Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6251276 Napisano: 07.09.2016 21:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

andii napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Gdzie można zobaczyć numery pesel, z rmf? Te z poprzednich dni, które nie zostały jeszcze zgłoszone?

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na samym dole emotka

oszukują, już drugi pesel jest dla osoby która ma urodziny w dniu podania peselu.

no wlasnie cos tu mi nie pasuje, chyba za duzy zbieg okolicznosci??? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250443 Napisano: 06.09.2016 09:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

Wątek paragonowy zamknięty i już mamy pierwszy wpis w kupię, czyli zaczyna się bajzel...emotka
(chodzi o loterię Almette)

a tam sie nie podaje kodu z opakowania?

podaje się kod+ trzeba mieć paragon emotka

no wlasnie, to skad wzial kod? znalazl pudelko almette na smietniku, wpisal kod i wygral...a teraz paragonu szuka? No nie ogarniam....

Np. kupił w sierpniu. Opakowania były w sklepach przecież. 

ok, no moze - ja nie widzialam, ale tez se specjalnie nie ogladalam za nimi;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250429 Napisano: 06.09.2016 09:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

defed napisał(a):

Wątek paragonowy zamknięty i już mamy pierwszy wpis w kupię, czyli zaczyna się bajzel...emotka

a tam sie nie podaje kodu z opakowania?

podaje się kod+ trzeba mieć paragon emotka

no wlasnie, to skad wzial kod? znalazl pudelko almette na smietniku, wpisal kod i wygral...a teraz paragonu szuka? No nie ogarniam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250413 Napisano: 06.09.2016 09:33:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

a tam sie nie podaje kodu z opakowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250388 Napisano: 06.09.2016 08:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

http://www.zielonewygrywa.pl/zwyciezcy
nazwiska zobaczcie, część się powtarza.. jedno jest nawet 3 razy... a ja wysłałam w jednym rzucie 15 paragonów i nic, wcześniej z 10..

faktycznie!, albo szczesciarz, albo hurtownik albo konkurs do niczego....ja wyslalam moze z 2 kody, wiec nie narzekam... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

jokan

#6250125 Napisano: 05.09.2016 15:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

ilus napisał(a):

andii napisał(a):

ilus napisał(a):

hej, mam pytanie, czy było rozwiązanie konkursu Intermarche, w którym były do wygrania bony i pisało się o tym, jak się kibicuje na olimpiadzie? emotka  W regulaminie nie było rozstrzygnięcia, może coś przegapiłam...

czekamyemotka

dzięki wielkie! emotka

mowisz o konkursie Crunchips - to ten gdzie bylo 50 bonów? przeciez juz bylo rozstrzygniecie, no chyba ze sama cos pomylilam terazemotka

Chodzi raczej o konek P&G emotka

ok, to ja tam nie gralam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250118 Napisano: 05.09.2016 14:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilus napisał(a):

andii napisał(a):

ilus napisał(a):

hej, mam pytanie, czy było rozwiązanie konkursu Intermarche, w którym były do wygrania bony i pisało się o tym, jak się kibicuje na olimpiadzie? emotka  W regulaminie nie było rozstrzygnięcia, może coś przegapiłam...

czekamyemotka

dzięki wielkie! emotka

mowisz o konkursie Crunchips - to ten gdzie bylo 50 bonów? przeciez juz bylo rozstrzygniecie, no chyba ze sama cos pomylilam terazemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250086 Napisano: 05.09.2016 13:50:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w nowym konkursie Tesco i Nivea mozna kupic mydełko? emotka (skoro jest do dowolny produkt tej marki) ?

Odpowiedziałaś sobie sama na pytanie emotka

wolę się upewnić bo nigdy nic nie wiadomo emotka , a nieraz można przeoczyć cos w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250082 Napisano: 05.09.2016 13:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I prosze o podpowiedz (moze byc na priv) co najlepiej kupic na Hasbro ? Dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6250081 Napisano: 05.09.2016 13:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w nowym konkursie Tesco i Nivea mozna kupic mydełko? emotka (skoro jest do dowolny produkt tej marki) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6248996 Napisano: 02.09.2016 08:15:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy te reczniki do wygrania z Carexa sa dobre jakościowo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6248367 Napisano: 31.08.2016 23:05:26 w NA CO CZEKAMY?
+ Pedigree TESCO - konkurs promocyjny (foto) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6246300 Napisano: 26.08.2016 10:51:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Miska i przysmaki Pedigree z programu Wiem Jak Karmić Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6246073 Napisano: 25.08.2016 18:17:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

szukam info, czy w Laysach latwo dopasowac te polowki? pewnie zatrzesienie 10 zl, ale cos tam juz trafiliscie?

