Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6183481 Napisano: 13.04.2016 14:05:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
moniaz napisał(a):

Balsam EOS z estyl.pl - kurier GLS

u mnie również + elancyl z FB Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6183276 Napisano: 12.04.2016 23:03:22 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie duzy pies z bloku obok latajacy swobodnie po dworze, moja sunia ma cieczke i po prostu jest szal, nie da sie go odgonic, skacze - czy wogole mozna, aby taki pies latal sam po dworze? Normalnie nic jej nie robi i nikomu, ale teraz "w te dni" to koszmar - ona nie moze sie spokojnie zalatwic na dworze, co robic?

Pies nie może latać luzem po ulicach, niezależnie od tego, czy jest "miły i sympatyczny"- w każdej chwili może spowodować groźny wypadek samochodowy albo z rowerzystą w roli głównej. Nie wiem, gdzie mieszkasz; jeśli znasz właściciela psa, zwróć mu uwagę. Za takie coś są mandaty plus odpowiednie służby mogą psa odłowić i obciążyć właściciela kosztami.

Moje pytanie poza tematem: dlaczego suczka jest niewysterylizowana?

nie bede sie rozwlekac na ten temat na forum: nie wiem dlaczego, nigdy o tym nie myslalam, a wet tez nigdy nie zaproponowal Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6183274 Napisano: 12.04.2016 23:01:51 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie duzy pies z bloku obok latajacy swobodnie po dworze, moja sunia ma cieczke i po prostu jest szal, nie da sie go odgonic, skacze - czy wogole mozna, aby taki pies latal sam po dworze? Normalnie nic jej nie robi i nikomu, ale teraz "w te dni" to koszmar - ona nie moze sie spokojnie zalatwic na dworze, co robic?

U mnie było bardzo podobnie. Próbowałam nawiązać kontakt z właścicielką psa (sąsiadką), jednak kobiecina uznała że "pies musi się wyszaleć" i nie ma zamiaru wyprowadzać go na smyczy. Skończyło się interwencją straży miejskiej. Przy okazji podłączyli się jacyś sąsiedzi, donosząc że pies załatwia się w piaskownicy. emotka  I chyba mandacik poleciał. 

pojde najpierw na droge "ugodowa" emotka , a potem zobaczymy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6183264 Napisano: 12.04.2016 22:39:42 w Wkurza mnie...
wkurza mnie duzy pies z bloku obok latajacy swobodnie po dworze, moja sunia ma cieczke i po prostu jest szal, nie da sie go odgonic, skacze - czy wogole mozna, aby taki pies latal sam po dworze? Normalnie nic jej nie robi i nikomu, ale teraz "w te dni" to koszmar - ona nie moze sie spokojnie zalatwic na dworze, co robic? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6182850 Napisano: 11.04.2016 22:44:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tyle konkursow pokonczonych dzisiaj a u mnie wielkie zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6182443 Napisano: 11.04.2016 11:21:44 w Rossmann
dang21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dang21 napisał(a):

elotta napisał(a):

dang21 napisał(a):

Czy ktoś mógłby napisać numer i prefiks, by wysłać hasło z krzyżówki? Jestem poza domem i nie mam przy sobie gazety emotka

SMS o treści: SKARB.zdanie z rozwiązaniem należy przesłać na numer 7175.

Bardzo dziękuję emotka emotka

Mam jeszcze pytanie, bo pierwszy raz będę wysyłała smsa po rozwiązaniu krzyżówki: czy rozwiązanie krzyżówki musi być na samym początku czy może być zawarte np. pośrodku zdania? I czy to ma być pojedyncze zdanie czy może być wierszyk? emotka

Może się znajdować w każdej części wysyłanego hasła... Ważne by zawierało słowa "wiosenne metamorfozy" oraz "Rossmann"...  Musi się zmieścić w 160 znakach /wraz z prefiksem/... Rymowanka lub proza /od wyboru do koloru/...  emotka

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. emotka emotka emotka
Wyślę więc to, co mam emotka

a czy możliwa jest odmiana wyrazow, np. wiosennymi metamorfozami, czy trzeba tak dokładnie jak hasło? Ja wysłałam tak jak hasło, ale z ciekawości zapytuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6182017 Napisano: 09.04.2016 08:58:04 w Rossmann
yolka123 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos rozwiazal juz krzyzowke? emotka cos nie nie idzieemotka dzisiaj

Wiosenne metamorfozy 

dziękuję pięknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181983 Napisano: 08.04.2016 23:03:40 w Rossmann
czy ktos rozwiazal juz krzyzowke? emotka cos nie nie idzieemotka dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181932 Napisano: 08.04.2016 21:24:54 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

defed napisał(a):

mia napisał(a):

