Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6252932 Napisano: 12.09.2016 09:25:19 w Intermarche
anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

dostaliscie juz bony z Crunchips?

też czekam jeszcze nie wysłali

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252916 Napisano: 12.09.2016 08:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w kinder bueno trzeba miec paragon czy tylko opakowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252914 Napisano: 12.09.2016 07:45:14 w Intermarche
dostaliscie juz bony z Crunchips? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252685 Napisano: 10.09.2016 21:15:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy ta karta Biedronki to punkty są tylko na świeżaki czy moze jescze na coś innego w przyszłości?

CYTUJĘ emotka  
Te karty warto mieć zarejestrowane mimo braku chęci na świeżaka. I warto dawać je do skanowania przy każdych zakupach, nawet za dwa złote. Będą one działały jak karty Tesco więc zakupy równa się punkty, oraz od poniedziałku ma ruszyć konkurs wyłącznie dla zarejestrowanych posiadaczy kart a także od 12 września mają zacząć się znizki dla posiadaczy zarejestrowanych kart. Takie info z pierwszej ręki. Oczywiście najbardziej opłacalne jest to dla osób robiących zakupy w Biedronce tak czy inaczej (dokładnie jak w Tesco). Jak ktoś tam kupuje to nie słuchajcie Pań mówiących, że karty to tylko do świeżaków bo to bzdura i domagajcie się skanowania karty nawet w razie drobnych zakupów. Sklep ma z tego oczywiście statystykę co kupuje dana osoba (zapewne te dane są droższe od świeżaka) ale i kupujący coś z tego będą mieć 

dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252651 Napisano: 10.09.2016 18:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ta karta Biedronki to punkty są tylko na świeżaki czy moze jescze na coś innego w przyszłości? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252388 Napisano: 09.09.2016 19:56:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

emotka Czytam, czytam i... oczom nie wierzę. emotka Przesadzili. emotka emotka

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

potem domek wylosują na zdublowany kod i nagroda zostanie u nich

Powiem Ci - widzę, że chyba do tego to zmierza... emotka

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

a w przypadku wygranej nie zadaja wszystkich kodow i paragonow? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252300 Napisano: 09.09.2016 17:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w LosMentos są jakieś bramki czy raczej nagrody przypisane do kodów ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6252163 Napisano: 09.09.2016 13:14:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

jokan

jokan

#6251432 Napisano: 08.09.2016 10:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

logos89 napisał(a):

Gdzie można kupić najtańsze serki ?

Wczoraj w bi 1 kupiłam po 2,65.

czy one maja specjalne opakowania? skad wiem, ze bedzie tam kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6251414 Napisano: 08.09.2016 10:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

andii napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Gdzie można zobaczyć numery pesel, z rmf? Te z poprzednich dni, które nie zostały jeszcze zgłoszone?

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na samym dole emotka

oszukują, już drugi pesel jest dla osoby która ma urodziny w dniu podania peselu.

no wlasnie cos tu mi nie pasuje, chyba za duzy zbieg Okoliczności???

A słucha w ogóle ktoś audycji? Bo ja słucham 3 razy w tygodniu i podają datę związaną z czymś tam... Ostatnio chyba premiera czegoś tam była w jakiś dzień więc podali ten dziś i rok wymyślili a pozostałe liczby wymyślają ludzie których pytają reporterzy (ostatńią liczba jest dla komputera zarezerwowana ). Jak dobrze kojarzę to ostatnio był np. data urodzin jakiejś aktorki i podali ten dzień plus inne...

Dla mnie ten konkurs to ściema jakaś. Dziwnym trafem wśród milionów polaków wszyscy słuchają RMFu, bo jak dotąd w ciągu kilku dni znaleźli szczęśliwych posiadaczy takiego nr... Dla mnie dziwne i podejrzane...

