Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6290794 Napisano: 25.11.2016 14:25:34 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A skąd macie takie tanie ciastka ? U mnie są po 5,99 -kulki , 4,69- wafelki emotka

U mnie wafelki 3,49 a podłużne biszkopciki z dżemem 2.99 emotka

mozna kupic 3 x takie same produkty? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290783 Napisano: 25.11.2016 14:08:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koper napisał(a):

10 zgłoszeń loteria DPD
14 zgłoszeń Graal
15 zgłoszeń Lubella
16 zgłoszeń Actimel
24 zgłoszenia Wypasione

Nagród oczywiście 0!

Jak ja mam serdecznie dość loterii to tylko ja wiem...

loterie są bee, dlatego nie gram

DPD nie grałam, Graal może z 3 zgłoszenia, Lubella 1 zgłoszenie, Actimel nie gram, wypasione jakieś 20 zgłoszeń (tylko dlatego, że mleko kupujemy), ale to i tak 0 nagród....już nawet kreatywne mnie nie lubią...albo mam "zmęczenie materiału" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290648 Napisano: 25.11.2016 11:08:09 w Biedronka
falus napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

huda83 napisał(a):

Mam pytanko: stawiacie polskie znaki? bo mnie mój tel zamienia smsa w mms. nie wiem, czy to dlatego czy coś pokiełbasiłam w ustawieniach..

jeden znak polski to kilka znaków zwykłych dlatego szybko kończą się te przewidziane na SMS i zmienia na mms

huda83 napisał(a):

Mam pytanko: stawiacie polskie znaki? bo mnie mój tel zamienia smsa w mms. nie wiem, czy to dlatego czy coś pokiełbasiłam w ustawieniach..

Dlatego ja pisałem bez polskich znaków, zresztą moja stara nokia nie wysyła polskich znaków (zaienia je). Wiem, że idzie to zmienić w ustawieniach emotka

ja zawsze pisze bez polskich znakow Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0

jokan

#6290620 Napisano: 25.11.2016 10:49:03 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ja odpowiadałam na pytanie bez całego schematu i też podziękowali emotka

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo….

szkodzi, nie szkodzi....ale zabiera nam dodatkowe miejsce w smsie....no ale w koncu tam nie ma ograniczenia znakow?

Nie ma  emotka

no to w takim razie nie szkodzi i trzeba sie trzyma schematu z regulaminu:) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

jokan

#6290614 Napisano: 25.11.2016 10:38:40 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo….

szkodzi, nie szkodzi....ale zabiera nam dodatkowe miejsce w smsie....no ale w koncu tam nie ma ograniczenia znakow? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290583 Napisano: 25.11.2016 10:06:49 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

monisss napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy jest jakiś prefix przy tym konkursie bo zwrotkę mam "Bardzo nam przykro ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa.Proszę spróbować.."  emotka

numerparagonu.odp na pytanie Czy jest jakiś prefix przy tym konkursie bo zwrotkę mam "Bardzo nam przykro ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa.Proszę spróbować.."  emotka

DrGerard.nrparagonu.odp na pyatnie

w regulaminie jest : wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo....

ja tak puszczałam i mi przyjmowało

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290533 Napisano: 25.11.2016 09:16:28 w Biedronka
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

to co po ile zgłoszeń puściliście 1 dnia?:)

Zero.

tez nic

a czy jesli bede miec paragon z dzisiaj to musze dzisiaj wyslac zgloszenie czy w innym dniu? raz czy dwa mozna sprobowac....ale ja nie mam szczescia do biedronkowych konkursowemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290514 Napisano: 25.11.2016 08:45:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie Black Friday - na FB pełno tego, na mailach full i jak weszłam na forum to tez priv z Black Friday....no ile można?emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6290435 Napisano: 24.11.2016 23:06:58 w Smolar
giulietta napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Ja to mam chyba zablokowane sms smolarowe premium. Żadenego smsa do mnie nie wyslali.

to kto dziś dostał te dziwne smsy? "my" mamy, ale w tetley nawet nie graliśmy, mamy i z wygranymi i z przeprosinami

ja dopiero dokopalam si do telefonu, dostalam tylko smsa z przeprosinami, zandego wczesniejszego z wygrana - oczywiscie w ostatnich konkursach smolarowych nie bralam udzialu, wiec niezle im sie tam wszystko popierniczylo....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290187 Napisano: 24.11.2016 18:02:00 w Biedronka
angelika1701m napisał(a):

Z ciekawości po komentarzach zagladnelam na skład ciasteczek i dalej nie mogę wyjść ze zdziwienia co tam ujrzałam. Faktycznie są  najlepsze na zimowe wieczory bo po ich zjedzeniu można zacząć świecić! 

emotka faktycznie syf Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290178 Napisano: 24.11.2016 17:58:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Same pustki, 0 - z loterii i  0 - z hasłami. emotka Tylko choroba nadal trwa emotka DLACZEGO emotka

o to to.. już prawie 2 tygodnie choroby emotka a Chetosy mnie nie lubią.. 2 podejścia i nic emotka szkoda

u mnie tez cheetosy 0/2, ciekawki mnie jakie teksty wygrywaja..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6290175 Napisano: 24.11.2016 17:57:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chmielciaa napisał(a):

mirai napisał(a):

