Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6244629 Napisano: 23.08.2016 10:38:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
ivanotta napisał(a):

elmo napisał(a):

Gratuluję tych skuterów. Super wygrana! 

Brawo! brawo! Gratulacje emotka

gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

jokan

#6244552 Napisano: 23.08.2016 09:03:24 w Zostań testerem.
magchem napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie Streetcom, jak wchodzę w zakładki to widzę Twoje aktualnie kampanie: Avon+piwko, czyli dostałam się do nich? Czy to jeszcze nie wiadomo, bo żadnego emaila nie dostałam

wydaje mi sie, że sie powinno maila dostać potwierdzającego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244538 Napisano: 23.08.2016 08:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam 
W konkursie AUCHAN - co trzeba mieć przy odbiorze ?
tylko Siebie i dowód czy podać numer telefonu, email ze zgłoszenia ?

siebie i dowod osobisty, w formularzu do nagrody wpisuje sie rowniez pesel, ale nr telefonu chyba tez (dokladnie nie pamietam..) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244298 Napisano: 22.08.2016 15:40:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Albedo i spółka, czyli walizki. emotka

taaa, u mnie tez nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244289 Napisano: 22.08.2016 15:26:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

ile razy można wygrać w konkursie Auchan?

raz Wyświetl w wątku >>
1 Ronja 0

jokan

#6244247 Napisano: 22.08.2016 14:29:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iceflower napisał(a):

jokan napisał(a):

assal napisał(a):

Bo mieli sprawdzać. Ale z początku było jak zwykle - w wielu sklepach nie wiedzieli, o co chodzi.
Z panią sobie pogadałam  emotka

ja wygralam w tamten piatek, niby w sobote nagroda do odbioru, a tu nic nie wiedza, nawet listy nie miali co i kto wygral...odebralam dopiero w ta sobote...

To mój Auchan jednak porządny. Mieli listę, mieli formularze (wygrana z piątku odbierana w sobotę). Starannie wszystko posprawdzali i nawet pogratulowali emotka

oo widzisz, to się jednak zdarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244244 Napisano: 22.08.2016 14:24:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Bo mieli sprawdzać. Ale z początku było jak zwykle - w wielu sklepach nie wiedzieli, o co chodzi.
Z panią sobie pogadałam  emotka

ja wygralam w tamten piatek, niby w sobote nagroda do odbioru, a tu nic nie wiedza, nawet listy nie miali co i kto wygral...odebralam dopiero w ta sobote... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244224 Napisano: 22.08.2016 13:59:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

A co jest w Auchan?
"Ojej, dowodu nie wziąłem".
Pani na to: mail, telefon...
I co? 
"Na pamięć nie znam telefonu. Wrócę później".
Ciekawe, że jakoś ci "zapominalscy" grający po bony nie wracają. Szkoda, dużo im zostanie, bo sobie co niektórzy wymyślają dane 
Ale już wyłapali, że niektórzy przychodzą drugi, trzeci raz...
Teraz sprawdzają u mnie w sklepie już dokładnie wszystko  emotka

u mnie sprawdzali z dowodami osobistymi, a w formularzu trzeba wpisac tez pesel.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244212 Napisano: 22.08.2016 13:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

kilka sztuk to ja sobie zjadłam i jakoś nagród nie widzę emotka  widocznie nie mam tyle szczęścia co grający w Aleksandrowie Ł.emotka

punkt 22 regulaminu mówi, że w celu odebrania nagrody należy przesłać: opakowanie Produktu Promocyjnego z naklejoną na nim naklejką z wylosowanym Kodempromocyjnym (nie dotyczy osób, które dokonały zgłoszenia do Loterii przesyłką pocztową),

chodzi mi o to że otwierają wszystkie kody, te które wygrały wysyłają całe opakowanie, a te które nie wygrały odklejają całą naklejkę z opakowania i sprzedają jakby produkt był nie konkursowy. Więc muszą zjeść tylko tyle opakowań ile nagród wygrali.

dlatego ja juz w takich konkursach nie gram....prince polo, goralki, ileż oni tego nażarli ...a raczej nakupowali a pozniej odpsrzedawali....i chyba Nestle tez ten konkurs z misiem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244199 Napisano: 22.08.2016 13:12:29 w Biedronka
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

dang21 napisał(a):

To może po południu zaczną z Kamisem dzwonić emotka

szkoda, że nie podawało się numeru paragonu...

