Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6241802 Napisano: 17.08.2016 11:03:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Co sądzicie o tej loterii http://www.e-konk...adanie-3-etapy.html? Myślicie, że naprawdę rozlosują tak wartościowe nagrody?

ja wczoraj odpowiedziałam na pytania, ale w końcu zrezygnoalam, nie będę podawac im swoich danych, tym bardziej, ze nie jestem zainteresowana ich ofertą. A jak zaznaczysz, ze interesuje cie ktorys kierunek, to pewnie później będą wydzwaniać....promocja i zbieranie danych wg mnie....no ale może faktycznie ktoś wygra te nagrody. Wyświetl w wątku >>

jokan

#6241724 Napisano: 17.08.2016 08:42:47 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

jokan napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Czy ktoś już odbierał bony do Auchan? Jakie dane należy podać? Wymagają pokazania dowodu? 

0dbieralam w poprzedniej edycji i pokazywalo sie dowod...teraz jeszcze nie odberalam, bo w informacji nie nie wiedzieliemotka

No właśnie w poprzedniej dużo spisywali z dowodu.
Byłam ciekawa jak jest teraz.
Ale masz pecha! Tam jest 7 dni roboczych, czy kalendarzowych na odbiór?

nie wiem czy roboczych czy kalendarzowych, ale kazałam im napisac oświadczenie, ze w tym dniu bylam po bony i nie wydali, bo nic nie wiedzieli, a ponadto Pani sekretarka, która rzekomo wydaje bony była na długim urlopie, wiec wstępnie umowilam się na ta sobote Wyświetl w wątku >>

jokan

#6241627 Napisano: 16.08.2016 21:21:53 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Czy ktoś już odbierał bony do Auchan? Jakie dane należy podać? Wymagają pokazania dowodu? 

0dbieralam w poprzedniej edycji i pokazywalo sie dowod...teraz jeszcze nie odberalam, bo w informacji nie nie wiedzieliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241570 Napisano: 16.08.2016 19:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mappet napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

z jakiego konkursu to email
WYGRAŁAŚ NAGRODĘ GWARANTOWANĄ W KONKURSIE Z SUPER-PHARM z maila mojanivea@..... czy to z klubu nivea? Jaka to nagroda, bo nic nie pisza? Oni wysylaja na adres podanym w Klubie?

do mnie też wysłali emotka  to chyba z tego konkursu
http://ext14.nive...ea-club/regulamin/34
trzeba wysłać mailem paragon emotka

to ja chyba czegos nie doczytalam, bo nic w supr=-pharm nie kupowalam...az dziwne ze sie zmiescilam w pierwszym 100 osob, chyba calkiem przypadkowoemotka

a mi się coś zdaje że posłali maila ze złym nagłówkiem. emotka U mnie się nie otwierają obrazy, a jakiś czas później przyszedł drugi mail z zaproszeniem do konkursu.

no wlasnie tez tak mialam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241551 Napisano: 16.08.2016 18:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

kurka już emotka nie wiedzą co wymyślić https://zawszeslonce.pl/#/

Czy te slonca mobilnie pojawiaja sie tylko w deszcz> czy ja czegos nie rozumiem emotka

Chodzi o zapis na stronie mobilnej: "szukaj symbolu slońca na chodniku, będzie widoczny tylko w trakcie deszcze" ...

hmmm, tego nie wiem, ale czy wiadomo o jakie miasta chodzi? czy to trzeba aplikacje na tel. wgrac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241402 Napisano: 16.08.2016 14:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwierzyniec napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

WYGRAŁAŚ NAGRODĘ GWARANTOWANĄ W KONKURSIE Z SUPER-PHARM z maila mojanivea@..... czy to z klubu nivea? Jaka to nagroda, bo nic nie pisza? Oni wysylaja na adres podanym w Klubie?

to ja chyba czegos nie doczytalam, bo nic w supr=-pharm nie kupowalam...az dziwne ze sie zmiescilam w pierwszym 100 osob, chyba calkiem przypadkowoemotka

Oj te kosmetyki dla 100 pierwszych dostałam jeszcze w lipcu. Pewnie nie wszyscy odesłali i teraz powiadomili następnych z listy

no to beda jeszcze nastepni z listy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241399 Napisano: 16.08.2016 14:37:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

