Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6286420 Napisano: 18.11.2016 09:55:16 w Lay's
shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

W sklepie kosztuje 139,99 zł
http://www.r-gol....p0379-rozmiar-5.html

Chyba trochę przesadzili emotka

Edit: sprawdźcie sobie wartość w regulaminie...

Wlasnie w reg nie ma emotka

A mi sie gdzies obilo o oczy ze wartosc jej to 95 zl, czyzby regulamin? A moze gdzies w necie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6286366 Napisano: 18.11.2016 08:46:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć...

ja bym tego tak nie nazwala....a gdzie ochrona danych osobowych...a skad wiadomo jak pozniej te ich ksera sa przechowywane, czy ktos niepowolany ma do nich dostep, ewentualnie wyladuja na smietniku? lub jakas tepa panienka zle nimi rozdysponuje czy przechowa...rozne sa przypadki...

Dodam, ze moj maz "szkoli" mnie z ochrony danych osobowych i niektore opowiesci jak slysze, to wlosy staja deba....ale ludzie nie sa swiadomi tego zagrozenia

jokan- ale wiele danych trzeba zamazać, nikt nie chce  full wersji...

byc moze, tylko moze ludzie nie wiedza i wysylaja caly dowod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6286270 Napisano: 17.11.2016 21:44:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć...

ja bym tego tak nie nazwala....a gdzie ochrona danych osobowych...a skad wiadomo jak pozniej te ich ksera sa przechowywane, czy ktos niepowolany ma do nich dostep, ewentualnie wyladuja na smietniku? lub jakas tepa panienka zle nimi rozdysponuje czy przechowa...rozne sa przypadki...

Dodam, ze moj maz "szkoli" mnie z ochrony danych osobowych i niektore opowiesci jak slysze, to wlosy staja deba....ale ludzie nie sa swiadomi tego zagrozenia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6286233 Napisano: 17.11.2016 20:48:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
madzia1-s napisał(a):

czy główne Bueno kinder juz poinformowane?

A widzieliscie ile nagrod "przechodzi do losowania dodatkowego?"
Bedzie sporo rezerwy, losowanie 19.12 emotka

oo dobrze wiedziec, jeszcze papierkow nie wyrzucalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6286132 Napisano: 17.11.2016 18:28:52 w Wkurza mnie...

jokan

#6285765 Napisano: 17.11.2016 12:25:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje...ale sie posypało szczęśliwie:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6285634 Napisano: 17.11.2016 09:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w cheetosach jest jakies ograniczenie na gospodarstwo? Nie zebym to miala wygrac 1000 razy, ale tak z ciekawoscie pytam, bo nic w regulaminie nie znalazlam... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285569 Napisano: 16.11.2016 23:15:54 w Wkurza mnie...
wkurza mnie gruba koperta z paragonami, przydaloby sie juz cos wyrzucic (z zakonczonych konkursow), ale moze jeszcze trzymac? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285531 Napisano: 16.11.2016 21:55:48 w Wkurza mnie...
banka-manka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze nie ogarniam Instagrama i ich konkursow emotka , poza tym dzisiaj przegladalam jakies powiadomoenia (w opcjach) i cos wyskoczylo, ze ktos mnie oznaczyl na zdjeciu oraz wyslal mi wiadomosc, a ja nawet nie wiem gdzie to znalezc, przeszperalam juz wszystkie opcje....i nic nie widze

W aplikacji, górny prawy róg jest tzw. 'szufladka' (na głównej stronie IG) - tam wpadają prywatne wiadomości, które tylko Ty widzisz. Jakby wiadomości prywatne na FB.
A żeby zobaczyć na jakim zdjęciu zostałaś oznaczona to jak wejdziesz na swój profil, nad zdjęciami masz 4 ikonki - pierwsza z prawej (ludzik w kwadracie) pokazuje zdjęcia, na których jesteś oznaczona.

A i jeszcze jeśli chcesz zobaczyć aktualne powiadomienia - kto polubił Twoje zdjęcie, dodał komentarz, wspomniał o Tobie, obserwuje Cię itp. To na głównej stronie Ig, na samy dole są ikonki - serce (drugi z prawej) pokaże Ci te wszystkie info.

dzieki, wszystko sie mi zgadza oprocz tej pierwszej rzeczy, napisalam Ci pw z prosba o pomoc emotka

a w temacie: wkurza mnie, ze g.... (choroba) nie chce sie ode mnie odczepic...nie mam sily i pomyslow co zrobic Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285523 Napisano: 16.11.2016 21:51:32 w Wkurza mnie...
lager napisał(a):

yreks napisał(a):

kammaro napisał(a):

yreks napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

ale jeżeli kody zgloszne ale nic nie wygraly to mozna wyrzucac ?

