Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6263500 Napisano: 03.10.2016 18:48:13 w Biedronka
delvitto napisał(a):

jak Wam się wydaje, po ile setek zgłoszeń wysyłają na colę najlepsi" zawodnicy"?

1100 i wiecej podobno....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263235 Napisano: 03.10.2016 11:48:41 w Biedronka

jokan

#6263203 Napisano: 03.10.2016 11:34:20 w Połączenia nieodebrane
mia napisał(a):

madlette napisał(a):

22 498 11 02? Dzwonił pół godziny temu. Z internetu wiem, że to agencja reklamowa New Look Advertising Sp. z o.o., ale czy ktoś wie, czy to z jakiekoś aktualnego konkursu? 

A to nie w sprawie upominku/biletu PKP? emotka

a w jakim celu by dzwonili? przeciez wszystkie dane maja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263201 Napisano: 03.10.2016 11:33:28 w Biedronka
harnas napisał(a):

czeko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

no niestety akcja z kawą zakończona

Tak była do wczoraj,a dziś czekolady:)

Jak to? A nie trwa przypadkiem do 4.10?

do 4.10 można chyba bony wykorzystać, teraz trwa akcja z czekoladą

mozecie dac linka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263070 Napisano: 03.10.2016 08:41:26 w Biedronka
masza napisał(a):

gwizdor napisał(a):

jokan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

trampek, napisał(a):

Czy na loterie winiary kupujemy 3 produkty obojetnie jakie czy jest gdzies lista promocyjnych?

Dowolne, wszystkie biorą udział (w tym tez MAgi) emotka

a co wychodzi najtaniej na Winiary ?

ja kupiłam 3 żurki po 1,39

dzieki

Najtaniej są chyba sosy jasny lub ciemny 1,29

albo galaretka z pianka po 1.19 , ale niezjadliwa emotka

no wlasnie co tu wybrac, zurkow a tym bardziej sosow z torebki nie jem...a nie ma normalnych galaretek? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263055 Napisano: 03.10.2016 07:41:20 w Biedronka
mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

trampek, napisał(a):

Czy na loterie winiary kupujemy 3 produkty obojetnie jakie czy jest gdzies lista promocyjnych?

a co wychodzi najtaniej na Winiary ?

ja kupiłam 3 żurki po 1,39

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263007 Napisano: 02.10.2016 22:27:27 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

trampek, napisał(a):

a co wychodzi najtaniej na Winiary ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6263001 Napisano: 02.10.2016 22:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

saba44 napisał(a):

do osób, które wygrały w PKP Intercity : pisaliście prozą czy rymami? tak mniej więcej o czym?

Prozą (pieśń pochwalna na rzecz PKP) zaraz po 00:00 i tylko upominek, zaraz później około 00:10 - wierszyk i mam bilet + upominek, ale nie wiem czy ktoś to wogóle czyta. 

a dlaczego trzeba po północy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262996 Napisano: 02.10.2016 21:44:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to j ż ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty...

wiem:(, gralam pare razy w mentosa, ale oczywiscie pudlo, z tym, ze w mentosie jakos przeboleje stracona kasę, gorzje w innych konkursach jak np. byl kawa Nescafe, czy Ferrero, zakup za ponad 10 zł i to tym bardziej, ze kawy ani pralinek tych nie kupuje, dlatego odpuszczam, trzeba miec spore szczescie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262995 Napisano: 02.10.2016 21:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

Od kiedy rusza nowa edycja paczki sprzątaczki?

gdzies czytalam, ze od 03.10, poki co strona dzisiaj byla nieczynna Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262882 Napisano: 02.10.2016 15:13:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem ze jak wygram fartuszek z   Biedronki  Winiary to musze do nich zadzwonić , wysłać polecony i  skan  dowodu osobistego ? Wypisu z  ksiąg wieczystych nieruchomości nie chcą  przypadkiem jeszcze ? emotka  

a po co do nich dzwonic? nie czytalam jeszcze dokladnie regulaminu - ide czytac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262743 Napisano: 01.10.2016 22:52:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

Ja rownież bym to zrobiła. Jedne są powiedziałabym beznadziejne ale też są bardzo pomysłowe, które nie zistaly docenione... No cóż takie gusta jury emotka  ja na szczęście mam hulajnogę emotka

I znowu ta trawa i czerwone spodenki...

zdjęcie z patelachą pierwsza klasa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262742 Napisano: 01.10.2016 22:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262703 Napisano: 01.10.2016 19:56:19 w SZUKAM....
kamil17 napisał(a):

czy jest już gdzieś stronka/regulamin konkursu który od jutra 01.10 startuje w biedronce ?? chodzi mi o Winiary...

tu jest https://www.winia...w_Waszych_rekach.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262329 Napisano: 30.09.2016 18:24:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedy z konkursu PKP beda wyniki osob grajacymi z biletami? dopiero na koniec? Ile moze wygrac 1 osoba w tym konkursie, bo widze, ze sie osoby w wynikach baaardzo powtarzaja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262157 Napisano: 30.09.2016 14:21:01 w TESCO konkursy
dang21 napisał(a):

shell napisał(a):

spodziewacie się DZIŚ wyników z Cheetosów?

Ja obstawiałabym poniedziałek lub wtorek, ale mogliby dać już dziś emotka

ja czekam na nivea, ale tam chyba sporo czasu jeszcze maja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262119 Napisano: 30.09.2016 13:54:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

jokan

#6262117 Napisano: 30.09.2016 13:53:15 w Biedronka
agniehaha89 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

shell napisał(a):

Idą emotka

Wszystkie w tym samym czasie?

tak

to do mnie znowu nie doszedł emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6262065 Napisano: 30.09.2016 13:12:15 w Biedronka
ciekawe co kombinuja z smsami, ze jeszcze nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6261902 Napisano: 30.09.2016 09:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

petunija1 napisał(a):

trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem

Widziałam niedawno w Tesco.
Płatki zbożowe dokładnie. emotka

Ja kupiłam w Lidlu płatki. Chyba w Dino widziałam też batoniki. Nie zdążyłam wziąć udziału w pierwszej edycji i niedawno wyrzuciłam wszystkie uzbierane punkty emotka .

a ja widzialam w mojej biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0