Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6272074 Napisano: 19.10.2016 18:30:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

dang21 napisał(a):

andii napisał(a):

lusienka napisał(a):

Moi chłopcy jak tylko zobaczyli w gazetce informację,to nie było mowy o tym aby nie wyrysowali pocztówki,aż mi sie serce kroi,nie dlatego że wygrali kredki,ale dlatego,że wiekszość prac nie powinna wogóle  znaleźć sie na tej liście.Wyraźnie jest w regulaminie(praca wykonana własnoręcznie przez dziecko)szkoda że nie podali wieku laureatów.

zgadza się ! hehe jeden z komentarzy na fb.... Szkoda tylko, że wybrano w większości prace "studentów ASP". emotka

Mogli każdą pracę podpisać emotka  Wtedy byłoby wiadomo, kto ściemnia emotka

Ja uważam ,że przedział wiekowy w tym konkursie był zbyt szeroki, bo  jak porównać prace dziecka 5-letniego i 18-latka. Tu powinny być
przynajmniej 3 przedziały wiekowe. Dlatego nie bierzemy udziału w tego
typu konkursach.

Otóż to  emotka  A drugi sposób, to podejść na luzie i nie oczekiwać zbyt wiele, a wtedy będą cieszyły kredki ! (a na sprawiedliwość, to bym zbytnio nie liczyła i na uczciwość konkursowiczów - autorów niektórych prac też nie  emotka

no tak, ale ostatnio bylo trzeba kupic dowolny produkt, a w tym roku duzo podniesli poprzeczke...widzac wyniki z tamtego roku (wtedy bralam udzial), w tym zupelnie ten konkurs odpuscilam i dobrze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271926 Napisano: 19.10.2016 13:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

http://www.listdomikolaja.pl/
stronka miała działać od 18.10. Ktoś coś wie? emotka

Też sprawdzam co jakiś czas i kicha emotka

a tam trzeba cos kupic aby wziac udzial? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271885 Napisano: 19.10.2016 13:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

joan nie porzucaj nadzieje, bo mi poprzednio też nawet pufy nie przyznali emotka Teraz udało się 1/2 piłka.
Zgodnie z poradami z zeszłego konkursu wstawiłam słowo "chips" emotka

Kody już mam, gorzej z wiarą w sukces emotka

tak jak u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6271873 Napisano: 19.10.2016 12:55:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze sie ktos podzieli co tam wygrywa w Lays? Ja tylko 1 raz gram wiec to zadna konkurencja emotka . Czy tam na transparentach trzeba jakies hasla wymyslac? Jeszcze nie obczajałam....

Wygrywa to samo co w poprzednim konkursie z tv. emotka

no tak, nie pytalabym, gdybym wygrała to TV emotka , ale niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271866 Napisano: 19.10.2016 12:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moze sie ktos podzieli co tam wygrywa w Lays? Ja tylko 1 raz gram wiec to zadna konkurencja emotka . Czy tam na transparentach trzeba jakies hasla wymyslac? Jeszcze nie obczajałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271508 Napisano: 18.10.2016 17:38:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i znowu muszę się tu wpisać:( emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271463 Napisano: 18.10.2016 16:04:24 w GFK
kaskaderka1 napisał(a):

monmoon napisał(a):

calliope napisał(a):

mdb napisał(a):

GFK chyba dąży do tego, żeby stracić badanych... To co się ostatnio wyprawia to jest paranoja. emotka
Powiedzcie mi jeszcze, czy dzisiaj ktoś dostał ankietę- sms-em albo chociaż mailem?

U mnie skończyły się ankiety na 5C i na razie cisza.

Miałam ankietę sms-em  i na mailu
U mnie jest wszystko ok (codziennie 3 sms-y z ankietami na moje imię - 0 problemów)

Na @ dostałam jedną ... którą wypełniłam emotka
Na telefon dostałam , ale była to na Krzysztofa G emotka

ja wlasnie dostałam 6a Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6271389 Napisano: 18.10.2016 14:17:34 w Wkurza mnie...
poczta-polska, skladalam reklamację pod koniec sierpnia, a tu zadnej odpowiedzi emotka , dzwonilam teraz a oni, ze trwaja prace na systemie i sie nic nie dowiem, mam zadzwonic po 17 czy 18 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270684 Napisano: 17.10.2016 14:49:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6270679 Napisano: 17.10.2016 14:43:08 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Trzeci dzien antybiotyku a ucho nadal zatkane i to jakby bardziej. 
I dodatkowo wkurza,  ze juz na forum zaczelam marudzic z tego wszystkiego emotka

ja dzisiaj po lekarzu juz, dostalam tez antybiotyk i zwolneinie na 7 dni:(, uszy zatkane, poczatek zapalenia oskrzeli, emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270508 Napisano: 17.10.2016 11:33:43 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

czy z konkursu Nivea w Tesco dla niej i dla niego były już wyniki

Nie emotka

chyba max do 26.10 informacja ma byc.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270496 Napisano: 17.10.2016 11:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

dang21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie smolar wrzuci film z losowania autek w biedrze?

Raczej tak emotka

O jaaa, a to już dziś? emotka

Liczysz na coś emotka ? Powodzenia, ja już nie mam złudzeń, mam dosyć tej całej coli i w tamtym roku i w tym - zero wygranej:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270250 Napisano: 16.10.2016 20:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

Loteria Graal i znowu braki-ostatnio tylko bramki  i  bramki

jak na konkurs trwajacy prawie do polowy grudnia, to jednak malo narod, ciekawe jak rozstawione bramki, ja sie nie skusze jednak.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270215 Napisano: 16.10.2016 16:24:18 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

assal napisał(a):

Zakończony znów przed czasem  emotka
http://www.konkurs.pelafen.pl/

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka

, a kończy się w dniu 16.10.2016roku o godz. 23: 59: 59 (termin ten, zwany dalej, jako „Okres Promocji”).

Wysłałam odpowiedź sms-sem i zwrotka jest, że zgłoszenie przyjęte. 

czyli smsy przyjmuje system do konca dnia, a na stronie juz zamkneli dodawanie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270211 Napisano: 16.10.2016 16:13:35 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

assal napisał(a):

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka

, a kończy się w dniu 16.10.2016roku o godz. 23: 59: 59 (termin ten, zwany dalej, jako „Okres Promocji”). Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270208 Napisano: 16.10.2016 16:12:19 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270166 Napisano: 16.10.2016 13:37:27 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore

Jokan weź aspiryne jak możesz,  ja wziełam raz, potem nie, zatkało mi uszy i jedna dziurkę w nosie. Jak psiknelam nasivem by na trabke nie poszlo, to na drugi dzień ból ucha, wizyta u laryngologa i antybiotyk do ucha i ogolny. 4 dawke dzisiaj wzielam, a mam dziwne wrażenie, ze nic sie nie zmienia. Na szczęście bólu nie ma, ale to pewnie dzieki dicortineffie. Takzd idz, by Ci sie nie pogorszylo.

dzieki, nie mam aspiryny, biore jakis syrop i krople do nosa tylko
wkurza mnie ferrero, znowu pudlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270149 Napisano: 16.10.2016 12:14:07 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270056 Napisano: 15.10.2016 22:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

to ja chyba nie doczylatam tego....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270054 Napisano: 15.10.2016 22:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

dowolny sklep stacjonarny na terenie Rzeczypospolitej Polski

dzieki, bo dzisiaj kupilam ale w innym sklepie, bo byla promocja:) Wyświetl w wątku >>
0 0