Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6084158 Napisano: 30.09.2015 12:18:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pioge7 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Masakra. Totalne dnoooo nad dnemm. Konkursy mnie nie lubią :'(

u mnie to samo, ITM też mnie olało, a takie ładne zdjecie im wysłałam emotka

też mnie zdziwiło ITM , nie moja wina że taką mam okolicę a nie inną emotka

u mnie tez nic
w ITM nie grałam bo wlasnie tu pewnie wygrywaly przepiękne widoczki, a u mnie kiszka wiec bez sensu by było brac udział..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084066 Napisano: 30.09.2015 10:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Wysyłał ktoś zgłoszenie do Tesco Włoski seans z dobrym smakiem? Po wysłaniu formularza mieliście jakieś podziękowanie albo coś? Bo mi po prostu wróciło na stronę zgłoszenia z moimi wypełnionymi danymi i zdaniem. Nie wiem czy poszło czy wysyłać jeszcze raz emotka

wysylalam, przyszlo na maila potwierdzenie i trzeba było kliknąć w link potwierdzajacy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083605 Napisano: 29.09.2015 15:16:11 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

lola.lola napisał(a):

benasia napisał(a):

To ja dla relaksu zjem Prince Polo - wysłałam 4 zgłoszenia, nie wygrałam i więcej nie mam zamiaru wysyłac   emotka

nie ma sensu, tam Stasiek drukuje sobie paragony w swoim małym sklepiczku w Przemyślu emotka

no porazka z ta loteriaemotka , ja już nie gram bo nie ma sensu

jakby nawet było, ze 1 nagroda na 1 gospodarstwo to i tak slupy by znaleźli jakies Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083602 Napisano: 29.09.2015 15:15:12 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

benasia napisał(a):

To ja dla relaksu zjem Prince Polo - wysłałam 4 zgłoszenia, nie wygrałam i więcej nie mam zamiaru wysyłac   emotka

nie ma sensu, tam Stasiek drukuje sobie paragony w swoim małym sklepiczku w Przemyślu emotka

no porazka z ta loteriaemotka , ja już nie gram bo nie ma sensu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083597 Napisano: 29.09.2015 15:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...)
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi..

Ja mam taki odruch, że jak idę do sklepu na zakupy, to rozglądam się, czy w jakimś koszyku, stojącym z brzegu, nie ma paragonu, jak jest, to wybieram właśnie ten koszyk. 
W czasie robienia zakupów wyjmuję ten paragon z koszyka i sprawdzam czy jest na nim coś konkursowego, jak jest to go sobie biorę, jak nie, to wyrzucam do śmietnika.

Jeszcze nigdy nie czułam się nieswojo wygrywając coś na znaleziony paragon, może dlatego, że nigdy nie był "taki zawinięty", nie wiem  emotka

ha ha, ja robię tak samoemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083190 Napisano: 28.09.2015 22:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Znaleziony nie kradzionyemotka  Ja zawsze zerkam czy aby się nie przyda, a moje 5 letni synek gdy zobaczy paragon to od razu pyta czy mi się nie przyda, a przy kasie czeka na wydanie paragonu jak rasowy konkursowicz!emotka

ja raz znalazłam masło ekstra pasłęcki w koszyku na zakupy...no co wzięłam sobie emotka

A ja dziś kupowałam w Biedronce karmę dla psa...przychodzę do domu,patrzę a do opakowania przykleił sie paragonik...z pasta colgate emotka mam nadzieję że przyniesie mi szczęścieemotka

A ja tez uwazam ze to nie grzech zagrac na znaleziony paragon, tak wygralam 2 nagrody No i co z tego, moj fart....Jest tyle  promocyjnych, ze nie da rady zagrac we wszystkich, ale jak znajde jakis paragon dobry, to gram, bo dlaczego by nie ? Nie rozumiem co w tym przerazajacego. Tym bardziej, ze na wszystkie inne mam swoje paragony! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082810 Napisano: 28.09.2015 14:33:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
żeby każdy robil losowania tak jak osttanio smolar na samochody z biedronki....widzieliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082794 Napisano: 28.09.2015 14:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czyżbym wykrakała ? W Niebieskim Misiu widzę Aleksandrów ŁÓdzki? emotka

