moge za nic tego znalezc ;/

moze ktos pamieta albo wie jak zrobic te witrazyki domowym sposobem? czy to maja byc zwykle landrynki?

bardzo prosze priv emotka

Nie wiem, jak z pierniczkami - ja piekę witrażyki z kruchego ciasta, a tam dodaję landryny Bon Pari ( o ile kojarzysz  emotka  ). Być może jakieś zwykłe też się nadają - nie sprawdzałam.

ja kiedys robilam, z tego co pamietam to pierniczek na miec wykrojony tez srodek i tam sie kladzie landrynkę; w piekarniku ona sie ladnie rozpuszcza zalewajac srodek piernika; po wyciagniueciu z piekarnika landrynka stygnie i zasycha tworzac witrazyk Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290794 Napisano: 25.11.2016 14:25:34 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A skąd macie takie tanie ciastka ? U mnie są po 5,99 -kulki , 4,69- wafelki emotka

U mnie wafelki 3,49 a podłużne biszkopciki z dżemem 2.99 emotka

mozna kupic 3 x takie same produkty? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290783 Napisano: 25.11.2016 14:08:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koper napisał(a):

10 zgłoszeń loteria DPD
14 zgłoszeń Graal
15 zgłoszeń Lubella
16 zgłoszeń Actimel
24 zgłoszenia Wypasione

Nagród oczywiście 0!

Jak ja mam serdecznie dość loterii to tylko ja wiem...

loterie są bee, dlatego nie gram

DPD nie grałam, Graal może z 3 zgłoszenia, Lubella 1 zgłoszenie, Actimel nie gram, wypasione jakieś 20 zgłoszeń (tylko dlatego, że mleko kupujemy), ale to i tak 0 nagród....już nawet kreatywne mnie nie lubią...albo mam "zmęczenie materiału" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290648 Napisano: 25.11.2016 11:08:09 w Biedronka
falus napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

huda83 napisał(a):

Mam pytanko: stawiacie polskie znaki? bo mnie mój tel zamienia smsa w mms. nie wiem, czy to dlatego czy coś pokiełbasiłam w ustawieniach..

jeden znak polski to kilka znaków zwykłych dlatego szybko kończą się te przewidziane na SMS i zmienia na mms

huda83 napisał(a):

Mam pytanko: stawiacie polskie znaki? bo mnie mój tel zamienia smsa w mms. nie wiem, czy to dlatego czy coś pokiełbasiłam w ustawieniach..

Dlatego ja pisałem bez polskich znaków, zresztą moja stara nokia nie wysyła polskich znaków (zaienia je). Wiem, że idzie to zmienić w ustawieniach emotka

ja zawsze pisze bez polskich znakow Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0

jokan

#6290620 Napisano: 25.11.2016 10:49:03 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ja odpowiadałam na pytanie bez całego schematu i też podziękowali emotka

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo….

szkodzi, nie szkodzi....ale zabiera nam dodatkowe miejsce w smsie....no ale w koncu tam nie ma ograniczenia znakow?

Nie ma  emotka

no to w takim razie nie szkodzi i trzeba sie trzyma schematu z regulaminu:) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

jokan

#6290614 Napisano: 25.11.2016 10:38:40 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo….

szkodzi, nie szkodzi....ale zabiera nam dodatkowe miejsce w smsie....no ale w koncu tam nie ma ograniczenia znakow? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290583 Napisano: 25.11.2016 10:06:49 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

monisss napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy jest jakiś prefix przy tym konkursie bo zwrotkę mam "Bardzo nam przykro ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa.Proszę spróbować.."  emotka

numerparagonu.odp na pytanie Czy jest jakiś prefix przy tym konkursie bo zwrotkę mam "Bardzo nam przykro ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa.Proszę spróbować.."  emotka

DrGerard.nrparagonu.odp na pyatnie

w regulaminie jest : wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo....

ja tak puszczałam i mi przyjmowało

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290533 Napisano: 25.11.2016 09:16:28 w Biedronka
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

to co po ile zgłoszeń puściliście 1 dnia?:)

Zero.

tez nic

a czy jesli bede miec paragon z dzisiaj to musze dzisiaj wyslac zgloszenie czy w innym dniu? raz czy dwa mozna sprobowac....ale ja nie mam szczescia do biedronkowych konkursowemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290514 Napisano: 25.11.2016 08:45:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie Black Friday - na FB pełno tego, na mailach full i jak weszłam na forum to tez priv z Black Friday....no ile można?emotka Wyświetl w wątku >>