Moje spostrzeżenia dotyczące loterii VITAY (Orlen):Mimo długiego okresu czasu jej trwania, zostały rozlosowane tylko 2 samochody na 10.Przynajmniej taka informacja widnieje do teraz na stronie w zakładce „Zwycięzcy”.Opcje są więc dwie:1) W ciągu kilku następnych dni cudownie „rozmnożą się” zwycięzcy pozostałych 8 Fordów (czyli „znajomi królika”)2) Pozostanie tak jak jest, czyli auta przejdą na własność organizatora (pewnie o to od samego początku chodziło)W obu przypadkach organizator i sponsor zarabiają, a ty przeciętny (w tym i ja) uczestniku, myśl sobie: „ja to znowu nie miałem szczęścia”.Ale przy loteriach, gdzie otwierane są bramki czasowe, organizator może w dowolny sposób kreować sobie przebieg loterii.Oprócz samochodów, nie rozlosowano jeszcze wielu telewizorów i smartfonów… emotka .

"W Loterii: a)  wśród Losów na Stronie Internetowej znajduje się 375.018 szt. Losów Wygrywających na Stronie Internetowej, z których to:   3 (słownie: trzy)  stanowi Los wygrywający nagrodę I stopnia... 
b) wśród Losów na Stacjach Paliw znajduje się 1.125.052 szt. Losów Wygrywających na Stacji Paliw, z których to: 
 7 (słownie: siedem) stanowi Los wygrywający nagrodę I stopnia..."

Większą część nagród można było wygrać na stacjach benzynowych, a tak szansa na wygraną była dużo mniejsza, bo zdrapek był ogrom. Sprytnie to sobie wykombinowali emotka

a ciekawe jak sprawa wyglada z loetria Lotos, co godzine 500 zł, nie wiecie jak tam z losowaniami? ja puscilam smsem az 1 "los" Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289594 Napisano: 24.11.2016 11:05:01 w Biedronka
asiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w gerard kupujemy co chcemy? Wg reg jest że musi być opatrzony produkt znakiem Biedronka. Czyli nie każdy co jest w biedronce? Nie rozumiEm tego zapisu emotka  

Albo z logo dr Gerard albo produkcja dla Biedronki w wykonaniu firmy Dr Gerard.Wtedy masz maluśki opis drobnym maczkiem kto dane ciacha wyprodukował ( nie z przodu oczywiście)

ja tez tak zrozumialamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289592 Napisano: 24.11.2016 11:04:08 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

Czy w gerard kupujemy co chcemy? Wg reg jest że musi być opatrzony produkt znakiem Biedronka. Czyli nie każdy co jest w biedronce? Nie rozumiEm tego zapisu emotka  

ja w pierwszej chwili zrozumialam, ze albo Gerard (oficjalnie), albo biedronkowe (w sensie marka wlasna), ale firmowane przez Gerard (ale z kolei nie wiem czy sa takie, bo nie sprawdzalam) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6289551 Napisano: 24.11.2016 10:28:29 w Biedronka
isiulka napisał(a):

Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ktoś podpowie jakie teksty wygrywają w tym całym JET?
Nie kojarzę czy grałam u nich czy nie....
chodzi o to czy rymowanki w stylu rymów częstochowskich czy coś mądrzejszego? a może proza?

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka

z walizkami? o tym piszesz? to albedo ....https://www.e-kon...190298/#.WDaoWVyfeNI
szkoda bo tam wygrałam i bym wiedziała w jakim stylu tu pisac

nie o tym, o starym konkursie, gdzie bylo 500 walizeczek Leona

no to lipa bo w Leonie nie wygrałam

ale wtedy liczył się refleks emotka  
 Ruszam na zakupy, bo mi wszystko wykupicie emotka  Po ile mniej więcej są te ciastka ?

ale jak refleks? jak wybierali najlepsze hasla? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289514 Napisano: 24.11.2016 09:48:54 w Biedronka
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

chodzi o to czy rymowanki w stylu rymów częstochowskich czy coś mądrzejszego? a może proza?

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka

z walizkami? o tym piszesz? to albedo ....https://www.e-kon...190298/#.WDaoWVyfeNI
szkoda bo tam wygrałam i bym wiedziała w jakim stylu tu pisac

nie o tym, o starym konkursie, gdzie bylo 500 walizeczek Leona Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6289501 Napisano: 24.11.2016 09:40:15 w Biedronka
kumulacja napisał(a):

Agnes napisał(a):

Też jestem ciekawa ...

jet orgnizowal tez konkurs z walizkami z biedronki (z tego co pamietam), wyslalam 4 zgloszenia, bo chcialam wygrac 2 walizeczki i wygralam 2, takze skutecznosc 50%, a wszystko rymowankami poszlo emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

jokan

#6288806 Napisano: 23.11.2016 09:51:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kama.z napisał(a):

Wena mnie opuściła, nawet nie umiem kreatywnie ponarzekać emotka

podpinam się niestety..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6288117 Napisano: 22.11.2016 08:48:19 w SZUKAM....
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

a do kiedy pepco ma wysylac te bony? cos im dlugo schodzi....

W ciągu 20 dni od zamknięcia zbierania danych od zwycięzców - ale nie wiadomo, kiedy skończyli zbierać dane emotka

ojoj, to troche tego bylo....ale moze przed Mokolajem zdaza,.... Wyświetl w wątku >>
0 0