Standard u tej agencji. emotka

heh, ja nawet nie czekam...na 1 z 200 walizek się nie załapałam...a w Kamisie jest mniej nagród:(

ale z walizkami produkt promocyjny był za 1zł, w kamis trzeba było wydać min.10zł więc pewnie trochę mniej osób grało.

no pewnie tak, a np. u mnie nie bylo tych saszetek emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6244192 Napisano: 22.08.2016 13:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluegirl napisał(a):

jokan napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Na odbiór bonu z Auchan jest 7 dni roboczych - więc jeśli dziś doszło powiadomienie o wygranej, iż od jutra jest możliwy odbiór bonów w zadeklarowanym sklepie, to w niedzielę wypada 6 dzień?
Dobrze liczę?
Punkty obsługi klienta, są czynne do końca pracy marketu mam nadzieję?

a nie do przyszlej srody, skoro roboczych: zaczynajac liczyc o jutra?

Nie wiem właśnie czy liczyć z sobotą i niedzielą, skoro w te dni też można odbierać bony. Tylko konkursowo-krzyżówkowo są nierobocze.
Tak czy siak w niedzielę powinno być w terminie jeszcze chyba?

dla nich wszystkie są robocze, ale mysle, ze to jest napisane z punktu widzenia nas - ludzi pracujących:), dla ktorych robocze to od poniedzialku do piatku:) - najlepiej zadzwon do nich i sie zapytaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244184 Napisano: 22.08.2016 12:54:47 w Biedronka
dang21 napisał(a):

dang21 napisał(a):

I to jest najgorsze...Z moim jednym zgłoszeniem mogę się schować emotka

to tak jak i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244183 Napisano: 22.08.2016 12:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluegirl napisał(a):

Na odbiór bonu z Auchan jest 7 dni roboczych - więc jeśli dziś doszło powiadomienie o wygranej, iż od jutra jest możliwy odbiór bonów w zadeklarowanym sklepie, to w niedzielę wypada 6 dzień?
Dobrze liczę?
Punkty obsługi klienta, są czynne do końca pracy marketu mam nadzieję?

a nie do przyszlej srody, skoro roboczych: zaczynajac liczyc o jutra? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244180 Napisano: 22.08.2016 12:51:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
płyn surf (musiałam wcześniej napisać do nich, bo maila nie dostałam) i potwierdzili mi, że wygrałam, maila mają dosłać dzisiaj po 17 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244177 Napisano: 22.08.2016 12:47:48 w Biedronka

dang21 napisał(a):

heh, ja nawet nie czekam...na 1 z 200 walizek się nie załapałam...a w Kamisie jest mniej nagród:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6244029 Napisano: 22.08.2016 08:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

jak myślicie będą dzwonić dziś z walizkami czy już wszystko podzwonione? ktoś może pytał emotka

mi sie wydaje, ze pozamiatane, a piatek sporo dzwonili z ostatniego dnia.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6243956 Napisano: 21.08.2016 19:50:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś odbierał chipsy Lays za kapsle Warka z wygraną? Nie było żadnych problemów z odbiorem w sklepach podanych na ich mapie?

Odbierałam na początku lipca i był problem - w kilku sklepach powiedzieli mi, że nie wymieniają, nie mieli pojęcia, że jest taka promocja. W jednym wymieniali, ale akurat brakło dużych... zgodziłam się na malutkie paczuszki, bo były z kodami na laysowy konkurs:)

dzieki, u mnie w miescie jest pare sklepow - zobaczymy czy coś wiedzą o promocji.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6243937 Napisano: 21.08.2016 18:22:49 w Paragony
mam paragon Henkel Biedronka z pierwszego dnia konkursu, z chęcią zamienię na inny Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6243928 Napisano: 21.08.2016 17:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś odbierał chipsy Lays za kapsle Warka z wygraną? Nie było żadnych problemów z odbiorem w sklepach podanych na ich mapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6243884 Napisano: 21.08.2016 15:32:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie: czy wszyscy dostalli maila z Surfa? Ja odnalazłam swoje zgloszenie w wygranych, ale maila nie mam...

U mnie brak mejla o wygranym płynie.

Joan, zareagowali na FB, żeby im wysłać prywatną wiadomość, chyba tam szybciej bedą odpisywać:)
https://www.faceb.../SurfPolska/?fref=nf Wyświetl w wątku >>
0 0