Nie. Trzeba bedzie odeslac wszystkie zgloszone kody i paragony

Doczytałem regulamin: "Organizator może zażądać wszystkich zgłoszonych kodów" Normalny tok weryfikacji to wysłanie tylko zwycięskiego kodu. Poza tym nagroda głowna jest losowana z wszystkich kodów wiec warto trzymać 

Świetny pomysł z tym trzymaniem pustych, śmierdzących opakowań po zakisłym mleku w kartonie. Zapach po kilku tygodniach - bezcenny.

oj mnie to tez wkurza, odcinam wieczka , przeplukuje woda i moga lezec....aby sie tylko przydaly....
pamietam promocje z Laciatego, tez trzeba bylo zostawiac opakowania...co do czego wygralam tylko kubek, ale nie odsylalam danych nawet.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285485 Napisano: 16.11.2016 21:09:40 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Nivea mnie nie lubi, wizaz nienawidzi.... emotka

O, a już myślałam,że tylko mnie emotka

nie rowniez nie, juz nawet przestalam tam cokolwiek pisac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285421 Napisano: 16.11.2016 19:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pitach napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Pitach napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Pitach napisał(a):

Wyświetlają się wam wyniki Jacobsa ?

nic mi sie nie wyswietla, strona nie laduje sie...;/

U mnie tak jak wspomniałam wyżej - 13 wpisów zamiast 50 i nagrody głównej.
Może dopiero wrzucają wyniki?...
Ma ktoś namiar na ich fb? Nie mogę znaleźć emotka

No właśnie! Na tel. ok. 10 wpisów, na kompie nie ładuje się wcale.

A może wysyłają maile i zwycięzcy są dodawani dopiero po potwierdzeniu ?

Odpada - widzę tam mój wpis,ale maila nie mam.

mi sie na kompie laduje, ale jest ok. 10 wpisow tylko, a mialo byc 50? co do maili, to pewnie dopiero beda wysylac... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6285281 Napisano: 16.11.2016 15:13:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze nie ogarniam Instagrama i ich konkursowemotka , poza tym dzisiaj przegladalam jakies powiadomoenia (w opcjach) i cos wyskoczylo, ze ktos mnie oznaczyl na zdjeciu oraz wyslal mi wiadomosc, a ja nawet nie wiem gdzie to znalezc, przeszperalam juz wszystkie opcje....i nic nie widze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284977 Napisano: 16.11.2016 09:26:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
jkkp napisał(a):

Dzwoniłam właśnie do Albedo, ponieważ mnie na liście nie ma, okazało się że jeszcze nie dodali i będą aktualizować listę, więc może spokojnie trzeba jeszcze poczekać emotka

mozna tam liczyc jeszcze na rezerwe, czy juz pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284200 Napisano: 14.11.2016 18:11:22 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze?

Jokan idz do laryngologa. 

laryngologa mam w polowie grudnia emotka , ale juz bylam raz i nic to nie dalo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284044 Napisano: 14.11.2016 14:08:04 w Wkurza mnie...
po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283872 Napisano: 14.11.2016 10:57:05 w Czy informują/ informowali?
kachaaa__ napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu 20. urodziny TOP SECRET?

ktos pisal, ze chyba dzisiaj maja byc.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283688 Napisano: 13.11.2016 19:17:17 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

Wie ktoś jak to naprawić, żeby otwierał się tylko raz?

moze twoj komp chwilowo sfiksowal? wylacz i wlacz komputer... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283586 Napisano: 13.11.2016 12:24:32 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

bibeck napisał(a):

A mnie wkurzyła Poczta Polska. 10 listopada po godz. 15 wysyłałem oświadczenie listem poleconym priorytetowym, zapłaciłem 5.50 (czyli tyle ile za priorytet), dzisiaj sprawdzam w systemie i co? list polecony EKONOMICZNY. Ciekawe czy mogę to jakoś reklamować.

możesz napisać im pw na profilu https://www.faceb...ocztapolska/?fref=ts

podobno tu też można pisać  skargi@centrala.poczta-polska.pl

obawiam sie ze takie skargi to oni maja gdzies....mają reklamację tez mieli gdzies....dopiero po uplywie terminu musialam sie telefonicznie i to 3 razy dopominac...i to mnie bardzo wkurza,. ze robią co chcą emotka

jak po upływie terminu to Twoje roszczenia powinny być uznane za zasadne i jeśli chciałaś odszkodowanie, to powinni Ci wypłacić. 
Wypłacili? 

tak wyplacilimi to b.szybko, ale wkurza mnie to, ze zupelnie zlali moja reklamację, a ponad miesiac po terminie odpowiedzi ja sama musialam sie upominac i to telefonicznie 3 razy, bo mieli gdzies....potem dostalam numer do samej "gory" w reklamacjach po czym tam Pani beztrosko powiedziala, ze dostane odpowiedz "dzisiaj" lub "jutro", no ale sie zebrala do roboty i jeszcze w ten sam dzien mialam odpowiedz pozytywna....wyjscia nie mieli, bo przebimbali termin...ale chyba taka u nich polityka.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283534 Napisano: 12.11.2016 22:43:49 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bibeck napisał(a):

A mnie wkurzyła Poczta Polska. 10 listopada po godz. 15 wysyłałem oświadczenie listem poleconym priorytetowym, zapłaciłem 5.50 (czyli tyle ile za priorytet), dzisiaj sprawdzam w systemie i co? list polecony EKONOMICZNY. Ciekawe czy mogę to jakoś reklamować.

możesz napisać im pw na profilu https://www.faceb...ocztapolska/?fref=ts

podobno tu też można pisać  skargi@centrala.poczta-polska.pl

obawiam sie ze takie skargi to oni maja gdzies....mają reklamację tez mieli gdzies....dopiero po uplywie terminu musialam sie telefonicznie i to 3 razy dopominac...i to mnie bardzo wkurza,. ze robią co chcą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0