Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6222030 Napisano: 29.06.2016 08:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

ja widzialam fotkę R.U., pod wodą w basenie cała rodzina z bananami jako usmiech...tak jakos mi sie rzucila w oczy, ale innych nie przegladalam szczegolowo

Jeżeli dobrze rozumiem, o jakie "U" chodzi, to cóż, powtórka z rozrywki - chciałoby się rzec. Sam opisany przez Ciebie pomysł jest jednak bardzo ciekawy i pewnie znowu wygra! emotka

tak, wlasnie o to U emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6222026 Napisano: 29.06.2016 08:30:31 w Zabawa ostatnia litera
ludzik - kasztan Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6222024 Napisano: 29.06.2016 08:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

megery napisał(a):

bruce napisał(a):

enfamka napisał(a):

bridget napisał(a):

z ciekawości  kto Waszym zdaniem wygra konkurs bananowy i wyjazd na Dominikane?

a można obejrzeć gdzieś zdjęcia? bo na FB nie widzę ich

No właśnie, Keiti78zg, masz może namiary?, też chętnie zobaczę przesłane zgłoszenia. emotka

szkoda że nie można zobaczyć, zniknęła galeria.. nawet nie wiadomo kiedy wyniki..

Czyli jednak były fotki i jej brak nie jest powodem tego, że znowu u mnie szwankuje ich strona konkursowa? Szkoda zatem wielka, chętnie spojrzałabym na zestawienie zbiorcze uczestników i ich kreatywność (oby tylko bez kartonowych pudełek na głowach emotka ).

ja widzialam fotkę R.U., pod wodą w basenie cała rodzina z bananami jako usmiech...tak jakos mi sie rzucila w oczy, ale innych nie przegladalam szczegolowo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221592 Napisano: 28.06.2016 13:20:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pilka z loterii polomarketu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221512 Napisano: 28.06.2016 11:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

dang21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://www.tesco...kursy/akcje/17-leon/

Czy oni ten konkurs przedłużyli? A może to ja mam jakieś dziwne zwidy, bo myślałem, że konkurs trwał do 15.06?

pisał już ktoś, że przedłużyli emotka

ehh emotka  dzięki emotka

a czy organizatorem jest ten sam, co wtedy te walizki? Bo zastanawiam sie czy nie poslac tego samego tekstu emotka

Oczywiście, że ten sam. I to samo pytanie emotka

to samo pytanie to wiem emotka , ale nie wiem czy jest sens puszczać taką samą odpowiedź emotka ,wtedy puściłam 4 i miałam połowe sukcesu, bo zależało mi na 2 zestawach i udało się Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221501 Napisano: 28.06.2016 11:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

dang21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://www.tesco...kursy/akcje/17-leon/

Czy oni ten konkurs przedłużyli? A może to ja mam jakieś dziwne zwidy, bo myślałem, że konkurs trwał do 15.06?

pisał już ktoś, że przedłużyli emotka

ehh emotka  dzięki emotka

a czy organizatorem jest ten sam, co wtedy te walizki? Bo zastanawiam sie czy nie poslac tego samego tekstu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221442 Napisano: 28.06.2016 10:12:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jedzie TNT z dodatkowa nagroda od Lirene Kod Mlodosci, bo wczesniej dali kremy za 40 zl (a mialo byc co za 120 zl).... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221132 Napisano: 27.06.2016 15:58:45 w Wkurza mnie...
pileczka napisał(a):

to lepiej się przejdź na PP bo słyszałam że bardzo często nagrody nie trafiają do odbiorców. Ja raz wygrałam szklana nagrodę to ją otrzymałam ale niestety w kawałkach. Niestety, tak działa PP emotka

----------------------------
Uwielbiam konkursy, jestem ich totalna maniaczką. Oprócz jednej mojej pasji jaką jest mój blog http://nasze500pl...i-ksiegowa-wroclaw/, konkursy są drugą częścią mojego życia. 

jak dzwonilam to powiedzieli, ze nie sa w stanie nic powiedziec bez numeru nadania, a przeciez sa skomputeryzowani juz, nie? poza tym we "wsiowych' pocztach maja przegordki, gdzie sa podzielona na nazwiska lub miejscowosci Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6221097 Napisano: 27.06.2016 14:53:24 w Wkurza mnie...
wkurza mnie PP, nagroda wyslana listem poleconym 10.06, nie mam ani nagrody ani awizo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6220220 Napisano: 24.06.2016 17:59:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
skakanka z Chiquita Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219840 Napisano: 24.06.2016 11:56:07 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zaproponowano mi jako nagrodę z panelu badawczego 50 zł na konto Paypal wobec niemożności realizacji przelewów przez bank tradycyjny. Czy jeśli będę miała tę kasę na koncie Paypal, to mogę sobie jakoś to sama przekierować na normalne kontoemotka

mi sie wydaje, ze mozna sobie spokojnie przelac na swoje konto, uzywalam Paypala, jak jeszcze przelewalo sie ze swojego konta (nie mam i nie mialam visy), i z tego co mi sie wydaje, to mozna kwoty, ktore sie tam ma przelac z powrotem na wlasne konto, a Ty masz juz aktywnego Paypala?

