Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6131983 Napisano: 15.12.2015 11:45:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona123 napisał(a):

defed napisał(a):

Moja teoria odnośnie loterii Winiary (i innych podobnych):

Hurtownicy lub właściciele sklepów mogą "produkować" prawdziwe paragony w liczbie bardzo mnogiej, by zgłaszać je do loterii, a gdy ogłaszane są wyniki (np. w loterii Winiary idzie im to bardzo sprawnie), robią zwroty niezwycięskich paragonów, nie narażając się na koszty...

Więc nie ma sensu grać, szanse malutkie  emotka

Masz tutaj 100% racji.

mialam grac, ale prawda.....chyba lepiej zagrac w jakis promocyjny ale na jury Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6131251 Napisano: 14.12.2015 13:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alita napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Halszka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Udało się kiedyś komuś wygrac w konkursach na onecie np takim:https://konkurs-z...onet.pl/konkurs.html
Czy to taka tylko ściema? Nigdzie nie ma regulaminu, organizatora..

regulamin http://slimak.one..._milosci_do_mody.pdf

Ja wygrałam blender w konkursie Onet, życzę powodzenia! Ten sobie odpuszczam emotka

Ja kiedyś wygrałam z onetu zestaw Ambi Pur emotka

Rok temu wygrałam u nich nietanią drukarkę, ostatnio nie brałam udziału, ale konkurencja na pewno jest spora.

ja na onecie wygralam odkurzacz kiedys, wszystko bylo ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6129667 Napisano: 11.12.2015 14:04:14 w Ambasadorinnowacji - Philips
zosiekcbr600 napisał(a):

Moi drodzy pomóżcie bo ja chyba jakaś niekumata jestem emotka w wyzwania "angażuję" kiedy chcę dokończyć jakiekolwiek zadanie i klikam "dalej" wyskakuje mi ramka "czy podzieliłeś się?"  i nawet jeśli udostępnię wymagany film na swoim FB to nic to nie daje. Jak mam to zrobić aby ukończyć zadanie?

moze z innej przegladarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6128867 Napisano: 10.12.2015 15:02:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
ultrixx napisał(a):

roger111 napisał(a):

W Kiwi z 9.12  powtarza się  ten sam nr paragonu. Teraz już wiem jak grają. Wymyślają sobie głupie imiona i przepuszczają jeden paragon na kilku, kilkudziesięciu wirtualnych domowników

To po kiego grzyba chcą tyle danych z paragonu do wpisania w formularz? Czy nie można było zablokować przyjmowanie paragonów o takim samym nr, dacie i godzinie transakcji?

to ze wymagaja nie znaczy ze sprawdzaja....a tu nie ma rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6128241 Napisano: 09.12.2015 19:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Kamis ITM zgloszenia daje sie  w dniu zakupow, czy mozna pozniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127634 Napisano: 09.12.2015 10:28:43 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ewi1000 napisał(a):

ciekawe kiedy dodadzą nagrody na aukcje ? 

czy zasady licytacji są znowu takie same? czyli znowu brak szans, jak ostatnio ???
dlatego ja juz nie gram, bo nie widzę w tym sensu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127607 Napisano: 09.12.2015 09:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

jokan napisał(a):

czy dzisiaj wozi cos DPD? mam smsa....a nic nie kojarzę

Z DPD w środy wożą zazwyczaj Łaciate wygrane.

a dziękuję, no tak, zapomnaiłam o miseczce Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127591 Napisano: 09.12.2015 09:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dzisiaj wozi cos DPD? mam smsa....a nic nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127445 Napisano: 08.12.2015 21:31:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
iamjul napisał(a):

witajcie, skąd wiadomo czy ktoś wygrał w kalendarzu adwentowym z varty?

a nie przychodzi mail na drugi dzien? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127021 Napisano: 08.12.2015 14:29:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dobrze by bylo cos wygrac tak do konca roku, prawda?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6126133 Napisano: 07.12.2015 09:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiek_212 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

kalendarz Winiary po zgłoszeniu dostajecie potwierdzenie na @ bo mi nic nie przyszłoemotka

tak

a oni informują na bieżąco? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125810 Napisano: 05.12.2015 23:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami.

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć!

Jest dokładnie wyszczególnione, każda konkretna zgrzewka opisana w regulaminie emotka

to ja wiem ze jest, czytalam regulamin, ale oczywiscie zrobilam to "po swojemu" ;-0 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125766 Napisano: 05.12.2015 22:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami.

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć!

czyli trzeba wziąć np. 2 zgrezwki niegazowanej 6 x 1,5 L + dobrac cos z listy

a nie wiecie ile wychodzi 8 x 1,5 niegazowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125765 Napisano: 05.12.2015 22:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125728 Napisano: 05.12.2015 21:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

jokan napisał(a):

jeśli chodzi o Tesco to tylko w dniu zakupu /magnolia Park/ -dzisiaj tego doświadczyłamemotka

to tesco kolo wrocławia, pewnie zasady te same...szkoda, ze od razu tego nie zrobiłam.....no trudno.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125708 Napisano: 05.12.2015 21:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alusia29 napisał(a):

Paragonu nie da się wycofać ani zmienić. Możesz jedynie zrobić zwrot (o ile się zgodzą), wrócą ci kasę a ty zrobisz zakupy jeszcze raz takie jak trzeba.

to o tym myslalam, ale pewnie nie przyjma tej wody.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125703 Napisano: 05.12.2015 21:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125296 Napisano: 04.12.2015 19:51:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję autka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6124507 Napisano: 03.12.2015 20:47:14 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

lola.lola napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

szukam dobrego człowieka, który nauczy mnie jak korzystac z kreatora i jak się wstawia kolor, bo ja tez chce kubek z Jacobsa, a nie umiem tego robic, chyba jestem starej datyemotka

Powiększ na maxa np bombkę

Co zrobić trzeba, żeby wygrać z Jacobs kubki i kawę. Zrobiłam kilka i nie mogę nic ugrac.Nie wiem na jakiej zasadzie, może ma ktoś patent?emotka

na ten konkurs nie ma niestety patentu, mozna zrobic 100 kubkow i nic nie wygrac, a mozna tez i wygrac tylko 1 zgloszeniem - to jedna wielka niewiadoma, dlatego ja odpuscilamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0