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka

i wysmarowali się Loreal Men Expert

Wierzycie w to, że oni uczciwie produkty konkursowe KUPUJĄ? Nie widzę logiki w kupowaniu hurtowych ilości np. Prince Polo, gdzie do wygrania są mało wartościowe nagrody. Ciekawi mnie jeszcze ten zbieg okoliczności, że mają tak niesamowite szczęście w loteriach organizowanych głównie przez IQ Marketing a nie widać ich na listach zwycięzców np. w Mocy Nagród gdzie jest większe prawdopodobieństwo wygranej.

może chodzi o konkursy, w których można kupić produkt promocyjny "gdziekolwiek" emotka

tak czy inaczej to musza trochę kasy inwestować, no nie powiecie, ze dla fotelika.....
pewnie później sprzedają na placu te batoniki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082765 Napisano: 28.09.2015 13:57:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czyżbym wykrakała ? W Niebieskim Misiu widzę Aleksandrów ŁÓdzki? emotka

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082749 Napisano: 28.09.2015 13:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w fotelikach z misia znowu aleksandrow Lodzki....to staje się już nudne i wkurzajace..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082726 Napisano: 28.09.2015 12:35:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ryba6969 napisał(a):

jokan napisał(a):

walizka z Leona

czy dzwonił kurier wcześniej?

nie, ale ja w pracy odbieralam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082696 Napisano: 28.09.2015 11:54:59 w Czy informują/ informowali?
lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Odpowiedź do zapytań o loterię Graal : 

Dzień dobry.

Pierwsi zwycięzcy zostali powiadomieni w tamtym tygodniu telefonicznie.

Z poważaniem
Koordynator projektu

czyli z którego tygodnia?
wlasnie się miałam pytac o ta loterię.....

z I etapu czyli tydzień : 21-20.09.2015

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082688 Napisano: 28.09.2015 11:48:39 w Czy informują/ informowali?
lolka182 napisał(a):

Odpowiedź do zapytań o loterię Graal : 

Dzień dobry.

Pierwsi zwycięzcy zostali powiadomieni w tamtym tygodniu telefonicznie.

Z poważaniem
Koordynator projektu

czyli z którego tygodnia?
wlasnie się miałam pytac o ta loterię..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082654 Napisano: 28.09.2015 11:25:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
walizka z Leona Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082605 Napisano: 28.09.2015 10:46:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja grałam o wino ale cos bliżej weekendu, może się uda
poki co wielkie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6081415 Napisano: 25.09.2015 15:48:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar mnie nienawidzi, a Biedronka obrazila się - już nie mam zludzen ze kiedyś wygram w loterii u smolara, chyba wpisali mnie na czarna liste Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6081378 Napisano: 25.09.2015 15:23:53 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

barszcz napisał(a):

emotka Wkurza mnie,że ciągle nie dojechała do mnie walizka z Leona.Drugi dzień siedzę i czekam na kuriera.Nie chciałabym znowy wykłócać sie o nagrodę z pracownikami Jet!

Ja też czekam 
I nigdy jeszcze nie dostałam sms.od DPD ze cis jedzie 
Zawsze biora mnie z zaskoczenia emotka

ja to jeszcze ani jednej nie dostałam emotka  a mam 2 wygrane Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6081050 Napisano: 25.09.2015 11:12:20 w Wkurza mnie...
martaguma napisał(a):

wszechobecny kult śmierci! nienawidze tego!

gdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6081035 Napisano: 25.09.2015 11:05:01 w Wkurza mnie...
mmalkowska napisał(a):

dolly napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

Wkurze mnie, że w moich okolicznych Biedronkach nie ma past Vademecum, mydeł w płynie i żeli pod prysznic Fa. Akurat mi się skończyły, a przy okazji bym sobie zagrała. Grrr

Przy kasach na takivh malutkich standach sprawdzalas?

Obeszłam wszystko i rozglądałam się bardzo dokładnie. Niektórych produktów spożywczych z gazetki czwartkowej też (jeszcze?) nie było.  Może dzisiaj mi się uda:) Dzięki!

ja tz u siebie nie widziałam, a miałam paste kupic, dzisiaj zobaczę w innej biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6080805 Napisano: 24.09.2015 22:00:58 w Ambasadorinnowacji - Philips
kiedy sie konczy aktualny etap? Wyświetl w wątku >>
0 0