No mam aktywnego w sensie,że mogę wejść na to konto Paypal, w 2014 roku zakładałam

ja rzadko uzywam, najpierw musze przypomniec sobie dane do logowania emotka , wejdz i zobacz po zakladkach moze czy tam jest cos z przelewaniem kasy na wlasne konto, moim zdaniem powinno byc. Dawno uzywalam, ale mi sie wydaje, ze robilam raz wyplate na swoje konto po tym jak mi jakies grosze zostaly po zakupach na ebayu. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219823 Napisano: 24.06.2016 11:43:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Natie77 napisał(a):

Widzieliście zwycięzkie prace "Od tego trzeba zacząć?". Uważam,że są naprawdę świetne,moja to nie miała co się równać, choć mojej koleżanki była świetna..ale mamy właśnie jakieś dziwne wrażenie,że autor każdego zdjęcia jest ten sam, ten sam styl, kadr, stół. Zauważyliście?

daj linka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219812 Napisano: 24.06.2016 11:36:31 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Zaproponowano mi jako nagrodę z panelu badawczego 50 zł na konto Paypal wobec niemożności realizacji przelewów przez bank tradycyjny. Czy jeśli będę miała tę kasę na koncie Paypal, to mogę sobie jakoś to sama przekierować na normalne kontoemotka

mi sie wydaje, ze mozna sobie spokojnie przelac na swoje konto, uzywalam Paypala, jak jeszcze przelewalo sie ze swojego konta (nie mam i nie mialam visy), i z tego co mi sie wydaje, to mozna kwoty, ktore sie tam ma przelac z powrotem na wlasne konto, a Ty masz juz aktywnego Paypala? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219739 Napisano: 24.06.2016 10:10:50 w Intermarche
kumarek napisał(a):

jokan napisał(a):

kumarek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

benasia napisał(a):

jak to Brico skacze ze tak mało osób sie chwali emotka .

czy Rawicz juz byl? Może być pw.

Chyba nie ma co się łudzić w moim przypadku... Robiłam zakupy w ostatni dzień i musiałam się prosić zdziwionemu kasjerowi o kupon... A na co mi on ??? Pomyliłam się podczas wypełniania na szybko, gdyż byłam wkurzona  i poprosiłam o nowy... Wzburzony Pan zażądał ode mnie tego starego... Oddałam Mu, a On zaczął go analizować... Wyrwałam więc Mu go z ręki i podarłam... Z wielką łaską dał mi nowy kupon tak jakby to była jakaś kartka na żywność w czasach PRL-u... Nadmieniam, że przy Jego kasie leżał stos tych kuponów, a konkurs kończył się za godzinę...  Nigdy więcej... emotka

U mnie było jeszcze lepiej.
W niedzielę (ostatni dzień) zrobiłam zakupy na dwa kupony. Po czym pytam kasjerkę czy mogę je otrzymać. Na to ona że kupny się skończyły już dwa dni temu. Myślałam że mnie tam potarga!!!!

czytalam wlasnie co sie dzialao rok temu, dlatego odpuscilam sobie nerwow w tym roku, nie warto!

Ja dopiero pierwszy raz wzięłam udział w tym konkursie w Brico. Jednak w cuda nie wirzę że coś mi się uda wygrać. Jak tak szybk się kupony pokonczyły to pewnie cała rodzina sprzedawców wzięła w tych konkursach udział.

a jak rok temu pierwszy i ostatni, nawet sie o kupon tez musialam prosic...co łaskę mi robią ?emotka wg mnie duzo zalezy od sklepu, ale w wiekszosci poustawiany konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219733 Napisano: 24.06.2016 10:03:35 w Intermarche
kumarek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

benasia napisał(a):

jak to Brico skacze ze tak mało osób sie chwali emotka .

czy Rawicz juz byl? Może być pw.

Chyba nie ma co się łudzić w moim przypadku... Robiłam zakupy w ostatni dzień i musiałam się prosić zdziwionemu kasjerowi o kupon... A na co mi on ??? Pomyliłam się podczas wypełniania na szybko, gdyż byłam wkurzona  i poprosiłam o nowy... Wzburzony Pan zażądał ode mnie tego starego... Oddałam Mu, a On zaczął go analizować... Wyrwałam więc Mu go z ręki i podarłam... Z wielką łaską dał mi nowy kupon tak jakby to była jakaś kartka na żywność w czasach PRL-u... Nadmieniam, że przy Jego kasie leżał stos tych kuponów, a konkurs kończył się za godzinę...  Nigdy więcej... emotka

U mnie było jeszcze lepiej.
W niedzielę (ostatni dzień) zrobiłam zakupy na dwa kupony. Po czym pytam kasjerkę czy mogę je otrzymać. Na to ona że kupny się skończyły już dwa dni temu. Myślałam że mnie tam potarga!!!!

czytalam wlasnie co sie dzialao rok temu, dlatego odpuscilam sobie nerwow w tym roku, nie warto! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219697 Napisano: 24.06.2016 08:28:40 w Wkurza mnie...
pogoda...za gorąco, a urlop dopiero za tydzien... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219694 Napisano: 24.06.2016 08:19:55 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w wiemjakkarmic kwota ma paragonie (fakturze) ma byc rowno 200 zl czy moze przekroczyc a oni i tak zwracaja max do 200 zl ?

może przekroczyć ale oni i tak zwracają kwotę do 200 zł emotka

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219686 Napisano: 24.06.2016 07:57:14 w SZUKAM....
czy w wiemjakkarmic kwota ma paragonie (fakturze) ma byc rowno 200 zl czy moze przekroczyc a oni i tak zwracaja max do 200 zl ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219543 Napisano: 23.06.2016 19:34:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
1Mamcia napisał(a):

Zenujaca nagroda z konkursu Formuła Młodości L'Irene, gdzie nagroda miał być zestaw kremów o wartości 120zl , a w rzeczywistości są to dwa kremy, które w oficjalnym sklepie Ireny można kupić za 40 zł.

I takich jak ja jest jeszcze 99 laureatów... ale wał!

potwierdzam niestety, wartość kremów max 45 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6219509 Napisano: 23.06.2016 18:27:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lirene +45 formuła młodości Wyświetl w wątku >>
0 0