Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6290435 Napisano: 24.11.2016 23:06:58 w Smolar
giulietta napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Ja to mam chyba zablokowane sms smolarowe premium. Żadenego smsa do mnie nie wyslali.

to kto dziś dostał te dziwne smsy? "my" mamy, ale w tetley nawet nie graliśmy, mamy i z wygranymi i z przeprosinami

ja dopiero dokopalam si do telefonu, dostalam tylko smsa z przeprosinami, zandego wczesniejszego z wygrana - oczywiscie w ostatnich konkursach smolarowych nie bralam udzialu, wiec niezle im sie tam wszystko popierniczylo....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290187 Napisano: 24.11.2016 18:02:00 w Biedronka
angelika1701m napisał(a):

Z ciekawości po komentarzach zagladnelam na skład ciasteczek i dalej nie mogę wyjść ze zdziwienia co tam ujrzałam. Faktycznie są  najlepsze na zimowe wieczory bo po ich zjedzeniu można zacząć świecić! 

emotka faktycznie syf Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290178 Napisano: 24.11.2016 17:58:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Same pustki, 0 - z loterii i  0 - z hasłami. emotka Tylko choroba nadal trwa emotka DLACZEGO emotka

o to to.. już prawie 2 tygodnie choroby emotka a Chetosy mnie nie lubią.. 2 podejścia i nic emotka szkoda

u mnie tez cheetosy 0/2, ciekawki mnie jakie teksty wygrywaja..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290175 Napisano: 24.11.2016 17:57:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chmielciaa napisał(a):

mirai napisał(a):

Moje spostrzeżenia dotyczące loterii VITAY (Orlen):Mimo długiego okresu czasu jej trwania, zostały rozlosowane tylko 2 samochody na 10.Przynajmniej taka informacja widnieje do teraz na stronie w zakładce „Zwycięzcy”.Opcje są więc dwie:1) W ciągu kilku następnych dni cudownie „rozmnożą się” zwycięzcy pozostałych 8 Fordów (czyli „znajomi królika”)2) Pozostanie tak jak jest, czyli auta przejdą na własność organizatora (pewnie o to od samego początku chodziło)W obu przypadkach organizator i sponsor zarabiają, a ty przeciętny (w tym i ja) uczestniku, myśl sobie: „ja to znowu nie miałem szczęścia”.Ale przy loteriach, gdzie otwierane są bramki czasowe, organizator może w dowolny sposób kreować sobie przebieg loterii.Oprócz samochodów, nie rozlosowano jeszcze wielu telewizorów i smartfonów… emotka .

"W Loterii: a)  wśród Losów na Stronie Internetowej znajduje się 375.018 szt. Losów Wygrywających na Stronie Internetowej, z których to:   3 (słownie: trzy)  stanowi Los wygrywający nagrodę I stopnia... 
b) wśród Losów na Stacjach Paliw znajduje się 1.125.052 szt. Losów Wygrywających na Stacji Paliw, z których to: 
 7 (słownie: siedem) stanowi Los wygrywający nagrodę I stopnia..."

Większą część nagród można było wygrać na stacjach benzynowych, a tak szansa na wygraną była dużo mniejsza, bo zdrapek był ogrom. Sprytnie to sobie wykombinowali emotka

a ciekawe jak sprawa wyglada z loetria Lotos, co godzine 500 zł, nie wiecie jak tam z losowaniami? ja puscilam smsem az 1 "los" Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289594 Napisano: 24.11.2016 11:05:01 w Biedronka
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w gerard kupujemy co chcemy? Wg reg jest że musi być opatrzony produkt znakiem Biedronka. Czyli nie każdy co jest w biedronce? Nie rozumiEm tego zapisu emotka  

Albo z logo dr Gerard albo produkcja dla Biedronki w wykonaniu firmy Dr Gerard.Wtedy masz maluśki opis drobnym maczkiem kto dane ciacha wyprodukował ( nie z przodu oczywiście)

ja tez tak zrozumialamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289592 Napisano: 24.11.2016 11:04:08 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

Czy w gerard kupujemy co chcemy? Wg reg jest że musi być opatrzony produkt znakiem Biedronka. Czyli nie każdy co jest w biedronce? Nie rozumiEm tego zapisu emotka  

ja w pierwszej chwili zrozumialam, ze albo Gerard (oficjalnie), albo biedronkowe (w sensie marka wlasna), ale firmowane przez Gerard (ale z kolei nie wiem czy sa takie, bo nie sprawdzalam) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6289551 Napisano: 24.11.2016 10:28:29 w Biedronka
isiulka napisał(a):

Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ktoś podpowie jakie teksty wygrywają w tym całym JET?
Nie kojarzę czy grałam u nich czy nie....
chodzi o to czy rymowanki w stylu rymów częstochowskich czy coś mądrzejszego? a może proza?