pamiętam, że jedna osoba chwaliła się  MDW o wygranej 10 zł

czyli szału nie ma...gdyby fart miała, to min. 2 paczki, czyli prawie 10 zł wydała...ale tak naprawdę ile paczek musiała kupic, tego nie wie nikt...

no to ja powiem, że mam kupione ok 12 paczek:( mam nominały prawie wszystkie 10 zł, i 2 x 20 zł, ale niestety, żadnej pary nie udało mi się znaleźć, wszystkie te kupony są wciąż takie same emotka

Ja na 4 dotad paczki:
2x10 zł (PRAWE) i 1x 20 zł (LEWE) i 1 pusta paczka bez kupony emotka
Jak ktos ma do pary priv, podzielimy sie po polowie emotka

ja mam 1 x 10 zł prawe

a kupowaliscie w jednym sklepie, z jednego kartonu? bo tak mysle, ze moze to kwestia kartonow, ze np. do jednego powkladali wszystkie prawe...to wtedy wiadomo, ze jak kupujemy w jednym sklepie, to nigdy nam sie nie uda dorwac dwoch czesci, ja jutro kupie w innym sklepie tak dla testu...

hello, ja kupuję w różnych sklepach , i mam przeważnie prawe 10zł, i lewe 20zł żadnego kompletuemotka

oj to cos przekombinowana ta promocja.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6246068 Napisano: 25.08.2016 17:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

szukam info, czy w Laysach latwo dopasowac te polowki? pewnie zatrzesienie 10 zl, ale cos tam juz trafiliscie?

czyli szału nie ma...gdyby fart miała, to min. 2 paczki, czyli prawie 10 zł wydała...ale tak naprawdę ile paczek musiała kupic, tego nie wie nikt...

no to ja powiem, że mam kupione ok 12 paczek:( mam nominały prawie wszystkie 10 zł, i 2 x 20 zł, ale niestety, żadnej pary nie udało mi się znaleźć, wszystkie te kupony są wciąż takie same emotka

Ja na 4 dotad paczki:
2x10 zł (PRAWE) i 1x 20 zł (LEWE) i 1 pusta paczka bez kupony emotka
Jak ktos ma do pary priv, podzielimy sie po polowie emotka

ja mam 1 x 10 zł prawe

a kupowaliscie w jednym sklepie, z jednego kartonu? bo tak mysle, ze moze to kwestia kartonow, ze np. do jednego powkladali wszystkie prawe...to wtedy wiadomo, ze jak kupujemy w jednym sklepie, to nigdy nam sie nie uda dorwac dwoch czesci, ja jutro kupie w innym sklepie tak dla testu... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6246002 Napisano: 25.08.2016 15:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

czyli szału nie ma...gdyby fart miała, to min. 2 paczki, czyli prawie 10 zł wydała...ale tak naprawdę ile paczek musiała kupic, tego nie wie nikt... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6245988 Napisano: 25.08.2016 15:08:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

U mnie standard loteryjny, czyli w żadnej paczce nie znalazłam kuponu emotka A podobno ponad 50% paczek je zawiera...

o jaaa, a myslalam, ze w kazdej paczce jakis jest i trzeba tylko dopasowac....ja dzisiaj mialam 10 zl i zastanawiam sie czy warto sie truc Laysami emotka dla tak podlej kasy Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6245980 Napisano: 25.08.2016 14:55:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukam info, czy w Laysach latwo dopasowac te polowki? pewnie zatrzesienie 10 zl, ale cos tam juz trafiliscie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6245920 Napisano: 25.08.2016 13:18:13 w Zabawa ostatnia litera
igła - agrafka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6245919 Napisano: 25.08.2016 13:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
silvia8 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Orientujecie się, czy w krzyżówce Auchan można dostać dwa bony na to samo nazwisko jednego dnia? Bo nie wiem, czy opłaca się pisać na mamę i siostrę.

dwie osoby, zatem próbujemotka

Bo wygrałam ostatnio na siebie, ale jak zobaczą dwa takie same nazwiska, to nie wiem, czy nie pomyślą, że jakieś pazery i nic nie dadzą.

u mnie wygrały dwie osoby z rodziny o takim samym nazwisku

ja wygralam i maz na drugi dzien i nie mieli zastrzezen, kazdy moze raz wygrac, wiec nie ma problemu Wyświetl w wątku >>
0 0