Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6285281 Napisano: 16.11.2016 15:13:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze nie ogarniam Instagrama i ich konkursowemotka , poza tym dzisiaj przegladalam jakies powiadomoenia (w opcjach) i cos wyskoczylo, ze ktos mnie oznaczyl na zdjeciu oraz wyslal mi wiadomosc, a ja nawet nie wiem gdzie to znalezc, przeszperalam juz wszystkie opcje....i nic nie widze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284977 Napisano: 16.11.2016 09:26:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
jkkp napisał(a):

Dzwoniłam właśnie do Albedo, ponieważ mnie na liście nie ma, okazało się że jeszcze nie dodali i będą aktualizować listę, więc może spokojnie trzeba jeszcze poczekać emotka

mozna tam liczyc jeszcze na rezerwe, czy juz pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284200 Napisano: 14.11.2016 18:11:22 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze?

Jokan idz do laryngologa. 

laryngologa mam w polowie grudnia emotka , ale juz bylam raz i nic to nie dalo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6284044 Napisano: 14.11.2016 14:08:04 w Wkurza mnie...
po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283872 Napisano: 14.11.2016 10:57:05 w Czy informują/ informowali?
kachaaa__ napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu 20. urodziny TOP SECRET?

ktos pisal, ze chyba dzisiaj maja byc.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283688 Napisano: 13.11.2016 19:17:17 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

Wie ktoś jak to naprawić, żeby otwierał się tylko raz?

moze twoj komp chwilowo sfiksowal? wylacz i wlacz komputer... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283586 Napisano: 13.11.2016 12:24:32 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

bibeck napisał(a):

A mnie wkurzyła Poczta Polska. 10 listopada po godz. 15 wysyłałem oświadczenie listem poleconym priorytetowym, zapłaciłem 5.50 (czyli tyle ile za priorytet), dzisiaj sprawdzam w systemie i co? list polecony EKONOMICZNY. Ciekawe czy mogę to jakoś reklamować.

możesz napisać im pw na profilu https://www.faceb...ocztapolska/?fref=ts

podobno tu też można pisać  skargi@centrala.poczta-polska.pl

obawiam sie ze takie skargi to oni maja gdzies....mają reklamację tez mieli gdzies....dopiero po uplywie terminu musialam sie telefonicznie i to 3 razy dopominac...i to mnie bardzo wkurza,. ze robią co chcą emotka

jak po upływie terminu to Twoje roszczenia powinny być uznane za zasadne i jeśli chciałaś odszkodowanie, to powinni Ci wypłacić. 
Wypłacili? 

tak wyplacilimi to b.szybko, ale wkurza mnie to, ze zupelnie zlali moja reklamację, a ponad miesiac po terminie odpowiedzi ja sama musialam sie upominac i to telefonicznie 3 razy, bo mieli gdzies....potem dostalam numer do samej "gory" w reklamacjach po czym tam Pani beztrosko powiedziala, ze dostane odpowiedz "dzisiaj" lub "jutro", no ale sie zebrala do roboty i jeszcze w ten sam dzien mialam odpowiedz pozytywna....wyjscia nie mieli, bo przebimbali termin...ale chyba taka u nich polityka.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283534 Napisano: 12.11.2016 22:43:49 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bibeck napisał(a):

A mnie wkurzyła Poczta Polska. 10 listopada po godz. 15 wysyłałem oświadczenie listem poleconym priorytetowym, zapłaciłem 5.50 (czyli tyle ile za priorytet), dzisiaj sprawdzam w systemie i co? list polecony EKONOMICZNY. Ciekawe czy mogę to jakoś reklamować.

możesz napisać im pw na profilu https://www.faceb...ocztapolska/?fref=ts

podobno tu też można pisać  skargi@centrala.poczta-polska.pl

obawiam sie ze takie skargi to oni maja gdzies....mają reklamację tez mieli gdzies....dopiero po uplywie terminu musialam sie telefonicznie i to 3 razy dopominac...i to mnie bardzo wkurza,. ze robią co chcą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283500 Napisano: 12.11.2016 20:35:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wkurza mnie nowa fala spamu: namierz.telefon, namierzacz, wysledz.online itp.  emotka

Oj, mnie też to wkurza, nawet nie ma jak zrezygnować z otrzymywania mailingu...Spamują masakrycznie!

nie klikajcie nic w tych mailach!! bo jak klikniecie "wypisanie" to tak naprawdę się zapiszecie!! 