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka

z walizkami? o tym piszesz? to albedo ....https://www.e-kon...190298/#.WDaoWVyfeNI
szkoda bo tam wygrałam i bym wiedziała w jakim stylu tu pisac

nie o tym, o starym konkursie, gdzie bylo 500 walizeczek Leona

no to lipa bo w Leonie nie wygrałam

ale wtedy liczył się refleks emotka  
 Ruszam na zakupy, bo mi wszystko wykupicie emotka  Po ile mniej więcej są te ciastka ?

ale jak refleks? jak wybierali najlepsze hasla? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289514 Napisano: 24.11.2016 09:48:54 w Biedronka
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

chodzi o to czy rymowanki w stylu rymów częstochowskich czy coś mądrzejszego? a może proza?

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka

z walizkami? o tym piszesz? to albedo ....https://www.e-kon...190298/#.WDaoWVyfeNI
szkoda bo tam wygrałam i bym wiedziała w jakim stylu tu pisac

nie o tym, o starym konkursie, gdzie bylo 500 walizeczek Leona Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289501 Napisano: 24.11.2016 09:40:15 w Biedronka
kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

jokan

#6288806 Napisano: 23.11.2016 09:51:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kama.z napisał(a):

Wena mnie opuściła, nawet nie umiem kreatywnie ponarzekać emotka

podpinam się niestety..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6288117 Napisano: 22.11.2016 08:48:19 w SZUKAM....
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

a do kiedy pepco ma wysylac te bony? cos im dlugo schodzi....

W ciągu 20 dni od zamknięcia zbierania danych od zwycięzców - ale nie wiadomo, kiedy skończyli zbierać dane emotka

ojoj, to troche tego bylo....ale moze przed Mokolajem zdaza,.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6288114 Napisano: 22.11.2016 08:43:30 w SZUKAM....
jomajd86 napisał(a):

joan napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

co to może być? GoldenSubmarine Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k

Coś od Nivea?

możliwe czekam na zestaw:) a już myślałam że może pepco rusza z wysyłką...

a do kiedy pepco ma wysylac te bony? cos im dlugo schodzi.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287704 Napisano: 21.11.2016 13:04:30 w Lay's
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

z ktorego dnia wygrana? bo ja nie mam nic zwrotnie, kazdemu powinni przyslac czy trzeba sie upominac?

Powinnaś dostać maila z powiadomieniem o wygranej. Podpisuje się Magdalena Puła, w załączniku jest oświadczenie do wydrukowania, wypełnienia i podpisania, później skan odsyłasz. Jak dostaną oświadczenie (mailem wystarczy w przypadku piłek), to dziękują za otrzymanie dokumentu i powiadamiają, jak wygląda dalej procedura.
Sprawdź skrzynkę spamu.

tak wiem, oswiedczenie wyslane w terminie, dostalam odp. ze dziekuja, ale czy dodatkowo po weryfikacji cos jeszcze przesylaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287642 Napisano: 21.11.2016 11:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos bral udzial w wiemjak karmic, gdzie nagroda byl zwrot do max 200 zl za uslugi weterynaryjne? Pytam sie, bo ja zwrotu nie dostalam i nie wiem czy czekac dalej, czy moze juz pisac reklamacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287641 Napisano: 21.11.2016 11:57:55 w Lay's
malgosia74 napisał(a):

Mam info od osoby z tym dziwnym mailem, odpisali że dane pozytywnie zweryfikowane, czyli będzie piłka  ;)
Warto pisać i nie bać się skoro wszystko jest w porządku   emotka

a z ktorego dnia wygrana? bo ja nie mam nic zwrotnie, kazdemu powinni przyslac czy trzeba sie upominac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287245 Napisano: 19.11.2016 23:24:09 w Lay's
czy to dzisiaj wieczór poezji Lay's? emotka a ja właśnie głowię się nad trybuną... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287156 Napisano: 19.11.2016 19:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

kinga86 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

karkocka napisał(a):

Nie otwiera mi się folder wiadomości na e-konkursach, widzę, że mam wiadomość, a jak wchodzę w Wiadomości to mam pustą stronę, nawet starych wiadomości nie widzę  emotka  też tak macie czy tylko u mnie coś się stało emotka

Mam tak samo emotka

i u mnie ten sam problem ...

już się bałam, że tylko coś u mnie ...

ostatnio tez taka awaria byla, po czym wszsytko wrocilo do normalnosci:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6287154 Napisano: 19.11.2016 19:39:34 w Pomocy!!!!
petunija1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

petunija1 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

Pomocy
Nie moge odczytac wiadoości, pojawia mi się tylko

Mam to samo-awaria krytyczna! emotka

Czy to znaczy, że wszystkie wiadomości przepadły???

Nawet tak nie żartuj. emotka

ostatnio tez tak bylo i przywrocili, wiec bez paniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6286451 Napisano: 18.11.2016 10:24:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ten wątek na mnie nie działa:( Wyświetl w wątku >>
0 0