dla mnie tez to dziwne, ale wczoraj widzialam reklame w TV, to moze rzeczywiscie wszyscy sprawdzaja....bo sluchaja to raczej nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6251392 Napisano: 08.09.2016 10:18:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

defed napisał(a):

andii napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie dwie osoby są z września wiec ....też czekamy

a o co chodzi z tym wrześniem? bo nie kumam,  losują wg jakiegoś klucza kalendarzowego?  emotka

wczoraj słuchałam RMF u to każdy z redakcji podawał jakąś cyfrę i ułożyli z tego  PESEL ,tylko początek 900907.....podali że to jakaś data wazna  była emotka

no to my z naszym 27 stycznia sobie trochę poczekamy emotka  ale to także ważna data, bo to rocznica wyzwolenia Auschwitz  emotka

emotka  o matko. to na pewno jakiś-takiś pesel muszą skrobnąćemotka

jakim naszym? 27 stycznia jest mój emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

jokan

#6251276 Napisano: 07.09.2016 21:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

andii napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Gdzie można zobaczyć numery pesel, z rmf? Te z poprzednich dni, które nie zostały jeszcze zgłoszone?

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na samym dole emotka

oszukują, już drugi pesel jest dla osoby która ma urodziny w dniu podania peselu.

no wlasnie cos tu mi nie pasuje, chyba za duzy zbieg okolicznosci??? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250443 Napisano: 06.09.2016 09:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

Wątek paragonowy zamknięty i już mamy pierwszy wpis w kupię, czyli zaczyna się bajzel...emotka
(chodzi o loterię Almette)

a tam sie nie podaje kodu z opakowania?

podaje się kod+ trzeba mieć paragon emotka

no wlasnie, to skad wzial kod? znalazl pudelko almette na smietniku, wpisal kod i wygral...a teraz paragonu szuka? No nie ogarniam....

Np. kupił w sierpniu. Opakowania były w sklepach przecież. 

ok, no moze - ja nie widzialam, ale tez se specjalnie nie ogladalam za nimi;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250429 Napisano: 06.09.2016 09:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

Wątek paragonowy zamknięty i już mamy pierwszy wpis w kupię, czyli zaczyna się bajzel...emotka

a tam sie nie podaje kodu z opakowania?

podaje się kod+ trzeba mieć paragon emotka

no wlasnie, to skad wzial kod? znalazl pudelko almette na smietniku, wpisal kod i wygral...a teraz paragonu szuka? No nie ogarniam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250413 Napisano: 06.09.2016 09:33:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

a tam sie nie podaje kodu z opakowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250388 Napisano: 06.09.2016 08:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

http://www.zielonewygrywa.pl/zwyciezcy
nazwiska zobaczcie, część się powtarza.. jedno jest nawet 3 razy... a ja wysłałam w jednym rzucie 15 paragonów i nic, wcześniej z 10..

faktycznie!, albo szczesciarz, albo hurtownik albo konkurs do niczego....ja wyslalam moze z 2 kody, wiec nie narzekam... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

jokan

#6250125 Napisano: 05.09.2016 15:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

ilus napisał(a):

andii napisał(a):

ilus napisał(a):

hej, mam pytanie, czy było rozwiązanie konkursu Intermarche, w którym były do wygrania bony i pisało się o tym, jak się kibicuje na olimpiadzie? emotka  W regulaminie nie było rozstrzygnięcia, może coś przegapiłam...

czekamyemotka

dzięki wielkie! emotka

mowisz o konkursie Crunchips - to ten gdzie bylo 50 bonów? przeciez juz bylo rozstrzygniecie, no chyba ze sama cos pomylilam terazemotka

Chodzi raczej o konek P&G emotka

ok, to ja tam nie gralam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250118 Napisano: 05.09.2016 14:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilus napisał(a):

andii napisał(a):

ilus napisał(a):

hej, mam pytanie, czy było rozwiązanie konkursu Intermarche, w którym były do wygrania bony i pisało się o tym, jak się kibicuje na olimpiadzie? emotka  W regulaminie nie było rozstrzygnięcia, może coś przegapiłam...

czekamyemotka

dzięki wielkie! emotka

mowisz o konkursie Crunchips - to ten gdzie bylo 50 bonów? przeciez juz bylo rozstrzygniecie, no chyba ze sama cos pomylilam terazemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250086 Napisano: 05.09.2016 13:50:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w nowym konkursie Tesco i Nivea mozna kupic mydełko? emotka (skoro jest do dowolny produkt tej marki) ?

Odpowiedziałaś sobie sama na pytanie emotka

wolę się upewnić bo nigdy nic nie wiadomo emotka , a nieraz można przeoczyć cos w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0