Dostał ktoś maila z loterii Coli?
Pani mówiła, że za 2-3 godziny od telefonu będzie mail, a tu do tej pory głucho... emotka

Czyli, ze Cie jednak gdzies WYLOSOWALI emotka
U mnie telefoniczna cisza, ktos mnie musi na prawde kochac emotka

My Cię kochamy emotka

u mnie tez pudlo i smutno mi:(, wiecej coli raczej nie kupie, bo na diecie jestem, a tamta stoi w szafce, kkomus oddam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181770 Napisano: 08.04.2016 15:10:31 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

A czy ja dobrze rozumiem regulamin coca-coli? Ze mogą już dzwonić z 1 etapu?

w ciągu 10 dni chyba, nie, czyli do 14 max

właśnie zaczęli emotka

to gratki emotka , to trzeba mieć szczęście w loteriach Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181733 Napisano: 08.04.2016 14:03:57 w SZUKAM....
zwierzyniec napisał(a):

jokan napisał(a):

lily91 napisał(a):

Czy dostał ktoś już zwrot kosztów opieki weterynaryjnej z Wiem Jak Karmić?

ja dopiero zamierzam wyslac im, a wysylalas fakturę czy jakiś prosty rachunek?

ja do nich pisałam czy uwzględnią zakup np. repelentów, badanie krwi: odpowiedzieli, że: "Jeśli tylko rachunek będzie z lecznicy weterynaryjnej, to tak. Zwracamy koszty usług dostępnych tylko w placówkach weterynaryjnych."
Wystarcza paragon fiskalny emotka

no ale to ma być paragon na same usługi ? czy można tez w lecznicy cos zakupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181705 Napisano: 08.04.2016 13:02:09 w SZUKAM....
lily91 napisał(a):

Czy dostał ktoś już zwrot kosztów opieki weterynaryjnej z Wiem Jak Karmić?

ja dopiero zamierzam wyslac im, a wysylalas fakturę czy jakiś prosty rachunek? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181703 Napisano: 08.04.2016 12:59:10 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

A czy ja dobrze rozumiem regulamin coca-coli? Ze mogą już dzwonić z 1 etapu?

w ciągu 10 dni chyba, nie, czyli do 14 max Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6181218 Napisano: 07.04.2016 12:16:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
saba44 napisał(a):

Elancyl Slim Design

u mnie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180837 Napisano: 06.04.2016 14:06:57 w Wkurza mnie...
dzisiejszy dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180641 Napisano: 06.04.2016 08:30:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
kinia1503 napisał(a):

Balsam do ust EOS emotka

ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180593 Napisano: 05.04.2016 22:58:20 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

magdal14 napisał(a):

vivi napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Czy na konkurs z bonami można kupić np. 2x Naturella? Chodzi o tą samą markę, czy trzeba dwie różne marki np. Fairy i Naturella?

Można 2xNaturella:-) 

dziękuję emotka

a co to za konkurs, bo nie widze emotka

kolejna edycja "Troszczymy się o...." konkurs z bonami, info jest podobno w najbliższej gazetce

a bedzie dodany do bazy? to moze poszukam na ich stronie (ja nie dostaje ich gazetek, bo mieszkam za daleko emotka )

http://www.e-konk...-sie-o-kaufland.html

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180557 Napisano: 05.04.2016 21:32:56 w Kaufland konkursy
vivi napisał(a):

jokan napisał(a):

magdal14 napisał(a):

vivi napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Czy na konkurs z bonami można kupić np. 2x Naturella? Chodzi o tą samą markę, czy trzeba dwie różne marki np. Fairy i Naturella?

dziękuję emotka

a co to za konkurs, bo nie widze emotka

kolejna edycja "Troszczymy się o...." konkurs z bonami, info jest podobno w najbliższej gazetce

a bedzie dodany do bazy? to moze poszukam na ich stronie (ja nie dostaje ich gazetek, bo mieszkam za daleko emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180464 Napisano: 05.04.2016 18:52:47 w Kaufland konkursy
magdal14 napisał(a):

vivi napisał(a):

magdal14 napisał(a):

dziękuję emotka

a co to za konkurs, bo nie widze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6180260 Napisano: 05.04.2016 14:40:35 w Biedronka
magnus napisał(a):

defed napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Teraz to sama zglupialam...

nie zaczynajmy znowu tego tematu, trzeba kupić 1 produkt emotka  emotka  emotka
a produkty konkursowe to zarówno puszka coli jak i mała butelka, o czym informuje regulamin,
(ale nigdzie w regulaminie nie ma mowy, że trzeba kupić i puszkę i butelkę)

Dokładnie tak- wystarczy 1 puszka 0,25 l lub butelka 0,5 l   emotka

a ile dni po losowaniu powiadamiają ? bo pierwsze było wczoraj, nie? Wyświetl w wątku >>
0 0