Czy to możliwe, że konkursu Kamisa Smaki 25lecia nie było w bazie? Ktoś dzisiaj dodał:)
W takim razie całe forum powinno jeden wielki punkt karny, bo o wygranych nożach to tutaj chyba wszyscy pisali emotka

byl w bazie, byl...ale sie stalo cos dziwnego, bo po tym losowaniu szukalam i nie znalazlam....musialam wyguglowac, zeby do regulaminu sie dokopac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241388 Napisano: 16.08.2016 14:25:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy przychodza jakieś maile potw udział w krzyżówce auchan? Czy dopiero wysyłaja maila jak się wygra?

tylko info z wygraną Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6241387 Napisano: 16.08.2016 14:25:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

to ja chyba czegos nie doczytalam, bo nic w supr=-pharm nie kupowalam...az dziwne ze sie zmiescilam w pierwszym 100 osob, chyba calkiem przypadkowoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241371 Napisano: 16.08.2016 13:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WYGRAŁAŚ NAGRODĘ GWARANTOWANĄ W KONKURSIE Z SUPER-PHARM z maila mojanivea@..... czy to z klubu nivea? Jaka to nagroda, bo nic nie pisza? Oni wysylaja na adres podanym w Klubie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241364 Napisano: 16.08.2016 13:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

maryam napisał(a):

W Auchan wybierają najlepsze hasła czy jednak kto pierwszy?emotka

a info było na maila?

najlepsze Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241344 Napisano: 16.08.2016 13:16:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6241329 Napisano: 16.08.2016 12:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy smsy z konkursu auchanowego dochodza w jednym czasie do wszystkich, czy to roznie od sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241315 Napisano: 16.08.2016 12:35:25 w Intermarche
lora napisał(a):

czy crunchips w ITM wszystkie nagrody powiadomione?

raczej tak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241302 Napisano: 16.08.2016 12:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mj156 napisał(a):

violka88 napisał(a):

maryam napisał(a):

andii napisał(a):

kurka już emotka nie wiedzą co wymyślić https://zawszeslonce.pl/#/

aa na mobilnych w mieście szuka się tak samo jak pokemonów? emotka emotka

TO naprawdę beznadziejny konkurs emotka  4 kody poszło i NIC emotka  nie znalazłam 
a jak u Was?

a gdzie są te podpowiedzi co o nich piszą??

emotka myslalam, ze to zwykla loteria bedzie....mam tylko 2 kody i raczej na wiecej sie nie skusze... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6241207 Napisano: 16.08.2016 08:11:47 w co chcielibyście wygrać?
rower
spa dla dwóch osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6241202 Napisano: 16.08.2016 07:18:34 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

wyników henkel jeszcze nie było,  prawda?

nooo emotka  prawda emotka

a kiedy mają być? Wyświetl w wątku >>
0 1 dala

jokan

#6240852 Napisano: 13.08.2016 21:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy odbieral juz ktos bon do Auchana? mialy byc ponoc od dzisiaj (info w mailu), a u mnie w informacji oczywiscie nic nie wiedza...a pani sekretarka (ktora rzekomo wydaje bony) jest nieobecna do wtorku!

u mnie tez nic nie wiedzieli  emotka  

ja kazalam w informacji napisac im oswiadczenie, ze bylam po bon i ze w wyniku problemow nie wydano mi i juz emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

jokan

#6240846 Napisano: 13.08.2016 21:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy odbieral juz ktos bon do Auchana? mialy byc ponoc od dzisiaj (info w mailu), a u mnie w informacji oczywiscie nic nie wiedza...a pani sekretarka (ktora rzekomo wydaje bony) jest nieobecna do wtorku! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6240580 Napisano: 12.08.2016 18:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

W tym konkurie Oshe to nie wiem to chyba za duza inspiracja:D

Zdjęcie z neta:
https://scontent-...7bea&oe=5851BCBC

Zdjęcie z Ohee - nick malinowaja
https://scontent-...2c82&oe=5821FEA8

:)

takie zdjecia pojawialy sie juz w innych fotograficznych....:) Wyświetl w wątku >>
0 0