ooo mnie to tez wkurza, co nie zablokuje Namierz Telefon to przychodzi inny mail z nazwa Wysledz cos tam, i tak w kolko z inna nazwa...emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6283184 Napisano: 11.11.2016 15:30:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Jak się wygra w Kamis w jednym etapie, to w drugim na to samo nazwisko znów można? i czy jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo? 

nie ogarniam tego konkursu,  czytam regulamin, ale nie widze tam nic o zadnych ograniczeniach - a teraz dopiero losowanie 4 stycznia? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283031 Napisano: 10.11.2016 22:10:01 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

działa Wam fb?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6283025 Napisano: 10.11.2016 22:07:26 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

A mnie wkurza pewna osoba z mojej rodziny, która strasznie zazdrości mi tego, że coś wygrywam. Za każdym razem twierdzi, że wygrałam tylko dlatego,że mam szczęście, bo napewno nic ciekawego nie napisałam.. A skoro już wygrałam to moge jej to dać, bo przecież za to nie płaciłam  emotka

a Ty sie przyznajesz? skad sie dowiaduja o Twoich wygranych?

wkurza mnie, ze nie wzielam ladowaki do laptopa na weekend, mam ok. 6 godzin pracy.....byle do soboty wieczorem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6282838 Napisano: 10.11.2016 15:59:21 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie reklamy Perfumesco na mailachemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6282832 Napisano: 10.11.2016 15:56:10 w Lay's
shell napisał(a):

wrzucili 37. dzień

no w koncu mam pierwszą piłkę emotka , nawet nie wiem który to był dzień i co tam mądrego popisałam:) Wyświetl w wątku >>

jokan

#6282830 Napisano: 10.11.2016 15:55:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

jokan

#6282368 Napisano: 09.11.2016 18:25:29 w SZUKAM....
szukam kogos kto dostal juz zwrot kasy z programu Wiemjakkarmic, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6282325 Napisano: 09.11.2016 17:06:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ja już nie mam siły emotka
Los się uwziął na mnie czy co?  emotka emotka

łączę się w bólu i rozpaczy  emotka emotka emotka a miało być tak pięknie.....   emotka

ja tez juz nie wyrabiam, a koniec roku blisko emotka , cos kiepsciutko to widzę:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6282064 Napisano: 09.11.2016 12:24:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję konsol, pralek i innych fajnych nagród:) Wyświetl w wątku >>
2 huda83, elmo 0

jokan

#6282022 Napisano: 09.11.2016 11:57:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

lay's, calgon, ITM< nieszczęsne winiary z Biedronce, ferrero, Prince Polo.... kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie mam siły już

ja podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6281715 Napisano: 08.11.2016 21:11:21 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzka podłość, chciwość? Nie wiem jak to nazwać. 

Okropnie współczuję  emotka
Nie wiem co gorsze zguba, czy zachowanie ludzi.

Swego czasu na środku drogi znalazłam telefon, drogi smartfon. Niestety, ale od upadku wyłączył się i nie dało się zadzwonić. Dałam ogłoszenia na lokalne portale. Przy okazji udałam się do salonu operatora, czy po nr telefonu może dojść do danej osoby. Nie mógł. A jak się okazało w tym samym dniu była osoba, która zgłosiła zgubienie numeru. 
Ale na szczęście osoba odezwała się po ogłoszeniu, podała szczegóły dot. telefonu. I jeszcze tego samego dnia miała go z powrotem.
Więc można, tylko trzeba chcieć.

Tym bardziej, że ten mój telefon jest praktycznie bezwartościowy. Kilka lat temu kosztował może z 400 zł, dziś pewnie nawet nie 30 zł... Ktoś go pewnie wyrzuci, bo nie będzie miał z niego ani jak korzystać ani gdzie go sprzedać. A dla mnie to ogromna strata emotka

ja kiedys znalazma telefon w parku i przejrzalam numery, byl tam m.in DOM, wiec zadzwonilam i sie okazalo, ze odebrala mama dziewczyny, ktora go zgubila - za ok. 15 minut podeszla tam gdzie bylam i jej oddalam, nie wiem po co bylby mi czyjsc telefon

wkurza mnie, ze mam zawalony nos, czyzby to zatoki juz trzeci tydzien mnie meczyly (nigdy na to nie chorowalam)! Wyświetl w wątku >>
0 0