Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6270250 Napisano: 16.10.2016 20:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

Loteria Graal i znowu braki-ostatnio tylko bramki  i  bramki

jak na konkurs trwajacy prawie do polowy grudnia, to jednak malo narod, ciekawe jak rozstawione bramki, ja sie nie skusze jednak.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270215 Napisano: 16.10.2016 16:24:18 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

assal napisał(a):

Zakończony znów przed czasem  emotka
http://www.konkurs.pelafen.pl/

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka

, a kończy się w dniu 16.10.2016roku o godz. 23: 59: 59 (termin ten, zwany dalej, jako „Okres Promocji”).

Wysłałam odpowiedź sms-sem i zwrotka jest, że zgłoszenie przyjęte. 

czyli smsy przyjmuje system do konca dnia, a na stronie juz zamkneli dodawanie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270211 Napisano: 16.10.2016 16:13:35 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

assal napisał(a):

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka

, a kończy się w dniu 16.10.2016roku o godz. 23: 59: 59 (termin ten, zwany dalej, jako „Okres Promocji”). Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270208 Napisano: 16.10.2016 16:12:19 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

ale jaja, ja wlasnie haslo wymyslalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270166 Napisano: 16.10.2016 13:37:27 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore

Jokan weź aspiryne jak możesz,  ja wziełam raz, potem nie, zatkało mi uszy i jedna dziurkę w nosie. Jak psiknelam nasivem by na trabke nie poszlo, to na drugi dzień ból ucha, wizyta u laryngologa i antybiotyk do ucha i ogolny. 4 dawke dzisiaj wzielam, a mam dziwne wrażenie, ze nic sie nie zmienia. Na szczęście bólu nie ma, ale to pewnie dzieki dicortineffie. Takzd idz, by Ci sie nie pogorszylo.

dzieki, nie mam aspiryny, biore jakis syrop i krople do nosa tylko
wkurza mnie ferrero, znowu pudlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270149 Napisano: 16.10.2016 12:14:07 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270056 Napisano: 15.10.2016 22:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

to ja chyba nie doczylatam tego....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270054 Napisano: 15.10.2016 22:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

dowolny sklep stacjonarny na terenie Rzeczypospolitej Polski

dzieki, bo dzisiaj kupilam ale w innym sklepie, bo byla promocja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270030 Napisano: 15.10.2016 20:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270028 Napisano: 15.10.2016 20:06:28 w Biedronka
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

ile kosztuje sms do winiar, 0,62 zł? w regulaminie pisza tylko, ze wg stawek operatora...

wg stawek operatora czyli tyle ile płacisz w swojej taryfie za zwykły sms, przykładowo u mnie w Play jest to 9 groszy  emotka

ok, dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6270026 Napisano: 15.10.2016 19:56:50 w Biedronka
ile kosztuje sms do winiar, 0,62 zł? w regulaminie pisza tylko, ze wg stawek operatora... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6269359 Napisano: 14.10.2016 10:06:29 w Biedronka
marionzzz napisał(a):

leman8 napisał(a):

aga17 napisał(a):

monisss napisał(a):

a kto nie trafił i w cole i w winiary?:P zmniejszy się lista dotycząca coli? emotka
 słuchajcie jest jeszcze przeciez 4 etap, może coś nam skapnie?

Ja się zgłaszam

ja też w żadnej z tych loterii ...

jeszcze ani w Coli ani w Winiarach  emotka  cierpliwie czekam...

Cola nic, winiar nie wysylalam bo niechec mnie naszla:), ale z coli moze licze na razerwę czy cóś ?emotka
I prawdę mówiac nie chce mi sie wysylac na 4 etap, bo co to zmieni ?emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268916 Napisano: 13.10.2016 13:53:09 w Biedronka
mahuska napisał(a):

Czy te rezerwy z Biedronki to z 1 etapu?? Info sms ??

pisali, ze z poczatku konkursu, wiec chyba 1 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268829 Napisano: 13.10.2016 11:43:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6268824 Napisano: 13.10.2016 11:39:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prince polo 1 pudlo, ferrero 2 pudla, almette ok. 10 pudel, mentos 4 pudla , coca-cola 5 pudel.....pudel mi juz dostatek i starczy...po prostu szczescia nie mam i juz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268748 Napisano: 13.10.2016 10:07:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Zapomniałam o tym konkursie znów, a etap się skończył  emotka
Mam wrażenie, że połowę tekstów jedna osoba pisała. Zerknijcie sobie na poziom drugiego tygodnia.
Laski, striptizerki, podrywy  emotka
A testów tylko 30 było  emotka

o ktorym mowisz? Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

jokan

#6268702 Napisano: 13.10.2016 08:41:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justkra napisał(a):

jokan napisał(a):

czy opłaca się w ferrero grac jeszcze dzisiaj czy juz przelozyc na jutro?

przed chwilą wysyłałam i nie było trafienia

ja wczoraj wyslalam dwa i tez pudla, odpuszczam, a ferrero kupilam i tak na prezent Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268498 Napisano: 12.10.2016 18:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

(...) a po co sie tam wiek wpisuje? moze po tym jakos zakwalifikowuja?

A to nie jest loteria tylko dla osób pełnoletnich?

no pewnie jest, ale ja juz mam wiecej lat, i mnie to zastanowilo;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268496 Napisano: 12.10.2016 18:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

jokan napisał(a):

no wlasnie nie wiem, przed chwila puscilam zgloszenie i pudlo....ostal mi sie ino jeden paragon:)

a po co sie tam wiek wpisuje? moze po tym jakos zakwalifikowuja?

Pewnie jesteśmy za młode na wygranie karty

ha ha, chciałabym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6268480 Napisano: 12.10.2016 18:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

justkra napisał(a):

jokan napisał(a):

czy opłaca się w ferrero grac jeszcze dzisiaj czy juz przelozyc na jutro?

przed chwilą wysyłałam i nie było trafienia

A tam jest kilka dziennie czy jak? Szczerze, nie chce mi si czytać regulaminu, może ktoś oświeci na szybko? emotka

no wlasnie nie wiem, przed chwila puscilam zgloszenie i pudlo....ostal mi sie ino jeden paragon:)

a po co sie tam wiek wpisuje? moze po tym jakos zakwalifikowuja? Wyświetl w wątku >>
0 0